Nem lehet kikapcsolni a Sirit iOS vagy iPadOS rendszerben? Könnyebb, mint gondolnád

Oké, itt van a vallomás ideje néhányunk számára. Nem használom vagy szeretem a Sirit! Számomra a Siri komoly kellemetlenséget okoz. És tudom, hogy nem vagyok egyedül. A Siri megőrjít, amikor véletlenül egy kicsit túl sokáig lenyomom az iPhone otthoni gombját, és megkapom ezt a bosszantó Siri kérdéssorozatot: „Miben segíthetek,„ Menj csak, hallgatok ... ”és még sok más.

És arra gondolok, hogy Siri, menj csak el! Az iOS minden új verziójával pedig csak ki akarom kapcsolni a Sirit.

Tehát, ha olyanok vagytok, mint én, és szeretnétek, hogy Siri csendben legyen, és mindig a várójában tartózkodjon, kövessen engem, hogy végleg kiszabadítsam a hajából (és az iPhone képernyőjéről).

Mint azt már sejteni lehetett, mindig letiltom a Sirit. Első napjától mostanáig mindig kikapcsol. És az iOS 10-ig rendkívül egyszerű volt elraktározni őt egy egyszerű be / ki kapcsolóval.

De az aktuális iOS vagy iPadOS frissítése után nem történt meg a szokásos Siri engedélyezés / letiltás kapcsoló.

Életemre nem találtam lehetőséget a Siri teljes kikapcsolására. Mit?

Nekem most Siri-ként állandó vendégnek kell lennem az iPhone-on és más iDevices-en?

Azt hiszem, nem… szóval néhány kísérlet után; Végül rájöttem, hogy teljesen kikapcsolhatom a Sirit az iOS és iPadOS rendszerekben. Yippee nekem és mindannyian Siri-gyűlölőknek!

IPadOS vagy iOS 12 és újabb verziók használata? Még több Siri van!

Az iOS12 vagy újabb verziót használó emberek számára van egy új Siri szolgáltatás, az úgynevezett Siri Shortcuts.

A Siri parancsikonok olyan feladatok automatizált feladatai, amelyeket mindennap végez, például SMS-ben vagy a család és a munkahely hívása, e-mail küldése bizonyos embereknek vagy vállalkozásoknak stb.

Az iDevice megtanul néhány gyakori viselkedést, és a Siri parancsikont kínálja javaslatkéntBeállítások> Siri és keresés.

Akár saját is létrehozhat! Nem mintha szeretném ...

A Siri kikapcsolása az iPadOS és az iOS 11+ rendszeren

 • Először nyisd kiBeállítások> Siri és keresés.Azutánkapcsolja KIFigyelj a „Hey Siri” kifejezésre (a valaha volt legidegesítőbb Siri szolgáltatás) ÉS KI is kapcsolja ki mindkettőt. Nyomja meg a Home (vagy az Oldalsó gomb) gombot a Siri megjelenítéséhez, és engedélyezze a Siri használatát zárolva.
 • Miután kikapcsolta mindhármat (vagy legalább az első kettőt (Figyelje és nyomja meg a Kezdőlap / Oldalsó gombot), megjelenik egy előugró ablak, amely elmagyarázza, hogy a Siri által a kéréseihez felhasznált összes információt eltávolítják az Apple szervereiről (igen, ez amit szeretnék) ÉS hogy a Siri kikapcsolása az iPhone-on a Sirit is kikapcsolja bármely párosított Apple Watch-on (nekem nem probléma)
 • Van egy további figyelmeztetés, hogy ha úgy dönt, hogy valamikor visszakapcsolja a Siri-t (Isten tudja, miért!), Akkor eltart egy ideig, amíg újra elküldi a Siri-kérelem adatait
 • Ha mindez rendben van, nyomja meg a Siri kikapcsolása gombot

És igen, ezzel jól vagyok!

Kapcsolja ki a Siri javaslatokat

Ezután görgessen tovább lefeléBeállítások> Siri és keresés, és keresse meg a Siri javaslatokat.

Váltsa le ezt a 3 funkciót: Javaslatok a Keresésben, Javaslatok a Keresésben és Javaslatok a lezárási képernyőn

Kapcsolja ki a Siri és javaslatok az alkalmazásokhoz lehetőséget

Igen, ez kissé unalmas és megterhelő!

Az Apple nagyon megnehezíti, hogy kivonja magát a Siriből. Tehát ezután folytassa a Siri & Search főmenüjének lefelé görgetését, és kapcsolja ki a Sirit minden egyes alkalmazáshoz - igen, ez időbe fog telni!

Tekintse meg ezt a cikket, hogy alaposan áttekinthesse ezeket a proaktív Siri-javaslatokat a zárolási képernyőn, ha iPadOS vagy iOS 12 vagy újabb rendszert használ.

Ne felejtsd el kikapcsolni a Sirit az iCloudban sem!

 • Nyisd kiBeállítások> Apple ID-profil> iCloud
 • Görgessen le a Siri elemig, és kapcsolja ki

A Siri kikapcsolása az iOS 10 rendszerben

Rendkívül egyszerű az iOS 10-ben, hogy nincs Siri.

Menj Beállítások> Siri> kapcsoló kikapcsolása. Ez az! Hasonló figyelmeztetéseket kap a Siri válaszinformációinak eltávolításáról, és időbe telik az információk visszaállítása, ha újra engedélyezi a Siri-t.

Nem akarja, hogy a Siri teljesen ki legyen kapcsolva?

Ha bármilyen okból nem akarja teljesen kikapcsolni a Sirit, akkor még mindig van néhány dolog, amelyet kikapcsolhat, hogy a Siri az Ön számára működjön.

Kapcsolja ki a Sirit a zárolási képernyőn

Az iPadOS és az iOS 11+ rendszerekben kétféle módon lehet kikapcsolni a Sirit a lezárási képernyőn.

 • Először isBeállítások> Siri és keresés> Ki- és bekapcsolás A Siri engedélyezése zárolva
 • A második út a viaBeállítások> Arcazonosító / Érintésazonosító és jelszó> Váltsa ki a Siri funkciót az Engedélyezés zároláskor részben.

Személy szerint szerintem a Siri megjelenítése a zár képernyőn rossz ötlet. Miért? Mivel a Siri sok kérdésre válaszol a lezárási képernyőn, valószínűleg elég sok információt ad le rólad! Siri nem reagál mindenre, de nagyon sokat ad. Ezért gondold át kétszer, mielőtt engedélyeznéd ezt a funkciót.

Szüksége van példákra?

A zárolási képernyőn tegyen fel néhány kérdést Sirinek: például mi a nevem, mi az utolsó szám, ahová felhívtam, mutassa meg az elérhetőségemet stb.

Míg a Siri privátabb, mint az iOS 10+ vagy a zárolási képernyőn megjelenő iPadOS esetében, gyakran mutat néhány információt, és további feloldást kér. A Siri továbbra is olyan információkat ad át, amelyekről nem biztos, hogy szeretné, ha mások látnák, hogy az én példám az utolsót hívta.

Kapcsolja ki a „Hey Siri” funkciót

Ha szereted a Siri használatát, de nem szereted a „Hé, Siri” parancsot, akkor ezt a beállítást is egyszerűen le lehet tiltani. MenjBeállítások> Siri és keresés, és kapcsolja ki a Hallgassa a Hey Siri funkciót. Kész!

Unod már a Siri megszerzését, amikor haza vagy az Oldalsó gombra kattintasz?

Egy másik egyszerű javítás! VisszatérBeállítások> Siri és keresés, és kapcsolja ki a Siri számára a Home (vagy Oldalsó gomb) gombot. Könnyű szellős.

Nem tetszik Siri hallása?

Nem akarod, hogy mindenki és az anyjuk meghallják, amit Siri mond neked?

Az iOS 11+ -nak megfelelő beállításokkal rendelkezik!

Type to Siri-nek hívják, és még azt is elismerem, hogy ez a funkció nagyon édes.

Bekapcsolásához látogasson el Beállítások> Kisegítő lehetőségek> Siri (régebbi iOS esetén a Beállítások> Általános> Kisegítő lehetőségek> Siri) és kapcsolja beÍrja be a Siribe.Miután engedélyezte ezt a beállítást, állítsa a Hang visszajelzést Csak kihangosítóra vagy a Vezérlés a gyűrűs kapcsolóval opcióra, hogy elhallgattassa, amikor a gépelés opció.

Ha engedélyezi a Típust a Sirinek, akkor csak a „Hé Siri” használatakor beszélhet Sirivel, és válaszolhat rá. Az Oldalsó gomb vagy a Kezdőlap megnyomásával elérheti a Sirit, mindig elindul a Csendes típusú Siri munkamenet. Ez azt jelenti, hogy nem tehet fel hangosan kérdéseket (írja be helyette őket), és Siri sem válaszol vissza a kérdéseire (meg fogja írni őket.)

A Siri alkalmazásjavaslatok kikapcsolása

Nem bírtam a Siri App Suggestions-t, amikor az iOS 10-ben bevezették, miért akarok a világon még több Siri-javaslatot?

Ha nem sokat tud erről a funkcióról, az Apple néhány évvel ezelőtt hozzáadta a Siri keresési funkcióit.

Ez lehetővé teszi a Siri számára, hogy elemezze a böngészési előzményeket, az alkalmazáshasználatot, beolvasást végezzen a névjegyek, az e-mailek és az üzenetek, a névjegyek segítségével, és még a harmadik féltől származó alkalmazásokat is átnézze. Mindezek alapján a Siri személyre szabhatja a keresésekre, hírekre, fotókra, a Look Up és mások javaslatait.

Ez a gépi tanulás azt jelenti, hogy a Siri tanul tőled, és néha még javaslatokkal előrevetíti is, amit akarsz mielőtt kérést vagy kérdést tesz fel.

Az iCloud segítségével pedig mindezek az adatok titkosítva és szinkronizálva vannak az összes eszközön, amely ugyanabba a fiókba van bejelentkezve. Ami az Apple-t illeti, ezek a funkciók azt jelentik, hogy a Siri javítja a felhasználó iDevice-élményét.

Siri javaslatok az Apple szerint:

Az iPhone használatának módja alapján a Siri javaslatokat tesz arra, hogy mit érdemes tovább tennie. A Siri segíthet, ha:

 • E-mail és események létrehozása: Amikor elkezd embereket hozzáadni egy e-mailhez vagy naptáreseményhez, a Siri javasolja azokat az embereket, akiket a korábbi e-mailekbe vagy eseményekbe felvett.
 • Hívások fogadása: Ha ismeretlen számról érkezik bejövő hívás, a Siri értesíti Önt arról, hogy ki hívhat - az e-mailjeiben szereplő telefonszámok alapján.
 • Indulás egy eseményre: Ha a naptári esemény egy helyet tartalmaz, a Siri felméri a forgalmi viszonyokat, és értesíti, hogy mikor kell távoznia.
 • Típus: A szöveg beírásakor a Siri filmek, helyek nevét javasolhatja - bármit, amit a közelmúltban megtekintett. Ha elmondja egy barátjának, hogy úton van, a Siri akár javasolni tudja a várható érkezési idejét.
 • Keresés a Safariban: (iPhone 6s és újabb) A Siri javaslatokat tesz az alapján, amit éppen olvasott.
 • Erősítsen időpontot vagy foglaljon repülőjegyet egy utazási weboldalon: (iPhone 6s és újabb) A Siri megkérdezi, hogy hozzá szeretné-e adni a naptárához.
 • Olvassa el a híreket: Amint Siri megtudja, mely témák érdekelnek, a Hírek javaslatot tesz ezekre.

Ha jó vagy ezzel, nagyszerű! De néhányunk, köztük én is, nem az. Irányítást akarunk!

Tehát, ha hozzám hasonlóan nem tetszik az az ötlet, hogy a Siri az összes alkalmazásában és alkalmazásadatában keresgél, akkor állítsunk be néhány Siri-ous korlátozást a Siri által elérhető adatokra.

Az iOS 11+ operációs rendszer valóban unalmasvá teszi a Siri keresési funkcióinak kikapcsolását!

Ahelyett, hogy egyetlen kapcsolót kínálna az összes alkalmazás letiltásához, ki kell kapcsolnunk a kapcsolót MINDEN ALKALMAZÁSRA! Bosszantó.

Ehhez menjen a Beállítások> Siri és keresés és görgessen lefelé az alkalmazáslistához. Koppintson egy olyan alkalmazásra, amelyet nem szeretne a Keresési és Siri javaslatok között, és váltson ki ott.

Tegye ugyanezt a folyamatot MINDEN APP esetében, ha nem szeretné, hogy a Siri keressen!

Miután letiltotta a Javaslatok alkalmazást, ezek az alkalmazások már nem jelennek meg a Keresés, a Keresés és a Billentyűzet alkalmazásban, amikor iPhone-t, iPad-et és iPod Touch-ot használ.

De ez zavaró!

Oké, ha meglátogattaSiri és keresési beállítások, valószínűleg két váltást észlelt a Javaslatok a keresésben és a Javaslatok a keresés között. Azt gondolhatja, hogy ezek általánosan letiltják a Siri javaslatokat, de NEM!

Ha ezt a két beállítást kikapcsolja, az megakadályozza, hogy a Siri megtanulja a beállításait, és ezeket az adatokat az Apple-nek küldje.

Tehát még akkor is, ha kikapcsolja ezeket a Javaslatok kapcsolókat, a Siri továbbra is javasolja azokat az alkalmazásokat, amelyeket gyakran használ, vagy a korábbi műveletei miatt szükség lehet.

Ennek megakadályozása érdekében meg kell mennie az alkalmazások szakaszban, és egyesével le kell tiltania a Keresés és Siri javaslatok alkalmazást.

Csak nem akarja megosztani a helyadatokat?

Ha nem szeretné, hogy a Siri a jelenlegi tartózkodási helye alapján tegyen javaslatokat, kapcsolja ki a Helyszolgáltatásokat a javaslatokhoz. Menj Beállítások> Adatvédelem> Helyszolgáltatások.

Koppintson a Rendszerszolgáltatások elemre, majd kapcsolja ki a helyalapú javaslatokat.

Következtetések

Rendben, tudom, hogy közületek néhányan szeretik a Sirit, és valószínűleg teljesen meg vannak őrülve az új Siri keresési funkciók miatt. De nem mindannyian vagyunk rajongók. És ebbe a csoportba tartozom.

Ezért izgatott, amikor nem tudtam rájönni, hogyan lehet teljesen kikapcsolni a Sirit (először.) A testreszabásról és a választásról van szó - vagy legalábbis annak kellene lennie. Néhányan szeretnénk az összes Siri ajánlatot.

Néhányan, mint én, azt akarják, hogy eltűnjön. És még mindig mások szeretnék a Siri egyes részeit - ezért van annyi kapcsoló, amelyet ki- és bekapcsolhatunk. Ne akarja, hogy a Siri hozzáférjen egy bizonyos alkalmazáshoz, kapcsolja ki.

Ne akarja, hogy a Siri legyen a lezárási képernyőn, kapcsolja ki. Szeretem a Hé Sirit, de ne nyomd haza a Sirit, erre is van kapcsoló.

Tehát azt hiszem, minden váltásnak van értelme. Csak azt kívánom, bárcsak lenne egy univerzális kapcsoló a Siri teljes kikapcsolására, mint a régebbi iOS verziók.

Legutóbbi hozzászólások