Az iOS frissítése téglázta az iPhone készülékét? Javítás

Néhány olvasónk arról számol be, hogy a legújabb iOS verzió megölik vagy téglázzák szeretett iPhone-jukat.

Az olvasók különféle tünetekről számolnak be, például:

 • Az iPhone nem kapcsol be az iOS frissítése után
 • Az iDevice vagy az iPhone nem kapcsolja be a korábbi Apple logót
 • Az iPad vagy iPhone, különösen az iPhone 6 / 6S modellek, nem reagálnak fekete képernyőre
 • Az iOS telepítésének befejezése után az iPhone 6S képernyője kék színű és nem működik
 • Az iPhone 6S Plus tégla az iTunes-ban, és beragadtnak tűnik az iTuneshoz csatlakozás logón
 • Vörös képernyő jelenik meg az iPhone-on, iPad-en vagy iPod Touch-on
 • Miután csatlakozott az iTunes-hoz, megjelenik egy üzenet, hogy hiba történt, és vissza kell állítani. Az iPhone és az iPad is visszatér a régebbi iOS-re
 • A többi felhasználó arról számol be, hogy a frissítések során az iTunes hiba -39

A telepítés egyszerű, mint az 1-2-3, ugye?

Annyira elkeserítő, ha betartod a szabályokat, és még mindig ezzel a problémával jársz! Az utasításoknak megfelelően tetted, Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés vagy az iTunes segítségével frissített, letöltötte a legújabb iOS-t, és megkezdte a telepítést.

Minden olyan simának és könnyűnek tűnt, AMIG iPhone, iPad vagy más iDevice elakadt az iTunes-hoz való csatlakozás logón! Tégla! Vagy látja azt a félelmetes iTunes hibát -39.

Mi folyik itt valójában az iOS-frissítésemmel?

Mit jelent a téglafalú iPhone?

Azt mondjuk, hogy egy iPhone, iPad vagy iPod „be van téglázva”, ha nem hajlandó bekapcsolni, vagy amikor úgy tűnik, hogy eszköze egyáltalán nem működik!

A kulisszák mögött az történik, hogy iPhone-ja elakad az iTunes-hoz való csatlakozás logón, miután frissített egy új iOS-t.

Alapvetően az iOS szoftverfrissítése elindult, de nem fejeződött be.

Ezért az iPhone vagy más iDevice nem képes újra bekapcsolni (téglafalú). A célunk tehát az, hogy iPhone-ját teljesen frissítsük, bekapcsoljuk és működőképessé tegyük, így ezen frusztrációk helyett az iOS szórakozására összpontosítson!

Tehát íme néhány tipp az appletoolbox.com olvasóitól arra vonatkozóan, hogyan javították a téglafalú iPhone-t és az iDevice-t frissítéskor.

A frissítések első napja mindig kihívás

Az Apple szerverek frissítésekkel vannak bezárva. Tehát, ha még nem frissített vagy problémákat tapasztal a frissítéssel, gondoljon arra, hogy várjon egy kicsit, amíg az első frissítési roham véget nem ér. Vagy próbáljon újra késő este vagy kora reggel, amikor a forgalom kisebb.

Hogyan javítsuk ki a téglafalú iPhone-t visszaállítás nélkül

Indítsa újra az iTunes alkalmazást

Ha az iTunes már nyitva van, lépjen ki, és nyissa meg újra. Ha felhőt használt, próbálja meg csatlakoztatni az eszközt a számítógéphez és az iTunes-hoz.

Nézze meg, hogy most felismeri-e az eszközét. Ha igen, próbálja meg frissíteni iOS-jét az iTunes alkalmazásból.

Töltsd fel!

Az iPad automatikusan bekapcsol, miután csatlakozik a töltéshez.

Ügyeljen arra, hogy az iDevice készüléket teljesen feltöltse, és fali aljzathoz csatlakoztassa, nem pedig számítógéphez vagy más USB-töltési módhoz.

Ha alig várja a teljes feltöltést, hagyjon legalább harminc percet tölteni, mielőtt megpróbálja bekapcsolni.

Ha ez nem működik, ellenőrizze a kábeleket és a töltőt - ellenőrizze, hogy valóban működnek-e.

Vagy próbáljon meg másik töltőt / kábelt használni, csak győződjön meg arról, hogy Apple MFI (Made for iPhone / iPad / iPod) tanúsítvánnyal rendelkezik. Nézze meg, van-e ebben különbség.

Indítsa újra az iPhone készülékét

 • Otthoni gomb nélküli iPad-en és iPhone X vagy újabb rendszeren: tartsa lenyomva az Oldalsó / felső / bekapcsológombot és bármelyik hangerő gombot, amíg a csúszka meg nem jelenik
 • Home vagy otthoni gombbal és iPod Touch készülékkel ellátott iPad vagy iPhone készüléken: tartsa lenyomva az Oldalsó / Felső / Bekapcsológombot, amíg meg nem jelenik a csúszka
 • A készülék kikapcsolásához húzza a csúszkát, és miután a készülék kikapcsol, nyomja meg és tartsa lenyomva az oldal / felső / bekapcsológombot újra, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • Az iOS 11 és újabb rendszereken indítsa újra a (z) használatát Beállítások> Általános> Leállítás

Ha ez nem segít, hajtson végre kényszerített újraindítást

 • IPhone 6S vagy annál régebbi telefonokon, valamint otthoni gombbal és iPod Touch eszközökkel rendelkező iPad készülékeken nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone X sorozatú, Home gomb nélküli iPad vagy iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készülékeken: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és azonnal engedje fel a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Hibakód vagy „ismeretlen hiba történt [hiba száma]” üzenet beszerzése

Látja az iTunes 3194 hibát?

Tekintse meg cikkünket, amely felvázolja a 3194 hiba kezelésének lépéseit.

Az iTunes 1671 hibát kapja?

Ha az 1671 hibát látja, az iTunes továbbra is tölti le a szükséges szoftvert. Várja meg a letöltés befejezését, majd próbálja újra az iDevice-t.

Ha tudni szeretné, hogy mennyi időre van még szüksége a letöltéshez, érintse meg a lefelé mutató nyilat az iTunes jobb felső sarkában.

A 14. hibát látja?

Nézze meg az adott hibaelhárítási cikkünket.

Más hibakódokat kap?

17, 1638, 3014, 3194, 3000, 3002, 3004, 3013, 3014, 3015, 3194, 3200 hibák esetén

Ezek a hibák általában az eszköz vagy a számítógép és az Apple szerverek közötti kapcsolódási problémákat jelzik. Ellenőrizze számítógépe gazdagépfájlját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kapcsolatba léphet-e az Apple frissítő szerverével.

Ellenőrizze a Hosts fájlt Mac-en

 1. Menj Alkalmazások> Segédprogramok> Terminál
 2. Írja be ezt a parancsot, és nyomja meg a Return billentyűt:sudo nano / private / etc / hosts
 3. Adja meg rendszergazdai jelszavát
  1. NINCS szöveg jelenik meg a Terminál ablakban rendszergazdai jelszavak beírásakor
 4. A Terminal megjeleníti a gazdagép fájlját
 5. Ha nem jelenik meg az alább látható képhez hasonló ablak, győződjön meg arról, hogy nem üres rendszergazdai jelszót használ
 6. Keresse meg a „gs.apple.com” szót tartalmazó bejegyzést
 7. Adja hozzá a # szimbólumot és egy szóközt („#“) a gs.apple.com bejegyzés elejéhez
 8. A fájl mentéséhez nyomja meg a Control-O gombot
 9. Koppintson a Vissza gombra, amikor a fájlnév megkérése
 10. A szerkesztőből való kilépéshez nyomja meg a Control-X billentyűt
 11. Újrakezd

Ha nem lát egyetlen olyan bejegyzést sem, amely tartalmazza a gs.apple.com webhelyet, akkor a otthont ad a fájl nem kapcsolódik a problémához (lásd az alábbi példát)

Újabb iTunes hibakódokat kap?

Ha bármilyen más hibakódot lát, keresse meg az Apple webhelyét, ahol további információt talál az adott hibáról.

ITunes hibaüzenetek beszerzése „Hiba történt a szoftver letöltésekor” VAGY „Az eszköz nem alkalmas a kért összeállításra.”

Állítsa vissza iPhone-ját az iTunes alkalmazással

Ha az iOS-frissítés nem sikerül, és a gyors tippek egyike sem segít, akkor a legjobb megoldás a téglafalú iPhone vagy egy másik iDevice helyreállítása.

Remélhetőleg betartotta a frissítésre való felkészülés aranyszabályait, és biztonsági másolatot készített iPhone / iDevice készülékéről az iCloudra vagy a számítógépére.

Annak érdekében, hogy iPhone készüléke ismét működőképes legyen, ez a biztonsági másolat a megtakarítási kegyelem, és minden információját elrejti csak ilyen időkben.

Először csatlakoztassa iPhone készülékét bármely számítógéphez, amelyre telepítve van az iTunes. Csak győződjön meg arról, hogy ezen a számítógépen az iTunes legújabb verziója van.

Ha nem, akkor először frissítse az iTunes alkalmazást.

Miután frissítette vagy ellenőrizte, nyissa meg az iTunes alkalmazást, és csatlakoztassa eszközét. Az iTunes automatikusan észleli az iDevice programot helyreállítási módban, és javasolja annak visszaállítását a gyári beállításokra.

Érintse meg itt az iDevice visszaállításával kapcsolatos részletes utasításokat.

Az iDevice visszaállításakor törli és frissíti az eszközt az iOS legújabb verziójára. Most a biztonsági mentése nagyon fontos.

Ha biztonsági másolatot készít az iCloud segítségével, jelentkezzen be és állítsa vissza az iCloud biztonsági mentéséből a telepítési folyamat során. Kövesse az utasításokat, és kérésre adja meg Apple azonosítóját és jelszavát.

Ha biztonsági másolatot készít iPhone-járól az iTunes alkalmazásra, csatlakoztassa iPhone-ját vagy iDevice-jét otthoni számítógépéhez a biztonsági másolat és az összes információ letöltéséhez.

Végül ne feledje, hogy a helyreállítás időbe telik. Gyakorold tehát a türelmet.

Ez a folyamat perceket vagy órákat vehet igénybe - mindez attól függ, hogy mekkora az iDevice készüléke, és mennyi helyet használ az alkalmazásokkal, fényképekkel és más típusú személyes adatokkal.

Lélegzik. Pihenjen. Hagyja, hogy a visszaállítás elvégezze a dolgát.

Mi van, ha nincs biztonsági mentésem?

Ha nincs biztonsági másolata, javasoljuk, hogy várjon az iPhone vagy egy másik iDevice helyreállítására. Próbálja újra a teljes frissítési folyamatot, és nézze meg, hogy működik-e.

Ha nem, akkor a fenti lépések végrehajtásával megoldhatja az iPhone vagy az iDevice bekapcsolásának vagy működésének azonnali problémáját. De minden adatot elveszít valamilyen biztonsági másolat nélkül.

Mi a helyzet az üzenettel: „Az iPhone-t nem sikerült visszaállítani.”

Ha a frissítés után hibaüzenetet kap: „Az iPhone-t nem sikerült visszaállítani. Ismeretlen hiba történt ”- javasoljuk az iDevice helyreállítását DFU módban.

Ha készen áll erre a lépésre, olvassa el cikkünket a visszaállításról a DFU mód használatával.

Nincs idő? Nézze meg videónkat!

Látogasson el az Apple oldalára

Ha iPhone vagy egy másik iDevice nem áll helyre minden próbálkozás után, hardverproblémája lehet.

Ebben az esetben Apple-ellenőrzésre és esetleg javításra van szükség. Rendeljen online találkozót, hogy az iDevice készüléket eljuttassa a közeli Apple Store-ba, vagy vegye fel a kapcsolatot az Apple-vel, hogy megvizsgálja készülékét a levelezőszolgáltatásukon keresztül.

Remélhetőleg még mindig garanciális fedezet alatt áll!

Csomagolás

Remélhetőleg ezek a tippek segítettek Önnek és iPhone-jának már nem a téglából. Itt az ideje, hogy felfedezze és élvezhesse az új iOS összes elérhető új funkcióját.

És ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni, mától kezdődően.

Remélhetőleg soha nem lesz szükség biztonsági másolat használatára, de nagyon jó tudni, hogy minden esetben elérhető.

Ha többet szeretne megtudni a biztonsági másolatok készítéséről, olvassa el a 2X2 szabály betartását célzó biztonsági mentés átfogó útmutatóját.

Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzéseket, ha bármilyen más stratégiája vagy tippje van. Szeretjük hallani és megosztani mindenki hibaelhárítási javaslatait.

Olvasói tippek

 • Probléma megoldódott! Tartsa lenyomva a Bekapcsolás és a Kezdőlap gombokat, és várja meg, amíg a képernyő elsötétül az Apple logóval. DE ne engedje el a gombokat! Tartsa lenyomva mindkét gombot, amíg az iTunes logó megjelenik a képernyőn, majd csatlakozzon az iTunes-hoz, és indítsa el a visszaállítási folyamatot.
 • A töltőkábelek cseréje megcsalta nekem a dolgot! Miután átcseréltem egy másik kábelre (MPI), vissza tudtam állítani, majd visszaállítani. És csatlakoztam az utolsó mentéshez is! Örülök, hogy elkészítettem ezt a biztonsági másolatot, mielőtt megpróbáltam frissíteni az iOS-t!

Legutóbbi hozzászólások