Az iPad gyári beállításainak sikeres visszaállítása - teljes útmutató

Ez az útmutató pontosan elmagyarázza, hogyan lehet visszaállítani az iPad gyári beállításait, más néven gyári beállításokat. Az iPad visszaállítása akkor hasznos, ha az eszköz eladását tervezi, vagy ha szoftverhiba akadályozza meg a használatát. Kövesse lépésről lépésre a tudnivalókat, hogy mindent megtudjon!

Gyors tippek

 1. Készítsen biztonsági másolatot eszközéről
 2. Válassza a Beállítások> Általános> Visszaállítás lehetőséget
 3. Koppintson az Összes tartalom és beállítás törlése elemre

Mit csinál a visszaállítás?

Az eszköz visszaállításával az összes tartalom törlődik, és visszaáll az alapértelmezett beállításokra, néha gyári visszaállításnak is hívják. Az iPad visszaállítása hatékonyan visszaállítja a szoftvert abba az állapotba, amelyik teljesen új volt, az egyetlen különbség az, hogy esetleg újabb operációs szoftvert futtat, mint vásárláskor. E folyamat után egy iPad megjeleníti a Hello oldalt; ezután beállítható újként vagy visszaállítható egy meglévő biztonsági másolatból.

Miért állítsuk vissza az iPad-et?

Az iPad gyári beállításainak visszaállításának leggyakoribb oka az új tulajdonos számára történő előkészítés. Akár eladják, akár eladják, az iPad helyreállítása minden személyes adatot eltávolít, és lehetővé teszi, hogy újként állítsák be őket.

Lehet, hogy a szoftverproblémák megoldásához hibaelhárítási lépésként vissza kell állítania az iPad készüléket. Ezek lehetnek lassú teljesítmény, grafikus hibák vagy váratlan viselkedés. A visszaállításokat általában utolsó megoldásként javasoljuk, mivel ezek időigényesek lehetnek, és az adatok törlését igényelhetik.

Végül több biztonsági állapot csak helyreállítással oldható meg.

Szükség lehet a visszaállítás okaira:
 • A jelszó elveszett vagy elfelejtett
 • Az eszköz le van tiltva
 • A korlátozások jelszava elveszett vagy elfelejtett
 • Az iPad helyreállítási módban van

Ezen esetek mindegyikéhez az eszköz helyreállítása szükséges az iTunes használatával.

Mi szükséges az iPad visszaállításához?

Kétféleképpen állíthatja vissza az iPad gyári beállításait: maga az eszköz vagy az iTunes.

Az iPad helyreállításához magának az eszköznek meg kell adnia a készülék kódját és az Apple ID jelszavát a Saját iPad kereséshez (ha be van kapcsolva).

Az iTunes használatával történő visszaállításhoz szükség van egy számítógépre, amely az iTunes legújabb verzióját futtatja, valamint USB-villámkábellel az iPad csatlakoztatásához. Lehetséges, hogy megkapja a Find My iPad jelszavát és Apple ID jelszavát is. Ha azonban még nem rendelkezik ezzel az információval, akkor is helyreállítható az iPad a helyreállítási mód használatával.

Ha vissza szeretné állítani adatait az iPad visszaállítása után, először biztonsági másolatot kell készítenie. Az iPad helyreállítása után biztonsági másolat nélkül nem tudja helyreállítani az adatokat.

Időre is szükséged van. Az alapvető visszaállítás akár tíz percet is igénybe vehet, de ha először biztonsági másolatot kell készítenie, és a helyreállítás után helyre kell állítania, akkor az egész folyamat több órát is igénybe vehet. A pontos időtartam nagymértékben változik attól függően, hogy mennyi adat van az iPad-en és az internetkapcsolat minőségétől.

Hogyan készítsünk iPad biztonsági másolatot

A visszaállítás visszafordíthatatlan, és mindent töröl az iPadről. Hacsak nem érdekel az adatai, készítsen biztonsági másolatot előtt a helyreállítási folyamat megkezdése. Az iPad biztonsági mentései az iCloud vagy az iTunes segítségével készülnek, mindkettő lehetővé teszi, hogy a visszaállítás befejezése után szinte minden adatot helyreállítson. Az alábbi GYIK-ben összefoglaltuk az iCloud és az iTunes biztonsági mentése közötti különbséget.

iCloud biztonsági mentések

Az iCloud a legkényelmesebb módszert kínálja a biztonsági másolat készítéséhez. Az összes iCloud biztonsági másolat titkosított és megbízható Wi-Fi kapcsolattal bárhol elérhető. Az iCloud biztonsági másolat készítésének fő hátránya, hogy sokkal hosszabb ideig tarthat, mint az iTunes, és elegendő tárhelyet igényel az iCloud-fiókjában.

Mi szükséges az iCloud biztonsági másolat készítéséhez?

Az iCloud biztonsági mentésének befejezéséhez megbízható Wi-Fi-kapcsolatra és rengeteg akkumulátorra vagy tápegységre van szükség az iPad számára. Az iCloud biztonsági mentéseit az iCloud-fiókjába menti, vagyis elegendő iCloud-tárhelyre is szüksége lesz - a pontos összeg az iPad tartalmától függően változik. Ha nincs elég iCloud-tárhely, többet vásárolhat, viszonylag alacsony áron.

Hogyan készítsünk iCloud biztonsági másolatot

Ha csatlakoztatva van és csatlakozik a Wi-Fi-hez, egy iPad automatikusan létrehozza az iCloud biztonsági másolatait egyik napról a másikra. Ugyanakkor bármikor elindíthat új biztonsági másolatot a beállításokban.

 1. Válassza a Beállítások> Az Ön neve> iCloud menüpontot
 2. Koppintson az iCloud biztonsági mentés> Biztonsági mentés most elemre
 3. Maradjon kapcsolatban a Wi-Fi-vel, amíg a mentés befejeződik

iTunes biztonsági mentések

Az iTunes biztonsági másolatának elkészítése gyorsabb lehet, mint az iCloud, és jó lehetőség, ha nincs elérhető Wi-Fi kapcsolat. Az iTunes engedélyezi a titkosított vagy titkosítatlan biztonsági mentéseket: a titkosított biztonsági mentésekhez további jelszó létrehozására van szükség, de a titkosítatlan biztonsági mentések nem mentik az egészségügyi vagy kulcstartó adatait. Az iTunes biztonsági másolatának helyreállításakor hozzáférnie kell ugyanahhoz a számítógéphez, amelyen a biztonsági másolat készült.

Mi szükséges az iTunes biztonsági másolat készítéséhez?

Az iTunes biztonsági másolatának elkészítéséhez számítógépre van szükség, amely az iTunes legújabb verzióját futtatja, és elegendő szabad tárhely a biztonsági másolat készítéséhez. Szüksége lesz villám- vagy 30 tűs kábelre is, az iPad modelljétől függően. Csak akkor lesz internetkapcsolat, ha szoftverfrissítésre van szükség az iTunes vagy az iPad számára.

Hogyan készítsünk iTunes biztonsági másolatot

Az iTunes biztonsági mentések csak akkor hozhatók létre, ha az iPad a megfelelő kábellel csatlakozik a számítógéphez.

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és csatlakoztassa az iPad készüléket a számítógéphez
 2. Nyissa ki az iPad zárolását, és koppintson a Trust this Computer elemre
 3. Válassza ki az iPad alkalmazást, amikor megjelenik az iTunes alkalmazásban
 4. Nyissa meg az Összegzés ablaktáblát, és válassza ki, hogy titkosítsa-e az iPad biztonsági mentését [ajánlott]
 5. Titkosításkor hozzon létre egy emlékezetes jelszót, amikor a rendszer kéri
 6. Kattintson a Biztonsági másolat készítése gombra, és tartsa az iPadet csatlakoztatva, amíg a mentés befejeződik

Az iPad visszaállítása

Az iPad visszaállításának két módja van: maga az eszköz vagy az iTunes. Maga az eszköz használata a legegyszerűbb, mivel egyszerűen meg kell nyomnia egy gombot a beállításokban. Az iTunes visszaállítása azonban akkor hasznos, ha az iPad nem működik megfelelően, vagy biztonsági állapotban van, például helyreállítási módban.

Erősen ajánlott biztonsági másolatot készíteni az iPadről előtt a helyreállítási folyamat elindítása - mivel ezzel az összes tartalmat kitörli az eszközről. A biztonsági másolat készítésének részleteit lásd az előző szakaszban.

Kapcsolja ki az iPad keresést

Az iPad visszaállítása előtt meg kell győződnie arról, hogy az iPad keresése ki van kapcsolva. Ez az Apple ID jelszavával történik.

 1. Válassza a Beállítások> Az Ön neve> iCloud> iPad keresése lehetőséget
 2. Koppintson az iPad keresése kikapcsolásához
 3. Írja be Apple ID jelszavát

Ha nem tudja a jelszavát, itt visszaállíthatja. Ha valaki más be van jelentkezve, kérheti, hogy távolítsa el az eszközt az iCloud-fiókjából. Ha a fenti lehetőségek egyike sem lehetséges, akkor vissza kell állítania az iPad készüléket a Helyreállítási mód használatával.

Visszaállítás az iPad használatával

Ha a Find My iPad ki van kapcsolva, akkor az iPad helyreállításának legegyszerűbb módja maga az eszköz.

 1. Válassza a Beállítások> Általános> Visszaállítás lehetőséget
 2. Koppintson az Összes tartalom és beállítás törlése elemre
 3. Adja meg jelszavát vagy Apple ID jelszavát, ha a rendszer kéri
 4. Az iPad a visszaállítás befejezése után újraindul

Visszaállítás az iTunes használatával

Ha a Find My iPad ki van kapcsolva, győződjön meg arról is, hogy a számítógép az iTunes legújabb verzióját futtatja-e. Szüksége lesz egy világító vagy 30 tűs kábelre, az iPad modelljétől függően, hogy csatlakoztassa a számítógéphez.

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és csatlakoztassa az iPad készüléket a megfelelő kábellel
 2. Ha a rendszer kéri, írja be az iPad jelszavát, és koppintson a Trust this Computer elemre
 3. Válassza ki az iPad ikont, amikor megjelenik az iTunes alkalmazásban
 4. Az Összegzés ablaktáblán kattintson az iPad visszaállítása gombra
 5. Erősítse meg, hogy vissza kívánja állítani az eszközt
 6. Tartsa csatlakoztatva az iPad készüléket, amíg a visszaállítás befejeződik

Ha nem tudja kinyitni az iPad zárolását, hogy megbízhassa ezt a számítógépet, akkor vissza kell állítania az iPad programot a Helyreállítási mód használatával.

Visszaállítás a helyreállítási mód használatával

A helyreállítási mód akkor használható, ha a visszaállítás nem hajtható végre. Ennek oka lehet a következő okok bármelyike:

 • A jelszó elveszett vagy elfelejtett
 • Az eszköz le van tiltva
 • A korlátozások jelszava elveszett vagy elfelejtett
 • A Find My iPad nem kapcsolható ki
 • A szoftver sérült

Esetenként az iPad helyreállítási módba helyezése teljesen használhatatlanná teszi, amíg vissza nem állítják. Ez azt jelenti, hogy a helyreállítási módban lévő iPad adatait nem lehet helyreállítani, ha még nem készült biztonsági másolat. Kövesse az alábbi lépéseket az iPad helyreállításához a helyreállítási mód használatával.

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és csatlakoztassa az iPad készüléket a megfelelő kábellel
 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Home és a Power gombot egyszerre
 3. Addig tartsa, amíg az iTunes logó megjelenik az iPaden
 4. A számítógépen az iTunes bemutatja a frissítés vagy a visszaállítás lehetőségeit
 5. Kattintson a Visszaállítás gombra, és hagyjon időt a folyamat befejezésére
 6. Ha 15 percnél tovább tart, az iPad újraindul, és a 2. lépéstől meg kell ismételnie

Hogyan készítsünk biztonsági másolatot

A helyreállított iPaden semmi nem lesz rajta, mintha vadonatúj lenne. Az adatok visszaszerzéséhez vissza kell állítania egy biztonsági másolatot az iCloud vagy az iTunes használatával, attól függően, hogy a mentés hogyan történt.

Helyezze vissza az iCloud biztonsági másolatot

Az iCloud biztonsági másolatának helyreállításához megbízható Wi-Fi kapcsolatra van szükség.

 1. Húzza át az ujját a Hello képernyőn
 2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, amíg el nem éri az Alkalmazások és adatok lehetőséget
 3. Koppintson a Visszaállítás iCloud biztonsági mentésből elemre
 4. Írja be az Apple ID adatait
 5. Válassza ki a megfelelő biztonsági másolatot (méret és dátum alapján)
 6. Szükség esetén kövesse az utasításokat a szoftverfrissítés befejezéséhez
 7. Maradjon kapcsolatban a Wi-Fi-vel, amíg a helyreállítás befejeződik

Ha szoftverfrissítésre volt szükség, de nem sikerült befejezni, térjen vissza az Alkalmazások és adatok oldalra, és válassza a Beállítás új iPadként lehetőséget. Az iPad beállítása után befejezheti a szoftverfrissítést a beállításokban. Ezután újra helyreállíthatja az eszközt, és helyreállíthatja a biztonsági másolatot.

Lehetséges, hogy az alkalmazások és vásárlások engedélyezéséhez meg kell adnia Apple ID jelszavakat. Ha nem ismeri a jelszavakat, koppintson a Hagyja ezt a lépést lehetőségre, hogy később bejelentkezhessen. Az alkalmazások és a vásárlások nem lesznek elérhetők a jelszó megadásáig.

Az iCloud biztonsági mentés helyreállítása öt perctől több óráig is eltarthat, a biztonsági mentés méretétől és az internet sebességétől függően. A kezdeti helyreállítás befejezése után az iPad újraindul, és használható lesz. A további tartalmak, például alkalmazások, fotók és zene továbbra is letöltődik a háttérben, valahányszor az iPad Wi-Fi-hez csatlakozik.

Helyreállít egy iTunes biztonsági másolatot

A biztonsági másolat helyreállításához az iTunes segítségével csatlakoznia kell a számítógéphez, amelyen a biztonsági másolat készült.

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és csatlakoztassa az iPad készüléket a megfelelő kábellel
 2. Ha a rendszer kéri, írja be az iPad jelszavát, és koppintson a Trust this Computer elemre
 3. Válassza ki az iPad ikont, amikor megjelenik az iTunes alkalmazásban
 4. Az összefoglaló panelen kattintson a Biztonsági másolat visszaállítása gombra.
 5. Válasszon megfelelő biztonsági másolatot (méret és dátum alapján)
 6. Kattintson a Visszaállítás gombra, és szükség esetén írja be a titkosítási jelszót
 7. Adja meg Apple ID-adatait, ha a rendszer kéri
 8. Tartsa az iPadet csatlakoztatva, amíg a helyreállítás befejeződik

Ha szoftverfrissítésre volt szükség, de nem tudta befejezni, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Beállítás új iPadként lehetőségre. Az iPad beállítása után befejezheti a szoftverfrissítést a beállításokban. Ezután újra helyreállíthatja az eszközt, és helyreállíthatja a biztonsági másolatot.

Győződjön meg arról, hogy az iPad a helyreállítás ideje alatt kapcsolatban marad. A befejezés után az iPad újraindul, és ki lehet dobni az iTunes alkalmazásból. Folytathatja a média, például alkalmazások, fényképek és zene letöltését a háttérben, ha Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik. Előfordulhat, hogy az alkalmazások és vásárlások engedélyezéséhez Apple ID jelszavakat kell megadnia.

Hibaelhárítás

Gyakori biztonsági mentési problémák

Nincs elég tárhely

Akár az iCloudot, akár az iTunes programot használja, a biztonsági mentés nem hajtható végre elegendő tárhely nélkül. Ebben az esetben vagy növelheti a rendelkezésre álló tárhelyet úgy, hogy többet vásárol, vagy törli a meglévő fájlokat, vagy törölhet tartalmat az iPad készülékéről a biztonsági másolat méretének minimalizálása érdekében. A legrosszabb bűnösök általában fotók és videók.

A biztonsági mentés túl sokáig tart

A lassú biztonsági mentés oka lehet a megbízhatatlan kapcsolat - legyen az Wi-Fi az iCloudra vagy USB az iTunes-ra. Ha azonban sok tartalma van, akkor a biztonsági másolat elkészítése hosszú időt vehet igénybe. Ezt csökkentheti azáltal, hogy nagy tartalmat töröl az iPad készülékéről, de lehet, hogy nem éri meg.

Nem lehet biztonsági másolatot készíteni

Ha az iPad nem működik, le van tiltva vagy helyreállítási módban van, akkor előfordulhat, hogy nem tud biztonsági másolatot készíteni. Ebben az esetben próbálkozzon az iCloud és az iTunes biztonsági mentéseivel is. Ha viszonylag nemrégiben készített biztonsági másolatot, akkor is lehet helyreállítani. Alternatív megoldásként érdemes felkeresnie egy adat-helyreállítási szakembert - bár ez drága is lehet.

Gyakori visszaállítási problémák

Nem lehet kikapcsolni az iPad keresését

Ha nem tudja az Apple ID jelszavát a Find My iPad kikapcsolásához, itt visszaállíthatja. Ha valaki más be van jelentkezve, kérheti, hogy távolítsa el az iPad-et az iCloud-eszközökről. Ha ezek az opciók nem állnak rendelkezésre az Ön számára, akkor is visszaállíthatja az iPad alkalmazást Helyreállítási mód és az iTunes rendszert futtató számítógép.

Ismeretlen jelszó vagy letiltott iPad

Ha a jelszó ismeretlen, vagy az iPad le van tiltva, akkor is helyreállíthatja az eszközt a Helyreállítási mód használatával. Ehhez az iTunes rendszert futtató számítógép használata szükséges.

A korlátozások be vannak kapcsolva

A korlátozások bekapcsolása akadályozhatja a helyreállítást. Ha ismeri a korlátozások jelszavát, kikapcsolhatja őket a Beállítások> Általános> Korlátozások menüpontban. Ellenkező esetben vissza kell állítania az iPad-et a Helyreállítási mód és az iTunes rendszert futtató számítógép segítségével.

Ne legyen számítógépe

Számítógép nélkül az egyetlen lehetőség az iPad helyreállításának befejezése. Ha ez nem lehetséges, számítógépet kell kölcsönöznie, vagy látogatást kell foglalnia egy Apple szolgáltatónál.

Gyakori helyreállítási problémák

A biztonsági mentés nem érhető el

Előfordulhat, hogy nem látja a biztonsági másolatot, ha az iPad szoftverfrissítést igényel. Ebben a helyzetben be kell állítania új iPadként a szoftverfrissítés befejezéséhez, majd az eszköz visszaállításához. Ha továbbra sem találja a biztonsági másolatot, győződjön meg arról, hogy ugyanazt az iCloud-fiókot vagy számítógépes bejelentkezést használja, mint amellyel az eredeti biztonsági másolat készült.

Több Apple ID jelszó

A helyreállítási folyamat során fel lehet kérni, hogy adjon meg több Apple ID jelszót. Ezek mindegyike egy alkalmazás vagy vásárlás engedélyezése a biztonsági másolatban - lehet, hogy egy másik fiók vásárolta meg őket. Ha nem ismeri a jelszót, választhatja a lépés kihagyását, de a megfelelő adathordozó csak a jelszó későbbi megadásakor lesz elérhető.

Hiányos biztonsági mentés helyreállítása

Amint az első biztonsági mentés befejeződött, az iPad újraindul és használható lesz. Ezen a ponton előfordulhat, hogy még mindig hiányzik az olyan média, mint az alkalmazások, fotók vagy zene. Ennek az adathordozónak a helyreállítása sokáig tart, és a háttérben folytatódik a letöltés, valahányszor az iPad Wi-Fi-hez csatlakozik.

GYIK

Mi a különbség a visszaállítás, a visszaállítás és az újraindítás között?

Ezeket a kifejezéseket gyakran felcserélhető módon használják, ugyanazt jelentik. Ehhez a cikkhez egyszerűsítettük az ügyet az alábbi meghatározások betartásával.

Visszaállítás: az eszköz összes tartalmának és beállításának törlése visszaállítás gyári alapértelmezés szerint.

Visszaállítás: a beállítások alapállapotba történő visszaállításának folyamata a tartalom befolyásolása nélkül.

Újraindítás: az eszköz kikapcsolása és bekapcsolása a beállítások vagy a tartalom befolyásolása nélkül.

Helyreállítás: biztonsági másolat használatával visszahelyezheti tartalmát egy eszközre. Más néven biztonsági mentésből történő visszaállítás.

Használnom kell-e az iTunes-ot az iPad visszaállításához?

A legegyszerűbb módszer az iPad helyreállítása maga az eszköz segítségével. Azonban alkalmanként ez nem lehetséges az iPad problémái vagy az Apple ID jelszó hiánya miatt. Ilyen esetekben az iTunes az egyetlen út a visszaállításhoz.

Visszaállíthatom az iPad készülékemet, ha nincs számítógépem?

Igen, az eszközt visszaállíthatja az iPad segítségével. Ha azonban az iPad le van tiltva, korlátozva, a Find My iPad alkalmazással zárolva van, vagy helyreállítási módban van, akkor szüksége lesz egy számítógépre, amelyen az iTunes fut. Ha nem a saját tulajdonában van, fontolja meg, hogy kölcsönkér egy számítógépet egy barátjától, elmegy egy nyilvános könyvtárba, vagy felkeresi az Apple szolgáltatóját.

P.S. Lenni nagyon vigyázzon, milyen személyes adatokat hagy a nyilvános számítógépeken!

Mi a helyreállítási mód?

A helyreállítási mód az, amikor az iPad üres képernyőt mutat iTunes logóval. Az eszközt addig nem lehet használni, amíg nem csatlakozik az iTunes-hoz és vissza nem állítja. A helyreállítási módot gyakran használják az eszközzel kapcsolatos szoftveres vagy biztonsági problémák megoldására, mivel tiltja a személyes adatokhoz való hozzáférést az iPad-en.

Elveszítem az összes tartalmat, ha visszaállítom az iPad-et?

Az iPad visszaállítása mindent töröl az eszközről, beleértve a fényképeket, üzeneteket, alkalmazásokat és beállításokat. Biztonsági mentés nélkül mindez elveszhet. Az iCloud használata esetén azonban bizonyos adatokat a rendszer élőben menti a fiókjába, például:

 • Névjegyek
 • Naptárak
 • Emlékeztetők
 • Megjegyzések
 • My Photo Stream és iCloud Photo Library

Használjam az iCloudot vagy az iTunes-ot biztonsági másolat készítéséhez?

Az iCloud a legkényelmesebb megoldás, ha megbízható Wi-Fi-vel és rengeteg iCloud-tárhellyel rendelkezik. A biztonsági másolatok automatikusan elkészülnek, és mindenhol elérhetőek az Ön számára. Az iTunes segítségével csak akkor készíthet vagy készíthet biztonsági másolatot, ha ugyanahhoz a számítógéphez csatlakozik. Ha a számítógép elveszik vagy megsérül, elveszíti a biztonsági másolatot.

Mi nincs mentve az iCloud biztonsági mentésében?

Biztonsági és adatvédelmi célokból az iCloud biztonsági mentései ne tartalmazza az Apple Pay vagy a Touch ID adatait.

Ezenkívül a biztonsági másolat méretének csökkentése érdekében az iCloud biztonsági másolatai nem tartalmaznak máshol elérhető tartalmat. Azonban a készülék automatikusan elkezdi letölteni ezeket az elemeket, amint a biztonsági mentés helyreállítása befejeződött. Tartalmazzák:

 • iCloud-fiók tartalma (névjegyek, naptárak, emlékeztetők, jegyzetek)
 • iCloud Photo Library és iCloud Music Library
 • iTunes és App Store tartalom
 • Harmadik féltől származó felhőtartalom (Dropbox, Google Drive stb.)

Mi nincs mentve az iTunes biztonsági másolatában?

Biztonsági és adatvédelmi célokból az iTunes biztonsági mentései ne tartalmazza az Apple Pay vagy a Touch ID adatait.

Titkosítás nélkül az iTunes biztonsági másolata nem tartalmazza az Egészségügyi, Tevékenységi és Kulcstartó adatokat is.

Mi van, ha szoftverfrissítésre van szükségem?

A helyreállítási folyamat során az iPad szoftverfrissítést igényelhet a folytatáshoz. Ebben a helyzetben be kell állítania Új iPad néven, és a beállításokban végre kell hajtania egy szoftverfrissítést. A művelet befejezése után állítsa vissza újra az eszközt.

Mi van, ha a WiFi-m túl lassú?

Ha a Wi-Fi kapcsolat gyenge a biztonsági mentés, helyreállítás vagy szoftverfrissítés befejezéséhez, akkor csak az iTunes használatára korlátozódik.

Mi van, ha nem tudom az Apple ID jelszavát?

Az iPad nem állítható vissza, ha az iPad keresése be van kapcsolva. Ha Apple ID jelszavát elfelejtette vagy elveszítette, itt visszaállíthatja.Ellenkező esetben a helyreállítást a helyreállítási mód használatával kell elvégeznie.

Mi van, ha nem tudom a titkosítási jelszót?

A titkosítási jelszó nélkül lehetetlen helyreállítani a titkosított iTunes biztonsági másolatot.

Legutóbbi hozzászólások