Útmutató offline térképek és útvonalak letöltéséhez a Google Maps iPhone App alkalmazásban

Ha olyan helyre látogat, ahol az internet nem érhető el (vagy ha kevés az adatmennyisége), és kíváncsi arra, hogyan használhatom a google térképeket internet nélkül? Nos, jó hír, hogy a Google Maps lehetővé teszi a térképek letöltését azokra az időkre, amikor offline vagy, választás vagy véletlenül!

Először is, miközben még mindig aktív az internetkapcsolata, töltse le az összes offline térképét a kívánt területekre. A letöltés után ezek a térképek 30 napig hozzáférhetők maradnak, még akkor is, ha nincs működő internetkapcsolat. Tehát olyan emberek, akik sokat vezetnek, különösen az adatok lefedettsége nélküli helyeken, a térképek letöltése fantasztikus lehetőség arra, hogy szó szerint nyomon lehessen tartani!

Hogyan lehet letölteni a Google térképet?

Először ellenőrizze, hogy bejelentkezett-e a Google Térképbe a Google (Gmail) -fiók hitelesítő adataival. A Google néhány módot kínál a térképek letöltésére:

# 1 Hely keresése

 1. A felső keresősávba gépeljen be egy helyet név szerint (például Santa Fe, NM)
 2. Miután a térkép feltöltődött, nézzen a képernyő alja felé, és koppintson a hely nevére
 3. Az Irányok gomb alatt koppintson a Letöltés elemre (ha elérhető)
 4. Ha nem látja a Letöltés opciót, nyomja meg a felső További gombot (…) és válassza az Offline térkép letöltése> Letöltés lehetőséget
 5. Mozgassa vagy nagyítsa / kicsinyítse a Térképválasztó eszközön a térkép specifikációinak kiválasztásához
 6. A Google Maps becslést ad arról, hogy az adott térkép mennyi tárhelyet igényel, és tájékoztatja Önt arról, hogy mennyi hely áll rendelkezésre az eszközön. Nagyon szép!
 7. Koppintson a Letöltés gombra a térkép megszerzéséhez!
  1. Legyél türelmes. Egy nagy térkép gyakran időt vesz igénybe

# 2 Használja az Offline Maps opciót

 1. Nyissa meg a Google Maps alkalmazást, és koppintson a bal felső menüre
 2. Válassza ki az Offline térképeket (más néven offline területeket)
 3. Az offline térképek menüben keresse meg az Offline térkép letöltése elemet, és válassza a Helyi vagy az Egyedi térkép lehetőséget
  1. Az Egyéni beállítással megadhatja a térkép területét, amelyet le szeretne tölteni az eszközére
   1. Mozgassa a Térképválasztó eszközt a kívánt hely és határok megadásához
  2. A Local letölti az aktuális tartózkodási helyének térképét
 4. Miután azonosította azt a területet, amelyet a Google Térkép lefedni szeretne, az alkalmazás megadja a térkép letöltésének hozzávetőleges méretét, ÉS tudatja Önnel, hogy mennyi tárhely áll rendelkezésre az eszközén
 5. Ha elfogadja, koppintson a Letöltés elemre, hogy hozzáadja a térképet az Offline térképekhez

Az offline térképek megmutatják az autó jelenlegi helyzetét?

Amikor letölti az offline térképeket a Google Térképről, akkor az letölti a navigációhoz és az útvonaltervezéshez szükséges adatokat is.

Az iPhone GPS-jével a Google Maps továbbra is képes leképezni pozícióját egy offline térképre, amelyet korábban letöltött a készülékére. Következésképpen az offline térképek vezetés közben jelzik, hogy hol tartózkodik a térképen. Azonban olyan dolgok, mint vastag erdők vagy magas épületek, akadályozhatják a GPS-jelet, és a jármű helyzetének eltéréseihez vezethetnek.

Az offline térképek használatával azonban csak akkor kap helyi forgalmi jelentéseket, ha csatlakozni tud az internethez. Az offline térképek nem mutatják a forgalmi torlódásokra vonatkozó információkat, mert a forgalmi információkat internetkapcsolaton keresztül kell letölteni.

Offline térképek A következőket kínálják

 • Mutassa meg a legtöbb érdekes pontot, címet, utcát és földrajzi jellemzőt
 • Mentse el mobil adatait
 • Frissítés WiFi-n keresztül, ha csatlakozik
 • Mivel a valós idejű forgalmi információk nem állnak rendelkezésre, egy offline térkép balesetet szenvedő vagy nagy forgalmú útvonalra helyezheti, mert a térkép nem tud valós idejű adatokat lekérni internetkapcsolat nélkül
 • Jó olyan utazásokhoz, ahol nem tud vagy nem akar folyamatosan online lenni

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a rövid tippet!

Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése van, vagy meg szeretné osztani kedvenc Google Maps-tippjeit.

Legutóbbi hozzászólások