Nem sikerült létrehozni vagy frissíteni az Apple ID-t ellenőrző e-mail nélkül

Akár új Apple ID-t hoz létre, akár frissíti a régi fiók adatait, valószínű, hogy ehhez Apple ID ellenőrző kód szükséges. Az Apple-nek automatikusan el kell küldenie ezt a kódot a fiókjában található címre. Enélkül, vagy ha az Apple ID ellenőrző kód nem működik, akkor nem tudja létrehozni fiókját vagy frissíteni a rajta található részleteket.

Ez azt jelenti, hogy nem tudja kihasználni az Apple folyamatosan növekvő szolgáltatáslistáját, mivel ezek mindegyike megköveteli, hogy Apple ID azonosítóval jelentkezzen be. Ezek a szolgáltatások közé tartozik az App Store, az iCloud, az Apple Music és még sok más. Ezek az egyik legnagyobb oka annak, hogy az emberek az Apple termékeit használják.

Tehát, ha ellenőrző kódra vár, de az egyszerűen nem jelenik meg a beérkező levelek mappájában, olvassa el alábbi tippjeinket, hogy megtudja, mit tehet ellene.

Így néz ki egy Apple ID ellenőrző kód e-mail.

Hogy világos legyen, ez a bejegyzés kb ellenőrző e-mail kódok, nem kétlépcsős ellenőrző kódok. Kétlépcsős ellenőrző kódokra van szükség, amikor új eszközökön jelentkezik be Apple ID-jébe. Az ellenőrző e-mail kódokat használják, amikor létrehozza vagy frissíti az Apple ID adatait.

Összefüggő:

 • Hogyan lehet megváltoztatni az Apple ID e-mailt, amelyhez már nincs hozzáférése
 • Az Apple ID biztonsági okokból le van tiltva? Itt van, mit kell tennie
 • Hiba történt az Apple ID csatlakoztatásakor, az ellenőrzés sikertelen Hogyan lehet javítani
 • A macOS levelezési problémák kijavítása a kétfaktoros hitelesítésre történő frissítés után

Hogyan ellenőrizhetem Apple ID azonosítómat e-mail cím nélkül?

Sajnos nem lehet. Az Apple-nek minden fiókot össze kell kapcsolnia egy e-mail címmel, hogy fontos információkkal frissíthesse Önt, és az adatait biztonságban tartsa. Mielőtt regisztrálna az Apple ID-re, rendelkeznie kell egy e-mail címmel. Hacsak nem úgy dönt, hogy iCloud e-mailt hoz létre a regisztráció során. Sőt, az Apple-nek igazolókód küldésével igazolnia kell, hogy bármilyen címet használ, amelyet használ.

Hogyan tudom ellenőrizni az Apple azonosítómat, ha nem tudom megkapni az ellenőrző kódot?

Ellenőrző kód nélkül az Apple nem bízhat abban, hogy Ön az e-mail cím tulajdonosa, és nem fogja tudni ellenőrizni az Apple azonosítóját. Nincs erről szó. Ellenőrző kódok nélkül hozzáférhet valaki más fiókjához, vagy bárki más hozzáférhet az Önéhez. Ha olyan ellenőrző kódra vár, amely nem jelenik meg, akkor valószínűleg megkapjuk az alábbiakban szükséges javítást.

Miért nem kapom meg az Apple ID igazoló e-maimet?

Az Apple ellenőrzési rendszerének állandó problémái azt jelentik, hogy sok felhasználó nem kapott ellenőrző e-maileket. Ezeknek a felhasználóknak csak nagyon kis százaléka soha megkapja az e-maileket, a legtöbb ember megoldható problémákkal találkozott a következők miatt:

 • Spam- vagy levélszemét-szűrők
 • Helytelen számlaadatok
 • Vagy a rendszerkiszolgáló problémái

Ebben a bejegyzésben részletesen bemutatjuk a lehetséges kérdések megoldásait, valamint az olvasók tíz legfontosabb tippjét.

Az ellenőrző e-mail újraküldése az Apple ID-ből

Az Apple bármikor új ellenőrző kódot küldhet az e-mail postaládájába. Ehhez kattintson a kijelölt gombra Küldjön új kódot az Apple ID webhelyéről, vagy ismételje meg azokat a lépéseket, amelyek megkövetelték, hogy először megadjon ellenőrző kódot. Új ellenőrző kód kérése után a már meglévő kódok nem működnek.

Kattintson az Új kód küldése gombra, hogy új Apple ID-ellenőrző kódot kapjon.

Hogyan lehet megtalálni az Apple ID ellenőrző kódot az e-mailekben

Ellenőrizze a szemetet, a spameket és a törölt mappákat

Gyakran előfordul, hogy a számítógéppel generált e-mailek, például egy Apple ID ellenőrző kód, elkapják az ócska vagy spamszűrőket, és soha nem jutnak be a postaládájába. Szűrje át a fiókjában található levélszeméteket, spameket vagy törölt mappákat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ellenőrző kód nem vár ott.

Ellenőrizze az e-mail fiók összes mappáját, hogy van-e benne ellenőrző e-mail.

Adja hozzá az Apple-t a címjegyzékéhez

Annak biztosítása érdekében, hogy jövőbeni e-mailek ne kerüljenek levélszemét vagy spam mappákba, adja hozzá a következő e-mail címet a címjegyzékéhez vagy a névjegyzékhez: [e-mail védett].

Keressen az összes e-mailben az „Apple” kifejezésre

Minden Apple ID-fiókjához kapcsolódó e-mail tartalmazza az „Apple” szót. Használja a keresési funkciót bármelyik használt e-mail alkalmazáson vagy webhelyen, hogy megtalálja minden Apple-hez kapcsolódó e-mailt. Ennek meg kell jelenítenie minden olyan e-mailt, amelyet automatikusan a beérkezett üzenetek mappájába másolnak, például archívumba vagy egyedi készítésű mappákba.

Jelentkezzen be e-mail szolgáltatójának alkalmazásába vagy webhelyére

Az e-mail szolgáltató által nem fejlesztett e-mail alkalmazás használata - például az Apple Mail alkalmazásának használata Google e-mail címhez - késedelmet okozhat az e-mailek küldésében és fogadásában. Jelentkezzen be közvetlenül e-mail szolgáltatójának alkalmazásába vagy webhelyére, és ott keresse meg Apple ID-ellenőrző kódját.

Keressen az e-mailjeiben közvetlenül az e-mail szolgáltató alkalmazásából vagy webhelyéről.

Hogyan ellenőrizhető, hogy a fiók adatai helyesek-e

Ellenőrizze az Apple ID-fiók helyesírását

Amíg egy ellenőrző e-mailt vár, az Apple a következő üzenetet jeleníti meg:

„Egy ellenőrző kódot tartalmazó e-mailt küldtünk a címre [az email címed]. Kérjük, írja be ide a kódot: ”

Gondosan ellenőrizze az e-mail cím minden karakterét, hogy meggyőződjön a helyességéről. Ha nem, jelentkezzen ki, és próbálkozzon újra a helyesen írt címmel.

Ellenőrizze még egyszer az e-mail cím helyesírását az Apple ID-n.

Ellenőrizze a helyesírást az e-mail alkalmazásban vagy webhelyén

Jelentkezzen ki e-mail fiókjából a használt alkalmazásban vagy webhelyen. Ezután jelentkezzen be újra, miközben gondosan ellenőrizze, hogy az e-mail cím megegyezik-e az Apple ID-fiókjában leírtakkal.

Jelentkezzen be az Apple ID-be, és frissítse a fiók adatait

Ha ebben a szakaszban be tud jelentkezni Apple ID azonosítójába, kattintson a fiók adatainak szerkesztéséhez és egy új e-mail cím hozzáadásához. Ha az ellenőrzési folyamat működik ezen az e-mail címen, akkor válassza azt, hogy ezt használja az elsődleges Apple ID-ként az eredeti helyett. Ezt megteheti a Apple ID módosítása… gombra az oldal tetején, bár előfordulhat, hogy ezt megelőzően el kell távolítania az új e-mail címet a fiókjából.

Kattintson az Apple ID módosítása gombra az e-mail cím frissítéséhez.

A szerverproblémák ellenőrzése

Látogasson el az Apple szerver állapotának webhelyére

Minden Apple szolgáltatás rendszerállapotát ellenőrizheti a webhelyén. Ha az összes rendszer normálisan működik, akkor minden mellett zöld kör lesz. Ha az Apple ID mellett zöld körön kívül más is van, akkor meg kell várnia, amíg az Apple megoldja a problémákat, mielőtt hozzáférhet a fiókjához. Ez könnyen oka lehet annak, hogy az Apple ID ellenőrző kódja nem működik.

Ellenőrizze, hogy az elérni kívánt áruház működik-e.

Ügyeljen arra, hogy e-maileket kapjon

Használjon második fiókot, vagy kérje meg egy barátját, hogy küldjön e-mailt az Apple ID e-mail címére. Ha ezt az üzenetet sem kapja meg, probléma van az e-mail fiókjával, és további segítségért forduljon az e-mail szolgáltatójához. A DownDetector webhelyet is használhatja annak ellenőrzésére, hogy más felhasználóknak ugyanazon e-mail szolgáltatóval vannak-e problémái.

Tíz legfontosabb tipp az olvasóktól

Az alábbi tippeket mind olyan olvasók ajánlották, akik szintén küzdöttek egy Apple ID-ellenőrző e-mail megadásával. Nem nagyon értjük, miért kellene valamelyiküknek működnie, de rengeteg ember mondta nekünk, hogy igen!

 1. Kapcsolja ki a Wi-Fi-t, és próbálja meg a mobiladatokat az e-mail fogadásához, vagy fordítva.
 2. Kapcsolja be és ki az Automatikus beállítás gombot a Dátum és idő beállításokban.
 3. Frissítse az Apple ID e-mailt az Üzenetek és a FaceTime Küldés és fogadás beállításai között.
 4. Kapcsolja ki a VPN-jét vagy az AdBlocker-t, ha rendelkezik ilyennel.
 5. Jelentkezzen be az iCloud webhelyére, és távolítsa el a régi eszközöket a Beállítások menüből.
 6. Jelentkezzen ki minden eszközén az iCloudból, majd jelentkezzen be újra.
 7. Szabadítson fel vagy vásároljon további iCloud-tárhelyet.
 8. Kapcsolja ki a Helymegosztást az Adatvédelmi beállításai között.
 9. Állítsa vissza a hálózati beállításokat az eszközén (utána újra be kell írnia a Wi-Fi jelszavakat).
 10. Az összes beállítás visszaállítása a készüléken (ez nem töröl semmilyen tartalmat, de a többi beállítást visszaállítja az alapértelmezettre).

További támogatásért forduljon az Apple-hez

Őszintén reméljük, hogy mára az Apple ID ellenőrző kódja működik, és abbahagyta az olvasást. Ha azonban még mindig velünk tart, akkor ideje lenne beszélni magukkal az Apple-lel. Elérheti a Get Support webhelyet, és beszélhet az Apple képviselőjével. Ez időigényes lehet, de az Apple ügyfélszolgálati csapatának nagyobb hozzáférése és betekintése lesz az Apple ID-fiókja kulisszatitkaiba.

Hozzon létre egy új e-mail címet, és kezdje újra

Ha továbbra sem tudja ellenőrizni e-mail címét az Apple ID segítségével, létrehozhat egy új e-mailt és létrehozhat egy új fiókot. Miután létrehozott és ellenőrzött egy új Apple ID-t, hozzáadhatja eredeti e-mail címét a kapcsolattartási adatokhoz. Természetesen azzal a feltétellel, hogy igazolni tudja ezt az új fiókot!

Utolsó erőfeszítésként látogasson el az Apple ID webhelyére egy új fiók létrehozásához.

Ez csaknem minden, amit tudnia kell, ha az Apple ellenőrző kódja nem működik, vagy elküldi az Ön e-mail címére. Talált egy javítást, ami bevált? Mondja el, mi volt a megjegyzésekben, hogy minél hasznosabbá tegyük ezt a bejegyzést.

Legutóbbi hozzászólások