iOS 9: A játékközpont nem működik - üres oldal, javítás

Tehát megnyit egy játékközpontot vagy egy olyan játékot, mint szinte minden nap. És most nyilvánvaló okból nem fogja betölteni a játékokat. Amikor megnyitja a játékközpont alkalmazást, az azt mutatja, hogy betöltődik, de semmi sem történik, és soha nem töltődik be. Sajnos épp most találkozott a hibajáték-központ működésével - üres oldal!

Úgy hangzik, mint te? Ha igen, akkor nem vagy egyedül! Több olvasónk olyan problémákat tapasztal, hogy egy Game Center hiba fehér üres képernyőt vagy más véletlenszerű problémákat eredményez, miután frissítette iOS-jüket a legújabb verzióra. Ez a hiba különösen az iFolks-t érinti, amely továbbra is az iOS 9 különböző iterációit használja.

A bejelentett játékközpont nem működik az üres oldal problémáival:

 • Nem lehet elindítani a Game Center alkalmazást használó játékokat
 • Fehér képernyő elindításakor
 • Nem lehet bejelentkezni
 • A Game Center összeomlik / lefagy
 • Kapcsolat elvesztése
 • A Game Center nem csatlakozik

Első lépések, A Game Center nem működő egyszerű javításai - Üres oldal

Mielőtt megpróbálna bármit, ami potenciálisan veszélyezteti a tárolt játékadatokat, próbálkozzon újraindítással vagy kényszerű újraindítással.

Hogyan indítsuk újra

 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva az Alvás / Ébresztés gombot, amíg a piros csúszka meg nem jelenik
 2. Húzza a csúszkát a készülék teljes kikapcsolásához
 3. Miután a készülék kikapcsol, nyomja meg és tartsa lenyomva az Alvás / Ébresztés gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Az újrakezdés kényszerítése

 • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus készüléken: Tartsa lenyomva az alvás / ébresztés és a hangerő csökkentése gombot legalább tíz másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 6s és régebbi készülékeken, iPad vagy iPod touch esetén: Tartsa lenyomva az Alvás / Ébresztés és a Kezdőlap gombot legalább tíz másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Game Center iOS 10 és újabb rendszereken

Az iOS 10-től kezdve a Game Center már nem önálló alkalmazás. Ehelyett a Game Center továbbra is a Beállítások alkalmazás része marad az iOS 10-ben. Ez is része a Korlátozásoknak, sőt része a watchOS 3-nak is. Az Apple azt akarja, hogy a Game Centerről inkább szolgáltatásként, mint alkalmazásként gondolkodjunk.

Ha többet szeretne megtudni a Game Center iOS 10-től kezdődő frissítéseiről, olvassa el az iCloud és iMessage játékközpontról szóló cikkünket!

A Game Center problémák kijavítása az iOS 9 rendszerben

 1. Érintse meg a Beállítások> Játékközpont> Apple ID azonosítót, és érintse meg a Kijelentkezés, majd a Bejelentkezés lehetőséget.
 2. Indítsa újra az eszközt
 3. Kényszerítve indítsa újra készülékét (iPhone vagy iPad) az Alvó / Ébresztő (be / ki) és a Kezdőlap gombok megnyomásával, amíg meg nem jelenik az Apple logó.
 4. Koppintson a Beállítások> Általános> Dátum és idő elemre, majd kapcsolja be Állítsa be automatikusan

Ha a fenti egyszerű tippek nem segítenek, próbáljon meg frissíteni az iOS legújabb verziójára. De először győződjön meg róla, hogy biztonsági másolatot készít az iDevice-ről az iCloud vagy az iTunes használatával.

Az iOS frissítése előtt indítsa újra az iDevice alkalmazást. Ezután lépjen a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés lehetőségre. Itt láthatja, hogy az adott eszközön milyen frissítések érhetők el. Győződjön meg arról, hogy az iDevice csatlakozik-e egy áramforráshoz, és WiFi-n keresztül csatlakozik-e az internethez. Most frissítsen vezeték nélkül, vagy csatlakozzon egy számítógéphez, és frissítsen az iTunes segítségével.

Ha hibát lát, vagy több helyre van szüksége a vezeték nélküli frissítés során

Ha hibaüzenetet lát az eszköz vezeték nélküli frissítése közben, és több helyre van szüksége a vezeték nélküli frissítéshez, frissítse az iTunes használatával, vagy törölje manuálisan a tartalmat az eszközről.

Akár az iTunes alkalmazást használja, akár a vezeték nélküli frissítést, körülbelül ugyanannyi szabad helyre van szüksége az iDevice-en a frissítés után. Ha helyet szabadít fel az iDevice-en, olvassa el részletes cikkünket, amely szerint rendetlenséget kaphat iPhone és iPad készülékekről!

Bejelentkezés és kijelentkezés az Apple ID-ből

Próbáljon meg kijelentkezni, majd visszalépni az iTunes és az App Store-ba. Koppintson a Beállítások> iTunes és alkalmazásboltok elemre, majd koppintson a bejelentkezett Apple ID-re. Jelentkezzen ki az aktuális Apple ID-fiókból, majd jelentkezzen be újra. Ellenőrizze, hogy működnek-e újra a dolgok.

Ha ez a probléma továbbra is fennáll, néhány olvasó javasolja egy másik Apple ID kipróbálását.

Egyéb opciók

Zárjon be minden futó alkalmazást az eszközén. Miután bezárta az alkalmazásokat, kapcsolja be a Repülőgép módot, majd kapcsolja ki az eszközt. Várjon néhányat, majd kapcsolja be az eszközt. Válassza a Beállítások> Játékközpont lehetőséget, és jelentkezzen ki a Játékközpontból. Ezután indítsa újra az iDevice alkalmazást. A második újraindítás után kapcsolja ki a repülőgép üzemmódot, és kapcsolja be a WiFi funkciót. Most, hogy a kapcsolat kész és működik, jelentkezzen be újra a Game Centerbe a Beállítások> Játékközpont menüből.

Ha ez még mindig nem oldotta meg a Game Center problémáit, próbálkozzon az alábbi lépésekkel:

1. Indítsa újra az iDevice alkalmazást

2. Újraindítás után kapcsolja ki a WiFi-t

3. Kapcsolja be a Bluetooth funkciót

4. Tartsa a készüléket álló módban, és NE érintse meg a képernyő bal vagy jobb szélét

5. Nyissa meg a részvények alkalmazást, majd nyomja meg gyorsan a Kezdőlap gombot

6. Tartsa lenyomva a naptár ikont, amíg meg nem ingadozik, hagyja megingatni 10-15 másodpercig

7. Nyomja meg ismét a Kezdőlap gombot

8. Indítsa újra az iDevice alkalmazást egy utolsó alkalommal

Ideje visszaállítani

Ha eddig semmi sem jutott a segédjéhez, itt az ideje fontolóra venni a rettegett visszaállítási lehetőséget. Remélhetőleg rendelkezésre áll egy biztonsági másolat. Ha nem, akkor készítsen biztonsági másolatot MOST.

Ezekkel a lépésekkel először biztonsági másolatot készít az iDevice-ről, és azután törli az összes tartalmat és beállítást. DE ahelyett, hogy a biztonsági másolatot azonnal helyreállítaná, az iDevice-t ÚJ-nak kell beállítania. Miután újként beállította, jelentkezzen be a Game Centerbe.

Miután bejelentkezett a Game Centerbe, ellenőrizze, hogy valóban működik-e, tesztelve néhány játékkal. Ha biztos benne, hogy minden rendben van, állítsa vissza az előző biztonsági másolatot.

Ez a megközelítés új kapcsolatot létesít a Game Center-szel. És amikor visszaállítja a biztonsági másolatot, a Game Center megjegyzi korábbi kapcsolatait az Apple ID-n keresztül.

Legutóbbi hozzászólások