Levelezési problémák az iOS 13.2 alkalmazással. Íme néhány tipp

Több felhasználó úgy találta, hogy a Mail alkalmazás nem frissíti az e-maileket, miután frissített az iOS 13.2-re az iPhone-on. A postafiókok lassan frissülnek, és megmutatják az új e-maileket. Néhány felhasználó továbbra is azt látja, hogy üres postaládákat lát, amelyek alján egy üzenet jelzi, hogy a postafiók frissül.

Úgy tűnik, hogy az iOS 13 korábbi verziójában jelentett egyes Mail-hibákkal a jelenlegi frissítés nem foglalkozott szisztematikus módon.

Frissítés - 2019.11.18

A legújabb frissítés iOS 13.2.3 és iPadOS 13.2.3 megoldotta a Mail-rel kapcsolatos problémákat, beleértve a Keresés funkciót és a frissítési problémákat. A cikk folytatása előtt javasoljuk, hogy frissítse iPhone vagy iPad készülékét erre a legújabb verzióra.

Az Apple ezen a héten kiadott frissített iOS 13.2.2-es verziója kijavítja azokat a RAM-kezelési problémákat, amelyek a frissítési problémák mögött állhattak. Ha még nem frissítette, kérjük, frissítse iPhone-ját iOS 13.2.2-re. és tesztelje a Mail alkalmazást.

Kényszerítsd újra az iPhone-t

Mielőtt megkísérelné a Mail alkalmazás hibaelhárítását, hajtsa végre az iPhone kényszerű újraindítását, és ellenőrizze, hogy megoldja-e a Mail problémákat. Előfordul, hogy a kényszer-újraindítás számos olyan kérdésben segít, amelyek az iOS frissítését követően jelentkeznek.

  Ha a Simple force reboot nem segített a levelezéssel kapcsolatos problémák megoldásában, olvassa el tovább.

  Az e-mail nem frissül az iOS frissítése után

  Íme néhány lehetséges megoldás és javítás, amelyek segíthetnek a Mail frissítésében és az iOS 13 egyéb kapcsolódó problémáiban. Győződjön meg arról, hogy iPhone-ja nincs alacsony fogyasztású üzemmódban, mivel ez problémákat okozhat az e-mailek frissítésével.

  Kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Zárja be a Mail alkalmazást iPhone-ján
  2. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és érintse meg a gombot Jelszavak és fiókok
  3. Alatt Fiókok, érintse meg a fiókot és kapcsolja ki a Mail alkalmazást
  4. Nyissa meg a Mail alkalmazást
  5. Menj vissza Beállítások>Jelszavak és fiókok> Fiókok elemre
  6. Engedélyezze újra a Mail alkalmazást

  Most térjen vissza az e-mail fiókjához a Mail alkalmazásban, és ellenőrizze, hogy a beérkező levelek mappája megfelelően frissül-e.

  A Mail alkalmazással kapcsolatos problémák vizsgálata során a másik beállítás a frissítési beállítások.

  1. Nyisd ki Beállítások App
  2. Érintse meg Jelszavak és fiókok
  3. Görgessen le a Új adatok beolvasása (a főmenü alján található)
  4. És koppintson rá Új adatok beolvasása 
  5. Görgessen lefelé, és váltson párszor az Automatikusról a manuális lehetőségre
  6. Váltsd át erre: Automatikusan vagy „15 percenként” és próbáld ki

  Ellenőrizze, hogy a frissítési gyakoriság jobb-e a fiókokkal társított postaládákhoz. Ezen a beállító képernyőn feltétlenül válassza a „Push” lehetőséget a tetején, hogy lássa, van-e valami különbség.

  A Mail-lel kapcsolatos problémák megoldásának másik módja az iOS-eszközökön az, hogy törölje a Mail-fiókot, indítsa újra az iPhone-t, majd adja hozzá újra a fiókokat. Kövesse ezt az Apple támogatási dokumentumot, és megtalálja a cikk alján található lépéseket.

  Sok felhasználó sikert aratott a Gmail és a Yahoo fiókok terén azzal, hogy törölte és újból hozzáadta a fiókját.

  Törölje a Mail alkalmazást, és telepítse újra!

  Ha iOS 12, iOS 13 vagy iPadOS 13 rendszert futtat, akkor törölheti (majd újratelepítheti) a Mail alkalmazást eszközéről!

  A Mail alkalmazás törlése és újratelepítése gyakran megoldja az ilyen típusú problémákat. Szóval próbáld ki!

  Hogyan lehet törölni a Mail alkalmazást az eszközről

  1. IOS vagy iPadOS eszközén érintse meg és tartsa lenyomva az alkalmazást
  2. VálasztAlkalmazás törlése a Gyors műveletek menüből
   1. Korábbi iPadOS és iOS 13 verziókhoz érintse meg a elemet A kezdőképernyő szerkesztése elemre vagy Rendezze át az alkalmazásokat
   2. A Mail alkalmazás törléséhez érintse meg az x gombot a bal felső sarokban
   3. Koppintson aTöröl
  3. Erősítse meg a Mail alkalmazás törlését
  4. IPhone X vagy újabb modell esetén koppintson a Kész gombra. IPhone 8 vagy korábbi modellen nyomja meg a Kezdőlap gombot

  Telepítse újra és csatlakoztassa újra a Mail alkalmazást

  1. Nyissa meg az App Store-t
  2. Mail keresése
  3. Koppintson a felhő ikonra a telepítéséhez
  4. A telepítés után egyesével engedélyezze újra az e-mail fiókokat Beállítások> Jelszavak és fiókok elemre

  Levelezési értesítési problémák az iOS 13 / iOS 13.2 alkalmazással

  A Mail által jelentett egyéb problémák azzal kapcsolatosak, hogy az értesítések még a Mail olvasása után sem törlődnek. Még az iOS 13.2-ben sem tudjuk biztosan, hogy mi okozza ezt, de ha ezt a problémát tapasztalja, próbálja ki.

  Amikor megnyitja az e-mailt, és görgessen az e-mail aljára. Húzza lefelé az ujját, mintha felfelé görgetne az e-mailen. Amikor ezt megteszi, a rendszer valamilyen oknál fogva „Olvasottként” jelöli, és az értesítés eltűnik. Az e-mail melletti kék pontnak el kell tűnnie, jelezve, hogy a levelet elolvasták.

  Egyes felhasználók azt tapasztalják, hogy nem látnak e-mailes értesítéseket a lezárt képernyőn. Ha értesítésekkel kapcsolatos problémát tapasztal, ellenőrizze az e-mailes értesítések beállításait.

  Kezdeni valamivel Beállítások -> Értesítés -> Mail -> válassza ki az e-mail fiókot> ellenőrizze, hogy a kívánt riasztások ki vannak-e jelölve, és alul válassza az Előnézet megjelenítése lehetőséget, és ennek megfelelően módosítsa. Tegye ezt az egyes levelezési fiókoknál, és ellenőrizze, hogy az értesítései helyesen jelennek-e meg.

  Ha továbbra is problémákkal szembesül, akkor a legjobb megoldás egy harmadik féltől származó Mail alkalmazás, például a Spark vagy az Outlook használata, amíg ezeket a problémákat a következő iOS frissítés nem kezeli. Akkor is kipróbálhatja és használhatja a Gmail alkalmazást, ha Gmail-fiókot használ a Mail alkalmazással az iOS 13 rendszert futtató iPhone-ján.

  Kérjük, ossza meg velünk, ha bármilyen kérdése vagy tippje van, amelyet szeretne megosztani azzal, ami bevált.

  Legutóbbi hozzászólások