Nincs SMS vagy értesítési értesítés vagy hang az iPhone-on? Javítások

Hirtelen nem csörög vagy nem hall semmilyen hangot az iPhone, amikor bejövő üzenetet kap? Nemrég hiányzott egy fontos szöveg, mert a telefonja nem értesített? Kíváncsi vagy, miért nem kaptál riasztást, amikor valaki nemrégiben írt neked üzenetet? Még a kedvenceitől vagy vészhelyzet esetén sem érkezik szöveges vagy üzenetes értesítés?

Ha igen, akkor nem vagy egyedül! Több olvasónk beszámolója szerint iPhone és iPad készülékük hirtelen abbahagyja a figyelmeztetést, amikor új szövegek vagy üzenetek érkeznek. Természetesen ez a kérdés sok gondot okoz az embereknek, különösen akkor, ha hiányolják azokat a kritikus üzeneteket a családtól, a barátoktól és a munkahelyektől.

Nagyon frusztráló, amikor soha nem hallja a szövegeit!Így kell működnie: bármilyen új üzenetet kap, iPhone vagy iPad hanggal, képernyőn megjelenő riasztással és rezgéssel figyelmeztet.

Ennek a folyamatnak minden új bejövő üzenetnél működnie kell, legyen az iMessage vagy SMS szöveg. De ha úgy találja, hogy nem úgy működik, ahogy kellene, és az iPhone nem figyelmezteti Önt az új szövegekre, van néhány tippünk a gyors megoldásra!

Nincs idő? Nézze meg az üzenet értesítéseiről és figyelmeztetéseiről szóló videónkat

Próbálja ki ezeket a lépéseket a hiányzó szöveges üzenetek értesítésének vagy hangjának kijavításához

 • Ellenőrizze, hogy engedélyezte-e a Ne zavarjanak lehetőséget. Győződjön meg arról, hogy a Ne zavarjanak funkció ki van kapcsolva
 • Nézze meg, hogy van-e az Üzenet szál Riasztások elrejtése engedélyezve
 • Az értesítési szalaghirdetések állandókká változtatása
 • Vessen egy pillantást, ha ismeretlen küldőket szűr
 • Ellenőrizze, hogy az értesítések halmozott-e
 • Győződjön meg arról, hogy a Quietly kézbesítés nincs bekapcsolva az alkalmazásnál
 • Válasszon egy szöveghangot vagy módosítsa a kiválasztott szöveghangot
 • Nézze át névjegyeit, és győződjön meg arról, hogy nem állította be a szövegüket vagy a csengőhangot Nincs értékre - ha igen, frissítsék egy tetszőleges hangra
 • Ellenőrizze, hogy a némító kapcsoló nincs-e bekapcsolva
 • Ha párosít egy Apple Watchdal, az értesítések gyakran megkerülik a telefont, és közvetlenül az órájához mennek
 • Nézze meg a dátumot és az időt, és válassza az Automatikus beállítást
 • Kapcsolja ki a Bluetooth-t, vagy ellenőrizze a BT-kapcsolatokat
 • Állítsa vissza a hálózatot
 • Frissítsen az iOS vagy iPadOS legújabb verziójára. Az új iOS / iPadOS verziók kijavították azt a hibát, amely megakadályozta a nem fogadott hívások megjelenését az értesítési központban

Ismételje meg a figyelmeztetéseket, amelyek nem működnek iPhone, Apple Watch vagy iPad esetén iOS 13 és iPadOS rendszeren?

Sajnos, amikor a felhasználók frissítettek az iOS 13 rendszerre, váratlan hibajelzéssel találkoztak - egyáltalán nem működnek a figyelmeztetések, függetlenül attól, hogy mire állította őket ismételni! A frissítés óta, még akkor is, ha a felhasználók egyszer vagy akár tízszer is beállítják az ismételt figyelmeztetéseket, az iOS csak egy értesítést küld, és soha nem ismétli meg.

Ezt a problémát az Apple javította az iPadOS és az iOS 13.2 frissítésekkel. Ha pedig rendelkezik Apple Watch-mal, frissítsen a 6.1-es és a 13.2-es verzióra a párosított iPhone-on. Úgy tűnik, ez trükközik!

Ha jelenleg nem tud frissíteni, akkor az egyetlen megoldás az értesítési sáv beállításainak ideiglenesről állandóra történő módosítása.

Nem látja az üzenet értesítéseit a lezárási képernyőn vagy az Értesítési központban iPadOS vagy iOS 12+ rendszeren?

Ha iOS 12-es vagy újabb verzióra frissített, van egy Értesítések csoportosítása funkció, amely az értesítéseket összekapcsolja. Tehát, ha nem lát értesítést, akkor nagyon valószínű, hogy egy veremben van elrejtve.

Az iOS és az iPadOS (12 éven felülieknek) bevezeti ezt az értesítési csoportosítást, hogy csökkentse a zárolási képernyőt vagy az Értesítési központot kitöltő egyes értesítések zűrzavarát és káoszát.

Szerencsére az értesítési csomagok megnyitása nagyon egyszerű!

 • Nyissa meg az Értesítési központot, vagy lépjen a Zárolási képernyőhöz
 • Keressen bármilyen értesítési csoportot - ezek úgy néznek ki, mint egy halom papír, és a bal alsó sarokban megmondja, hány üzenet vagy értesítés van még a csoportban
 • Koppintson a veremre annak kibontásához, majd érintse meg az egyes értesítéseket a részletek megtekintéséhez
 • Nyomja meg a nagy X ikont a verem törléséhez VAGY nyomja meg a Kevesebb megjelenítése gombot az értesítések újracsomagolásához

Ellenőrizze, hogy az értesítések csendesen vannak-e beállítva

Az iOS 12+ és az iPadOS használatával, ha balra csúsztat egy értesítési vagy értesítési veremben, kiválaszthat egy új funkciót, amelyet Manage-nak nevez.

Val velKezelés, van rá lehetőségNyugodtan szállítson, amely kikapcsolja az adott alkalmazás összes értesítését.

Az adott alkalmazás értesítései továbbra is megjelennek az Értesítési Központban, de nem jelennek meg a Zárolási képernyőn vagy jelvényalkalmazás-ikonokként, szalaghirdetésekként, és nincs hangjelzés, amikor új értesítés érkezik.

Deliver Quietly Feature App Universal!

Ne feledje, hogy amikor elnémítja az alkalmazás értesítéseit a Deliver Quietly segítségével, az elnémítja az adott alkalmazás összes értesítését.

Kapcsolja ki a Deliver Quietly lehetőséget

 1. MenjBeállítások> Értesítések
 2. Válassza ki azt az alkalmazást, amelyet ki akar kapcsolni a Deliver Quietly funkcióból
  1. Az alkalmazás neve alatt keresse meg a „Deliver Quietly” kifejezést
 3. Érintse meg és jelölje be a Képernyő zárolása és / vagy a Bannerek jelölőnégyzetet ezek visszakapcsolásához
  1. Válassz egy Banner stílus
 4. Váltás Jelvények ha ki van kapcsolva
 5. Válassz egy Hang a Hangok menüből, ha szeretné hallani az értesítést
 6. Válassza ki a kívánt értesítési lehetőségeket (előnézetek megjelenítése, értesítések csoportosítása és riasztások megismétlése)

Hogyan javítható a be nem érkező hangok bejövő szöveges üzenetekkel

Ellenőrizze az iPhone szöveges üzeneteinek hanghatásait, és válasszon szöveges hangot

Igen, néha a könnyű dolgok esnek át a repedéseken. Tehát ellenőrizzük, hogy a bejövő szöveges üzenetekhez milyen hangot választott!

MenjBeállítások> Hangok és Haptik>és görgessen le a szakaszig Hangok és rezgési minták. Ebben a szakaszban keresse meg Szöveghang.

Ha a Nincs vagy Csak Rezgés felirat jelenik meg, koppintson rá, és változtassa meg a riasztást valami tetszőre.

Használja a szöveghang alapértelmezett beállításait!

Néhány olvasónk talált egy gyors megoldást, csak változtassa meg a szöveg hangját az alapértelmezett és egyszerű Ding vagy Note megadásra. Az olvasók észrevették, hogy a hosszabb figyelmeztető hangok használatakor olyan szövegekkel kapcsolatos problémák merülnek fel, amelyek nem következetesen szólalnak meg. Tehát tartsa be az alapértelmezetteket!

A frissítéshez lépjen a következőre: Beállítások> Hangok és haptikák> Szöveghang és váltson az alapértelmezettre, amely a parathesisben szerepel, például a Note (Alapértelmezett).

A figyelmeztetések nem szólnak csak néhány névjegyért?

Nézze meg az egyes kapcsolatok egyéni beállításait

 • Húzza fel az egyik nem figyelmeztető névjegyet (nyissa meg a Telefon vagy a Névjegyek alkalmazást)
 • Koppintson aSzerkesztés a jobb felső sarokban
 • Görgessen le a Szöveghang és nézd meg a kiválasztott hangot
 • Ha egyik sem szerepel a listán, koppintson és válasszon ki egy újat Alert Tone a listáról, és koppintson a ikonraKész

Nézze meg a Dátum és idő elemet

Mindig jó ellenőrizni, hogy dátumunk és időnk helyes-e, és ideális esetben kapcsolja az „Automatikus beállítás” lehetőséget. Ha telefonunk vagy iPadünk ideje nem megfelelő, ez megmagyarázhatja, miért nem kapja meg azonnal az értesítéseket és figyelmeztetéseket.

A Dátum és Idő eltérése számos problémát okozhat. Tehát nézzük meg. MenjBeállítások> Általános> Dátum és időés kapcsolja be az Automatikus beállítást. Ha ez már be van kapcsolva, kapcsolja ki, várjon 20 másodpercet, majd kapcsolja be újra.

A szöveges üzenetek értesítései nem működnekban ben iOS és iPadOS?

Ellenőrizze az Üzenet alkalmazás beállításait az Ismeretlen küldők és a letiltott névjegyek szűrésére vonatkozóan

Ha nem olyan emberektől és vállalkozásoktól kap szöveges üzeneteket, amelyek nem szerepelnek a Névjegyek alkalmazásban, akkor valószínűleg engedélyezte az ismeretlen küldők szűrésének beállításait. Ez a funkció automatikusan kikapcsolja az emberek és mások olyan üzeneteinek értesítéseit, akiket nem menti a névjegyei.

A beállítás módosításához lépjen a következőre:Beállítások> Üzenetek elemre és kapcsolja ki Ismeretlen küldők szűrése.

Vessen egy pillantást a Letiltott névjegyek listájára

Lehet, hogy akaratlanul is felvett valakit a letiltott listájára.

Ha letiltott valakit a FaceTime, az iMessage, a Telefon vagy a Mail alkalmazásban, akkor ez a blokk aktív az összes alkalmazásban. Tehát amikor letilt egy telefonszámot vagy névjegyet, az adott partner által küldött vagy fogadott üzenetek nem kerülnek kézbesítésre. A letiltott névjegyek továbbra is hangpostát hagyhatnak, de erről a hangpostáról nem kap értesítést. És amikor letilt egy e-mail címet a Mail alkalmazásból, az a kuka mappába kerül.

A letiltott névjegyek listájának megtekintéséhez lépjen a következő helyre: Beállítások> Üzenetek elemre. Az SMS / MMS alatt érintse meg a elemet Letiltott névjegyek. Csúsztatással távolítsa el őket a blokkolt listáról.

Ezt a letiltott partnerlistát a következő alkalmazásokban is megtalálja:

 • A Telefonalkalmazás. Válassza a Beállítások> Telefon lehetőséget. A Híváscsendezés és a Letiltott névjegyek alatt koppintson a Letiltott névjegyek elemre a lista megtekintéséhez
 • FaceTime. Válassza a Beállítások> FaceTime menüpontot. A Hívások alatt koppintson a Letiltott névjegyek elemre
 • A Mail App. Válassza a Beállítások> Mail lehetőséget. A Threading alatt érintse meg a Blocked elemet

Értesítési szalaghirdetések frissítése

Gyakran megjelennek az új szöveges értesítései, de olyan gyorsan eltűnnek, hogy egyszerűen nem látja őket. Szerencsére van mód arra, hogy a szöveges szalaghirdetéseket ideiglenesről állandóra változtassuk.

Az állandó szalaghirdetések megkövetelik, hogy tegyenek lépéseket, mielőtt eltűnnek, míg az ideiglenes szalaghirdetések rövid idő elteltével eltűnnek a képernyőn. Mindkét típus a képernyő tetején jelenik meg.

Tehát, ha hiányzik az értesítésekből, próbáljon meg állandó szalaghirdetésekre váltani, és nézze meg, hogy ez jelent-e valamit. Menj Beállítások> Értesítések> Üzenetek elemre és éppen alatta Megjelenítés szalaghirdetésként, érintse meg a ikont a Kitartó.

Ellenőrizze, hogy a Perzisztens szó körbe van-e jelölve.

Nincs szöveges vagy üzenet értesítés? Ellenőrizze, hogy ne zavarjanak (DND)

Először ellenőrizze, hogy véletlenül (vagy céltudatosan) bekapcsolta-e a Ne zavarjanak funkciót. MenjBeállítások> Ne zavarjanak lehetőségetés győződjön meg róla, hogy ki van kapcsolva. Vagy csúsztassa felfelé az irányítóközpontot, és keresse meg a félhold ikonját. Ha ki van emelve, akkor be van kapcsolva. Koppintson a kikapcsoláshoz.

Amíg itt van, jelölje be a Ne zavarjanak vezetés közben lehetőséget is

Az iOS 11 és újabb verziókat használók számára az Apple nagyszerű funkcióval bővítette a vezetés közbeni értesítések elnémítását. Bár hasznos, ha menet közben a DND be van kapcsolva, nem kap értesítéseket, és a képernyője sötét marad - nem jelennek meg riasztások a képernyőn.

Tehát, ha problémákat tapasztal az üzenetriasztásokkal, ellenőrizze, hogy ez a beállítás nincs-e véletlenül bekapcsolva.

MenjBeállítások> Ne zavarjanak> elemetés görgessen le a megjelölt területig Ne zavarjon vezetés közben. A lehetőségek: Automatikusan, autós Bluetooth-csatlakozás közben vagy manuálisan. Ha Automatikusan van beállítva, a DND akkor aktív, amikor a vezetéshez hasonló mozgást észlel, még akkor is, ha Ön utas!

Ezért azt javasoljuk, hogy állítsa Manuálisan, és kapcsolja be és ki a Vezérlőközponton keresztül.

Ha vezetés közben gyorsan hozzáfér a DND-hez, csúsztassa ujjával a Vezérlőközpontot, és keresse meg az autó ikont. Ha ki van emelve, akkor be van kapcsolva. Koppintson a kikapcsoláshoz.

Ha nem látja ezt a beállítást a Vezérlőközpontban, nyissa meg a Vezérlőközpont beállításait, és adja hozzá a Vezérlők testreszabásához.

Kapcsolattartó nem zavar

Ha azt veszi észre, hogy csak meghatározott névjegyek nem jelenítik meg vagy játsszák le a figyelmeztetéseket, akkor győződjön meg arról, hogy a Ne zavarjanak funkció be van kapcsolva az adott névjegynél.

Az ellenőrzéshez görgesse végig az üzeneteket, és nézze meg az egyes beszélgetések nevét balra. Ha egy félhold ikon látható a névjegy mellett, akkor valahogy aktiválta a Ne zavarja módot az adott személy / névjegy számára.

Ellenőrizze, hogy véletlenül bekapcsolta-e az Értesítések elrejtése funkciót

Előfordul, hogy a félhold ikon még akkor sem jelenik meg, ha a DND egyetlen kapcsolattartónál aktiválódik, ezért célszerű ellenőrizni ezt a kapcsolatot, még akkor is, ha nem látja a félholdat.

Koppintson az Üzenet szálra, majd koppintson a tetején lévő névre. Szerkessze a névjegy adatait az „i” megnyomásával, majd kapcsolja ki az Értesítések elrejtése (vagy a Ne zavarjanak) lehetőséget.

Alternatív megoldásként, ha már tudja, hogy mely partnerek szövege nem riaszt, érintse meg a kapcsolattartó üzenetét, nyomja meg az „i” gombot, és kapcsolja ki az Értesítések elrejtése (vagy korábbi iOS-verziók esetén a Ne zavarjanak) lehetőséget.

Nézd meg a Bluetooth-t

Ha nemrég csatlakozott egy Bluetooth-eszközhöz, néha ez a kapcsolat megmarad, és az iOS riasztásokat küld neki, nem pedig az iPhone vagy az iDevice készülékéhez.

Ellenőrizze, hogy megyBeállítások> Bluetooth lehetőséget és ellenőrizze, hogy bármelyik Bluetooth-eszköz csatlakoztatva van-e és továbbítja-e a hangot. Ha igen, válassza le vagy válassza le a Bluetooth-eszközt.

Alternatív megoldásként, ha jelenleg nem használ semmilyen Bluetooth-eszközt, válassza le az eszközöket a Vezérlőközpont felfelé csúsztatásával, vagy kapcsolja ki aBeállítások> Bluetooth> Ki.

Apple Watchdal párosítva?

Ha iPhone készüléke párosul egy Apple Watch-hoz, akkor a párosított iPhone kialakításával nem cseng, amikor új szöveg érkezik. Ehelyett az Apple átirányítja a figyelmeztetéseket az Apple Watch-ra, különösen akkor, ha az iPhone zárolva van.

Mostantól nincs lehetőség hangjelzés egyidejű lejátszására mind az Apple Watch-on, mind az iPhone-on. Ez egyik vagy másik, a telefon zárolt állapota alapján.

Alapszabály, hogy ha a telefonja fel van oldva, az értesítések az iPhone-ra kerülnek. Ha a telefonja zárolva van, az értesítések az órára kerülnek.

Ha olyan problémát tapasztal, hogy az értesítések nem megfelelő módon irányulnak az Apple Watchra, akkor a legjobb, ha szétválasztja, majd megjavítja az Apple Watch készüléket az iPhone készülékén.

Az iMessage engedélyezve van a Mac-en?

Néhány ember számára, aki engedélyezte az Üzenetek alkalmazást a Mac gépén, valamilyen módon blokkolta az iPhone-jaikra érkező értesítéseket! Nyissa meg az Üzeneteket a Mac számítógépén, majd navigáljon a következőre: Üzenetek> Beállítások elemre és törölje a jelet a jelölőnégyzetből Engedélyezze ezt a fiókot.

Ez nem távolítja el az Apple ID-t az üzenetekből, hanem inaktiválja az Üzenetek küldését vagy fogadását.

Ellenőrizze az oldalsó vagy a csengés / hangerő (némítás) kapcsolót

Az iDeviceink legtöbbje oldalsó kapcsolóval rendelkezik, amely elnémítja a hangot. Vessen egy pillantást eszközének Csengetés / Hangerő (iPhone) vagy Oldalkapcsolóra (néhány iPad modell), és kapcsolja ki.

Csengetés / csendes (csak iPhone)

 • Ezt a gombot kapcsolva elnémíthatja a hangokat és figyelmeztetéseket az iPhone készülékén
  • Ha a kapcsoló narancssárgán jelenik meg, akkor be van kapcsolva. A legtöbb eszköznél ez azt jelenti, hogy néma üzemmódban van, és minden riasztás és bejövő hívás esetén rezeg
  • Néma üzemmódban az Óra alkalmazásban beállított riasztások továbbra is megszólalnak, és a Kedvenc névjegyekből érkező hívások továbbra is csengenek

Oldalkapcsoló (bizonyos iPad modellek)

 • Használja az iPad hangjainak és figyelmeztetéseinek némításához, vagy a Rotation Lock be- vagy kikapcsolásához
 • Néhány iPad modellnél beállíthatja az oldalsó kapcsolót némításra vagy a képernyő elforgatására.
  • Ezekkel a modellekkel lépjen aBeállítások> Általános> Oldalkapcsoló használataés ellenőrizze, hogy melyik funkciót választotta (elnémítás vagy zárolás elforgatása)

Bizonyos helyzetekben az iDevice akkor is riaszt, amikor elnémítják (például riasztások és hívások a Kedvencektől), így még ha úgy tűnik, hogy az iDevice némítva van, érdemes ellenőrizni ezt.

Nem lehet mozgatni a kapcsolót?

Ellenőrizze, hogy a kapcsoló belső oldalán vagy kívül nem található-e törmelék, zsír, szösz vagy szennyeződés, és puha mikroszálas kendővel tisztítsa meg.

Megmentette a Harang!

A Vezérlőközpont segítségével egyszerűen ellenőrizheti, hogy a Néma mód nincs-e aktiválva. Csúsztassa felfelé a Vezérlőközpontot, és keresse meg a Csengő ikont. Ha ki van emelve és egy vonalat mutat rajta, akkor a csendes mód BE van kapcsolva. Érintse meg a letiltáshoz, és az értesítési hangok visszatérnek.

Változtassa meg, hogy mi küld és fogad

Menj Beállítások> Üzenetek> Küldés és fogadás lehetőséget. Nézze meg a következő részt: Az iMessage At elérheti Önt. Ha be van jelölve, törölje az e-mail cím kijelölését. Csak a telefonszámát válassza ki, és nézze meg, megoldja-e a problémát.

Kapcsolja BE az Értesítéseket

Gyakori az értesítések véletlen kikapcsolása. Ezért a legjobb, ha megbizonyosodunk arról, hogy valóban be vannak-e kapcsolva. Jelölje beBeállítások> Értesítések> Üzenetek> Be- és bekapcsolás Értesítések engedélyezése.

Ezután győződjön meg arról, hogy kiváló riasztási hangot választott. Menj Beállítások> Hangok> Szöveghangok lehetőséget. És válasszon egy figyelmeztető hangot, amely tetszik, és amelyet biztosan hallani fog.

Régebbi iOS-verziókért látogasson elBeállítások> Értesítések> Üzenetek> és kikapcsolja a Megjelenítést az Értesítési központban. Indítsa újra az iDevice alkalmazást, majd kapcsolja vissza a Megjelenítés az Értesítési központban funkciót.

Kapcsolja ki és be az Üzenetértesítések lehetőséget

Visszatér Értesítések> Üzenetek és kapcsolja KI. Ezután kapcsolja ki és kapcsolja be újra az iDevice-t. Ezután kapcsolja be újra az értesítéseket az üzeneteknél, és ez gyakran megoldja a problémát.

Nincsenek értesítések vagy figyelmeztetések, ha a telefon le van zárva?

Nem kap értesítést az érkező üzenetekről, amikor az iPhone vagy egy másik iDevice zárolva van? Ha nem lát vagy hall semmilyen figyelmeztetést, amikor az iPhone vagy az iDevice zárolódik (a kijelző alvó üzemmódjában), engedélyezi a Megjelenítés a képernyőn lehetőséget.

MenjBeállítások> Értesítések> Üzenetek elemreés ellenőrizze Megjelenítés a képernyőzáron be van kapcsolva.

Hangjelzések esetén ellenőrizze ezt is Beállítások> Értesítések> Üzenetek> Hangok lehetőséget a riasztás típusa van kiválasztva, és csak a Nincs vagy a Rezgés lehetőséget jeleníti meg, hacsak nem ezt a beállítást szeretné.

Ellenőrizze a képernyőzár engedélyezésének beállításait

 1. Menj Beállítások> Arcazonosító / Érintésazonosító és jelszó
 2. Adja meg a hozzáférési kódot a hozzáférés érvényesítéséhez
 3. Görgessen lefelé a Hozzáférés engedélyezése tyúkhoz zárva
  1. Kapcsolja be az Értesítési központot
  2. És váltson át bármi mást, amelyet megjeleníteni szeretne az eszköz zárolási képernyőjén

A hálózati beállítások visszaállítása

Előfordul, hogy a hálózatának frissítésére van szükség, ami viszont frissíti az Apple Messages szerverével való kapcsolatát. Tehát állítsuk vissza a hálózati beállításokat a következővel: Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása.

Ne aggódj; ez a művelet NEM érinti az adatait, beleértve az alkalmazásokat, fényképeket, dokumentumokat, fájlokat stb. Eltávolítja a WiFi jelszavakat, ezért írja le azokat, mielőtt visszaállítaná a hálózati beállításokat.

Frissítse a DNS-kiszolgálókat

Egy másik lehetőség a DNS-beállítások módosítása a helyi internetszolgáltatóról a Google nyilvános DNS-re. Menj Beállítások> WIFI> Érintse meg a Hálózat neve> A DNS beállítása> Kézi> Kiszolgáló hozzáadása elemet. Ezután írja be a 8.8.8.8 és a 8.8.4.4 parancsot, majd nyomja meg a Mentés gombot.

Ha törli a jelenlegi DNS-kiszolgálókat, írja le ezeket a számokat, hogy szükség esetén rendelkezzenek velük. A DNS-kiszolgálók cseréjéről további információt ebben a cikkben talál.

Kapcsolja be!

Egy másik lehetőség az eszköz csatlakozási módjának megváltoztatása, ha ez elérhető az iDevice-en. Ha WiFi-t használ, próbálja meg kikapcsolni és csatlakozni a Cellular Data segítségével. Vagy fordítva - csatlakozzon a WiFi-hez a Cellular Data helyett.

A csatlakozási mód megváltoztatása gyakran elindítja az eszközeinket, és értesítéseket és riasztásokat kap az üzleti életben!

Kérjen valakit, hogy hívjon

Igaz, nem vagyunk biztosak benne, hogy ez miért működik, de gyakran mégis! Kérjen meg valakit, hogy hívjon Önt a Telefon alkalmazás segítségével. Amikor a hívás megjelenik a képernyőn, kapcsolja át az oldalkapcsolót vagy a némító gombot néhányszor előre és hátra, OFF helyzetbe (narancssárga).

Próbálja ki a Beállítások visszaállítása lehetőséget

Ha egyik tipp sem működik az Ön számára, próbálkozzon az iPhone vagy az iDevice összes beállításának visszaállításával. Ne aggódj; ez a művelet NEM befolyásolja az adatait.

De visszaállítja az összes személyre szabott beállítását az alapértelmezett értékekre, vagyis újra meg kell adnia olyan dolgokat, mint jelszavak, Touch ID ujjlenyomatok, WiFi jelszavak és így tovább. Szóval, igen, nagyon időigényes, de sok olvasónk beszámolója szerint működik.

MenjBeállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása

Ha kétséges, indítsa újra!

Ha eddig semmi sem segített, indítsa újra az iDevice készüléket a bekapcsológomb megnyomásával és lecsúsztatásával. Ezután kapcsolja be a szokásos módon.

forrás: alma

Ha ez nem segít, próbáljon meg kényszerített újraindítást

 • IPhone 6S vagy annál fiatalabb, valamint minden otthoni gombbal és 6. generációs iPod Touch készülékkel együtt nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 7, iPhone 7 Plus vagy 7. generációs iPod touch esetén: Tartsa lenyomva mind az Oldalsó, mind a Hangerő csökkentő gombot legalább 10 másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • Otthoni gomb nélküli iPad-en vagy iPhone 8-as vagy újabb készülékeken: Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó / felső gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

A kényszerű újraindítás az eszköz hardver szintű újraindítása. Azonnal megszakítja az áramellátást és megszakítja az összes folyamatot. Ez azt jelenti, hogy kitisztítja, mi van a RAM-ban, ami viszont gyakran megoldja a kisebb problémákat. Ne aggódjon, nincs adatvesztés - az összes alkalmazás, játék, fotó, dokumentum és bejelentkezési beállítás a jelenlegi állapotában marad!

Kényszerített újraindítás után ellenőrizze az Értesítési beállításokat, hogy minden beállítható legyen a kívánt módon. Néha a kényszerű újraindítás az adott beállításokat visszaállítja az alapértelmezettekre. Tehát a legjobb biztosítás a kettős vagy akár a háromszoros ellenőrzés!

Szeretjük hallani olvasóinkról és nézőinkről! Közülük sokan további tippeket és trükköket fedeznek fel, amelyek segítettek leküzdeni ezeket a problémákat. Nézze meg az összes alábbi nagyszerű olvasói tanácsunkat.

Olvasói tippek

 • Ha kettős SIM-kártyás iPhone-t vagy iPhone-t használ eSIM-mel, és csak eSIM-et vagy egy SIM-kártyát használ két SIM-kártyás iPhone készülékén, ellenőrizze a mobilbeállításait (a Beállítások alkalmazás> Cellular menüpontban), és kapcsolja ki a második telefonvonalat
 • Ügyeljen arra, hogy az Üzenetalkalmazás értesítési beállításai között váltson a jelvényekre. Nyissa meg a Beállítások> Értesítések> Üzenetek> lehetőséget, majd kapcsolja be a hangokat és jelvényeket.
 • A következőre kattintva tiltsa le a Figyelemfelismerés funkciót (Face ID iPhone és iPad esetén) Beállítások> Arcazonosító és jelszó> Figyelemtudatos szolgáltatások
 • Ne frissítse WiFi-n keresztül! Ehelyett frissítse készülékét az iTunes vagy a Finder alkalmazás segítségével. Vagy próbáljon meg biztonsági másolatot készíteni, majd visszaállítani iPhone vagy iPad alkalmazását az iTunes (Windows és macOS Mojave és újabb) vagy a MacOS Catalina + rendszert futtató Mac számítógépek Finder alkalmazásával. Miután ezt megtettem, újra megkapom az összes értesítést
 • Matt azt javasolja, hogy ellenőrizze az egyedi kapcsolattartót, és nézze meg, mi szerepel a „Szöveghang” alatt. Annak ellenére, hogy a szokásos értesítéseket egy paraméterre lehet állítani, valamilyen oknál fogva egy kapcsolaton keresztül kikapcsoltam a hangos értesítéseket. Beállításokat végezhet magában a kapcsolattartóban.
 • Törölje a teljes üzenetszálat. Minden más kudarcot vallott. Üzeneteket kaptam egy kapcsolattartótól, értesítés nélkül, annak ellenére, hogy a listán minden mást ellenőriztem. Ezután csak az iMessage főképernyőjén keresztül törölte a teljes üzenetszálat arról a ONE partnerről. Ez volt az egyetlen dolog, amely a teljes törlésen túl a gyári visszaállításig működött.
 • Töröltem egy üzenetet, de a „törlés” üzenet mellett van egy „figyelmeztetések megjelenítése vagy figyelmeztetések elrejtése” is. Véletlenül változtattam ezen, hogy „elrejtsem a figyelmeztetéseket”. Megérintésével megváltoztathatja a beállítást. Nem láttam „holdat”, amint azt más megjegyzések említik a „figyelmeztetések elrejtése” részben, de ez megoldhatja valakinek a problémáját.
 • Nem kap üzenetet, ha a beszélgetés nyitott. Zárja be a beszélgetést, hogy csak a fejléceket láthassa, és a szöveges hangok megszólaljanak. Az iPaden ez azt jelenti, hogy nyitva van egy új üzenet, így a meglévő beszélgetések nem láthatók
 • Van egy „riasztások elrejtése” funkció az Üzenetekben, amely akkor jelenik meg, ha jobbra csúsztatja a beszélgetést. Kíváncsi voltam, miért nem játszanak hangnemben a feleségem szövegei! Amikor a BEJELENTÉSEK ELREJTÉSÉT választom, látom, hogy egy félhold jelenik meg a beszélgetés mellett. Tehát kapcsolja ki a Riasztások elrejtése és megoldja a problémát!
 • A Ne zavarjanak részben keresse meg a CSEND nevű beállítást. Két lehetőséget lát: Mindig és Míg az iPhone zárolva van. Kapcsolja be az ellenőrizetlen beállításra (számomra, amíg az iPhone zárolva volt, be volt jelölve, ezért mindig "Always" -ra változtattam.) Miután megváltoztattam ezt a beállítást, az audio-értesítések mind az üzenetekre, mind az e-mailekre visszatértek! Nincs értelme, de működött, hajrá!
 • Ha minden más nem sikerül, törölje ÖSSZES üzenetbeszélgetését. Mindenre gondolok, tehát teljesen üres. Ezután erőszakkal indítsa újra a készüléket és presto, az értesítések működnek!
 • Javítottam a problémáimat azáltal, hogy a Névjegyek alkalmazásba léptem, és a szöveges hangot Ding-re szerkesztettem. A mentés után visszatértem a Névjegyek alkalmazásba, és visszaállítottam a Szöveghangot az eredetileg kívántra. Megállapítottam, hogy a szöveges hangok újrabeosztása kijavította az általános értesítési problémát
 • Úgy tűnik, hogy az iOS 11 alkalmazással az értesítések nem jelennek meg, ha a Megjelenítés a képernyőzáron funkció be van kapcsolva. Ennek semmi értelme. Az iOS 10 és korábbi verziók megmutatták az összes értesítést, amint feloldottam a telefonomat. Úgy tűnik, hogy nem számít, ha „Ideiglenes” vagy „Állandó” szalaghirdetésekre állítom őket, akkor sem jelennek meg, hacsak nem engedem, hogy megjelenjenek a zár képernyőn. Inkább nem jelennek meg a lezárási képernyőn - a magánélet kedvéért! KÖVETKEZTETÉSBEN az Apple-nek meg kell javítania ezt a hibát!

Legutóbbi hozzászólások