Rozsdamentes acél vagy eloxált alumínium Apple Watch? Melyik a jobb vétel?

Tehát szeretne vásárolni egy Apple Watch-ot? Ez elképesztő! Csatlakozni készül egy olyan közösséghez az Apple termékfelhasználói közösségen belül, amely a stílusról, a sokoldalúságról és a kényelemről szól. De honnan tudhatja, melyiket vegye meg? Rozsdamentes acél vagy alumínium Apple Watch-ot vásároljon?

Vannak bizonyos funkciói és előnyei az egyiknek a másikkal szemben? És mi a helyzet az eloxált alumínium és rozsdamentes órák drasztikus költségkülönbségeivel?

Kezdjük belülről, és dolgozzunk ki.

Kövesse ezeket a gyors tippeket, hogy eldöntse, melyik Apple Watch-ot vásárolja meg - rozsdamentes acél vagy eloxált alumínium?

  • Az eloxált alumínium, az Ion-X üvegszűrővel a leginkább ütésálló, vagyis kevésbé valószínű a repedés. Sokkal könnyebb és olcsóbb is
  • A rozsdamentes acél a zafírkristályos árnyékolásával a leginkább ellenáll a KARcolásoknak, vagyis kevésbé valószínű, hogy megkarcolódik. Ez is drágább és nehezebb!

GPS vagy GPS + Cellular

Mielőtt elmélyednénk a rozsdamentes acél és az eloxált alumínium előnyeiben és hátrányaiban, mindenkinek tudnia kell, hogy az eloxált alumínium Apple órák GPS és GPS + Cellular modellekben egyaránt rendelkezésre állnak.

A rozsdamentes acél Apple órák azonban csak GPS + Cellular modellekben érhetők el.

Az összes Apple órát a felhasználó iPhone 6s vagy újabb verziójából kezelik. Funkcionálisan az összes Apple Watch ugyanaz, az egész kivételével, egy kivétellel. GPS vagy GPS + Cellular.

Apple Watch csak GPS-szel

Először hadd tisztázzak valamit, mert az Apple Watch leendő vásárlói között gyakori tévhit tapasztalható arról, hogy mit is jelent itt a GPS kifejezés.

A legtöbben önállóan navigációra képes eszközre gondolnak, amikor GPS-t hallanak, de ez az Apple Watch esetében nem így van, legalábbis önmagában.

A GPS Apple Watch az iPhone Bluetooth-kapcsolatára és WiFi-jére támaszkodik bizonyos funkciók, például navigáció, Apple Music streaming, telefonhívások stb.

Ha az iPhone nincs hatótávolságon belül, a GPS Apple Watch csak az iPhone-on az Apple Watch alkalmazáson keresztül letöltött lejátszási listáról tud zenét lejátszani.

Használhatja azonban az útvonalkövetést fitnesz célokra anélkül, hogy az iPhone hatósugara lenne. Tehát, ha inkább iPhone nélkül szeretne edzeni vagy sportolni, akkor a GPS Apple Watch szolgáltatást nyújt Önnek.

GPS + Cellular

A GPS + Cellular Apple Watch ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a GPS Apple Watch, de hozzáadott cellás képességgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben élvezhessék a készüléket iPhone nélkül.

Ez azt jelenti, hogy egy másik vonalat kell nyitnunk a mobilhordozón keresztül ennek a képességnek az engedélyezéséhez. Ne légy olyan, mint néhány ember, és gondolkodj,

- Ó, gee, egyszerűen otthagyhatom az iPhone készülékemet, és soha többé nem kell cipelnem. Derp derp. ”

  • Először is, csak nem.
  • Másodszor, jobb, ha nem hagy maga után egyetlen iPhone-t sem, ha nincs rá szüksége.
  • Harmadszor, és ami a legfontosabb: a cellás képesség komolyan lemerítheti az Apple Watch akkumulátorát. Legjobb akkor használni, ha nem állandóan elszakad az iPhone-jától.

De ne hagyja, hogy az akkumulátor-fogyasztás üteme az Ön számára. Gondoljon arra, hogy mennyi akkumulátort használ fel, ha egyedül iPhone-ján navigál.

Rád nézve, megosztók!

Rozsdamentes acél zafírkristályos kijelzővel

A rozsdamentes acél ilyen kivitelben készül

Most, hogy ezt elértük. Ezután döntse el, hogy eloxált alumínium burkolatot szeretne-e Ion-X üveggel vagy rozsdamentes acélból, zafírkristályos kijelzővel.

A GPS vagy a GPS + Cellular funkcionális képességeitől eltekintve a burkolat anyaga és színe az, amit nem lehet könnyen megváltoztatni.

Ez lesz az, amit minden Apple Watch zenekarral meg fog felelni, amelyet megvásárolna.

Ha a költségek nem fognak döntő mértékben hozzájárulni a döntéshozatali folyamathoz, akkor itt érdemes megfontolnia a Sapphire Crystal kijelzővel ellátott rozsdamentes acél Apple Watch-ot.

Előnyök: nagyon karcálló

Ha lenyűgöző professzionális vagy hivatalos megjelenést szeretne, erős, tartós burkolattal, nincs oka annak, hogy ne vegye figyelembe a Sapphire Crystal kijelzővel ellátott rozsdamentes acél Apple Watch-ot.

A rozsdamentes acél nem rozsdásodik, és nagy valószínűséggel nem vetemedik meg, nem hajlik meg vagy nem deformálódik.

A zafírkristály egy sűrű anyag, amely karcállóságáról ismert - sokkal kevésbé valószínű, hogy karcolódást okoz a zafírkristályon, mint az Ion-X üvegen. Valójában nagyon nehéz megkarcolni egy zafírkristályos képernyőt!

Hátrányok: drága, nehezebb és kevésbé rugalmas

Míg használhat rozsdamentes acélból készült Apple Watch-ot mozgáshoz és sportoláshoz, az eloxált alumíniumnál sokkal nyilvánvalóbban mutatja a kopást, mint az eloxált alumínium, ami megzavarja a stílusos megjelenést.

Noha a nagyon karcálló, a zafírkristály az anyag merevebb sűrűsége miatt nem olyan ütésálló, mint az Ion-X üveg. Az Ion-X sokkal rugalmasabb, és súlya is lényegesen kevesebb.

A zafír előállítása és felhasználása is sokkal drágább.

És a zafírkristályos kijelző és a rozsdamentes acél ház kombinációja nehezebbé teszi az Apple Watch-ot, mint az eloxált alumínium társa.

Eloxált alumínium Ion-X üveggel

Ha versenyző sportember vagy fitneszőrült, akkor ne keressen tovább, mint az eloxált alumíniummal ellátott Apple Watch és az Ion-X üveg kijelző.

Ez az Apple Watch GPS és GPS + Cellular modellekben egyaránt elérhetővé teszi ezt a kettő közül a legsokoldalúbbá.

A rozsdamentes acélhoz hasonlóan az eloxált alumínium sem rozsdásodik, de sérülékeny a korróziónak. Ebben az esetben ez az eloxált alumínium létrehozásának része.

Amikor az alumínium korrodálódik vagy oxidálódik, vékony oxidréteg keletkezik, amely védekező héjként szolgál a további korróziótól, ezáltal tartósabbá téve az anyagot.

Számos szórakoztató elektronikai cikket és edényt szándékosan eloxálnak erre a célra. Az eloxált alumínium szintén jobban elrejti a karcolásokat és a kopást, mint az acélfoltok.

Az Ion-X üveg tartós, könnyű, rugalmas anyag, amely leginkább ütésállóságáról ismert. Nem annyira karcálló, mint a zafírkristály, de mégis szigorú tevékenységhez ideális.

Az eloxált alumínium és az Ion-X üveg kijelző kombinációja ideális, szigorú tevékenységhez tervezett Apple Watch-ot kínál, amely rendszeresen megviseli az órát.

Az eloxált alumínium Apple Watch még mindig megy.

Hitel: Kicksology.net

Előnyök: sokkal könnyebb és olcsóbb

Az eloxált alumíniummal ellátott Apple Watch megfizethetőbb eszköz, amely ütésálló burkolata miatt ideális sportoláshoz és egyéb szigorú tevékenységhez.

Ion-X üvege sokkal rugalmasabb, mint a zafírüveg. Az Ion-X üveg nagyobb súlyt képes elviselni egy kanyarban, mint a zafír kristály - vagyis ha leejtjük, az Ion-X kijelző nem reped olyan könnyen, mint a zafír.

Az Ion-X üveg súlya is lényegesen kisebb, mint a zafír üvegé.

Az eloxált alumínium Apple Watch GPS és GPS + Cellular modellekben egyaránt elérhető, valamint az Apple órák számára elérhetőbb árkategóriában.

Hátrányok: könnyebben karcolódik

Az Ion-X üveg kijelző kevésbé karcálló, mint a zafírkristályos kijelző. Az Apple Watch Stainless modell rozsdamentes acél burkolata pedig sűrűbb és sérülésállóbb, mint az eloxált alumínium.

Véleményem az eloxált alumínium + Ion-X üveg vs rozsdamentes acél + zafírkristály témáról

Számomra az eloxált alumínium az Ion-X üvegével győz!

Szeretem, hogy könnyebb, olcsóbb és ütésállóbb. Annak ellenére, hogy kevésbé karcálló, mint a rozsdamentes acél zafírkristályos kijelzőjével, számomra a karcolás nem jelent problémát, mint repedés! Ráadásul sokkal olcsóbb az Ion-X képernyőt kicserélni, mint a Sapphire képernyőt - így ha mégis bekövetkezik egy baleset, megengedhetem magamnak a javítást.

Válassza ki a legnagyobb kockázatot!

  • Ha jobban érdekli a karcolások, mint a kopás, akkor a rozsdamentes acél modell lehet a legjobb az Ön számára
  • Ha azonban a repedés, leesés vagy egyéb ütközési kár miatt aggódik a legjobban, akkor ragaszkodjon az eloxált alumínium modellhez

Mi a költsége?

Ellenőrizze az Apple Watch webhely legújabb árait a következő modellek esetében:

  • Csak eloxált alumínium GPS
  • Eloxált alumínium GPS és Cellular
  • Rozsdamentes acél GPS és GPS + Cellular

Van még egy Apple aláírású Hermes stílusú Apple Watch, amely az 1000 és 2000 dollár közötti áron mozog.

Egyszerűen szólva…

Ha az Apple Watch-ot testedzésre, sportolásra szánják, vagy ha valami olyan ruhát szeretne rajta kívül viselni, amely nem tűnik feldobottnak, akkor válassza az eloxált alumínium Apple Watch-ot.

Ha jobban érdekel a stílus, és az ár nem jelent problémát az Ön számára, akkor a rozsdamentes acél Apple Watch sok divatos lehetőséget kínál.

Ez nem azt jelenti, hogy az eloxált alumínium Apple Watch nem lehet divatos, vagy hogy nem lehet rozsdamentes acélból készült Apple Watch-ot kidolgozni.

Ne hagyja, hogy a két modell és a ház közötti figyelemre méltó árkülönbség téged is elbátortalanítson. Gondolj így.

Megkapja az Apple Watch rozsdamentes acél óráját azzal a képességgel, hogy aktiváljon egy másik mobil vonalat, amikor és ha úgy dönt. Semmi sem mondja, hogy muszáj.

Legutóbbi hozzászólások