A személyes hotspot nem működik? Hogyan lehet elhárítani

A személyes hotspot (internetmegosztás) sok ember számára kulcsfontosságú lehet. Több felhasználó arról számolt be, hogy a személyes hotspotjuk eltűnt, vagy nem megfelelően működik. Ha problémái vannak, próbálkozzon az alábbi hibaelhárítási tippekkel:

Összefüggő:

 • Az iPhone / iPad személyes hotspot beállítása és használata

Frissítve 2019.10.01

Személyes hotspot problémák az iOS 13.1-re történő frissítés után?

Számos felhasználó számolt be arról, hogy problémák merülnek fel az iOS 13.1 vagy újabb verzióval rendelkező személyes hotspot beállításakor. Néhány ilyen felhasználó nemrégiben frissült az új iPhone 11 Pro készülékre, és amikor személyes hotspotot állítottak be, azt tapasztalták, hogy a funkció letiltja önmagát. Néhány felhasználó más helyi wi-fi hálózatok interferenciáját látta, ami instabillá tette a hotspot funkciót.

Ha ezeket a problémákat tapasztalja a telepítéssel, itt van néhány tipp a probléma megoldására.

 1. Első és legfontosabb: ha bármilyen típusú kapcsolódási problémával szembesül, a legjobb az, ha visszaállítja a hálózati beállításokat iPhone vagy iPad készülékén.
 2. Az iPhone készülékén érintse meg a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása elemet (Ne felejtse el leírni a wi-fi hitelesítő adatait, mivel a visszaállítás után újra meg kell adnia)
 3. Állítsa be újra a személyes hotspotot, és ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e.
 4. Mac számítógépén állítsa alaphelyzetbe a Wi-Fi-t, és próbálja meg újra létrehozni a kapcsolatot
  1. Kapcsolja ki a Wi-Fi kapcsolatot Mac számítógépén
  2. Kattintson a > Rendszerbeállítások> Hálózat elemre
  3. Kattintson a Wi-Fi-re, majd alul a „Speciális” gombra
  4. A Wi-Fi hálózatok listából törölje azt, amely az iPhone hotspotjához kapcsolódik
  5. Törléshez válassza ki a wi-fi hálózatot, és kattintson a ‘-’ gombra
  6. Most indítsa újra az iPhone-t, és engedélyezze a Hotspot használatát, ahogyan azt általában tenné. Ellenőrizze a szolgáltató útmutatásait is.
  7. Kapcsolja be újra a Wi-Fi-t Mac számítógépén
  8. Csatlakozzon újra a Hotspot kapcsolathoz
 5. A MacBook régi kapcsolatának törlése a 4. lépéssel és a hálózat újbóli létrehozása általában megoldja ezt a problémát a legtöbb felhasználó számára.

Reméljük, hogy a fenti lépésekkel meg tudta oldani az iOS 13 vagy újabb rendszert futtató iPhone készülékén a személyes hotspot problémákat.

A személyes hotspotra vonatkozó követelmények:

 • Ellenőrizze, hogy szolgáltatója támogatja-e az eszközön a személyes hotspotot, és hogy a mobilhálózaton engedélyezve van-e a hotspot: A szolgáltatás használatához vezeték nélküli szolgáltatójának fel kell ajánlania a személyes hotspotot. Előfordulhat, hogy engedélyeznie kell a személyes hotspotot a mobil adatcsomagjában. További információért forduljon szolgáltatójához.
 • Az iPhone 3G és az iPhone 3GS megoszthatja a kapcsolatot USB vagy Bluetooth kapcsolattal. Az iPhone 4 vagy újabb és az iPad (3. generáció) Wi-Fi + Cellular képes megosztani a kapcsolatot Wi-Fi, USB vagy Bluetooth használatával.

Ha helyzete megfelel a fenti követelményeknek, kérjük, olvassa el a következő tippeket:

 • A Beállítások> Személyes hotspot megérintésével ellenőrizze, hogy engedélyezte-e a személyes hotspotot
 • Kapcsolja ki és be a személyes hotspotot
 • A hálózati beállítások visszaállításához koppintson a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása elemre.
 • Ha „Nem lehet csatlakozni” vagy időtúllépés jelenik meg, győződjön meg arról, hogy az első eszköz csatlakozásáig a Personal Hotspot képernyőn marad. Akkor használhatja a telefont rendesen. A hotspot 90 másodperc inaktivitás után leáll. Újra elindíthatja a Beállítások> Személyes hotspot megérintésével.
 • Tiltsa le a személyes hotspotot, majd kapcsolja ki a Bluetooth-t, és kapcsolja be a WI-Fi-t, majd kapcsolja be a Personal Hotspot funkciót, és maradjon ezen a képernyőn, amíg más eszköz csatlakozik.
 • Kapcsolja ki a cellás szolgáltatást (Beállítások> Általános> Mobil), majd néhány másodperccel később kapcsolja be újra.

Megjegyzések:

 • A felesleges díjak elkerülése érdekében kapcsolja ki a személyes hotspotot, ha éppen nem használja.

Összefüggő:

 • A Wi-Fi szinkronizálás nem működik, javítás
 • Az iPhone mobil adatot használ, miközben csatlakozik a Wi-Fi-hez: Javítsa ki ezt a problémát

Legutóbbi hozzászólások