Végső útmutató az AirPort Express visszaállításához

Ha problémái adódnak az AirPort Express készülékkel, érdemes visszaállítania. Ennek egyik legáltalánosabb módja, ha megnyomja az eszköz apró „reset” gombját. De mi van, ha ezzel nem oldja meg a problémáját?

Nos, háromféleképpen végezheti el az AirPort Express visszaállítását. A probléma, amelyet az egyik visszaállítási mód nem old meg a másik módon, egyszerűen megoldódhat. A három típusú visszaállítás, amelyről beszélünk, a „puha”, „kemény” és végül a „gyári”. Nem számít, milyen problémával állhat szemben; először mindig próbálkozzon a gyári visszaállítással, majd kövesse a sorrendet.

Soft Reset

A soft reset általában jól jön, ha elfelejtette a jelszót, és meg kellett változtatnia.

Hagyja, hogy a készüléket csatlakoztassa a hálózathoz, válassza ki a menüből az AirPort-ot. Kattintson a TCP / IP-re, majd a megjelenő felugró ablakban válassza a „DHCP használata” lehetőséget. Most nyomja meg és tartsa lenyomva 1 másodpercig a készülék reset gombját. Sárga fény villog, ami azt jelenti, hogy öt perc áll rendelkezésére a kívánt változtatások elvégzésére, különben a készülék visszatér az utolsó mentett beállításokhoz.

Újraindítás

A hard reset általában jó lehetőség, amikor a készülék leáll. A mentett profilok érintetlenek maradnak a folyamat során.

Hagyja csatlakoztatni a készüléket, és tartsa lenyomva a készülék reset gombját 10 másodpercig. A zöld lámpa villogása azt jelzi, hogy az eszköz befejezte a visszaállítást. A visszaállítás után konfigurálja készülékét az AirPort Admin vagy az AirPort Express Assistant segítségével.

Gyári beállítások visszaállítása

A gyári alaphelyzetbe állítás folyamatához meg kell szüntetnie az eszközt a konnektorból. Miután a készülék ki van kapcsolva, nyomja meg és tartsa nyomva a készüléken található reset gombot, és tartsa lenyomva a csatlakozót. A zöld fény négyszer villog; ez az az idő, amikor el kell engednie a reset gombot, és az eszköz újraindul. Várjon körülbelül 1 percet, majd folytassa a készülék konfigurálását az Airport Admin Utility vagy az AirPort Express Assistant segítségével.

Legutóbbi hozzászólások