Nem sikerült ellenőrizni az Apple Watch frissítési üzenetét, hogyan lehet javítani

Az Apple eszközök frissítései általában csuklás nélkül működnek. Az újabb eszközöknek, például az Apple Watchnak néha problémái lehetnek a frissítés javításával. Az egyik gyakori probléma, amellyel egyes felhasználók szembesülnek, a „hibaüzenetNem sikerült ellenőrizni a frissítést - A Watch OS frissítést nem sikerült ellenőrizni, mert nem csatlakozik az internethez.

Egy egyszerű újraindítás sajnos nem oldja meg ezt a problémát. Íme néhány javaslat, amely segít a probléma kezelésében.

Ha nem tudja frissíteni a legújabb watchOS-ra, mert nem tudja ellenőrizni a frissítési hibát, próbálja meg megadni a jelszót a Watch-on

Egy fontos figyelmeztetés: Tedd ne szakítsa meg iPhone-ját vagy nézze meg, ha elérte a „telepítés” szakaszát.

 • Ellenőrizze, hogy frissítette-e iPhone készülékét a legújabb iOS-re
 • Csatlakoztassa iPhone készülékét a WiFi ÉS a tápellátáshoz (előnyben részesített konnektor)
 • Próbálja meg ideiglenesen kikapcsolni a mobil adatot (LTE) iPhone-ján
 • Helyezze iPhone-ját közvetlenül az Apple Watch mellé, hogy megbizonyosodjon arról, hogy hatótávolságon belül vannak-e
 • A frissítés megkezdése előtt írja be a jelszavát a Watch-ra
 • Tartsa az Apple Watch-ot a töltőn, amíg a frissítés befejeződik
 • Ellenőrizze, hogy az Apple Watch legalább 50 százalékos töltéssel rendelkezik-e kezdés előtt
 • Zárja be az összes többi megnyitott alkalmazást az iPhone készülékén (nyomja meg kétszer a Kezdőlap gombot, vagy csúsztassa felfelé az alját az alkalmazásváltó megszerzéséhez, és a bezáráshoz csúsztassa felfelé az alkalmazás előnézetét
 • Indítsa újra az Apple Watch-ot és az iPhone-t, majd hajtsa végre a watchOS frissítését

Nem sikerült ellenőrizni az Apple Watch frissítési üzenetét: Csatlakozzon az Apple Watch töltőállomáshoz

Igen, néha az egyszerű dolgok jelentenek különbséget. A watchOS frissítés megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy csatlakoztatta az Apple Watch-ot a töltőállomáshoz. Tehát győződjön meg arról, hogy az Apple Watch a töltőn van, és legalább 50 százalékos töltéssel rendelkezik.

Nem sikerült ellenőrizni az Apple Watch frissítési üzenetét: Ellenőrizze a Frissítési fájlt

Az első dolog, amit tehet, ha ezzel a hibával szembesül az Apple Watch frissítése közben, az a frissítési fájl ellenőrzése. Ha a frissítés elakadt és nem indul el, akkor törölnie kell a frissítést az iPhone készülékéről.

Ehhez nyissa meg az Apple Watch alkalmazást iPhone-ján. Érintse meg Általános> Használat> Szoftverfrissítés és törölje a frissítési fájlt. Miután törölte a fájlt, próbálja meg újra telepíteni a frissítést. Fontos eltávolítani ezt a fájlt, mielőtt megkísérelné a frissítés újratöltését.

Nem sikerült ellenőrizni az Apple Watch frissítési üzenetét: Kikapcsolás meghatározott sorrendben

A másik trükk, amely segít az Apple Watch problémáiban, csupán az eszközök egymás utáni kikapcsolása és a frissítés alkalmazása.

Győződjön meg arról, hogy iPhone-ján a legújabb iOS rendszer fut, és az Óra töltve van. Először kapcsolja ki iPhone készülékét. Következő kikapcsolás az óráról. Várjon néhány percet, majd először kapcsolja vissza a telefont, majd az órát. Most nyissa meg az óra alkalmazást iPhone-ján, és próbálja meg alkalmazni a frissítést.

Ha a fenti két lehetőség nem segített a kérdésben, akkor a legjobb megoldás az, ha az Apple Watch-t új eszközként állítja be az összes tartalom és a Beállítások törlésével, Párosítsa az órát, majd alkalmazza a frissítést.

 • Órán: Menj a Általános> Beállítások> Visszaállítás> Minden tartalom és beállítás törlése
 • Csatlakoztassa újra az órát az iPhone készülékhez: Nyissa meg az iPhone alkalmazást, és párosítsa az Apple Watch készülékemmel
 • Állítsa vissza az óráját a biztonsági mentésből
 • Csatlakoztassa az óráját a töltőhöz
 • Nyissa meg az Apple Watch alkalmazást, és alkalmazza a frissítést iPhone készülékéről

Összegzés

Ezeknek a lépéseknek kell gondoskodniuk a kérdésről. Bár gondot okoz az egység új Apple Watchként történő beállítása, a legtöbb esetben általában működik. Kérjük, ossza meg velünk, ha ezek a tippek kijavították a problémáját, vagy más módot találtak a probléma megoldására.

Reméljük, hogy ezek a tippek segítettek abban a furcsa, hogy nem tudták frissíteni az üzenetet az Apple Watch-on. Kérjük, ossza meg bátran, ha más módokat talált a probléma megoldására.

Olvasói tippek

 • Mi működött nekem: először kapcsolja ki az iPhone-on a WiFi-t és a Cellular Data szolgáltatást, majd indítsa újra. Az újraindítás után kapcsolja be a WiFi-t, de hagyja kikapcsolva a Cellular Data lehetőséget. Írja be az óra jelszavát, majd próbálja meg frissíteni
 • Próbáljon meg másik WiFi hálózatot használni. Keresse fel a szomszédot, egy barátot, egy helyi nyilvános könyvtárat vagy egy helyet, ahol rendelkezésre áll a WiFi, a Starbucks-ot vagy néhány helyi kávézót stb. Mivel minden hálózat különböző címmel csatlakozik az Apple szervereihez, működhet!

Legutóbbi hozzászólások