Az iPad nem állítható vissza, nincs eszköz, a javítás

Sokszor vissza kell állítanunk iPadjeinket a kritikus hibák miatt. Az iPad szoftver frissítése után gyakran találkozik ezekkel a hibákkal. De időnként azt látjuk, hogy „az iPad nem volt helyreállítható”. Tehát mit ad ??

Miért az iPad? Miért most?

Néha ez akkor történik, amikor egy régebbi modellt frissített az új iOS-frissítéssel, máskor pedig hibás kapcsolat vagy hibás kábel miatt.

Mindkét esetben az Apple gyorsan felhívja a figyelmet arra, hogy „Van egy probléma az iPhone / iPad készülékkel, amely frissítését vagy helyreállítását igényli.”

Amikor megpróbálja helyreállítani az iPhone-t vagy az iPad-et, megkapja ezt a furcsa hibaüzenetet, amely szerint az iPad nem állítható vissza, mivel nem található eszköz.

A probléma kijavításához előfordulhat, hogy néhányszor meg kell próbálnia az alábbi lépéseket, mielőtt működne. (Különösen a 4., 5. és 6. lépés)

Mi a teendő, ha az iPad nem állítható vissza?

Először hajtson végre egy kényszerű újraindítást

 • IPhone 6S vagy annál régebbi telefonokon, valamint otthoni gombokkal és iPod Touch-okkal ellátott iPadeken nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • Otthoni gomb nélküli iPaden, iPhone X Series, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és azonnal engedje fel a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Ezután csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez USB-kábel segítségével

 • Amikor az iTunes frissítést vagy visszaállítást kér, kattintson a Frissítés gombra. Ez a művelet újratelepíti iOS-jét, és érintetlenül tartja személyes adatait

Ha ez nem sikerült, akkor először hárítsa el a számítógéphez való kapcsolódás problémáját

 • Először próbáljon meg egy másik töltőkábelt és / vagy egy másik USB-portot a számítógépén, majd végezze el újra a folyamatot. Meglepő, hogy hány probléma kapcsolódik kábelhez vagy porthoz! Craig olvasó javasolja, hogy próbáljon ki egy USB portot, amely NEM áramforrás. Ezt megpróbálta, csak a nem áramellátású USB-port működött.

  A MacBook felhasználói problémákat tapasztalnak az USB-C csatlakozással kapcsolatban

 • A készülék és a számítógép újraindítása is gyakran működik.

  Kikapcsolta és újra bekapcsolta? Ez a trükk valóban sokszor működik!

 • Ha a kábel vagy az USB-port cseréje nem segített, próbálkozzon egy másik számítógéppel (Mac vagy Windows PC), és nézze meg, hogy ez változtat-e. Kérdezzen meg egy barátját, családtagját, vagy használjon számítógépet a munkahelyén vagy az iskolában, és nézze meg, hogy ez változtat-e.

Ha ez nem segített, kövesse ezeket a további lépéseket

1. lépés Kapcsolja ki teljesen az iPad készülékét.

2. lépés Győződjön meg róla, hogy PC-jén / Mac-jén a legfrissebb iTunes fut. Az iTunes legújabb verzióját mindig megtalálhatja az Apple webhelyén, ide kattintva.

Nyissa meg a számítógépén az iTunes alkalmazást, és kattintson a Frissítések keresése gombra. Ha elérhető a legfrissebb frissítés, akkor megmutatja az üzenetet, és arra kéri, hogy frissítse az iTunes alkalmazást.

3. lépés Ez a lépés elengedhetetlen az iTunes hibaelhárítási lépése is. Ehhez ellenőrizni kell, hogy a számítógépen a legújabb operációs szoftver fut-e.

Ha Mac-et használ, ezt könnyű ellenőrizni. Kattintson a Apple menü> App Store ..> Kattintson a Frissítések elemre. Látnia kell a legújabb MacOS-t, amely elérhető a Mac frissítéséhez.

Ha mégis a szoftver frissítése mellett dönt, kérjük, először győződjön meg róla, hogy biztonsági másolatot készít, majd indítsa újra a számítógépet.

4. lépés Távolítsa el a számítógépéhez csatlakoztatott USB-eszközöket, kivéve az alapeszközöket, például a billentyűzetet / egeret stb. Most csatlakoztassa a villámkábelt (NEM AZ Ön IPADJÁT - még mindig) a számítógép USB-jéhez.

- 5. lépés *Fontos lépés *. Győződjön meg róla, hogy lenyomva tartja az iPad bekapcsológombját.Most csatlakoztassa a kábelt az iPad készülékéhez, miközben továbbra is nyomja meg a bekapcsológombot. Engedje el a bekapcsológombot, ha a számítógép felismeri az iPad készülékét.

6. lépésEzután megteheti a visszaállítást.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tényleges működés előtt néhányszor el kell végeznie a lépéseket.

Próbálja ki a helyreállítási módot

Egy másik lehetőség, ha a fenti lépések nem tették meg a trükköt, az az, hogy a készüléket helyreállítási módba állítja és újra beállítja.

Nézze meg ezt a cikket az iPad helyreállítási módba állításának részletes lépéseiről. Szükség esetén felvázolja a DFU visszaállításának módját is.

Kövesse ezeket a gyors lépéseket az iOS helyreállítási módhoz

 1. Frissítse a használt számítógépet az iTunes legújabb verziójára
 2. Ha az iTunes már nyitva van, zárja be
 3. Csatlakoztassa eszközét, és nyissa meg az iTunes alkalmazást
 4. Amíg a készülék csatlakoztatva van, kényszerítse újraindítását (kövesse a fenti utasításokat)DE ne engedje el a gombokat, amíg meg nem jelenik a Connect to iTunes képernyő
 5. Amikor megjelenik a Visszaállítás vagy a Frissítés lehetőség, válassza a lehetőséget Frissítés
 6. Az iTunes az adatok törlése nélkül megpróbálja újratelepíteni az iOS rendszert
 7. Várja meg, amíg az iTunes letölti az iOS készülékét
 8. Ha a letöltés több mint 15 percet vesz igénybe, ÉS a készüléke kilép az iTunes csatlakozás képernyőről, fejezze be a letöltést, majd ismételje meg a 4. lépést
 9. A frissítés befejezése után állítsa be készülékét
 10. Ha ez nem sikerül a Frissítés kiválasztásával, próbálja meg visszaállítás helyette

Tekerje be

Kérjük, tudassa velünk, ha ez megoldotta a problémát. Ha ezek a lépések nem oldották meg a problémát, előfordulhat, hogy el kell vinnie iPadjét egy Apple Store-ba, és ki kell töltenie.

Nézze meg ezt a cikket, hogy megtudja, hogyan állíthat be időpontot az Apple Store-ban, hogy lássa, segíthetnek-e.

Legutóbbi hozzászólások