Hiba történt az iOS 11 telepítése iPhone vagy iPad eszközre, javítás

Az iOS 11 körüli összes izgalom ellenére nem meglepő, hogy sok felhasználó lelkesen várja a következő iPhone-szoftver letöltését. Mindannyian szeretnénk frissíteni az iPhone-okat és iPadjeinket a legújabb iOS-re. Ezúttal pedig az Apple iOS 11 számos új és innovatív funkciót kínál, különösen az iPad számára. Az iPhone vagy iPad frissítése az Apple legújabb iOS verziójára általában gyors, egyszerű és problémamentes. De vannak olyan esetek, amikor ez a kezdeti izgalom azonnali bosszúsághoz vezet, különösen, ha eszközén megjelenik az iOS 11 telepítésekor fellépő hibaüzenet, az iOS nem tudja ellenőrizni a frissítést, vagy más iOS 11 telepítési probléma. Tehát, ha iPhone-frissítési problémákat tapasztal, íme néhány tipp és trükk az iOS 11 letöltéséhez és telepítéséhez.

Gyakran figyelembe veendő tippek, mielőtt frissítené iPhone vagy iPad készülékét iOS 11 rendszerre

1. tipp Biztonsági másolat!

Ha még nem frissítette iPhone vagy iPad készülékét a legfrissebb iOS frissítéssel, tegyen magának szívességet, és győződjön meg róla, hogy biztonsági másolatot készít a készülékről. Javasoljuk, hogy állítsa vissza készülékét az iTunes és az iCloud szolgáltatásba. Jobb félni, mint megijedni. Nézze meg átfogó útmutatónkat, amely bemutatja a készülék biztonsági másolatának minden szempontját.

2. tipp Ellenőrizze a rendelkezésre álló tárhelyet

A második fontos tipp azoknak, akik még nem telepítették a legújabb iOS 11-et, és hamarosan frissítést terveznek, az az, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy iPhone-jának van-e elegendő tárhelye. Ha egy ideje kapja az „iPhone out of Storage” értesítéseket, az iOS 11 telepítésének folytatása előtt ne felejtse el optimalizálni és felszabadítani a tárhelyet.

3. tipp Csatlakoztassa a tápfeszültséghez vagy a Töltse fel

Győződjön meg arról, hogy iPhone vagy iPad készüléke csatlakozik-e az elektromos hálózathoz (előnyben részesített), vagy elegendő töltéssel rendelkezik-e a frissítés elvégzéséhez. Ha nem biztos benne, töltse fel készülékét, mielőtt megkísérelné frissíteni, vagy csak csatlakoztassa, majd frissítse.

4. tipp: Válassza az iPhone frissítését az iTunes segítségével, az Over the Air helyett

Tudjuk, hogy az OTA (Over the Air) frissítések a legkényelmesebbek és könnyebben végrehajthatók, és a legtöbb felhasználó az OTA használatával próbálja frissíteni készülékét. Sajnos azt tapasztaltuk, hogy a főbb iOS-frissítések esetében az OTA telepítési folyamata gyakran sokkal több csuklást okoz. Néha ezek nem az Apple-hez kapcsolódnak. Lehet, hogy gyenge Wi-Fi hálózaton van a telepítés során, vagy hozzáférhet az Apple szerverekhez, amikor túl elfoglaltak sok felhasználóval, akik egyszerre próbálnak frissíteni. Ezért azt javasoljuk, hogy manuálisan frissítse az iPhone szoftvert az iTunes használatával.Ha a múltban iOS-telepítési problémákat tapasztalt az iPhone vagy iPad OTA-frissítéseivel kapcsolatban, fontolja meg az iDevice frissítését az iTunes-on keresztül. Könnyű és nagyon kényelmes frissítést végrehajtani az iTunes-on keresztül is.

5. tipp: Add hozzá a SHIFT KEY-t az iTunes alkalmazással történő frissítéskor

Ha az OTA frissítés után frissítési problémákat vagy egyéb problémákat / hibákat tapasztal, csatlakozzon az iTunes-hoz, nyomja meg és tartsa lenyomva a SHIFT GOMBOT, majd kattintson az UPDATE gombra. Ez a módszer az iOS 11 rendszert telepíti az iTunes segítségével minden adatvesztés nélkül.

A következő szakaszokban a frissítési folyamathoz kapcsolódó leggyakoribb problémákkal foglalkozunk.

Nem található az iOS 11 frissítés?

Ez a jelenet gyakori probléma, amely a legtöbb frissítés során előfordul. Amikor megérinti Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés, nem találja az új frissítést. A megszokott piros ikon, amely az Általános mellett jelenik meg, amikor a Beállításokban van, nincs ott.

Az iOS 11 CSAK 64 bites iDevices-hez készült

Ha az eszköz 32 bites eszköz, akkor az nem kompatibilis az iOS 11 rendszerrel.

Kép forrása: Apple

Az iOS 11 sikertelen ellenőrzése, mert már nem csatlakozik az internethez?

Ellenőrizze a jel erősségét

Néha ez akkor történik, ha a wi-fi jel vagy a sejtek erőssége gyenge. Az eszköz leválasztása és újbóli csatlakoztatása a Wi-Fi-re gyakran megoldja ezt a problémát.

 1. Érintse meg Beállítások> Repülési mód engedélyezése. Kapcsolja ki az iPhone készülékét. Körülbelül 10 másodperc múlva kapcsolja be újra, és kapcsolja ki a Repülőgép üzemmódot
 2. Ezután próbálja meg frissíteni iPhone-ját a szokásos módon Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés

Ne feledje, hogy az iOS kiadását követő első napokban / hetekben az iOS-re vonatkozó kérések elárasztják az Apple szervereit, és gyakran eltart egy ideig, amíg iPhone vagy iPad készüléke megmutatja a szükséges frissítést.

Váltás az iOS 11 Beta verzióról az Általános kiadásra?

Lehet, hogy közületek néhányan már az iOS 11 Beta verziót futtatták iPhone vagy iPad készülékén, mielőtt az általános iOS 11 kiadás megjelent volna. Ha nem találja az iOS 11 általános frissítési javítását iPhone vagy iPad eszközén, akkor érdemes eltávolítania a Beta alkalmazást eszközéről, és visszaállítani a szokásos iOS verzióra.

 • Csatlakoztassa iPhone vagy iPad készülékét az iTunes legújabb verzióját futtató számítógépéhez.
 • Ezután állítsa készülékét helyreállítási módba.
  • IPhone 6s és korábbi, iPad vagy iPod touch esetén: Nyomja meg és tartsa lenyomva az Alvás / Ébresztés és a Kezdőlap gombokat egyszerre. Ne engedje el a gombokat, amikor az Apple logót látja. Tartsa lenyomva mindkét gombot, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyő.
  • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Nyomja meg és tartsa lenyomva az alvás / ébresztés és a hangerő csökkentése gombokat egyszerre. Ne engedje el a gombokat, amikor látja az Apple logót. Tartsa lenyomva mindkét gombot, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyő.
  • IPhone 8 vagy iPhone 8 Plus esetén: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó. Tartsa lenyomva mindkét gombot, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyő.
 • A helyreállítási mód képernyőjén kattintson a „Visszaállítás” gombra. Ez a művelet törli az iOS bétaverzióját iPhone-járól vagy iPadjéről, és betölti a legújabb szokásos iOS rendszerrel.
 • A legtöbb felhasználó számára a helyreállítás az eszközt az iOS 11-re állítja vissza az iTunes segítségével, mivel ez elérhető az iTunes-on keresztül.

Az iOS 11 nem települ? Megragadt? Vagy látja, hogy az üzenet nem tudja telepíteni a frissítést?

Ez a szakasz tippeket nyújt, amelyek segítenek, ha elakadt az iOS 11 frissítése, vagy ha a telepítés egyszerűen nem fejeződik be, és az iPhone téglának tűnik.

Célszerű ezen a ponton ellenőrizni a Wi-Fi erősségét. Ha úgy gondolja, hogy az internetszolgáltatója valamilyen oknál fogva lassú, próbálja meg átállítani az ingyenes Google DNS-re vagy OpenDNS-re.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet felgyorsítani a lassú Wi-Fi-t

Először törölje a beragadt vagy részleges iOS 11 frissítést!

Mielőtt megpróbálná újraindítani az iOS frissítést iPhone vagy iPad készülékén, erősen javasoljuk, hogy ellenőrizze az eszköz részleges frissítését és törölje azt. Ha te vagyAA pple nem távolítja el ezt a részleges frissítést a tárolóból, ez jelentős problémákat okozhat az iOS újratelepítési folyamata során.

A probléma ellenőrzéséhez ellenőrizze a beállításokat.

Meghibásodott iOS frissítési fájl ellenőrzése

 • Érintse meg Beállítások> Általános> Tárolás és iCloud használat
 • Érintse meg a „Tárolás kezelése” elemet a tetején lévő Tárolás részben. (Nem az iCloud alatt). A következő képernyőn görgessen lefelé
 • A következő képernyőn görgessen le az alkalmazások listájáig, és ellenőrizze, hogy szerepel-e az új iOS 11 frissítés. Ha igen, érintse meg és törölje. Ez a művelet eltávolítja a kicsomagolt OTA-t az iDevice eszközről

Miután eltávolította a kicsomagolt OTA-t, próbálkozzon újra az iDevice frissítésével iOS 11-re. Biztonságosabb tét az, ha az iTunes-ra vált, és nem az OTA-n keresztül hajtja végre a frissítést.

Nincs hely? Használja az iTunes alkalmazást!

Ha „Elfogyott” hibákkal találkozik, miközben vezeték nélkül frissít az iOS 11-re (OTA), kövesse az iTunes frissítési módszerét.

Csatlakoztassa iPhone-ját vagy iPadjét a legújabb iTunes-ot futtató számítógéphez

 • Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és válassza ki a készüléket a bal oldali panelen
 • Kattintson az Összegzés, majd a Frissítés keresése elemre
 • Kattintson a Letöltés és frissítés elemre
 • Amikor a rendszer kéri, írja be a jelszavát

Ez letölti az iOS 11 legújabb frissítéseit iPhone-jára vagy iPadjére, és előfordulhat, hogy semmit sem kell tennie azzal, hogy megpróbálja helyreállítani az eszközön a frissítéshez szükséges helyet.

Szüksége van még egy lehetőségre, amikor nincs elég tárhely az iOS 11 letöltéséhez?

Töröljön néhány alkalmazást, különösen azokat, amelyeket nem használ, távolítsa el a törölt hangpostákat, kapcsolja be az iCloud Photo Library-t és optimalizálja a Fotóit, töröljön ideiglenesen néhány zenét vagy videót, és törölje a nemrégiben törölt fényképeket. Ez csak néhány tipp, amellyel visszakaphat némi tárhelyet az iOS letöltéséhez és telepítéséhez.

Alkalmazások vagy alkalmazásadatok törlése

 1. Koppintson a Beállítások> Általános> Tárolás és iCloud használat> Tárhely kezelése elemre
 2. Válasszon egy alkalmazást, és nézze meg, mennyi helyet használ
  1. Koppintson az Alkalmazás törlése elemre az eltávolításához
  2. Egyes alkalmazások, például a Zene és a TV alkalmazás, lehetővé teszik, hogy csak a dokumentumok és az adatok egy részét töröljék. Érintse meg az alkalmazást ezen lehetőségek eléréséhez

Ha további tippeket szeretne kapni az összes rendbontásról, hogy helyet biztosítson az iOS-frissítésnek, olvassa el ezt a cikket, amelyet kifejezetten azoknak terveztünk, akik kicsi tárhelyű iPhone-okkal rendelkeznek!

Miután megtisztította a tárhelyet, térjen vissza, és telepítse újra az iOS frissítést. Koppintson a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés elemre

Az iOS 11 nagyszerű tárolási hírei!

Az iOS 11 tartalmaz néhány csodálatos tárhely-kezelő eszközt, így legközelebb a terület kitakarítása nem lesz akkora rémálom!

Nézze meg ezt a két cikket az iOS 11 nagyszerű eszközeiről, amelyekkel kezelhetjük az iDevice tárhelyét

 • Szabadítson fel iPhone tárhelyet az iOS 11 eszközök, ajánlások és iCloud segítségével
 • Gyorsan kezelheti a tárhelyet néhány iOS-beállítás segítségével

Az iPhone ragadt az Apple logóval az iOS 11 frissítés során

Több felhasználó azt tapasztalta, hogy iPhone vagy iPad készüléke elakadt az Apple logó képernyőn, miközben megpróbálta eszközét iOS 11-re frissíteni
 • Ha ezt a problémát tapasztalja, miközben megpróbálja frissíteni eszközét a legújabb iOS 11-re, kövesse az alábbi lépéseket
  • Ha beragadt az Apple logóra, tartsa lenyomva a Bekapcsolás és a Kezdőlap gombokat, amíg az iPad kikapcsol. Ha ez az Ön iPhone-ja, akkor erőszakos újraindítással próbálja kikapcsolni
   • IPhone 6S vagy régebbi készülékeken nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
   • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus készüléken: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
   • IPhone X, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készülékeken: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • Ezután csatlakoztassa az iPad készüléket a számítógéphez a kábel segítségével
 • Nyomja meg a bekapcsológombot; bekapcsolása után fekete képernyő jelenhet meg, és meg kell erősítenie a frissítési folyamatot
 • Fejezze be a telepítési folyamatot
 • Ha ragadt az Apple logóval az iPhone 7/7 +, iPhone 8/8 + készüléken
  • Tartsa lenyomva a hangerőszabályzó gombokat + a bekapcsológombot, és néhányszor érintse meg a kezdőlap gombot, hogy lássa, elindul-e iPhone készüléke

Az iPhone nem oldódik fel az iOS 11 frissítése után

Néhány felhasználó úgy találja, hogy az iOS telepítését követően iPadjük végtelen körbe került, amikor megkérdezték a Touch ID-t vagy a jelszót.

Ha iPadje / iPhone-ja elindul, de nem oldja fel a visszaszerzés egyetlen módját, az az volt, hogy egy másik eszközön használja az „iPhone keresése” lehetőséget, és távoli módon törölje a problémás iPhone-t.

A másik általános probléma a jelszó mentén, hogy iPhone vagy iPad hatjegyű jelszót kér, és soha nem állított be ilyet. Ez kissé zavaró lehet, és sok felhasználót láttunk küzdeni ezzel a problémával az iOS 10 bevezetése során. Ha az iOS 11 telepítésével szembesül ezzel a problémával, kattintson az alábbi cikkre.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az iOS jelszót kér a frissítés, a javítás után

Telepítette az iOS 11-et az OTA-n keresztül, de a frissítéssel még mindig vannak problémák 

Ha az OTA-n keresztüli frissítés után most bármilyen problémája van az iOS 11 rendszeren, használja Shift + Frissítés ezúttal. Ez a módszer adatvesztés nélkül telepíti újra az iOS 11 rendszert az iTunes segítségével

Ne próbálja ki az iOS ipsw letöltési linkek más webhelyét

Nem csak az Apple kínál linkeket egy ios firmware letöltésre. Megtalál néhány harmadik fél által kínált webhelyet, amelyek az Apple iOS firmware jelenlegi (vagy korábbi) verzióját kínálják. Az FYI, az IPSW fájl egy iOS firmware-visszaállító fájl, amelyet általában az iOS visszaminősítésére használnak nem hivatalosan. Ha a dolgok valóban nem működnek, ne kísérelje meg ezeket az ipsw letöltési linkeket kipróbálni és frissíteni az iOS 11-re néhány harmadik fél webhelye segítségével.

NEM rendben van a nem Apple webhelyekről letöltött IPSW fájlok használata, majd ezek használata ipsw fájlok bármely Apple eszköz frissítésére / helyreállítására. Csak az Apple-nél maradjon! Miért? Ennek oka a biztonság, egyszerű és egyszerű.

Széles körű hordozói probléma?

A Vodafone-ot használók egy részénél problémák merültek fel, amikor az iOS 11 eredetileg béta verzióval indult. Ezt aztán később kijavították.

Ha szolgáltatójának problémái vannak az iOS 11 frissítésével, akkor a legjobb megoldás, ha felhívja a szolgáltatót, és megnézi, hogy a probléma szélesebb körű-e, mint az iPhone. Néha ezekben az esetekben az Apple körülbelül egy napon belül azonnal kiad egy új frissítést.

Kész a frissítés, de most az iOS-nek problémái vannak az iPhone vagy iPad készülékkel?

Tehát végre frissítette iDevice-jét iOS 11-re, hűha! De aztán a dolgok szétesnek - nem találja az AirDrop-ot, a Safari könyvjelzői eltűntek, a Mail vagy az Üzenetek alkalmazás nem működik, a fotók és videók hiányoznak, vagy esetleg nem tud csatlakozni az App Store-hoz. Ezek mind gyakori problémák egy nagyobb iOS-frissítést követően. De amikor ezeket a problémákat tapasztalja, akkor azok minden bizonnyal kevésbé praktikusak. Tehát, ha nem szerencsés az ilyen típusú frissítés utáni problémák, nézze meg cikkünket arról, hogyan lehet a legfrissebb iOS problémákat kijavítani egy frissítés után.

Olvasói tippek

 • A főnököm nemrég azt kérdezte tőlem, hogyan lehetne frissíteni az iPhone-t iTunes vagy wifi nélkül, főleg azért, mert cégünk iPhone-jai nem tudnak csatlakozni a wifi-hez vagy az iTunes csatlakoztatott példányához. Frissítenünk kell az iOS-t egy önálló iTunes kliens használatával, amely nem kommunikál az Apple szervereivel. Sok kutatás után úgy tűnik, hogy a válasz nem, nem frissíthet egyetlen iOS eszközt sem, ha közvetlenül csatlakozik egy Apple szerverhez. Meg akartak osztani, hátha másoknak is hasonló problémái vannak az irodában.
 • Egyes országokban a frissítéshez VPN-t kell használnia.

Összegzés

Az iPhone és iPad frissítése általában nagyon egyszerű - ez egyszerűen működik! De néha szétesnek a dolgok - az internetünk romlik, az iOS-frissítések elakadnak, hiba történt az iOS telepítésekor és más problémák. Ezek a tippek segítenek a legtöbben abban, hogy csak kis kellemetlenséggel járjanak végig a folyamaton. Ha más módszereket fedezett fel, amelyek működtek, kérjük, ossza meg velünk, hogy megosszuk más olvasókkal, akik ugyanabban a hajóban ragadtak, amikor megpróbáltuk frissíteni az iPhone-okat és az iPad-eket. Ne felejtse el megosztani a cikket barátaival, családjával, munkatársaival és szomszédaival, akik esetleg az iOS 11 frissítési problémáival küzdenek.

Legutóbbi hozzászólások