Hívási problémák az iPhone XS / XR / X vagy az iPhone 8 alkalmazással, javítás

Panaszkodnak-e olyan emberek, akik nem hallják Önt a hívások során, amikor iPhone XS / XR / X vagy iPhone 8 készülékét használja? Ha igen, tippekkel láttuk el, hogy a lehető legjobban kihozza iPhone X Series telefonja vagy 8-as mikrofonját.

Először is, nem vagy egyedül! A 2017. szeptemberi megjelenésük óta sok olvasótól hallottunk az iPhone X és az iPhone 8 problémáiról - különösen arról, hogy mindenféle hívás hangproblémát tapasztalnak ezekkel az iPhone modellekkel.

Például az olvasók azt mondják nekünk, hogy „csak akkor hallom a telefonhívásaimat, ha a hangszóróra teszem”, vagy például: „Nem hallok semmit az iPhone -mon!”

Kövesse ezeket a rövid tippeket a telefonhívással kapcsolatos problémák kijavításához az iPhone készülékén

 • Győződjön meg róla, hogy iPhone-ját az alsó oldalról tartja, nem pedig a tetejéről
 • Frissítse iOS-jét a legújabb verzióra
 • Távolítson el minden tokot vagy képernyővédőt, és nézze meg, javul-e az iPhone X sorozat hangja (a képernyővédők gyakran eltakarják a felső bevágást - olyan képernyővédőt szeretne, amelyen a bevágás kivágott)
 • Tisztítsa meg a mikrofon és a hangszóró portjait
 • Vezetékes fülhallgató használata esetén tisztítsa meg a villámcsatlakozót
 • Kapcsolja ki a zajszűrést, ha engedélyezve van
 • Állítsa az LTE szolgáltatásokat csak adatra
 • Kapcsolja ki a Bluetooth-t, vagy ellenőrizze, hogy a hang nem irányul-e a csatlakoztatott BT-eszközön
 • Válassza le az Apple Watch párosítását, és nézze meg, hogy javul-e a probléma

Az iPhone X sorozatú és az iPhone 8 telefonhívásokkal kapcsolatos tünetek

A probléma csak telefonálás közben fordul elő. A sor végén lévő másik személy nem hallja tisztán, amikor új iPhone-ját használja.

Abban a pillanatban, hogy a hívást normál módról kihangosító módra kapcsolja, a probléma megszűnik. Ez a probléma azt jelenti, hogy ezeknek a felhasználóknak az iPhone készülékük csak a hangszórón hallja a hívót.

Ezenkívül egyes felhasználók nem jelentettek problémát az iPhone mikrofonjukkal kapcsolatban, amikor hangjegyzetekkel vagy más, mikrofon használatát igénylő harmadik féltől származó alkalmazásokkal használták.

Ha iPhone X vagy iPhone 8 eszközére garancia vonatkozik az AppleCare + szolgáltatásra, akkor a legjobb az, ha elviszi a legközelebbi Apple üzletbe, és megnézi őket. Legalább kizár minden hardveres problémát, ha van ilyen.

Valószínű, hogy költségmentesen cserélheti készülékét. Mivel ezek az iPhone modellek a legújabb modellek, az Apple meg akarja javítani vagy kicserélni egy új iPhone-ra.

Hol vannak a mikrofonok az iPhone XS / XR / X és az iPhone 8 modelleken?

Sok ember egyszerűen nem tudja iPhone mikrofonjának helyét. Tehát először fontos tudni, hogy az Apple hova teszi azokat az iPhone 8 vagy iPhone X sorozatú mikrofonokat!

Ezen iPhone X sorozatú mikrofonok a felső rés elülső belsejébe, a hátuljába a hátsó kamera (k) közelében, az aljába pedig a készülék széléhez vannak beépítve.

Az iPhone 8 műszaki specifikációja szerint az egyik mikrofon a készülék tetején található, a másik a töltőporttal szomszédos, a hátsó kamera mellett pedig egy másik található.

Szóval ismerkedj meg!

Segít megismerni az iPhone mikrofonjának helyét, így rendszeresen ellenőrizheti, hogy nincs-e rajta törmelék, és megbizonyosodhat arról, hogy ügye vagy ujja nem akadályozza-e ezeket a mikrofonokat, amikor hívás közben van.

Hogyan tesztelhetjük iPhone mikrofonjait

Mindig jó ötlet kipróbálni a mikrofonokat, hátha el tudja különíteni a problémát.

 • Távolítson el minden esetet vagy burkolatot, és ha lehetséges, tisztítsa meg az eszközt és a portokat
 • Válasszon le minden Bluetooth vagy vezeték nélküli (AirPods / HomePod) eszközt és / vagy távolítson el bármit a fejhallgató csatlakozóból, ha van ilyen
 • Javasoljuk, hogy használja a Hangjegyzetek alkalmazást a teszteléshez, vagy ha inkább a FaceTime-et vagy hasonló alkalmazást szeretne használni
 • Először tesztelje az elsődleges mikrofont az iPhone alján, nyissa meg a Hangjegyzetek elemet, és érintse meg a felvétel ikont
  • Beszéljen a mikrofonba, és érintse meg a lejátszás ikont a felvétel lejátszásához
  • Ellenőrizze, hogy tisztán hallja-e a hangját
 • Ezután tesztelje az elülső mikrofont, nyissa meg a Kamera alkalmazást, és rögzítsen egy videót az elülső kamera segítségével
  • Játssza le a videót, és ellenőrizze, hogy jól hallja-e a hangját
 • A hátsó mikrofonhoz nyissa meg a Kamera alkalmazást, és rögzítsen videót a hátsó kamera segítségével
  • Játssza le a videót és ellenőrizze, hogy jól hallja-e a hangját

Ha nem biztos abban, hogy nem teszteli megfelelően a megfelelő mikrofont, takarja le a többi mikrofont egy eltávolítható szalagdarabbal vagy hasonlóval, és tesztelje újra.

Az emberek nem hallanak az iPhone XS / XR / X vagy 8 készülékemen, megfontolandó tippek

Íme néhány tipp, amelyek általános útmutatást adnak a probléma kijavításához az eszközön.

Kérjük, próbálkozzon az eszköz kemény visszaállításával, mielőtt folytatja az alábbi lépéseket.

Néha a készülék egyszerű újraindítása csodákra képes.

Kérjük, próbálja ki azokat, amelyek úgy gondolja, hogy hatással lehetnek rád, és ellenőrizze, hogy megoldja-e a problémát a telefon hangminősége iPhone X sorozatú telefon vagy iPhone 8.

12+ tipp az iPhone-hívások hangproblémáihoz

 1. Az iPhone-okkal kapcsolatos tapasztalataink alapján azt tapasztaltuk, hogy számos kérdés visszavezethető az iPhone tartozékaira.
  1. Az első dolog, amit meg kell próbálni, az, hogy távolítsa el az iPhone fedelét / tokját, és nézze meg, hogy megszűnik-e az iPhone elfojtott hangzása.
 2. Ez a probléma az iPhone burkolataival még kritikusabb, ha egy elfordítható iPhone tokot használ.
  1. Néha, amikor hívás közben megpróbálja hátra fordítani a fedelet, blokkolhatja a hátsó mikrofont, ezáltal zavarva az iPhone hívás hangerejét és minőségét.
  2. Ha az Apple Folio burkolatot iPhone X sorozatához vagy iPhone 8 készülékéhez vásárolta, vegye le a fedelet, és próbálja ki.
 3. Mivel iPhone-ja új / ’er’, valószínű, hogy a mikrofonokat nem takarja le semmilyen törmelék vagy szennyeződés. Még mindig jó ötlet ellenőrizni és megbizonyosodni arról, hogy a készülék mikrofon-helyzete viszonylag tiszta.
 4. Vezetékes fülhallgató vagy fejhallgató használata esetén tisztítsa meg a villámcsatlakozót, ahol az iPhone-hoz csatlakozik
 5. Az Apple folyamatosan kiadja az iOS-frissítéseket.
  1. Ha még nem frissítette iPhone készülékét, frissítse eszközét erre a legújabb iOS-re és nézze meg, hogy a probléma megoldódott-e.
  2. Az Apple iOS-frissítései hibajavításokat és teljesítménybeli fejlesztéseket tartalmaznak.
 6. Néhány ember megkönnyebbült azzal, hogy kipróbálta az iPhone zajcsökkentésére vonatkozó megoldását.
  1. Érintse meg Beállítások> Általános> Kisegítő lehetőségek> Telefonzaj törlése.
  2. Kapcsolja ezt a beállítást OFF állásba.
  3. Ez a változás sok ember számára működik, de nem gondoljuk, hogy ez egy fenntartható megoldás. Megsemmisíti az iPhone egyik jó tulajdonságát.
 7. Az olvasó némi megkönnyebbülést talált a készülék Cellular beállításainak megváltoztatásával.
  1. Ha rendelkezik LTE-vel, érintse meg a gombot Beállítások> Cellular> Cellular Data Options> LTE engedélyezése.
  2. Itt változtassa meg a „Hang és adat” értékről Csak adatra.
 8. Véletlenül használ harmadik féltől származó hívásblokkoló / szűrő alkalmazást iPhone-ján?
  1. Próbálja ki és távolítsa el a Telefonhoz kapcsolódó, harmadik féltől származó alkalmazásokat, és nézze meg, megoldja-e a hívás hangját.
  2. Ez a probléma ritka, de láttuk, hogy harmadik féltől származó alkalmazások vagy bővítmények zavarhatják az iPhone élményét, különösen az iOS frissítések után.
 9. Nem árt kipróbálni a Hálózati beállítások visszaállítását.
  1. Ha problémája hálózatokkal kapcsolatos, próbálja meg ezt a visszaállítást. Érintse meg Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása.
  2. Ennek végrehajtása visszaállítja az összes hálózati csatlakozási opciót, és visszaállítja az eszköz hálózati beállításait a gyári alapértékekre. Törli a jelenlegi mobil (ha van ilyen) és WiFi hálózatokat, beleértve a mentett hálózatokat, a WiFi jelszavakat és a VPN beállításokat.
  3. Tehát mielőtt visszaállítaná a hálózat beállításait, győződjön meg arról, hogy rendelkezésre állnak-e a WiFi hálózat neve (i) és jelszavai az újbóli belépéshez.
  4. Miután az iPhone elindult, ellenőrizze, hogy szükséges-e még függőben lévő szolgáltatói frissítés az iPhone-on.
  5. Érintse meg Beállítások> Általános> Névjegy a telefonod ... és a szolgáltató.
 10. Forduljon szolgáltatójához, és hátha tudnak segíteni a kérdésben.
  1. Néha, amikor a probléma hordozóval kapcsolatos, az adott szolgáltató általában jobb útmutatást nyújt a hangzással kapcsolatos problémák kezeléséhez. Ez a tipp csak megtakaríthat egy utazást az Apple boltba.
 11. Néhány olvasó arról számolt be, hogy az Apple Watchok iPhone 8 és X sorozatú modelljeinek szétválasztása megoldotta a hívás hangját.
  1. Nem biztos, hogy ideális megoldás, de érdemes tesztelni, így legalább elkülönítheti a problémát, és jelentheti az eredményeket az Apple-nek.
 12. Ez az utolsó lépés fájdalom, de néha meg kell tenni olyan furcsa problémák kijavítására, amelyeket nem lehet a beállítások egyszerű megváltoztatásával megoldani.
  1. Vissza kell állítania iPhone készülékét a gyári beállításokra, és tiszta telepítést kell végeznie az iOS rendszeren.
  2. Az iPhone új helyreállítása gyakran segít a problémában.

Reméljük, hogy az iPhone borítójának cseréje vagy a hálózat visszaállítása segített a problémában.

Néha figyelmen kívül hagyják az egyszerű dolgokat

Hangforrás a Vezérlőközpontban

Az iPhone készülékén ellenőrizze, hogy az audioforrás az iPhone-ra mutat-e, és nem a tévére vagy más külső eszközökre. Ennek ellenőrzéséhez csúsztassa felfelé a képernyőt a vezérlőközpont megnyitásához.

Ha itt van, érintse meg a Zene mező jobb felső sarkát. Az iPhone-t mutatja? Ha nem, változtassa meg az iPhone kiválasztásához.

Ha valamilyen oknál fogva nem találja az „iPhone” opciót, megpróbálhatja csatlakoztatni a Bluetooth fejhallgatót az eszközhöz, majd válassza le.

Miután kihúzta a fejhallgatót, ennek a mezőnek az alapértelmezett értéke a „Telefon” lesz.

Amikor az „iPhone” -ra mutat, akkor a hangnak a kívánt módon kell működnie, és hallania kell a telefon hangját. A hangerőt a maximális hangerőre állíthatja, és tesztelheti.

Mi köze van az Airdrop-hoz?

Itt van egy tipp, amely az iOS 11 óta sok felhasználó számára működött, és továbbra is működik az iOS 12-ben, eszköztől függetlenül.

Érintse meg Beállítások> Általános> Airdrop > és válassza a „Kikapcsolás” lehetőséget.

Ezt követően hajtsa végre a készülék visszaállítását. Miután a készülék újraindult magától, próbáljon meg hívásokat kezdeményezni, és ellenőrizze a hangteljesítményt.

Sok felhasználó megkönnyebbülést tapasztalt ezzel az egyszerű Airdrop-váltási trükkel.

Fogalmunk sincs, miért működik ez a változás ennyi felhasználó számára. Érdemes képet adni róla, ha hangproblémákat tapasztal az iPhone készülékén.

Ne felejtse el visszajelzését küldeni az Apple számára!

A visszajelzés az Apple fejlesztői csapatának egyik kritikus módja annak, hogy részt vehessünk az iDevices és az Apple termékeink jobbá tételében!

Tehát, ha ezt a problémát (vagy bármi mást) tapasztal, ne felejtse el ezt a kritikus lépést.

Steve Jobs híres mondása szerint „az emberek nem tudják, mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik.

Ezért számít a felhasználói visszajelzés, és miért van az Apple számára ez a jármű, hogy meghallgassa ügyfeleit.

A termék teljesítményével és tapasztalataival kapcsolatos észrevételeink és betekintéseink segítenek az Apple javulásában az idő múlásával, minden iOS-frissítéssel és minden új eszközzel.

Tehát ne feledje, hogy ha problémát tapasztal, nagy az esélye annak, hogy valaki más is ott van! Tehát mindannyian részesülünk a visszajelzésekből.

Késések a bejövő hívásokkal az iPhone XS / XR / X készüléken

Ez a probléma egy másik hívásminőségi probléma, amelyet sok iPhone X sorozatú telefonhasználó tapasztal.

Amikor bejövő hívás érkezik, késik, mire a hang megjelenik az iPhone készüléken.

Érdekes módon ez a probléma nem érinti az összes iPhone X felhasználót, de sok eszköznél kitartó volt.

A legújabb iOS-re történő frissítés sem oldotta meg a problémát.

Úgy tűnik, hogy az Apple tisztában van ezzel a problémával, és „CP37” problémának minősítette.

Jelenleg azon dolgoznak, hogy szoftvercserék révén megoldják a problémát. Ha Ön iPhone X sorozatú felhasználó, és tapasztalja ezt a problémát, akkor minden egyes új kiadásnál ügyeljen arra, hogy folyamatosan frissítse iOS-jét.

A probléma megoldásának egyik lehetséges megoldása a készülék csendes / rezgő üzemmódba állítása.

Amikor ezt megteszi, valamilyen oknál fogva megszűnik a késleltetési kérdés. Alig igazi megoldás! Reméljük, hogy a következő iOS kiadás foglalkozik ezzel a többi hibajavítással együtt.

Úgy tűnik, hogy a késleltetési szám rendezésre kerül

Az érintett eszközt a fent leírt késleltetési problémával teszteltük. Az iOS 11.3-os verzióval végzett tesztjeink során úgy tűnik, hogy a probléma megoldódott.

Már nem látunk késést a bejövő hívásokban az iPhone X sorozatban.

Ez a frissítés egy lépés a helyes irányba, és megmutatja, hogy az Apple hallgatja a felhasználói visszajelzéseket, és aktívan dolgozik az ügyfelek problémáinak gyors megoldása érdekében.

Összefoglalva

Ha kipróbálta a fenti tíz lépést, és nem tudta megoldani a hívás hangjának problémáját az iPhone X sorozatú telefonján vagy az iPhone 8-on, akkor a legközelebbi Apple áruházba szeretne utazni, és a zseniális támogatást az iPhone készülékére nézi.

Online támogatási megbeszéléseket tehet az Apple támogatásával, hogy a támogatási folyamat kényelmesebbé és kényelmesebbé váljon.

Olvasói tippek

 • Amit Barrie tett a probléma megoldása érdekében:

  1. Vágja le a tokmappa tokjának a lehető legnagyobb részét

  2. Ne hajtsa vissza, hanem hagyja laposan (mint egy nyitott könyv)

  3. Kapcsolja ki a zajcsökkentést

  4. Kapcsolja ki az AirDrop-ot (válassza ki a vételi beállítást)

 • Ashraf olvasó azt javasolja, hogy a bejövő telefonhívás elfogadása vagy a kimenő hívás kezdeményezése előtt vegye fel a telefon alját. Megállapította, hogy amikor felülről felvette a telefonját, az aktiválta ezeket a mikrofonokat, és problémákat okozott a hanghívások minőségével
 • A férjemnek nehézségei vannak az iPhone X hangjával. Kiderült, hogy ez az eset tompította hangjának hangját. Eset kicserélve, és a problémák megoldottak!
 • Próbálja meg kikapcsolni az AirDrop-ot. MenjBeállítások> Általános> Airdropés váltson a Kikapcsolás lehetőségre
 • Az Apple Watch Series 3 párosítása és az audio problémáim eltűntek az iPhone 8 készülékemen. Most már csak arra kell rájönnöm, hogyan lehetne újra az órám és a telefonom együtt dolgozni!

Legutóbbi hozzászólások