Tiltsa le a Voice Control for Good alkalmazást az iPhone, a How-To webhelyen

Az iOS 10-től kezdve a felhasználóknak számos problémával kellett megküzdeniük az iPhone hangvezérlés funkciójával. A felhasználóknak mindig voltak problémái ezzel a funkcióval, például véletlen tárcsázás iPhone-on.

Néhány felhasználó azt találta, hogy amikor véletlenül túl sokáig tartják a Kezdőlap gombot, az hangos pingelő hangot ad, és előhívja a Hangvezérlést. Az iOS 10-ben használt megoldások nem voltak hasznosak, mert a hangvezérlés kikapcsolásakor továbbra is engedélyezte a Sirit iPhone-ján. Ezután meg kellett változtatnia a Siri jelszavát vagy a nyelvi beállításokat, hogy túltervezze a lehetséges megoldást.

Népszerű megoldás azok számára, akik nem az iOS 10.2-n vannak, a Siri nyelvének megváltoztatása volt.

Érintse meg a Beállítások -> Siri elemet. Engedélyezze a Sirit, majd változtassa meg a nyelvet „héberre”. Kapcsolja ki a Sirit. Amikor kissé túl sokáig lenyomta a Kezdőlap gombot, a Hangtárcsázás nem fog megtörténni.

A hangvezérlés letiltása teljesen az iOS 10.2 használatával

Az iOS 10.2 bevezetésével az Apple végre módot adott arra, hogy végre megoldja ezt a bosszantó problémát. Most teljesen kikapcsolhatja a hangvezérlést bármilyen megoldás nélkül.

Ennek érdekében

  1. Érintse meg a Beállítások> Általános elemet
  2. Válassza a Kisegítő lehetőségeket, majd a Kezdőlap gombot
  3. Itt kapcsolja ki a „Tartsa lenyomva a beszédhez opciót”

Ez nagyon bosszantó volt az iPhone 7 felhasználók számára, mivel az iPhone 7 otthoni gombja már nem tapintható gomb. Ha túl erősen vagy túlságosan megnyomja, akkor előjön a hangvezérlés.

Azoknak a felhasználóknak, akiknek iPhone-on a haptikus rendszerük van, érdemes megtanulniuk, hogyan kell ezt kalibrálni az Ön felhasználása alapján. Kérjük, olvassa el az alábbi cikket, hogy megtudja, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a haptikus rendszeréből.

  • Fedezze fel az iDevice Haptic funkcióit, részletes útmutató
  • Haptic nem működik, javítás

Használja a Hangvezérlést az iPhone készülékén? Milyen funkciókat kedvel a funkció használata közben?

Szeretnénk hallani az új iOS 10.2-vel kapcsolatos észrevételeit is.

Legutóbbi hozzászólások