Az iPad szinkronizálása után hiányoznak az iPad filmek és videók

Lehet, hogy szinkronizálta iPadjét az iTunes-szal, hogy kiderüljön, hogy a filmjei és videói most hiányoznak. Ha igen, akkor nem te vagy az egyetlen!

Ne aggódjon, valahol ott kellene lenniük. Csak megtalálásuk kérdése. Ha pedig nem, akkor az alábbiakban elmagyaráztuk, hogyan lehet szinkronizálni a videókat az iPad készülékkel az iTunes segítségével vagy anélkül.

Miért hiányzik az iOS Videók alkalmazás az iPad-ről?

Ha a Videók alkalmazás hiányzik, akkor a TV alkalmazást kell megtalálni a helyén.

Az összes videót megtalálta iPad-jén az iOS Videók alkalmazásban. De az iOS 10.2-es verzióval az Apple felváltotta a Videókat a TV alkalmazásra - egyetlen helyen nézheti meg az összes tévéműsort, filmet vagy otthoni videót.

Lehet, hogy iPadje frissült a legújabb iOS-re, amikor szinkronizálta az iTunes-szal. Ebben az esetben a Videók alkalmazás már régen elmúlt, és egy fényes új TV alkalmazást kell találnia a helyén.

Hol vannak a videóim a TV alkalmazásban?

 1. Koppintson a Könyvtár gombra a képernyő alján az iPad készülékre szinkronizált összes videó eléréséhez. Ezen az oldalon pillanatkép látható a tartalmadról, beleértve a Kölcsönzött és a Legutóbb hozzáadott videókat.

 2. Koppintson a Könyvtár legördülő menü a képernyő tetején a tévéműsorok, filmek vagy otthoni videók megtekintéséhez.

 3. Válassza ki a megfelelő tartalmat, és tekintse meg az összes videót.
Miután a legördülő menüből kiválasztottam a Filmek lehetőséget, az összes filmet megnézhettem az iPad-en.

Hiányzik a Videók alkalmazás, a TV-alkalmazás megszokja, amikor először telepítik az iPad-re. De ugyanannak a tartalomnak ott kell lennie, valamint sokkal többnek kell lennie olyan harmadik féltől származó streaming szolgáltatásokon keresztül, mint az Amazon Prime vagy a BBC iPlayer.

Miért nem láthatom az otthoni videóimat a TV alkalmazásban?

Még akkor is, ha az iTunes segítségével szinkronizálta az otthoni videókat iPad-jével, előfordulhat, hogy nem azonnal látja a TV-alkalmazás Otthoni videók részt. Ennek oka egy szoftverhiba, amely a TV alkalmazás iOS 10.2-es verziójával jelent meg.

Ennek a hibának mára jól és valóban le kell győznie. Tehát frissítse iPad-jét az iOS legújabb verziójára a megoldás érdekében: Beállítások >Tábornok >Szoftver frissítés.

Győződjön meg róla, hogy a szoftvere naprakész, ha videók hiányoznak az iPad készülékéről.

Ha továbbra sem látja a Főoldal videók szakaszt. Először próbáljon meg letölteni valamilyen más tartalmat az iPad készülékére, például filmet, tévéműsort vagy zenei videót. Ennek ki kell kényszerítenie a Home Videos részt a rejtőzésből!

Hogyan állíthatom vissza a hiányzó videókat az iPad-re?

Több felhasználó úgy találta, hogy a hiányzó videókat újból megjelenítheti iPad-jén, ha újra szinkronizálja a számítógépével. Érdemes ezt egyszer vagy kétszer kipróbálni - néha könnyen összekeverednek eszközeink, és ez könnyen megoldható.

Újraszinkronizálja a videókat iPad-jén további két szinkronizálás segítségével: egyszer nem tartalmaz videót, másodszor pedig mindet. Amikor másodszor szinkronizál, vegye figyelembe, hogy a videók merre haladnak az iPad készülékén.

Az iTunes-ban ez azt jelenti, hogy megnézzük a Médiafajta minden videóhoz:

 1. Vezérlőgombbal kattintson egy videóra az iTunes alkalmazásban, és kattintson a megtekintéshez Info erről.

 2. Kattints a Lehetőségek fülre az Info ablakban.
 3. Válasszon megfelelőt Médiafajta a legördülő menüből:
  1. Zene videó
  2. Film
  3. Otthoni videó
  4. TV-műsor
  5. Podcast
Válaszd a videók médiatípusát, hogy eldöntsd, hol tartják őket az iPaded TV-alkalmazásában.

Hogyan szinkronizálhatom a videókat az iPad készülékemmel az iTunes alkalmazással?

A videókat szinkronizálhatja iPadjével az iTunes segítségével, függetlenül attól, hogy az iTunes Store-ból vásárolta-e őket. A folyamat meglehetősen egyszerű, adja hozzá a videót az iTunes könyvtárához, majd mondja meg az iTunes-nak, hogy szinkronizálja azt az iPad készülékével.

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást Mac vagy PC-jén.
 2. Ha nem a iTunes-on keresztül vásárolta a videót:
  1. A menüsoron lépjen a Fájl> elemreHozzáadás a könyvtárhoz….

  2. Keresse meg a videót a számítógépén, és kattintson a gombra Nyisd ki.
  3. Keresse meg a videót az iTunes könyvtárában, lehet, hogy az alatt van Főoldal videók a filmekben.

  4. Vezérlőgombra kattintva válassza ki Info a név, az adathordozó fajtájának és egyéb részleteinek szerkesztéséhez.
 3. Villám-USB kábellel csatlakoztassa iPadjét az iTunes-hoz.
 4. Oldja fel iPadjét és Bízzon ebben a számítógépben ha felszólítják.
 5. Kattints a iPad ikonra az iTunes alkalmazásban az Összegzés oldal megtekintéséhez.

 6. Válassza ki a megfelelő tartalmat az oldalsávon: Filmek, TV-műsorok stb.
 7. Jelölje be a négyzetet Szinkronizál ezt a tartalmat, majd a szinkronizálni kívánt videók négyzetét.

 8. Kattints a Szinkronizál gombot a jobb alsó sarokban.
 9. Amikor a szinkronizálás befejeződött, vegye ki iPadjét, és keresse meg videóit a TV alkalmazásban.
A kiadás előtt várja meg, amíg az iPad befejezi a szinkronizálást.

Hogyan szinkronizálhatom a videókat az iPad készülékemmel iTunes nélkül?

Ha nem akarja használni az iTunes alkalmazást, még mindig van néhány más lehetőség a videók szinkronizálására az iPad készülékével. Hiányzik a Videók alkalmazás, úgyis inkább ezeket az alternatívákat részesíti előnyben.

1. Használja az iCloud Photo Library alkalmazást

Az iCloud Photo Library használata esetén videókat tölthet le iPad-jére, ha felveszi őket a könyvtárába, de nem töltheti le offline megtekintésre.

Nyissa meg a Fotók alkalmazást Mac-en vagy az iCloud Fotók alkalmazást PC-n. Menj File >Importálás… és megtalálja a videót a számítógépén. Az importálás befejezése és az iCloud szinkronizálása után nézze meg a videót az iPad készüléken a Fotók kb.

Videóit a Fotók alkalmazás Import mappájában találja meg.

2. Használja a Plex-et

A Plex egy médiaszerver, amely az összes piacvezető márkával és eszközzel működik: Apple, Samsung, Google, Windows és így tovább. Ez lehetővé teszi, hogy minden filmjét, tévéműsorát, zenéjét és otthoni videóit egy helyen tárolja, és bárhonnan hozzáférhessen hozzájuk.

Streamelje az összes tartalmát az interneten a Plex segítségével - szinkronizálhatja vele a videókat az iPad készülékével is!

Látogasson el a Plex webhelyére, ahol további információkat talál a szolgáltatásaikról és azok használatáról. Lényegében a számítógép médiaszerverként működik, és eszközei lejátszhatják azt az interneten, vagy szinkronizálhatják offline használatra.

3. Használja a VLC-t

A VLC egy nyílt forráskódú médialejátszó, amely sokféle formátumot támogat és működik a legtöbb Apple eszközzel - beleértve az Ön iPadjét is. Az iOS VLC alkalmazás és a számítógép böngészője segítségével szinkronizálhatja a videókat az iPad készülékkel Wi-Fi-n keresztül az iTunes használata nélkül.

Látogasson el a két webhely egyikére, hogy videókat osszon meg iPad-jével Wi-Fi használatával.

A videók Wi-Fi-kapcsolaton keresztüli szinkronizálásához ellenőrizze, hogy iPadje és számítógépe ugyanazt a hálózatot használja-e. Ezután nyissa meg a VLC alkalmazást iPad-jén, és érintse meg a ikont kúp ikonra a bal felső sarokban.

Válassza a lehetőséget Megosztás WiFi-n keresztül a menüből, és írja be a webcímet a számítógép böngészőjébe. Kattints a + gombra, és válassza ki a megosztani kívánt videót. Feltölti, és azonnal megtekinthető az iPad készülékén.

4. Használjon más, harmadik féltől származó alkalmazásokat

Rengeteg más harmadik féltől származó médialejátszó teszi lehetővé a videók iTunes nélküli szinkronizálását. Valamennyit itt nem sorolhatjuk fel, de ha nem vagy elégedett az iCloud, a Plex vagy a VLC fájlokkal, érdemes online megnézned magad.

Hogyan szerezhetek filmeket az iPad készülékemen?

Az iTunes, az Amazon, a YouTube vagy más külső kiskereskedők segítségével filmeket vásárolhat iPad-en való megtekintésre. Ha azonban már vásárolt egy DVD-t vagy Blu-Ray-t, akkor nem akarja, hogy újra fizetnie kell a digitális másolatért.

A legtöbb Mac-ben már nincs beépített lemezmeghajtó, külső meghajtót USB-n keresztül kell csatlakoztatnia. Kép az iMore-ból.

Ebben az esetben lehetséges - bár nem mindig szigorúan legális - a filmet számítógépre másolni, majd az iPad-jére vinni.

Csak egy külső lemezmeghajtóra és néhány harmadik féltől származó szoftverre van szüksége. Ekkor importálhatja a letépett filmet az iTunes könyvtárába, és szinkronizálhatja azt az iPad készülékével.

Használjon olyan szoftvert, mint a Handbrake, hogy felvegye a filmet a számítógépére - bár rengeteg fizetett alternatíva is rendelkezésre áll. A kézifék rengeteg másolási lehetőséget kínál a film minőségének és fájlméretének meghatározásához.

Mit tehetek, ha a videók nem szinkronizálódnak az iPad készülékemmel?

Néhány oka lehet annak, hogy egy videó nem szinkronizálható az iPad készülékkel:

 • Nincs elég iPad tárhely.
 • Helytelen videó formátum.
 • A videofájl sérült.

Ellenőrizze iPad tárhelyét a következővel: Beállítások >Tábornok >Tárolás. Győződjön meg róla, hogy van elegendő hely a videó elhelyezésére, törölje a tartalmat, ha szükséges törölje a tartalmat és az alkalmazásokat.

Az iTunes megkönnyíti a videók konvertálását az iPad kompatibilis formátumaiba.

A videót konvertálhatja iPad-kompatibilis formátumba az iTunes használatával. Nyissa meg az iTunes alkalmazást a számítógépén, és válassza ki a szinkronizálni kívánt videót. A menüsorból lépjen a következőre: File >Alakítani >Hozzon létre iPad vagy Apple TV verziót.  

Az iPad létrehoz egy kompatibilis másolatot a videóról, vagy értesíti Önt, ha már kompatibilis formátumban van.

Ha egyik megoldás sem működik, akkor a videód sérült lehet. Próbáld meg törölni az iTunes könyvtárból, és újra importálni. Vagy ha a Time Machine-t használja, állítsa vissza számítógépét egy korábbi verzióra, még mielőtt a videó megsérült volna.

Helyezze vissza a sérült videót egy régebbi verzióra a Time Machine használatával. Ennek minden probléma nélkül be kell töltenie a videókat az iPad készülékére. A következő ingázás el fog repülni mindazokkal az új tévéműsorokkal, amelyeket meg akar nézni! Szóval, mit nézel jelenleg?

Legutóbbi hozzászólások