Nincs hang az iPhone 6S készüléken, hogyan lehet kijavítani!

Amikor az Apple kiadta a zászlóshajó iPhone 6S-t, rengeteg hardver- és szoftverváltozást mutatott be. Néhány kiemelkedő szolgáltatás a Live Photos, a 3D Touch, a továbbfejlesztett kamera és a továbbfejlesztett Siri. Sajnos sok felhasználó azt írta, hogy nincs hangjuk az iPhone-on. Az iPhone-val kapcsolatos hangproblémák kijavítása az egyik gyakran feltett kérdésünk, így az iPhone 6S tulajdonosok biztosan nincsenek egyedül.

kapcsolódó cikkek

  • AirPod Sound Issues
  • Az iPad hang nem működik? Javítások
  • Hangerőproblémák az iPhone-on

Nincs hang iPhone-on, mi folyik itt?

Ez lehet szoftveres probléma, kemény probléma vagy néhány rejtett beállítás az Apple-ben, amelyek ezt a problémát okozhatják. Mielőtt iPhone-ját az Apple Store-ba kívánja vinni, javasoljuk, hogy ellenőrizze az Általános hibaelhárítás részt. Így javíthatja meg a „Nincs hangprobléma” elemet iPhone 6S készülékén. A legtöbb problémát a beállítások megváltoztatásával lehet orvosolni. Ha már ellenőrizte az iPhone készülék hangerő-beállításait, íme néhány további terület, amelyet felfedezhet.

Bár a cikk az iPhone 6S-t szem előtt tartva készült, az alábbi javaslatok nem feltétlenül egyediek ebben a modellben. Ha te hangproblémái vannak iPhone vagy iPad készülékével , Kérjük, olvassa tovább a cikket.

Némító kapcsoló

A némító kapcsoló az iPhone bal oldalán található, és néha az emberek tévesen kapcsolják be, ami ehhez a kérdéshez vezet. Tehát először is ellenőrizze, hogy nem kapcsolta-e be a némítást a bal oldalról. Ha a gomb hátralévő oldalon van, és láthatja a narancssárga vonalat, az azt jelenti, hogy elnémította a hangot az iPhone készülékén. Kérjük, ne felejtse el ellenőrizni az iPhone 6S készülék hangerejét. A hangerő szintjét közvetlenül a némítás gomb alatt található hangerő-szabályozó gombokkal szabályozhatja.

forrás: alma

Bluetooth ki

Ez a javítás mindazok számára szól, akik a Bluetooth fülhallgatót használják iPhone 6S készülékükkel. Ha még soha nem használta a Bluetooth hangszórót vagy fülhallgatót, kihagyhatja ezt a megoldást. Ellenkező esetben menjen a Beállítások és kattintson a gombra Bluetooth, itt megtalálja az iPhone 6S készülékéhez csatlakoztatott összes eszközt. A legegyszerűbb mód a Bluetooth kikapcsolása.

Ne zavarj

Bár a Ne zavarjanak funkció nagyon hasznos, néha azonban zavaró is lehet. Ha a Ne zavarjanak funkció engedélyezve van, akkor egy kis holdjelet lát az iPhone felső sávjában, és nem hall semmilyen hangot az iPhone készülékén. Csak csúsztassa alulról az iPhone 6S készülékét, és megnyílik a Vezérlőközpont. Kattintson a holdjelre a Ne zavarjanak kikapcsolásához. Tapasztalataink szerint ezt találtuk a legfontosabb kérdésnek. Valahogy az emberek ezt bekapcsolják, és hajlamosak elfelejteni. Ennek eredményeként az összes hívás, az iMessage figyelmeztetések és a FaceTime hívások nem jelennek meg.

Az iPhone készülékén manuálisan is vezérelheti a Ne zavarj. Menj a Beállítások és kattintson a gombra Ne zavarjanak. Itt módosíthatja a Ne zavarja mód üzemmódjának összes beállítását. Győződjön meg arról, hogy az összes beállítás megfelel a kívánt értéknek.

Ellenőrizze a készülék Értesítési beállításait:

Ha nem hall semmilyen hangot különféle riasztásokhoz (például híváshoz, szöveghez vagy értesítéshez), ellenőrizze az adott alkalmazás Értesítési beállításait. Ebben a példában; megmutatjuk a hívások beállításait, ellenőrizheti az üzenetek vagy más alkalmazások értesítéseinek beállításait is.

Menj Beállítások, görgessen lefelé, és érintse meg a gombot Értesítések

Itt látni fogja az iPhone 6S összes alkalmazását. Amint ellenőrizzük a hívási beállításokat innen, érintse meg a gombot Telefon

A következő képernyőn ellenőrizze, hogy engedélyezte-e az alkalmazás értesítéseit, és beállíthatja a Hangok ehhez az alkalmazáshoz.

Hardverproblémák

Ha a fent említett összes beállítás rendben van, akkor ellenőriznie kell a hangszórókat. Az iPhone 6S hangszórói az alsó oldalon találhatók közvetlenül a töltőport mellett. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a hangszóróban nincs-e törmelék.

Elviheti az iPhone 6S-t a legközelebbi App Store-ba, hogy ellenőrizze. Jelenleg az iPhone 6S-nek garanciálisnak kell lennie. Tehát minden hardverrel kapcsolatos kérdésben segíteni tudnak.

Felfedezheti egyéb cikkeinket is, amelyek tippeket tartalmaznak a régebbi iDevices szolgáltatásokra:

iPhone 6 hangzással kapcsolatos kérdések

Az iPhone hangerőgombjai nem működnek

Mondja el nekünk, hogy más innovatív módszerekkel megoldotta-e az iPhone vagy iPad készülék hangjával kapcsolatos problémáit. Kérjük, bátran ossza meg észrevételeit.

Legutóbbi hozzászólások