Hogyan távolítsd el magad egy csoportból iMessage

Mindannyian ott voltunk valamikor az iOS használatának évei alatt. Barátai új csoportos iMessage csevegést akarnak létrehozni, és ez kellemetlen, vagy éppen ideje távozni.

Gondolhatja, hogy nincs vége a láthatáron, és hogy nem hagyhatja el a beszélgetést. Szerencsére ez nem így van, legalábbis javarészt.

Kövesse ezeket a gyors tippeket, hogy kijusson egy csoportos iMessage beszélgetésből

  • Nyissa meg az Üzenetek alkalmazást, és koppintson a csoportos üzenetre (az összes felhasználónak SMS-t kell küldeni az iMessage-en keresztül)
  • IOS 12+ és iPadOS 13+ esetén érintse meg a profilikonokat a tetején, majd válassza az info lehetőséget
    • IOS 11 vagy korábbi verzióban érintse meg az „i” ikont
  • Koppintson a Hagyja el ezt a beszélgetést és erősítse meg

Hagyja el ezt a beszélgetést csak akkor jelenik meg aktív, ha minden résztvevő Apple-eszközöket használ, ÉS bejelentkezett az iMessage szolgáltatással. Ha a csoport egyik tagja SMS-t vagy nem Apple eszközt használ, akkor a Kilépés a beszélgetésből szürkén jelenik meg.

Ha nem látja a távozás lehetőségét, akkor valószínű, hogy a csoport egy vagy több nem használ egy Apple eszközt, amelynél engedélyezve van az iMessage.

A rossz hír? Nem távolíthatja el magát ezekből a csoportos üzenetekből.

A jó hírek? Valószínűleg elnémíthatja a beszélgetést.

Ajánlott olvasmány

  • Használja az iMessage alkalmazást a Windows PC-jén
  • Küldjön és fogadjon iMessage-t repülőgépes módban

Van egy másik lehetőség, amelyet fontolóra kell vennie, mielőtt egyszerűen elhagyná a csoportos üzenetet. Ez a folyamat magában foglalja a beszélgetés elnémítását, ami meglehetősen kényelmes, mégis rejtett funkció.

Mi az a csoport iMessage az Apple szerint?

Biztosan zavaró!

Az Apple úgy véli, hogy három típusú csoportos üzenet létezik

  1. Az iMessage csoport–Minden résztvevő üzenetét Apple készülékekről küldik egy Apple ID-vel, bekapcsolt iMessage használatával. Az összes választ látja
  2. Csoportos MMS–Csoport résztvevői üzeneteket küldenek Apple készülékekről és nem Apple eszközökről. A Group MMS támogatja a fényképeket és videókat, valamint a szövegeket. Az összes választ látja
  3. Csoportos SMS–A csoportos résztvevők üzeneteket küldenek minden típusú készülékről multimédia támogatás nélkül. Az üzeneteket külön szövegként küldjük, és az emberek nem látják a csoport egészének válaszait

Az Apple csak az egyik ilyen csoportot támogatja teljes mértékben: az iMessage csoportot

Igen, készüléke csak az iMessage only csoportos üzeneteket támogatja, ahol minden résztvevő Apple-eszközöket használ, és az üzenetek kék buborékokban vannak!

Csak az iMessage csoportüzenetei engedik megnevezni a csoportot, hozzáadni vagy eltávolítani embereket a csoportból, vagy elhagyni a csoportot.

Elnémíthatja az iMessage és az MMS csoportokat is.

A csoport elnémítása

Ahelyett, hogy elhagyná a csoportos beszélgetést, egyelőre csak elnémíthatja. Az Apple beépítette a konkrét beszélgetések elnémításának lehetőségét, így az értesítései leállnak.

Csak akkor hagyhatja el a csoportot, ha a csoport összes felhasználója Apple-eszközön van.

Ha a csoportban bárki nem rendelkezik Apple-eszközzel, akkor nem léphet ki a csoportból.

Ehelyett válassza a csoport némítását. Elnémíthatja az iMessage és az MMS csoportokat is, de az SMS csoportokat nem.

Üzenetbeszélgetés némítása iPhone vagy iPad készüléken

  1. Nyissa meg aüzenetekkb
  2. Válassza ki a távozni kívánt csoportos csevegést
  3. IOS 12 vagy újabb verzióban koppintson az üzenet tetején található profilikonokra, majd az Információ elemre
  4. Régebbi iOS esetén érintse meg a ikont "én" vagyRészletek a jobb felső sarokban
  5. VáltásRiasztások elrejtése

Ez a módszer kényelmes azoknak a csoportos üzeneteknek, amelyek nem iOS felhasználókat tartalmaznak.

Ha az Értesítések elrejtése be van kapcsolva, egy félhold látható a beszélgetés mellett. Ez a gomb leállítja az értesítéseket csak arra az üzenetbeszélgetésre.

Szeretne elhagyni egy csoportot Android-barátokkal vagy családtagokkal?

Valamilyen oknál fogva az Apple még nem tette lehetővé, hogy csoportos üzeneteket hagyjon teljes egészében nem iOS felhasználók számára. Ennek egy része azzal a ténnyel jár, hogy a nem iMessage csevegéseket SMS-ben és a szolgáltatóján keresztül küldjük.

Az Android-eszközök még nem képesek kihasználni az iOS előnyeit, és nem ugyanazokat a funkciókat kapják az SMS használatakor. Ebben az esetben meg kell hagynia a kapcsolatot a csoport létrehozójával, hogy eltávolítson a csevegésből.

Ha ez nem működik, akkor meg kell kérnie vagy a csoport alkotóját, vagy valakit, hogy hozzon létre egy új csoportos csevegést a telefonszám nélkül.

Ez némileg elkeserítő, mivel úgy érezheti, hogy nem akar semmiféle tollat ​​fodrozni, de a végén jobb lesz.

Hogyan lehet kilépni az iMessage csevegésből iPhone, iPad vagy iPod készüléken

Tehát egy iMessage csoport tagja vagy, és az értesítések nem állnak le.

Lehet, hogy a csoport olyan dolgokról beszél, amelyek nem rád vonatkoznak, spamként hagyva az üzenetet.

Persze, elnémíthatja az adott csoportos csevegés értesítéseit, de mi van, ha teljesen el akarja távolítani magát?

A beszélgetésből való kilépés szabályai

Először is, ne feledje, hogy nem látja azt a lehetőséget, hogy elhagyja ezt a beszélgetést csoportos MMS-üzenetekből vagy csoportos SMS-üzenetekből.

ÉS az a lehetőség, hogy elhagyja ezt a beszélgetést az iMessage csoportból, csak akkor érhető el, ha a beszélgetésnek legalább három van más emberek (tehát összesen négy, magaddal együtt.)

Ha négynél kevesebb ember van, akkor hagyja el ezt a beszélgetést.

Az alábbiakban bemutatjuk a csoportos iMessage beszélgetésből való kilépés lépéseit

  1. Nyissa meg aüzenetek kb
  2. Válassza ki a távozni kívánt csoportos csevegést
  3. IOS 12 vagy újabb verzióban koppintson az üzenet tetején található profilikonokra, majd az Információ elemre
    1. Régebbi iOS esetén érintse meg a gombotRészletek a jobb felső sarokban
  4. Görgessen egészen lefelé, és válassza a lehetőségetHagyja el ezt a beszélgetést
    1. Csak akkor hagyhat csoportos üzenetet, ha legalább 4 résztvevő van a csoportban, köztük Ön is

Innen a készülék kéri, hogy erősítse meg, hogy el akarja hagyni a csevegést.

Egyszerűen érintse meg a megerősítést, és akkor nem kell aggódnia egy kellemetlen csoportos beszélgetés miatt.

Távolítson el másokat a csoportból

Nagyon valószínű, hogy néha el kell távolítania valakit az iMessage csoportból.

Akár véletlenül adott hozzá valakit, akár nincs jelentősége, a folyamat még mindig nagyon egyszerű, egyértelmű és fájdalommentes.

Csakúgy, mint a beszélgetésből való kilépés, csak egy személyt távolíthat el az iMessage csoportból, amelyben legalább három másik ember van - tehát összesen négy, beleértve téged is!

És nem adhat hozzá embereket vagy távolíthat el csoportos MMS-üzeneteket vagy csoportos SMS-üzeneteket.

Az alábbiak szerint távolíthat el valakit az iMessage csoportból:

  1. Nyissa meg aüzenetek kb
  2. Válassza ki a csoportos csevegést
  3. IOS 12 vagy újabb verzióban érintse meg a profilikonokat az üzenet tetején, majd válassza az info lehetőséget
    1. Régebbi iOS rendszeren koppintson a ikonra Részletek vagy a "én”A jobb felső sarokban
  4. Húzza balra az eltávolítani kívánt névjegyet
  5. Koppintson aEltávolítás
    1. Ha nem látja az Eltávolítás lehetőséget, akkor valószínűleg kevesebb, mint négy ember vesz részt a beszélgetésben, vagy az üzenetszálon Apple és nem Apple eszközök kombinációja található
  6. Koppintson aKész

Miután elkészült, az iOS automatikusan eltávolítja az illetőt a csoportból.

Ez az eljárás takarja a csoport nevét a csevegés előzményeivel együtt.

Fontos eltávolítani a felhasználókat, ha meg akarja őrizni az egész beszélgetés előzményeit.

Következtetés

Kétségtelen, hogy az iMessage a legjobb üzenetküldő platform az iOS felhasználók számára. A Google továbbra is küzd ebben a tekintetben, néhány Android-felhasználó azt kéri, hogy az iMessage elérhető legyen a Google operációs rendszerén.

Ennek ellenére rengeteg funkció van csomagolva az Üzenetek alkalmazásba, és ez csak néhány. Ha bármilyen kérdése van, mindenképpen ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Ha van olyan tipp, amelyet szeretnél látni, kérjük, ne habozzon, hangot adjon a megjegyzésekben.

Olvasói tippek

  • J Smith azt javasolja azoknak az embereknek, akik az Android-felhasználókat és másokat is tartalmazó csoportos szövegszálakat szeretnék kikapcsolni, hogy blokkolják ezeket a névjegyeket. MenjBeállítások> Telefon> Hívásblokkolás és azonosítás> Kapcsolat letiltása. Vagy koppintson a kívánt csoportos szöveges üzenet szálára, majd az „i” gombra. Ezután egyesével érintse meg a neveket vagy telefonszámokat a szálon, görgessen a kapcsolattartási adatok képernyő aljára, és válassza a Hívó letiltása lehetőséget.

Legutóbbi hozzászólások