A Game Center teljes kikapcsolása: Távolítsa el a fiókját

A Game Center az iOS (iPad, iPhone, iPod) vagy az OS X egyik nagyszerű szolgáltatása. Sok felhasználó azonban idegesítőnek találja a Game Center értesítéseit, felszólításait és üdvözletét. A Game Center megnyitásakor bejelentkezhet Apple ID azonosítójával. Úgy tűnik, hogy miután bejelentkezett a Game Centerbe, nincs mód a teljes letiltására. A Game Center-fiókját azonban letilthatja. Néhány lehetőséged van:

  • Az első lehetőség a Game Center-fiók letiltása. Így eltávolíthatja az összes fiókadatot. Ehhez indítsa el a Game Center alkalmazást, érintse meg az Én> Fiók:> Fiók megtekintése elemet. Kapcsolja ki a nyilvános profilját. Ezután koppintson az ellenőrzött e-mail címére, és válassza az „E-mail eltávolítása a fiókból” lehetőséget. Érdemes megváltoztatnia a felhasználónevét valami másra. Ezt követően jelentkezzen ki a Game Centerből az Én> Fiók:> Kijelentkezés elemre koppintva.

  • A fent leírt lehetőség eltávolítja nyilvános profilját és e-mail címeit. De amikor elindít egy játékot, a Game Center továbbra is megjelenik, és megkéri, hogy jelentkezzen be. Letilthatja a Game Center értesítéseit. Ehhez koppintson a „Beállítások” elemre, és válassza az „Értesítések” lehetőséget. Keresse meg a Game Center alkalmazást, és kapcsolja ki a Game Center értesítési központját. (kapcsolódó: iPod, iPad és iPhone értesítések: Mit kell tudni)

  • Mindkét fent leírt opció nem szünteti meg a bejelentkezés felbukkanását a játék indításakor. Minden alkalommal, amikor megnyit egy játékot, a Game Center felkéri Önt, hogy jelentkezzen be. Ennek megszabadulásához először jelentkezzen ki a Game Centerből a fent leírtak szerint. Indítson el egy játékot, és amikor megjelenik a Game Center üdvözlő felugró menüje, koppintson a Mégse gombra. Hajtsa végre ezt a lépést háromszor, vagyis indítson egy játékot, és koppintson a Mégse elemre, ha a Game Center üdvözlő felugró ablak megjelenik. Háromszor később megjelenik egy új előugró ablak, amely megkérdezi, hogy letiltja-e a Game Center alkalmazást, majd egyszerűen érintse meg a Letiltás elemet. Most nem lát semmilyen előugró ablakot vagy más értesítést.

1. megjegyzés: a korlátozások bekapcsolásával letilthatja a többjátékos játékokat és a barátok hozzáadását is a Game Centerben. Ehhez egyszerűen érintse meg a Beállítások> Általános> Korlátozások elemet. (kapcsolódó: A szülői felügyelet beállítása)

Jegyzet 2: A Game Center az iOS szoftver része, ezért nem távolítható el.

Legutóbbi hozzászólások