Fotók letöltése az iCloudról külső meghajtóra (USB meghajtóra)

Megpróbált fotókat letölteni az Apple iCloud webhelyéről, és rájött, hogy valamilyen oknál fogva egyszerre nem tölthet le egynél több fényképet az iCloud fotókönyvtárából? Igen ... ez különösen a nagy fényképtárakkal rendelkező emberek számára frusztráló. Legtöbbünknek ez órákig tartó fárasztó és értelmetlen munka!

De végül, számos felhasználói panasz után, az Apple most lehetővé teszi számunkra, hogy több vagy akár az összes fényképünket letöltsük az iCloud webhelyéről, így sokkal könnyebb megosztani és menteni a fényképeket.

És néha csak le akar tölteni képeket az iCloud-ból személyes flash- vagy hüvelykujj-meghajtóra vagy más külső meghajtóra (USB-meghajtóra). Ez a cikk bemutatja, hogyan lehet ezt egyszerű öt lépésben végrehajtani.

Mi az iCloud Photo Library?

Az iCloud megjelenésével és potenciáljával sokan elkezdték használni különböző típusú információk, például fényképek és zene tárolására.

Az iCloud Photo Library minden fényképet és videót tárol, és naprakészen tartja őket az összes eszközén. Minden szerkesztés automatikusan frissül mindenhol. Az iCloud Photo Sharing segítségével könnyedén megoszthatja fényképeit és videóit pontosan azokkal az emberekkel, akiket látni szeretne.

Az iCloud könyvtár tárolja az eredeti felbontású fotókat és videókat, valamint könnyű verziót tárol az eszközén. Ez a funkció kiváló kiegészítő volt, mivel rengeteg tárhelyet takarít meg eszközén.

Ennek eredményeként sok felhasználó látta, hogy az elmúlt néhány évben nőtt az iCloud-fiókjában lévő fotók száma. Bár az iCloud megkönnyíti a képek megosztását barátaival és családtagjaival, néha csak le akarja tölteni a személyes meghajtóra, és kéznél tarthatja őket .. Csak abban az esetben ... Soha nem lehet tudni.

Hogyan tölthetek le fotókat az iCloudról külső merevlemezre?

Íme a szükséges lépések az összes fotó letöltéséhez az iCloudról, és USB vagy zip meghajtón történő tárolásához:

1. lépés - Módosítsa az alapértelmezett letöltési helyet

Ha a Safarit használja az icloud.com elérésére, először módosítsa az alapértelmezett letöltési könyvtárat, és mutassa az USB-meghajtóra. Menj Safari> Beállítások> Általános. Ne felejtse el visszaváltani az alapértelmezett letöltési mappa helyét az eredeti helyzetébe, miután befejezte az összes iCloud-fotó letöltését.

Minden böngésző lehetővé teszi az alapértelmezett letöltési hely megváltoztatását. Leggyakrabban ez a beállítás a böngésző beállításaiban található, amelyek általában a böngésző neve alatt találhatók a menüsorban.

A parancsgomb (⌘) + vessző (,) gomb megnyomásával megjelenik a preferencia menü a legtöbb böngésző számára, beleértve a Safari és a Chrome böngészőket is.

2. lépés. Jelentkezzen be az iCloudba

Jelentkezzen be az icloud.com webhelyre számítógépével, és adja meg Apple hitelesítő adatait (azonosító és jelszó)

3. lépés: Nyissa meg a Fotók alkalmazást

Miután bejelentkezett az iCloud-fiókjába, megjelenik a képernyő az összes különféle iCloud-mappával. Kattintson a Fotók elemre

4. lépés: Válassza a Letölthető fotók lehetőséget

Kattintson a kiválasztott fényképre a letöltéshez való kiemeléshez. Több kép kijelöléséhez tartsa lenyomva a parancsgombot (⌘), és tartsa lenyomva mindaddig, amíg az összes fénykép ki nem kerül.

Ha olyan fényképet emelt ki, amelyet nem szeretne letölteni, akkor a kijelölés megszüntetéséhez nyomja meg ismét a parancs gombot (⌘).

Hogyan tölthetem le az összes képet az iCloudról? Több iCloud-fotó kiválasztása Mac használatával

Válassza ki az összes fotót a könyvtárából letöltésre

 • nyomja meg Command + A hogy kiválaszthassa a könyvtár minden képét

Válasszon egy sor egymást követő fotót a könyvtárából

 • Válassza ki az első kívánt fényképet
 • Tartsa lenyomva a Shift billentyű
 • Válassza ki az utolsó kívánt fényképet

Válasszon nem egymást követő képeket a könyvtárából

 • Válassza ki az első kívánt fényképet
 • Mások hozzáadásához tartsa lenyomva a gombot Parancs gomb és kattintson a többi kívánt fényképre

5. lépés. Töltse le a Fotókat

Miután kiválasztotta az összes képet, amelyet le szeretne tölteni, kattintson a Letöltés Felhőre (felhő a nyíllal lefelé.)

Most az összes kiválasztott fénykép az alapértelmezett helyre (általában a böngésző alapértelmezett letöltési könyvtárába) töltődik le.) Ha a Safari programot használja, kövesse a fent felsorolt ​​lépéseket a hely külső meghajtóra történő cseréjéhez.

Ha pedig nem találja ezeket a letöltéseket, kattintson a letöltések gombra a legutóbbi letöltések megnyitásához, és válassza ki a nagyítót a helyének felfedezéséhez.

Ne felejtse el visszaváltani az alapértelmezett letöltési mappa helyét az eredeti helyzetébe, miután befejezte az összes iCloud-fotó letöltését

Szeretne más utat? Másolja át a fényképtárat a Mac Fotók alkalmazásával

 • Nyissa meg a Fotók alkalmazást a Mac számítógépén
 • Válassza ki az összes fotót a gombbal Command + A
 • Válassza a Fájl menü Exportálás parancsát
 • Döntse el, hogy szerkesztett (alapértelmezett) vagy módosítatlan eredeti eredeti verzióit szeretné-e exportálni (ajánlott)
  • Szerkesztett verziók importálásakor megtarthatja szerkesztéseiket, és nem térhet vissza a legkorábbi importálás előtti verzióra
  • Módosítatlan eredetik ne mutassa meg a forráskönyvtárban végzett módosításokat. Újra létre kell hoznia a módosításokat
 • Keresse meg a külső meghajtót, szükség esetén hozzon létre egy új mappát a meghajtón, és exportálja a fényképeket

A Photos alkalmazás könyvtárának kézi másolása a külső meghajtóra

 • Húzza a Fotók alkalmazáskönyvtárát (általában a felhasználó Képek mappájába) a tárolóeszközre, hogy létrehozzon egy másolatot az archiváláshoz
 • Célszerű átnevezni a fotókönyvtárat, hogy tudja, hogy archívum
 • A rendszerkönyvtárába felvett új fotókat NEM szinkronizálja automatikusan - manuálisan kell hozzáadnia őket

Több fotókönyvtárat használ a Mac számítógépén?

Néhány embernek különböző fényképtárai vannak, például külön könyvtárak vannak személyes és munkahelyi fotókhoz.

Az iCloud Fotók csak a rendszer fotókönyvtárában található fényképeket és videókat tölti fel és szinkronizálja. Tehát, ha további fotókönyvtárak vannak a Fotók alkalmazásban, ezeket kézzel kell biztonsági másolatot készítenie egy külső meghajtóra, vagy manuálisan feltöltenie az iCloudra.

Töltse le az iCloud fotókat egy Windows számítógép segítségével

 • Az összes fájlt manuálisan töltse le az Apple iCloud webhelyéről a számítógép egy mappájába, majd másolja / illessze be vagy helyezze át az USB-meghajtóra
 • Töltse le az iCloud for Windows alkalmazást, és keresse meg az iCloud mappát a Fájlkezelőben. Ezután másolja a fényképeket a számítógépe iCloud mappájából, és illessze be az USB-meghajtóra

Ebben az esetben a Windows és a Mac szinte ugyanazt a folyamatot használja

 1. Nyissa meg az iCloud webhelyét
 2. Jelentkezzen be Apple azonosítójával és jelszavával
 3. Adja meg a kétfaktoros hitelesítés biztonsági kódját, ha engedélyezve van
 4. Koppintson a Fotók alkalmazás megnyitásához
 5. Válassza ki azokat a fényképeket, amelyeket le szeretne tölteni a Windows PC-jére
 6. Koppintson a letöltés ikonra az iCloud webhelyén
 7. Válassza a felhő ikon alatt található kis nyíl lehetőséget a nem módosított eredetik (nem tartalmaz szerkesztéseket) vagy a leginkább kompatibilis (amely tartalmazza a szerkesztéseket is) opcióinak kiválasztásához.
 8. Nyomja meg a letöltés gombot
 9. Az iCloud létrehoz egy zip fájlt a kiválasztott fotókról
 10. A képernyő alján megjelenik egy szalaghirdetés a letöltés megnyitásának, mentésének vagy megszakításának lehetőségeivel - válassza a mentés lehetőséget a számítógép letöltési mappájába való mentéshez, vagy érintse meg a mentés melletti nyilat más hely kiválasztásához, beleértve a külső meghajtót is
 11. Egy másik sáv segítségével tudhatja, hogy az iCloud befejezte-e a letöltést - válassza a Megnyitás lehetőséget, ha meg szeretné tekinteni a fotókat, vagy nyissa meg a megnyitott mappát
 12. Miután letöltötte az összes kívánt fényképet az iCloudról, keressen egy iCloud Fotók nevű mappát a Letöltések mappában
 13. Csomagolja ki a mappát, és helyezze át a külső merevlemezre

Hogyan válasszon ki több iCloud-fotót Windows PC-vel

Válassza ki az összes fotót a könyvtárából letöltésre

 • nyomja meg CTRL + A hogy kiválassza a könyvtár összes képét

Válasszon egy sor egymást követő fotót a könyvtárából

 • Válassza ki a csoport első fotóját
 • Tartsa lenyomva a Shift billentyű
 • Válassza ki az utolsó kívánt fényképet

Válasszon nem egymást követő képeket a könyvtárából

 • Válassza ki az első kívánt fényképet
 • Mások hozzáadásához tartsa lenyomva a gombot CTRL gomb és kattintson a többi kívánt fényképre

Összegzés

Az Apple iCloudja többnyire biztonságos és biztonságos meghajtó. A kedvenc képek és fotók elvesztésének kockázata hatalmas lehet, ha valami történik az iCloud-fiókkal. Néhány embernek ezer és ezer fényképe van, amelyeket több éven át tároltak.

Kövesse ezt a folyamatot, ha fényképeinek egy részét külső meghajtóra szeretné menteni. A legjobb, ha biztonságban van, és biztos abban, hogy van tartaléka egy esős napra. És ha valami történik az iCloud-fiókjával, akkor lefedett, és bármikor visszakeresheti képeit.

Legutóbbi hozzászólások