A legjobb kézírásos jegyzetek az új iPad Pro készülékhez

Alig néhány hónappal ezelőtt az Apple bemutatta az iPad Pro legújabb verzióit, teljes felújítással, mind az iPad, mind az Apple Pencil számára. Ezek valószínűleg nagyjegyű cikkek voltak a 2018-as ünnepi szezonban, bár várnunk kell, mielőtt megtudnánk, mennyire népszerűek voltak.

Mindazonáltal az egyik legnagyobb előnye annak, hogy a mindennapos utazások során az iPad Pro körül mozog, az a képesség, hogy bármit megtegyen útközben. Az Apple Pencil beépítése gyakorlatilag elengedhetetlen, még akkor is, ha nem biztos, hogy Önnek valóban szüksége van erre.

A ceruza (rajz) nyilvánvaló felhasználási esetén kívül a ceruza következő legkézenfekvőbb használati esete a jegyzetek készítése. Ezt azonban csak akkor lehet megtenni, ha a szoftver rendelkezésre áll a lehetőségek kihasználására.

Ma összegyűjtöttük néhány kedvenc jegyzetfüzetünket, amelyek könnyedén felismerik a kézírást.

Apple Notes (ingyenes)

Ez tényleg nem okoskodás. Ha olyan alapvető jegyzetelő alkalmazást keres, amely szinkronizálódik az iOS és a Mac készülékekkel is, akkor az Apple Note a megfelelő út. Az alkalmazáson belül vázlatokat készíthet, firkálhat és írhat a szívére, bár vannak bizonyos korlátozások.

A korlátozás egyik példája, hogy ez valójában nem konvertálja a kézírást szöveggé. Ehelyett azt kell remélnie, hogy a kézírása nem teljesen szörnyű ahhoz, hogy később visszautalhasson rá.

Írás közben választhat tollat, ceruzát vagy jelölőt, és az írás az egyes lehetőségeknél másképp jelenik meg. Megváltoztathatja a színeket is, megkönnyítve a szöveg kiemelését, vagy megpróbálhat valamit kiemelni a többi közül.

Végül az Apple Notes legjobb része az, hogy 100% -ban ingyenes, és már az első bekapcsolás után elérhető az iPad Pro készülékén.

Microsoft OneNote (ingyenes, IAP)

A listánkon a következő egy újabb freebie a washingtoni Redmond-i emberek részéről a Microsoft OneNote segítségével. Ez az alkalmazás sok azonos funkciót tartalmaz, amelyeket az Apple Notes alkalmazás kínál, de van néhány extrája.

Akik a Microsoft ökoszisztémájában gyökereztek, valószínűleg meg akarják nézni a OneNote-ot, mivel az szinkronizálja az összes eszközét. Ezenkívül nem szükséges _ Office 365-előfizetéssel létrehozni, szerkeszteni és megtekinteni a dokumentumokat, de vannak további előnyei.

Ami az alkalmazást illeti, lehetősége van több jegyzetfüzet létrehozására, majd több „oldal” létrehozására. A tetején különféle tollak, kiemelők és jelölők találhatók, amelyek megválaszthatók. Ezek mindegyike testreszabható, és a tinta színválasztásánál határozottan vannak funky választások.

Ha valaki jegyzeteket / dokumentumokat készít és / vagy jegyzetel, akkor valószínűleg élvezni fogja az „Ink to Shape” funkciót. Bármilyen alakzatot rajzolhat, és a OneNote megtisztítja az Ön számára, így a jegyzetek egy kicsit profibbak és tisztábbak lesznek.

Evernote (ingyenes, IAP-vel)

Sajnálnánk, ha megkerülnénk az Evernote-ot ezen a listán, de őszintén szólva ez majdnem megtörtént. Ennek oka, hogy az előfizetői modellre való áttérés óta sok kulcsfontosságú funkció „csapdába esett” a fizetőfal mögött.

Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a PDF-jelöléseket, valamint a szinkronizálási funkciókat több mint 2 eszközön. Ha csak az alapvető jegyzetelésre vágyik az Evernote segítségével, akkor ezt szükség esetén továbbra is meg tudja csinálni. Azonban ahelyett, hogy egy üres papírlapot mutatnának be, aktiválnia kell a jegyzetelés módját az alján található érintőgomb ikonjának megérintésével.

Miután elkészítette a jegyzeteket, akkor a „Kész” gombra kattint, és megjelenik a füzetében. Hozzáadhat „tipizált” jegyzetek részeit ugyanabban a dokumentumban, ha úgy dönt. Van néhány lehetőség a toll színének megváltoztatására, néhány nyers kiemeléssel együtt.

Nyilvánvaló, hogy az Evernote TÉNYLEG azt akarja, hogy a felhasználók a 7,99 dolláros előfizetés mellett döntsenek, hogy Ön teljes mértékben kihasználhassa. De akkor is elvégezheti a munkát, ha szereti az Evernote-ot.

Jelentőség (9,99 USD)

Most, hogy az ingyenes verziók nincsenek útban, térjünk rá az iPad Pro-hoz készített kedvenc jegyzetelő alkalmazásomra, a Notability-re. Ez az alkalmazás abszolút fenomenális a látszólag meredek ára (9,99 USD) ellenére.

A Notability lehetőséget ad arra, hogy megjegyezzen, firkálgasson, rajzoljon, írjon vagy bármi mást csináljon, amit csak szeretne az Apple ceruzával és az iPad Pro-val. Bár ez nem annyira robusztus, mint a Play Áruház néhány más lehetősége, vannak olyan funkciók, amelyek megtalálhatók a körülnézéssel vagy a mellékelt oktatóprogramba való merüléssel.

Az összes szokásos gyanúsított elérhető, ideértve a PDF-ek feljegyzését és az írási tippek színének és méretének megváltoztatását. Hozzáadhat azonban audiofájlokat, webklipeket, importálást / exportálást, sőt, kiválaszthatja a kívánt papír színét és stílusát is.

Végül, és talán a legnagyobb előny, hogy van egy kísérő Mac alkalmazás. Ez mindenhez hozzáférést biztosít, akár útközben, akár az irodában, akár otthon tartózkodik. Az árcédula megéri a befektetést.

MyScript Nebo (7,99 USD)

Ha nem egy friss frissítés, akkor Nebo valószínűleg kimaradt volna a listából. Itt van azonban a Nebo 2.0 frissítésének köszönhetően, amely magában foglalja a „továbbfejlesztett ideghálózatot, a könyvtárak közötti globális keresést” és még sok mást.

A Nebo nemcsak jegyzeteket készíthet, vázlatokat és diagramokat készíthet, hanem számításokat is megoldhat, és a dokumentumokat bármire konvertálhatja. Természetesen beállíthatja a toll méretét és színét, valamint létrehozhat néhánynál több notebookot a szervezéshez.

A fent említett frissítés egy pillanatig tartva a MyScript jelentősen javította a Nebo megosztási funkcióit. Most megírhat egy jegyzetet, konvertálhatja a szöveget, és elküldheti azt az Üzenetek, a Mail vagy akár a Twitter segítségével. Elég ügyes.

Akárcsak a Notability esetében, a 7,99 dolláros árcédula is megéri a befektetést.

Következtetés

Az App Store-ba érkező jegyzetfüzetekből soha nem lesz hiány. Ez azt jelenti, hogy sokféle változatosság közül lehet választani, ami egyeseknek jó és rossz. Célunk azonban, hogy egy kicsit megkönnyítsük az életet, és reméljük, hogy végre megtalálta az Ön számára a legjobb jegyzetelő alkalmazást.

Ha van olyan alkalmazás, amelyet nem említettek, nyugodtan kiabáljon velünk, és mi biztosan megnézzük. Ezenkívül, ha bármilyen kérdése van, csak ossza meg velünk, és mi szívesen segítünk.

Legutóbbi hozzászólások