Hol található a Barátok keresése és hogyan használható az iOS 13 vagy az iPadOS rendszerben?

A Barátok keresése megkönnyítette az Apple eszközök használatát a barátok és a család megtalálásához. Használhatja annak ellenőrzésére, hogy házastársa elhagyta-e a munkahelyét, megtudhatja, melyik bárban vannak a barátai, vagy megbizonyosodhat arról, hogy hol vannak gyermekei. Ez egy értékes eszköz, de a Find My Friends hiányzik az iOS 13-ból és az iPadOS-ból.

A Find My alkalmazás első alkalommal érhető el a Mac gépén is, amikor frissít a MacOS Catalina (és azon kívüli) verzióra. A Mac Find My alkalmazással nyomon követheti az összes Apple-eszközét, még akkor is, ha azok offline állapotban vannak, vagy MacBook-okhoz, amikor bezárva vannak. .

Az Apple Find My automatikusan települ az iOS 13, iPadOS és macOS Catalina rendszerekhez.

Az Apple legújabb szoftververziói hibákkal vannak tele. De a Find My Friends alkalmazás hiánya nem tartozik ezek közé. Valójában az év elején az Apple bejelentette, hogy a Find My Friends (Új barátok) új alkalmazás létrehozásához az Find My iPhone programmal társul.

Ezt hívják Keresse meg a My-t, és ebben a bejegyzésben elmagyaráztuk, hogyan kell használni, és hol található az iPhone, iPad, iPod touch és Mac.

Mi történt a Barátaim keresésével az iOS 13 és az iPadOS rendszerben?

Az iOS 12-ből származó Find My Friends alkalmazás már nem szerepel az újabb szoftverfrissítésekben.

Az önálló Find My Friends alkalmazás az iOS 12-től az Find My iPhone-val kombinálva az új Find My alkalmazás létrehozásához az iOS 13 és iPadOS rendszerekben. A Find My (Barátok keresése) szolgáltatással barátokat, családtagokat vagy hiányzó Apple-eszközöket kereshet.

A Find My könnyen használható, külön fülekkel az emberek vagy eszközök megtalálásához. Minden fül egy ismert térképet tartalmaz, amely minden személyt vagy eszközt a saját helyére rögzít. További információkat a térkép alatti listából is kiválaszthat, mely személyeket vagy eszközöket talál.

A harmadik fül, Me címmel lehetővé teszi, hogy megtekinthesse és szerkeszthesse saját tartózkodási helyének részleteit. Annak kiválasztása, hogy miként osztja meg, engedélyezi-e az ismerősök kéréseit, és milyen értesítéseket szeretne küldeni vagy fogadni.

Az új Find My alkalmazás az Emberek, az Eszközök és az Én lehetőségeket kínálja.

Hol található a Find My alkalmazás a Mac gépemen, vagy az iOS 13 vagy az iPadOS rendszeren?

Mac számítógépek esetén a Find My az Applications mappában található.

A Find My alkalmazás a Find My iPhone alkalmazás helyét veszi át, miután frissítette az iPhone, iPad vagy iPod touch szoftverét. Ez azt jelentette, hogy a frissítés során más alkalmazások is elmozdulhatnak, így nehéz megtalálni őket.

Ha nem látja a Saját keresés alkalmazást a kezdőképernyőn: nyissa meg, töltse le, vagy fedezze fel, hogy a Spotlight használatával milyen mappát rejt.

Hogyan használhatom a Spotlight-ot a Find My alkalmazás megkereséséhez?

 1. Lépjen a készülék kezdőképernyőjére.
 2. A keresősáv megjelenítéséhez húzza lefelé a képernyő közepét.
 3. Keresse meg a „Find My” kifejezést a helyének felfedezéséhez:
  1. Ha a Saját keresés nincs telepítve az eszközére: A keresési eredmények az App Store egyik oldalára mutatnak, ahonnan letöltheti.
  2. Ha a Saját keresés az eszköz egyik mappájában található: A megfelelő mappa neve a Find My alkalmazás jobb oldalán található.
  3. Másképp: Ha nincs link az App Store-hoz és nincs mappa neve, akkor a Find My van a kezdőképernyőn. Kereshet rá, vagy közvetlenül a Spotlightból nyithatja meg.
A Find My alkalmazás keresése azt mondja, hogy a Segédmappámban van.

Hol található a Find My Friends widget?

A widgetek olyan kis eszközök, amelyekhez a kezdőképernyőről férhet hozzá, hogy gyorsan bepillanthasson a különböző alkalmazások adataiba. Használhatja őket az időjárás ellenőrzésére, a naptár megtekintésére, a címsorok elolvasására vagy sok más feladat elvégzésére.

Sokan a Find My Friends widgetet használtuk az iOS 12-ben, hogy gyorsan lássuk barátaink vagy családtagjaink helyét. Sajnos ez nem lehetséges az iOS 13-ban vagy az iPadOS-ban, mert a Find My alkalmazáshoz nincs widget.

Az iOS 12 lehetővé tette a felhasználók számára, hogy gyorsan lássák, milyen messze vannak a barátaik.

A legjobb, amit tehet - a Find My alkalmazás megnyitása nélkül - hozzáad egy Shortcut modult, amely automatikusan megnyitja a Find My alkalmazást egy adott személy vagy eszköz számára.

Hogyan készíthetek egy Parancsikon modult a Find My alkalmazáshoz?

 1. Nyissa meg a Parancsikonok alkalmazást iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén.
 2. Koppintson a Hozzáadás (+) gombot a jobb felső sarokban egy új parancsikon létrehozásához.
 3. A keresősávba írja be a „Find My” kifejezést.
 4. Koppintson a Find My alkalmazásra, és válassza ki a kívánt műveletet.
 5. Alternatív megoldásként adja hozzá az „Alkalmazás megnyitása” műveletet, és válassza a Saját keresés megnyitását.
 6. Koppintson a Több (…) a jobb felső sarokban, és kapcsolja be a „Megjelenítés a widgetben” lehetőséget.
 7. Végül érintse meg a elemet Következő, nevezze el a modult, és érintse meg a elemet Kész.
 8. A widget a Kezdőképernyőn található Parancsikonok widgetből látható.
Érintse meg a parancsikonok widgetből létrehozott Find My parancsikon megnyitásához.

Hogyan használhatom a Find My alkalmazást barátaim megkeresésére?

A Saját megjelenés és másképp működik, mint a Barátok keresése alkalmazás. Összeállítottuk ezeket a rövid utasításokat, amelyek megmutatják, hogyan lehet elindulni és futtatni az alkalmazást: megoszthatja tartózkodási helyét és megnézheti mások tartózkodási helyét.

Ossza meg tartózkodási helyét a Find My alkalmazásban

Ha azt szeretné, hogy mások is láthassák az Ön tartózkodási helyét, meg kell osztania tartózkodási helyét a Find My alkalmazásban.

Amikor először nyitja meg a Find My alkalmazást, a rendszer felszólítja, hogy kapcsolja be a Helyszolgáltatásokat, és lehetővé teszi, hogy kiválassza, mikor használhatja az alkalmazás a tartózkodási helyét:

 • Engedélyezés az alkalmazás használata közben
 • Hogy egyszer
 • Vagy ne engedje
A Saját keresés az Ön tartózkodási helyét használja annak megtekintésére, hogy milyen távol vannak a barátai és az eszközei.

Javasoljuk, hogy engedélyezze az alkalmazás használata közben. Ha az Egyszer engedélyezi lehetőséget választja, ugyanaz a prompt jelenik meg minden alkalommal, amikor a készülékén megnyitja a Saját keresést. Ezt bármikor megváltoztathatja a Beállítások> Adatvédelem> Helyszolgáltatások menüpont megnyitásával.

A Find My alkalmazásban érintse meg az „Én” elemet a képernyő jobb alsó sarkában. Most kapcsolja be a „Saját hely megosztása” kapcsolót. Ideiglenesen kikapcsolhatja ezt a lehetőséget, amikor azt szeretné, hogy tartózkodási helye privát legyen.

Válassza ki, hogy melyik eszközről szeretné megosztani tartózkodási helyét

Ha több Apple eszközzel rendelkezik, akkor csak egyet választhat ki, ahonnan megoszthatja tartózkodási helyét. Ehhez nyissa meg a Find My elemet az adott eszközön, és lépjen az „Én” fülre. Koppintson a „Használja ezt az [iDevice] -ot helyként” elemre.

Amikor megosztja tartózkodási helyét egy GPS-kompatibilis Apple Watchdal párosított iPhone-ról, akkor az Ön helyzete az órára vált, amikor az az iPhone hatósugarán kívül esik. Például, ha futás közben otthagyja iPhone-ját, akkor a helye az Apple Watch-ra vált.

A Me fülön keresse meg azt a lehetőséget, hogy jelenlegi eszközét helyként használja.

Adjon hozzá barátokat és családtagokat a Find My alkalmazáshoz

Koppintson a „Hely megosztásának megkezdése” gombra, hogy meghívja ismerőseit, hogy kövessék az Ön tartózkodási helyét.

Nem olyan könnyű elkezdeni másokat követni az iOS 13 vagy iPadOS Find My alkalmazásban, mint a Find My Friends alkalmazásnál. Először meg kell osztania velük a tartózkodási helyét, hogy kiválaszthassa, hogy mely partnerek számára szeretné megtekinteni a helyét.

Tehát a legegyszerűbb módja annak, hogy megnézze valaki más tartózkodási helyét, ha meghívót küld nekik az eszközükön található Find My alkalmazásból. Ellenkező esetben fel kell hívnia őket, hogy először lássák az Ön tartózkodási helyét.

A tartózkodási helyed megosztásához koppints a „Saját emberek” fülre a Saját keresés bal alsó sarkában, és nyomd meg a gombot a „Hely megosztásának megkezdése” gombra. A Saját kereső javasolja kedvenc ismerőseidet, akikkel megoszthatod a helyeket, de meghívókat küldhetsz bárkinek.

Válassza ki, hogy megosztja-e tartózkodási helyét a következő időszakokra:

 • egy óra
 • a nap végéig
 • vagy a végtelenségig.
Nézze meg az információkat a barátja neve alatt, és kérje, hogy kövesse a barátjuk tartózkodási helyét.

A meghívó elküldése után koppintson a kapcsolattartó nevére további információk megtekintéséhez. Mostantól megkérdezheti, hogy követi-e a tartózkodási helyet. Ha jóváhagyják a kérését, a tartózkodási helyük megjelenik a térképén, és ha szeretné, leállíthatja saját helyének megosztását.

Mit talál a leghasznosabbnak a barátai és a családja tartózkodási helyének követésében? Mondja el nekünk, ha kérdése van az új Find My alkalmazással kapcsolatban. Mindent megteszünk, hogy választ kapjunk az Ön számára!

Ha problémája adódott a Find My-vel, akkor valószínűleg megtalálhatjuk a megoldást az iOS 13 és iPadOS problémamegoldó bejegyzésünkben.

Hogyan frissítheti a helyet a Find My iPhone alkalmazással az iOS 13 és az iPadOS rendszerben

Az Apple úgy tervezte a Find My alkalmazást, hogy körülbelül percenként automatikusan frissítse az emberek és az eszközök helyét…

De ha ez nem működik, koppintson a személy vagy eszköz nevére. Ennek meg kell nyitnia a kártyáját, és frissítenie kell a tartózkodási helyét.

Ha ez nem működik, zárja be az alkalmazást, és indítsa újra - ez mindig működik!

Legutóbbi hozzászólások