Hogyan állapítható meg, hogy blokkolva van-e az iMessage szolgáltatásban?

Időről időre olyan problémákba ütközhet, amelyekben egyik barátja (vagy egy másik jelentős személy) megakadályozta, hogy kapcsolatba léphessen velük. Egyes jelzések egy kis betekintést nyújtanak, különösen, ha az iMessage alkalmazást használta.

Ma végigvezetjük Önt a lépéseken annak megállapításához, hogy valaki letiltotta-e, és mit tehet. Az első visszajelző jel az iMessage felhasználók számára jön.

Ajánlott irodalom:

  • Az üzenetek és az iMessage problémák kijavítása az iOS 12 rendszerben
  • Kérdések és válaszok: Hol vannak az iMessage fájlok a Mac-en tárolva?
  • Az üzenetek (és az iMessage) nem működnek?

Meg tudja mondani, hogy valaki blokkolta-e a szövegeit vagy a telefonszámát?

Ha véletlenül elküld egy iMessage-t, és az nem „kézbesítve” néven jelenik meg, akkor van esély arra, hogy valami rendben legyen. Ezt még jobban befolyásolja, ha az iMessage programot normál szöveges üzenetként küldenék újra.

Egy másik visszajelző jel arra vonatkozóan, hogy letiltották, az, hogy a fogadó felhasználó be van-e kapcsolva az olvasási nyugtákon. Ha üzenetet küld, és semmi nem jelenik meg a másik végén, akkor valószínű, hogy letiltották.

Hogyan lehet tudni, hogy blokkolt-e

Ez az eredmény csak azért lehet, mert a másik fél még nem nézett ki. Ha azonban a párt általában azonnal elolvassa az üzeneteket, akkor érdemes megkérdőjelezni, hogy mi folyik itt.

Head-upként van esély arra, hogy nem akadályozták meg, ha ez megtörténik. Az emberek véletlenül (vagy céltudatosan) bekapcsolják a Ne zavarjanak üzemmódot. Ha engedélyezve van, az iMessage addig működik, amíg a fogadó felhasználó nem kapcsolja ki a DND-t.

Mi legyen a következő?

Egy egyszerű módszer annak megállapítására, hogy valaki letiltotta-e a telefonszámát. Csak SMS-t küldhet a kapcsolatnak egy másik eszközről, majd meghatározhatja, hogy le van-e tiltva.

Ha valaki blokkolt, valószínűleg okos lenne kitalálni, mi történt. Azonban soha nem szabad átlépnie a határt, és meg kell adnia annak a személynek a terét, így végül nem néz ki túlterhelőnek.

Hívjon nekik

Biztonságos módszer annak megállapítására, hogy valakinek blokkolva van-e a telefonszáma, ha megpróbálja felhívni neki. Ha végül egyenesen a hangpostára megy, akkor valószínűleg le van tiltva, vagy a DND engedélyezve van.

Ha meg akarja próbálni ezt körüljárni, akkor kikapcsolhatja a hívóazonosítót az iPhone beállításaiból. Ez a beállítás nem érhető el minden szolgáltatónál - ezért ha nem látja a beállítási alkalmazásban, forduljon szolgáltatójához.

Hívóazonosítójának módosításához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyisd meg a beállításokat'
  2. Válassza a „Telefon” lehetőséget
  3. Válassza a „Saját hívóazonosító megjelenítése” lehetőséget.
  4. Kapcsolja be a kapcsolót

Innen bármely számot hívhat, de a fogadó eszköz a „Nincs hívóazonosító” feliratot látja. Természetesen az ismeretlen számok szinte soha nem kapnak választ, így fennáll annak az esélye, hogy a hívást ettől függetlenül sem veszik fel.

Ha további kérdése van, feltétlenül közölje velünk, hogyan tudunk segíteni, és mi mindent megteszünk, amit csak tudunk!

Legutóbbi hozzászólások