Az iPad nem kapcsol be: Hogyan lehet elhárított eszközt kijavítani

Megnyomja az iPad bekapcsológombját (az alvás / ébresztés gombot), és semmi sem történik. Nincs alma logó. A képernyő zárolódik. És gyorsan megtudja, hogy az iPad nem kapcsol be.

Ha iPadje fekete képernyőt mutat, és nem kapcsol be, ha bármelyik gombot megnyomja, azt gondolhatja, hogy az iPad elromlott, és most ki kell cserélnie. De ne ess pánikba. Számos tennivaló van a készülék javításához. Általában van egy egyszerű megoldás. Ezt teheti, ha az iPad nem kapcsol be, vagy nem reagál (halott), vagyis semmi sem jelenik meg a képernyőn (fekete képernyő).

Kövesse ezeket a gyors tippeket, ha az iPad nem kapcsol be és nem indul el

 • Újrakezd
 • Kényszer újraindítás
 • Ellenőrizze iPad akkumulátorának állapotát
 • Töltés Apple tanúsított töltővel és kábellel
 • A Siri segítségével állítsa be a kijelzőt
 • Használja az iTunes helyreállítási módot
 • Próbálja ki a DFU módot az iPad helyreállításához

Kapcsolja be az iDevice-t

Az első dolog az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a készülék nincs kikapcsolva. Oké, valószínűleg megpróbálta ezt, de minden esetre. Ehhez csak nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó / Alvó / Ébresztő (más néven bekapcsoló) gombot és tartsa addig a gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

Állítsa vissza az eszközt

Ha a fenti lépések nem oldják meg az iPad-et, akkor nem kapcsolnak be problémák, állítsa vissza az iPad készüléket. Vannak olyan esetek, amikor az iPad teljesen lefagy, vagy csak súlyosan nem reagál.

Alternatív megoldásként hajtsa végre a kemény újraindítást a HOME és a POWER / SLEEP / WAKE gomb lenyomásával és nyomva tartásával, amíg meg nem jelenik az Apple logó. Ne feledje, tartsa mind a két gombot addig, amíg az Apple logó meg nem jelenik a képernyőn.

Ha problémája van egy iPhone-on vagy más eszközön, amelyen egy otthoni gomb található, vagy nincs otthona, kövesse a modellje alapján megadott útmutatást:

Végezzen el kényszerített újraindítást

 • IPhone 6S vagy annál régebbi plusz az összes iPad és iPod Touch esetén nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone X, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készülékeken: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és azonnal engedje fel a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Miután meglátta az Apple logót, néhány másodpercig ott marad, és akkor az iPad készülékének újra normál állapotba kell állnia.

Töltse fel iPadjét

Néha, amikor megpróbálja bekapcsolni az iPad-et és az iPad-et, az egyszerűen nem kapcsol be.

Ha a fekete képernyőn kívül nem mutat semmit, akkor valószínűleg a táblagépe éppen lemerült az akkumulátorból.

Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja iPad készülékét legalább 1 órára egy fali töltőre, lehetőleg tovább. Ügyeljen arra, hogy a töltés során ne használja készülékét - ez kritikus jelentőségű.

Néhány olvasó arról is beszámol, hogy sikerrel töltötte be iPadjeit (vagy más iDevice készülékét) egy teljes két napig! Ez az eset különösen igaz azokra az emberekre, akik nemrégiben frissítették hardverüket, például repedt képernyő vagy más hardverfrissítés cseréjét.

Győződjön meg arról, hogy töltője és kábele Apple tanúsítvánnyal (MFI) rendelkezik és hatékonyan működik.

Az MFI az Apple tanúsítási folyamata harmadik féltől származó termékek iPhone, iPad és iPhone készülékekkel való együttműködésére. Sok olcsó iDevice töltés, amely nem MPI tanúsítvánnyal rendelkezik, végül károsítja az eszköz töltő hardverét és chipjét, ezért kerülje a nem MPI töltők használatát. Ha nem látja ezt a címkét, ne használja, pont!

Ezenkívül ellenőrizze a töltő modelljét - a megfelelő típusú töltőt használja az adott eszközhöz? A legtöbb iPad 10w vagy 12w töltőt használ, míg az iPhone kisebb 5 W-os vagy akár 2,5 W-os töltőket használ.

Tehát győződjön meg arról, hogy a készülékéhez megfelelő töltőt választott.

Ha nem biztos benne, keresse fel az Apple termék oldalt az iPhone, iPad vagy egy másik iDevice modellhez.

És nyugodjon meg, még akkor is, ha véletlenül nem megfelelő töltővel tölti fel az iDevice készüléket - ez nem rombolja le készülékét és nem téglázza meg.

Ellenőrizze iPad akkumulátorának állapotát

Míg az Apple nem tartalmazza ugyanazt a megbízható akkumulátor-állapotra vonatkozó információt az iPad-en, amelyet az iPhone esetében is tartalmaz, az iPad akkumulátorának állapotának ellenőrzése gyors áttekintést nyújt az általános teljesítményről. Ezzel az információval felfedezheti az akkumulátor teljesítményének csökkenését jellemző mintákat és trendeket.

 1. MenjBeállítások> Akkumulátor
 2. Az Akkumulátor százalék alatt tekintse át az elmúlt 24 óra és az elmúlt 10 nap grafikonjait
 3. Ha az akkumulátor töltöttségi szintjének jelentős csökkenése tapasztalható az aktivitás megfelelő növekedése nélkül, előfordulhat, hogy ki kell cserélnie az iPad akkumulátorát - további ellenőrzésért vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával

Próbálja ki a Sirit

Előfordul, hogy a képernyő fényereje valahogy a minimálisra áll, így a képernyő nagyon sötét, szinte teljesen fekete lesz. Ha a képernyője fekete, de még mindig hallani hangokat és egyéb jelzéseket arról, hogy az iDevice be van kapcsolva kérje meg a Sirit, hogy növelje a képernyő fényerejét.

Tehát csatlakoztassa az iPad vagy az iDevice készüléket az áramellátáshoz, és mondja ki: „Hé Siri”. Ez a parancs csak akkor működik, ha be van kapcsolva az „All Hey Siri” funkció. Ha a „Hey Siri” nincs engedélyezve az iDevice készülékén, csatlakozzon a tápellátáshoz, és tartsa lenyomva 30 másodpercig a Home gombot a Siri aktiválásához, vagy nyomja meg az oldalsó gombot az iPhone X + alkalmazáshoz.

Ezután kérje meg a Sirit, hogy növelje a képernyő fényerejét, és remélhetőleg a képernyője (és az iPadje) visszatért!

Ha a Siri megjelenik az iPaden vagy az iDevice-en, az kiváló hír. Ez azt jelenti, hogy az iDevice működik; egyszerűen nem látja a képernyőt. Tehát elkülönítette a problémát.

Ha a Siri működik, de ennek a parancsnak nem volt hatása, akkor engedélyezheti a VoiceOver használatát (Beállítások> Kisegítő lehetőségek> VoiceOver.) A VoiceOver kimondja a képernyőn megjelenő elemeket, és néha ez a funkció befolyásolja a képernyőt. Tehát ismét használja a Sirit a VoiceOver letiltásához.

Kérje meg Sirit, hogy kapcsolja ki a VoiceOver funkciót

Ha a Siri maximálisan megnövelte a képernyő fényerejét, és kikapcsolta a VoiceOver funkciót, DE ennek nem volt hatása, valószínű, hogy a képernyő csatlakozó kábele meglazult vagy leválasztott, és nem a szokásos helyen van.

Ennek kijavítása nem nehéz, de magában foglalja az iDevice szétválasztását az adott kijelző csatlakozó eléréséhez. További segítségért forduljon az Apple ügyfélszolgálatához, vagy keresse fel a közeli Apple Store-ot vagy az Apple szolgáltatót.

Ha Ön barkácsoló, akkor google-ben keresse meg ezt a problémát (képernyő vagy LCD-csatlakozó), hogy részletes utasításokat és videókat találjon.

Próbálja meg kipipálni az iPad készülékét

Oké, furán hangzik, de az olvasók azt mondják, hogy gyakran működik! Az iPad (vagy egy másik iDevice) böfögése abban az esetben segít, ha a kábelek nem tesznek jó kapcsolatot vagy kapcsolatot - például laza kijelzőkábel vagy csatlakozó. Tehát, ha játékban vagy, az alábbiak szerint böfögsz egy iPad-et.

 1. Először győződjön meg róla, hogy az iPad teljesen kikapcsolt állapotban van, fogjon meg egy törülközőt, és takarja le az iPad mindkét oldalát (elülső és hátsó)
 2. Ezután fordítsa el az iPad-et, hogy a hátlapja felénk nézzen, majd megpaskolja az iPad hátulját, mintha csecsemőt böfögne - nem túl keményen, nem túl gyengéden
 3. Tegye ezt körülbelül egy percig, majd tekerje ki az iPad készüléket, és nézze meg, hogy bekapcsol-e

Csatlakozás az iTunes-hoz

Ha iPad képernyője fekete és az Apple logója látható, próbálja meg csatlakoztatni iPadjét az iTunes vagy a Finder eszközhöz.

Először is, az iTunes-ot használók számára frissítse a számítógépén az iTunes-ot a legújabb verzióra. Ezután csatlakoztassa az iPad készüléket a számítógéphez. Ha iPadje normál módon jelenik meg az iTunes vagy a Finder alkalmazásban üzenet és figyelmeztetés nélkül, ez azt jelenti, hogy készüléke működik, és a legvalószínűbb bűnös a képernyő vagy a kijelző csatlakozó kábele. Ezek olyan hardverproblémák, amelyeket javításra és / vagy cserére van szükség.

Helyreállítás és visszaállítás az iTunes alkalmazással

Ha az iTunes / Finder üzenetet vagy figyelmeztetést jelenít meg az eszköz csatlakoztatásakor, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az iPad frissítéséhez vagy visszaállításához. Lehetséges, hogy szoftveres probléma okozza a problémát. Ha igen, az iTunes / Finder megpróbálja kijavítani.

Ha semmi sem történik, amikor a készüléket az iTunes vagy a Finder eszközhöz csatlakoztatja, próbálja meg a Helyreállítási módot.

A helyreállítási mód használata

 • Kapcsolja ki az iPad-et vagy egy másik iDevice-t
 • Kapcsolja be a számítógépet (ellenőrizze, hogy a legújabb iTunes-ot futtatja-e), és nyissa meg az iTunes vagy a Finder alkalmazást
 • Csatlakoztassa a villámkábelt a számítógépéhez. A másik végét hagyja kihúzva
 • IPhone X +, iPhone 7/8 és otthoni gomb nélküli eszközökhöz
  • Csatlakoztassa készülékét az iTunes alkalmazáshoz, és kényszerítse újraindításra
  • IPhone X +, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készüléken: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Nyomja meg és azonnal engedje fel a Hangerő csökkentése gombot. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a Connect to iTunes képernyő
  • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Nyomja meg és tartsa lenyomva egyszerre az Oldalsó és a Hangerő csökkentő gombokat. Addig tartsa őket, amíg meg nem jelenik a csatlakozás az iTunes képernyőhöz
  • Amikor megjelenik a Visszaállítás vagy a Frissítés lehetőség, válassza a Frissítés lehetőséget. Az iTunes az adatok törlése nélkül megpróbálja újratelepíteni az iOS rendszert
 • IPad-ekhez, iPod-okhoz és régebbi modellek iPhone-jához
  • Az iPad vagy az iDevice eszközön nyomja meg és tartsa lenyomva a Kezdőlap gombot, és ugyanabban az időben csatlakoztassa a villámkábelt
  • Nyomja meg a Kezdőlap gombot, amíg meg nem jelenik a „Csatlakozás az iTunes / Finder képernyőhöz” iPad VAGY amíg az iTunes / Finder fel nem ismeri az iDevice készülékét
 • Miután az iTunes / Finder észlelte az eszközét, egy üzenet jelenik meg, amely arról tájékoztatja, hogy az iTunes / Finder talált egy eszközt, és jelenleg helyreállítási módban van
 • Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat

Az iPad visszaállítása az iTunes vagy a Finder alkalmazásából adatvesztéshez vezethet. Remélhetőleg van egy biztonsági másolata, amely elérhető az iCloud vagy az iTunes / Finder (vagy egy másik választott biztonsági mentési lehetőség) útján. Ha nincs biztonsági másolata, akkor a jelenlegi adatai végleg elveszhetnek.

Nem tudja, hol tárolja az iTunes a biztonsági másolatokat? Látogasson el erre az oktatóanyagra, hogy megtudja.

Néha az iTunes használatával történő visszaállítás közben furcsa hibát kaphat, mondván: „Az iPad nem állítható vissza, nincs eszköz.” Ha látja ezt az üzenetet, olvassa el cikkünket, amely lépésről lépésre ismerteti a probléma megoldását és az iPad visszaállítását.

Ha nem látja iPadjét az iTunes vagy a Finder alkalmazásban, fontolja meg az iPad DFU módba állítását

A DFU mód olyan mód, amelyben az iPad kénytelen visszaállítani a firmware-t. Az iPad DFU módba állítása kissé kihívást jelent, türelmet és gyakorlatot igényel. Az időzítés elengedhetetlen, ha az iDevice-eket DFU módba helyezi, ezért gondosan kövesse az utasításokat.

Próbáljon ki egy másik számítógépet az iTunes vagy a Finder segítségével

Nem tudja visszaállítani eszközét, vagy belépni a DFU módba? Érdemes lehet megpróbálnia egy másik számítógépet, amelyre az iTunes vagy a Finder telepítve van. Lehetséges olyan illesztőprogram-probléma, amely megakadályozza a számítógépet az iOS-eszköz felismerésében. Keresse fel ezt a különleges barátját, és ellenőrizze iPadjét vagy iDevice-jét az ő számítógépén.

Ellenőrizze az iPad kábelt és a portot

Láttuk, hogy néha, amikor a készüléke régi, és a kábelcsatlakozója elhasználódott, akkor lehet a probléma. Ez azért történik, mert iPadje nem kapja meg a szükséges kábelt a régi kábeléből. Használjon fali aljzatot, és ellenőrizze, hogy a töltőkábel, az USB fali adapter és a fali aljzat között szoros-e a csatlakozás, vagy próbáljon meg egy másik aljzatot.

Régebbi eszközöknél érdemes megnézni a töltőportot is, és megbizonyosodni arról, hogy nincs-e törmelék a portban.

A Q-Tip, műanyag gemkapocs vagy fogpiszkáló segítségével távolítsa el az esetleges törmelékeket a készülék alján található töltőportról, majd szorosan dugja be a töltőkábelt a készülékébe. Ha a töltőport megsérült, akkor valószínűleg a szervizre van szüksége.

Valószínű, hogy az iPad akkumulátora még mindig működik, és lehet, hogy nem kell cserére. Ha kipróbálta az összes lépést, de nem járt sikerrel, ez azt jelezheti, hogy elhasználódott akkumulátorproblémája van.

A megerősítés legjobb módja, ha megkérdezi az Apple-től, hogy futtathasson egy akkumulátorszolgáltatást az iPad készülékén.

Ha iPadjére nem érvényes a garancia, az akkumulátorszolgáltatás körülbelül 99 dollárba kerül. Kérjük, mindenképpen próbálja ki a fenti lépéseket, mielőtt úgy döntene, hogy felveszi a kapcsolatot az Apple-lel és pluszköltségeket költenek.

Nincs idő? Nézze meg videónkat!

Az iPad elakadt egy újraindítási hurokban?

Ha az iPad elindul, de újra és újra egy fekete képernyőre villan, akkor az újraindítási hurokba van zárva. Valószínű, hogy iPadje olyan alacsony akkumulátortöltéssel rendelkezik, hogy még az indítást sem tudja befejezni.

Általában az iPadek nem KÍSÉRNEK újraindulni, amíg nincs elegendő akkumulátor.

De a szerencsétlen kevesek számára valami azt mondja az iPad-nek, hogy próbálja meg indítani, annak ellenére, hogy az akkumulátor nem tart elég sokáig a folyamat befejezéséhez. Ennélfogva az a hurok, amelyet tapasztal - egy kicsit tölt, próbálkozik egy indítással, kikapcsol, egy kicsit tölt, megpróbál indítani és így tovább újra és újra.

Kellően feltöltötte az iPad készüléket a normál és teljes indítási ciklus teljesítéséhez

 • Csatlakoztassa az iPad készüléket egy áramforráshoz. Ideális esetben használja az iPad készülékéhez kapott töltőt. NE csatlakoztassa a számítógéphez
 • Ezután tartsa lenyomva egyidejűleg a home gombot és a bekapcsológombot, ameddig csak lehet - minél tovább, annál jobb - és ideális esetben legalább 30 perc és 1 óra között. E két gomb lenyomva tartása megakadályozza a ciklus ciklusát. Ez lehetővé teszi az iPad számára, hogy egy kicsit feltöltődjön. Gondoljon kreatívan arra, hogyan tartsa lenyomva ezeket a gombokat hosszú ideig
 • Amint elengedi ezeket a gombokat, az iPad megpróbálja elindítani. Ha nem tartja elég hosszú ideig az Otthon és a Tápellátást elegendő töltéshez, akkor ez a ciklusminta folytatódik. Tehát próbálja meg minél tovább tartani ezeket a gombokat - vagy hozzon létre néhány segédeszközt - csak tartsa ezeket kíméletes módon, hogy ne okozzanak más károkat

A Kezdőlap gomb nem működik?

Ha az otthoni gombja megszakadt vagy nem reagál, és elakadt egy nem reagáló iPad (vagy egy másik iDevice) mellett, akkor a legjobb megoldás az, ha teljesen leválasztja iPad készülékét bármely áramforrásról, és megvárja, amíg az iPad lemerül. sajátja. Miután ez befejeződött, csatlakozzon az iTunes-on keresztül, és próbálja meg frissíteni vagy visszaállítani.

Olvasói tippek

 • Egy olvasó sikeresnek találta az oldalsó gomb (némítás / rezgés) néhányszor előre-hátra váltását. Ne kérdezze tőlünk, hogy ez miért vagy hogyan működött, de neki ez volt a trükk, ami megcsinálta!
 • Egy másik olvasó megpróbálta a következőket és a legjobban; nem törölt semmilyen adatot! (óvatosan, ez nem biztos, hogy ez a helyzet az Ön számára)
  • Csatlakoztassa az iDevice készüléket a számítógépéhez a Lightning kábellel
  • Amint az iTunes megnyílik, tartsa lenyomva a bekapcsoló / ébresztés / alvás és a kezdőképernyő gombot
  • Amikor megjelenik az Apple logó, engedje fel a bekapcsolás / ébresztés / alvás gombot majd a home gombot
  • Ez kényszeríti az újraindítást a csatlakoztatott iDevice eszközön. Normálisan kell elindulnia

Lépjen kapcsolatba az Apple céggel

Helyesen sejtetted; itt az ideje, hogy felhívja az Apple-t, vagy elmegy a közeli kiskereskedelmi üzletbe. Ha ezek a megoldások nem működnek az Ön számára, akkor valami nem stimmel a hardverben, és cserére szorul. A leggyakoribb ok a képernyő háttérvilágítása, vagy a logikai panel háttérvilágítási tekercse megsérült.

Ha az Apple jótállással rendelkezik, hívjon nekik, vagy állítson be egy bolti találkozót diagnosztikai szolgáltatások céljából. Ha már nem érvényes a garancia, lépjen kapcsolatba az Apple céggel, és tájékozódjon az Ön számára elérhető opciókról.

Legutóbbi hozzászólások