Hol vannak a megvásárolt alkalmazások az iOS 11 App Store-ban?

Nem találja meg korábbi alkalmazásvásárlásait az iOS 11 frissítése után? Úgy tűnik, hogy az iOS 11 láthatatlanná tette az összes vásárlást? Jó néhány felhasználó nehezen találja meg vásárlási alkalmazásait az iOS 11 App Store-ban. Jó hír, hogy az iOS 11 App Store-ban a Megvásárolt fül nem tűnt el, csak áthelyezték!

Az Apple nemcsak újratervezte az App Store-t az iOS-ben, hanem az alkalmazásokat is teljesen eltávolította az iTunes 12.7-ből.

Kövesse ezeket a rövid tippeket, hogy megtalálja az összes alkalmazásvásárlást az iOS 11 App Store-ban

 • Koppintson a Fiókadatok elemre az App Store-ban, és koppintson a Vásárolt lehetőségre

Mi történt a Vásárlás lapon?

A korábbi iOS verziókban (iOS 10 és korábbi verziók) könnyű volt megtalálni az összes korábban megvásárolt alkalmazást az App Store alsó sávjában vagy az alkalmazásfrissítések listáján. De az iOS 11-nél más a helyzet.

Sokszor van szükség a korábban megvásárolt alkalmazások újratöltésére. Ez a lehetőség még mindig elérhető, de a vásárolt alkalmazások eléréséhez szükséges navigáció megváltozott az iOS 11 rendszerben.

Hogyan lehet megvásárolt alkalmazásokat találni az iOS 11 App Store-ban

 1. A korábban megvásárolt alkalmazások eléréséhez érintse meg az App Store elemet a megnyitásához.
 2. Ezután érintse meg a bal oldali szélén, a mai fül alatt az alsó menüben
  1. Vagy érintse meg az App Store bármelyik lapját, kivéve a keresést
 3. Ezután érintse meg a felhasználói fiók ikonját a képernyő jobb felső sarkában. Az ikon úgy nézhet ki, mint egy személy sziluettjei fejlövése (mint a fenti példában), vagy egy olyan kép, amelyet feltöltöttél, hogy azonosítson.
 4. Most érje el a korábban megvásárolt alkalmazásokat a menü Megvásárolt opciójával. Ez megjeleníti az összes vásárlást, valamint az összes megvásárolt alkalmazást, valamint a családi vásárlásokból származó alkalmazásokat, ha vannak ilyenek.

Görgessen végig a megvásárolt alkalmazások listáján, vagy írja be az alkalmazás nevét a Keresősávba egy adott alkalmazás megkereséséhez.

Elrejteni szeretne egy alkalmazásvásárlást?

Ha megoszt egy eszközt házastársával, szülőjével vagy barátjával, vagy egy vállalat eszközét használja, és el akarja rejteni néhány alkalmazásvásárlását bármilyen kíváncsi szem elől, akkor erre egy egyszerű mód van!

Keresse meg a kérdéses alkalmazást, majd egyszerűen csúsztassa balra az alkalmazást, majd érintse meg a piros Elrejtés gombot - ennyi!

És csak hogy tudd, egy alkalmazás elrejtése nem törli az előfizetését!

Töltse le újra a rejtett iOS-alkalmazásokat

 1. Nyissa meg az App Store alkalmazást, majd koppintson a Ma gombra
 2. Koppintson a felhasználói fiók ikonjára, majd az Apple azonosítójára
  1. Adja meg Apple ID jelszavát, ha kéri (vagy Touch ID / Face ID)
 3. Görgessen és koppintson a Rejtett vásárlások elemre (az iTunes alatt a Felhő részben)
 4. Keresse meg az újratölteni kívánt alkalmazást, és koppintson a felhő ikonra

Az iMessage App Drawer szerkesztése / eltávolítása az iOS 11 rendszerben

Apropó az App Store, sok felhasználó nehezen alkalmazkodik az iMessage új elrendezéséhez. Az iMessage megmutatja az App fiókot a billentyűzettel.

Ha nem tetszik az App Drawer, egyszerűen kikapcsolhatja az App ikon megnyomásával és nyomva tartásával, az alábbiak szerint. Ez eltávolítja az iMessage képernyőről.

Választhatja az App Drawer testreszabását is. Görgesse balra az App fiókot, és érintse meg a „…” elemet. (Több).

Ezután érintse meg a Szerkesztés gombot a képernyő jobb felső sarkában. Itt eltávolíthatja a különböző alkalmazásokat a kedvencek közül. Ha mindegyiket eltávolítja, megjeleníti az App Store ikont és az Egyebeket (…) a képernyő alján

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezeket a gyors tippeket!

Legutóbbi hozzászólások