Hogyan lehet feloldani iPhone és iPad készülékeit

A kínai szoftvercsapat, a Pangu nemrégiben jelentette meg az összes kompatibilis, iOS 9, iOS 9.0.1 és iOS 9.0.2 rendszert futtató kompatibilis iPhone, iPad és iPod touch modell első börtönbüntetését, beleértve az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus készülékeket is.

Javasoljuk, hogy ne tegye börtönbe készülékét. A börtönbontás teljesítményproblémákat okozhat. Ezenkívül a folyamat érvényteleníti az Ön szavatosságát. Ez azt jelenti, hogy iPhone-ját vagy iPadjét nem szállíthatja javításra a hivatalos Apple Store-ból.

A jó hír az, hogy a jailbreak és a Cydia eltávolítása a készülékről egyszerű és egyszerű. Ha meg akarja fordítani a jailbreak-t iPhone vagy iPad készülékén, kövesse ezeket az egyszerű lépéseket az iOS-eszköz eredeti állapotának (gyári beállításainak) visszaállításához.

A Jailbreak eltávolítása iOS-eszközökről

  1. Készítsen biztonsági másolatot eszközéről (Beállítások> iCloud> Biztonsági mentés)
  2. Az USB-kábel segítségével csatlakoztassa a börtönbe szakadt eszközt számítógépéhez, PC-jéhez vagy Mac-jéhez
  3. Indítsa el az iTunes alkalmazást
  4. Ha beállított egy jelszót, oldja fel az eszköz zárolását
  5. Az iPhone keresése forduljon a Beállítások> iCloud> Az iPhone keresése menüpontba lépve. Ennek kikapcsolásához meg kell adnia Apple azonosítóját és jelszavát.
  6. Az iTunes alkalmazásban válassza ki az eszközt (iPhone vagy iPad), amikor megjelenik
  7. Az Összegzés panelen kattintson a Visszaállítás gombra. Erre a gombra kattintva elindul az unilbreak folyamat.
  8. Az eszköz újraindul. Megkérdezi, hogy vissza szeretne-e állítani biztonsági másolatból. Érdemes az iCloud opciót választania, ha biztonsági másolata van az iCloudban.

És most az iOS-eszköz visszatért a gyári beállításokhoz, és az eszköz első vásárlásakor látnia kell a szokásos beállítási képernyőt. Ez azt jelenti, hogy szervizért forduljon az Apple-hez. A legtöbb Apple készülékre egy év garancia vonatkozik. Ne aggódjon, mivel az Apple alkalmazottai nem tudhatják, hogy az eszköz korábban börtönben tört-e.

Legutóbbi hozzászólások