A levelezés nem működik a macOS Mojave frissítése, a javítás után

Nem működik az e-mail a macOS Mojave frissítései után?

A macOS Mojave sok nagyszerű funkcióval rendelkezik, beleértve a sötét módot, a dinamikus megjelenítési módot, a Photos App fejlesztéseit és még sok más funkciót. A Mail alkalmazásban nem történt túl sok módosítás. Számos felhasználó arról számolt be, hogy a Mail váratlanul összeomlik vagy bezár, miután frissítette a macOS Mojave programot.

Ha a MacOS Mojave frissítése után tapasztalja ezt a problémát, kövesse az alábbi lépéseket, és ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma.

Nézze meg, hogy a Mail alkalmazás nem működik, vagy olvassa el az alábbi szöveget

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

  Valószínű, hogy a Mail alkalmazás nem tudja megfelelően menteni az előző állapotot, és ezért folyamatosan összeomlik, vagy nem válaszol.

  A levelezés nem indul el, vagy a levél nem működik a macOS Mojave frissítése után?

  Egy egyszerű dolog, amelyet kipróbálhat, ha Mac Mail-en nem indítja el a Mail indítását, ha a Mail alkalmazást az Alkalmazások mappából futtatja, szemben a képernyőn lévő dokkolóval.

  Ha ez sikerül, akkor törölnie kell az ikont a dokkból, majd később újra hozzá kell adnia.

  Ha az Alkalmazások mappával történő indítás nem oldotta meg a problémát, próbálja meg bezárni a Mail alkalmazást, és a Shift billentyűt lenyomva tartva indítsa újra az alkalmazást.

  Ha egyik tipp sem segít, kövesse az alábbi részletes lépéseket.

  MacOS Catalina-specifikus lépéseket keres a levelezési problémák megoldására? Nézze meg inkább ezt a cikket: A levelezés nem működik a macOS Catalina alkalmazásban, Javítás

  Levél összeomlik vagy lassú a macOS Mojave frissítése után, Hogyan javítsuk ki

  A levelek összeomlása / a nem válaszoló problémák megoldása érdekében a MacOS Mojave alkalmazásában a legjobb megoldás az alkalmazás korábbi állapotának néhány eltávolítása, a MacBook újraindítása, majd a Mail újraindítása.

  Javasoljuk, hogy a lépések folytatása előtt készítsen tiszta biztonsági másolatot a MacBookról.

  1. Kezdje azzal, hogy erővel kilép a Mac App / Mac alkalmazás Mail alkalmazásából. Ha nem tudja kikapcsolni az alkalmazást a dokkoló ikon segítségével (a Mail App nem válaszol), nyissa meg a tevékenységfigyelőt.
  2. Kattintson a Reflektorfény ikonra a MacBook jobb felső sarkában, és írja be Activity Monitor (kép). Kattintson a Activity Monitor App a segédprogram elindításához.
  3. Begépel 'Levél’A keresőmezőben, majd jelölje ki az alkalmazást. Következő kattintásx’Az alkalmazás leállításához.
  4. Most, hogy bezárta a Mail alkalmazást, kezdje meg a MacBook néhány korábbi állapotának törlését.
  5. Nyisd ki Finder App
  6. Tartsd a Opciókulcs és válassza ki Könyvtár a felső menüből
   1. Ha nem látja a felhasználói könyvtárát, kövesse az ebben a cikkben ismertetett lépéseket a felhasználói könyvtár megjelenítéséhez
  7. Ugrás a mappáraTárolók> com.apple.mail> Adatok> Könyvtár> Mentett alkalmazás állapota’És mozgassa a’ nevű mappátcom.apple.mail.savedState’A kukába.
  8. A következő lépés a Mail alkalmazás könyvtár tárolóinak törlése
  9. Nyisd ki Finder App, Nyomja le a gombot Opciókulcs és kattintson aMegy’Menüpontot, és válassza a lehetőséget ~ / Könyvtár / Konténerek
  10. Keresse meg a következő két fájlt, és húzza őket az Asztalra. Így a fájlokat későbbre mentheti, ha szüksége van rájuk.
   1. com.apple.mail
   2. com.apple.MailServiceAgent
  11. A következő lépés a Mail Envelope fájlok eltávolítása a könyvtárból. Tegye ezt a Finder alkalmazás segítségével, a fentiek szerint.
  12. Az Envelope fájlok a MailData mappába. A Finder alkalmazás segítségével kattintson a gombra Menj> Ugrás és írja be ~ / Könyvtár / Mail / V6.
   1. Vagy manuálisan navigáljon a pontos helyre itt: Felhasználó> Könyvtár> Mail> V6

  13. Kiterjed MailData mappa. Három fő borítékfájlnak kell lennie, és itt vannak a képen. Távolítsa el ezeket az asztalra.
  14. Ürítse ki a kukát, indítsa újra a MacBook-ot, majd próbálja meg elindítani a Mail alkalmazást. Ellenőrizze, hogy a Mail problémája megoldódott-e.
  15. Ha a Mail problémamentesen elindul, és nem összeomlik vagy lefagy, áthelyezheti a com.apple * fájlokat az asztaláról a kukába

  Attól függően, hogy miként állítja be a Mail alkalmazást, a Mail beállításai eltérően nézhetnek ki, mivel visszaállnak az alapértelmezettre.

  Hiányzó levelezési mappák a macOS Mojave frissítése után?

  A másik probléma, amely néha akkor fordul elő, amikor frissít egy új macOS-verzióra, az az, hogy egyes Mail mappái eltűnnek. Ez a helyzet ritka, és még nem láttuk a MacOS Mojave használata közben.

  Az első dolog, ha ezt a problémát tapasztalja, ellenőrizze az e-mail kapcsolatokat a macOS Mojave alkalmazásban

  1. Dob Mail App
  2. Menjen a felső menü ablakához, és válassza a lehetőséget Kapcsolat orvos
  3. Ez megmutatja, ha problémák vannak az e-mail fiók kapcsolataival.
  4. Újra ellenőriznie kell a fiókbeállításait, vagy törölnie kell, és újra hozzá kell adnia e-mail fiókját a Mail programba, hogy megoldódjon ez
  5. A kapcsolatprobléma megoldása után valószínű, hogy a postafiókja elérhető lesz

  Ha a kapcsolatok megfelelőek, és még mindig hiányoznak a mappák, akkor a probléma megoldása érdekében újjá kell építenie a postafiókot, és újra kell indexelnie az üzeneteket.

  Az Apple támogatási dokumentumai nagyon részletesen bemutatják az újjáépítési erőfeszítéseket.

  Kétfaktoros hitelesítéssel kapcsolatos kérdések

  Láttuk, hogy néhány felhasználónak problémái merültek fel a Mail alkalmazással a MacBookon, miután fiókját kétfaktoros hitelesítéssel (2FA) frissítette. Ez szorosabban kapcsolódik az iCloud-fiókjához.

  Az alábbi cikket követve megismerheti a problémát és kijavíthatja a MacBookon.

   Reméljük, hogy ez a hibaelhárító cikk hasznos volt az Ön számára. Kérjük, jelezze nekünk, ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van.

   OLVASÓI ​​TIPPEK

   • Ha az e-mail beállításai nem jelennek meg vagy üresek, próbálja meg a következőket:
    • Zárja be a Mail alkalmazást és az összes megnyitott alkalmazást
    • Nyissa meg a keresőt
    • Válassza az Ugrás menüt, majd válassza az Ugrás mappához lehetőséget
    • A keresősávba írja be a következőt: ~ / Library / Containers / com.apple.mail
    • Jelölje ki és emelje ki a mappa összes tartalmát, majd kattintson a jobb gombbal
    • Válassza az „Új mappa kiválasztással” lehetőséget.
    • Nevezze el a mappát RÉGI. DE NE helyezze át az új mappát a jelenlegi helyéről
    • Zárja be a Finder ablakot
    • Indítsa újra a Mac-et
    • Nyissa meg a Levelezési beállításokat, és nézze meg, hogy működik-e rendesen
   • Zárja be a Mail alkalmazást. Keresse meg, törölje vagy izolálja ezt a fájlt az Asztalon / Felhasználók /FELHASZNÁLÓNEVED/Library/Preferences/com.apple.mail-shared.plist.Nyissa meg újra a Mail alkalmazást, és nézze meg, hogy ez lehetővé teszi-e Ön felhasználónevének és jelszavának megadását. Lehet, hogy néhányszor meg kell tennie ezeket a lépéseket, mielőtt ragaszkodna. Miután megnyílt a Mail, és megerősítette fiókját, törölje azt a régi .plist fájlt, és ürítse ki a szemetet a teljes eltávolításhoz
   • Számomra szinkronizálási probléma merült fel az iCloud-szal. Az iCloudból való kijelentkezés, majd a bejelentkezés újbóli megoldása megoldotta a problémát a Mac-en. Ne feledje, hogy amikor ezt megteszi, az iCloud újrakezdi az összes e-mail letöltését - ami a postafiók méretétől függően eltarthat egy ideig!
   • Kétlépcsős azonosítást végeztem az e-mailemen. Tehát kérnem kellett a Gmailtól egy alkalmazás jelszavát. Miután megadtam ezt a jelszót, minden működött! Tehát, ha kétlépcsős azonosítást használ, és egy „helytelen jelszó” hibát lát, amikor megpróbálja elérni fiókját, az alkalmazás jelszava megoldhatja a problémát
   • Ha hiányzik az e-mail mappákból, és meg tudja nyitni a Mail alkalmazást, de az egyszerűen nem működik megfelelően, próbálja ki ezt a fiók visszaállítása előtt
    • Nyissa meg a Mail alkalmazást
    • Válassza a Nézet> Postafióklista megjelenítése lehetőséget
    • Az összes fiók megjelenítéséhez koppintson a bal oldali sáv Bejövő üzenete melletti nyílra
    • Kattintson a jobb gombbal az egyik fiókjára vagy a problémás fiókra
    • Válassza a Fiókadatok beolvasása lehetőséget
    • Várja meg az információk feltöltését
    • Válasszon egy mappát (például Bejövő vagy bármely más létrehozott mappa)
    • Koppintson az Üzenetek megjelenítése elemre
    • Mostantól meg kell jelennie az összes e-mail fiók mappájának és üzenetének

   Legutóbbi hozzászólások