Az iPad vagy iPod le van tiltva, és azt mondja: „Csatlakozás iTuneshoz”

IPadje leáll, ha egymás után vagy többször rossz jelszót ír be. A tartalom és a beállítások számítógéppel történő törlése nélkül nem oldhatja fel és nem használhatja a letiltott eszközt.

Akár elfelejtette a jelszót, akár valaki más letiltotta az iPad készülékét, alább megtudhatja, hogyan javíthatja azt. Ha nincs biztonsági másolata, elmagyaráztuk, hogyan ellenőrizheti, milyen adatokat ment már az iCloud.

A fogyatékkal élő iPhone-jához segítséget kérő emberek számára nézze meg inkább ezt a cikket!

Hogyan lehet kijavítani a letiltott iPad-et?

Amikor iPadje le van tiltva, és azt mondja: „Próbálkozzon újra 15 perc múlva”, várja meg az időzítőt, és adja meg a jelszót a javításhoz. Az időzítő növekszik, ha rossz jelszót ad meg.

Ha iPadje le van tiltva, és azt mondja, hogy „Csatlakozás az iTunes-hoz”, a javítás egyetlen módja az összes tartalom és beállítás helyreállítása a Helyreállítási mód használatával. Biztonsági másolat nélkül elveszíti a fényképeket, videókat, üzeneteket és minden mást az iPad készülékén.

Az iPad megmondja, mit kell tennie, ha le van tiltva.

A letiltott iPad törléséhez számítógépre van szükség, amelyen fut a macOS Catalina vagy az iTunes. Ha nem rendelkezik számítógéppel, kölcsönözzen egyet, vagy keresse fel segítségét a legközelebbi Apple Store-ban.

A „Csatlakozás az iTuneshoz” felirattal ellátott, letiltott iPad visszaállítása

  1. Tartsd a Felül gombot és bármelyiket Hangerő gombot az iPad kikapcsolásához.
  2. Tartsd a itthon gomb vagy a Felül gombot, miközben csatlakozik a számítógéphez.
  3. Tartsa nyomva a gombot, amíg a Helyreállítási mód képernyő jelenik meg.
  4. A számítógépen válassza ki az iPad alkalmazást, majd kattintson a gombra visszaállítás.
  5. Ha nincs biztonsági másolata, akkor elveszíti az összes adatot az iPadről.

A Finder vagy az iTunes letölti az iPadOS legújabb verzióját. Ha ez 15 percnél tovább tart, kövesse a fenti lépéseket, hogy újra belépjen a helyreállítási módba.

A helyreállítási mód az eszköz iOS vagy iPadOS verziójától függően másképp néz ki.

Javítsa le a letiltott iPad készüléket úgy, hogy törli a helyreállítási móddal és a számítógéppel

Látogassa meg ezt a cikket, amely részletesebb részletes útmutatót tartalmaz

Miért van tiltva az iPad?

Ha egymás után ötször rossz jelszót ad meg iPad-jén, akkor az ideiglenesen letilt. Ez védi az adatait, és megakadályozza az embereket abban, hogy kitalálják a jelszavát.

Helyesen adja meg a jelszót, hogy elkerülje az iPad letiltását.

Általában kivárhatja az időzítőt, és újra megpróbálhatja a kódot. De túl sok sikertelen próbálkozás után iPadje véglegesen letiltásra kerül, így gyakorlatilag senki sem férhet hozzá a rajta lévő adatokhoz. Még te is.

Miért nem használhatom az Face ID-t vagy a Touch ID-t az iPad feloldásához?

Még akkor is, ha iPadje Face ID-t vagy Touch ID-t használ, néha mégis fel kell oldania a jelszó használatával. Ez általában a készülék újraindítása vagy a szoftver frissítése után történik.

Túl könnyű elfelejteni a jelszót, ha legtöbbször Face ID-t vagy Touch ID-t használ. De ezek a szolgáltatások, bár önmagukban hihetetlenül nehezen feltörhetők, biztonságosabbak, ha párosulnak egy kóddal.

Hogyan készíthetek biztonsági másolatot a letiltott iPadről vagy iPodról?

Letiltott iPad-del nem hozhat létre új biztonsági másolatot.

Más bejegyzések szerint továbbra is biztonsági másolatot készíthet egy számítógépről, amellyel az eszköz korábban szinkronizált, de ezt nem tudtuk megismételni.

Egyes felhasználók szerint továbbra is készíthet biztonsági másolatot egy ismerős számítógépen.

Ha nem kockáztathatja az adatok elvesztését az iPad készülékén, keresse meg harmadik féltől származó adat-helyreállítási szolgáltatásokat. Rengeteg rendelkezésre áll, bár nem tudunk ajánlásokat tenni.

Hogyan ellenőrizhetem, hogy az iCloudba milyen adatok vannak elmentve?

Még akkor is, ha nem készített nemrégiben biztonsági másolatot, az adatok egy részét mégis elmentheti az iCloud. Nyissa meg az iCloud.com oldalt, és jelentkezzen be Apple ID-fiókjába.

Tekintse meg az iCloudon tárolt adatait online bejelentkezéssel.

A webhelyen lévő adatok - fotók, videók, jegyzetek stb. - továbbra is biztonságosak, amikor visszaállítják eszközét. Az iCloud következő bejelentkezésekor ismét szinkronizálja az iPad készülékét.

Ez működik harmadik féltől származó felhőszolgáltatásoknál is, mint például a Dropbox vagy a Google Drive. A fizetős alkalmazásokat és médiákat az iTunes vagy az App Store áruházból is visszaállíthatja biztonsági másolat használata nélkül.

Mi van, ha nem tudom visszaállítani a letiltott iPad-et?

Ha a fogyatékkal élő iPadje azt mondja, hogy „Csatlakozás az iTunes-hoz”, de nem csatlakozik a számítógéphez, akkor nézze meg ezeket a tényeket a kopás jeleiről:

  • a villám-USB kábel
  • a számítógép USB-portját
  • a készülék Villám portját.

Ha teheti, próbáljon meg egy másik kábelt és egy másik USB-portot használni. Ha ez nem sikerül, kövesse az utasításokat, hogy iPad-jét DFU módba állítsa.

Végül további segítségért forduljon az Apple-hez. Előfordulhat, hogy sérült villámcsatlakozója van iPad-jén, amelyet meg kell javítani.

Legutóbbi hozzászólások