Az iMessage nem szinkronizálja az összes eszközt: iPhone, iPad vagy iPod Touch; fix

Amikor üzenetet küld vagy fogad az iPhone készülékén, annak a Watch-on, Mac-en vagy egy másik iDevice-en is meg kell jelennie. De néha úgy tűnik, hogy az iPhone, az Apple Watch, a Mac és a többi iDevice nem csak megfelelően szinkronizálja az üzeneteket. Megakadt az a probléma, hogy az iMessage nem szinkronizál minden eszközön.

Elméletileg az iMessage-nek szinkronizálnia kell az összes olyan eszközt, amelyek ugyanazt az Apple ID-t használják, beleértve az iPhone-t, iPad-et, Mac-et és az Apple Watch-ot. Az SMS-eknek és az iMessage-nek minden csatlakoztatott eszközön meg kell jelenniük, és az összes beszélgetés azonnal szinkronizálódik és frissül. Az Apple Messages állítólag zökkenőmentes élményt nyújt. Az iOS, macOS vagy watch OS frissítése nem befolyásolhatja az Üzenetek és az iMessages szinkronizálását. De az élet nem tökéletes! Egyes olvasók arról számolnak be, hogy egy frissítést követően iMessage-jük már nem szinkronizálódik az eszközök között.

Néha a dolgok nem úgy mennek, mint várták

Az iMessage olyan szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az üzenetszál elindítását egy eszközön, és az üzenet folytatását egy másik eszközön ugyanazon Apple ID használatával. Amikor a dolgok tökéletesen működnek, az Apple mindegyiken szinkronizálja a beszélgetéseit. Csak annyit kell tennie, hogy minden Mac vagy eszköz iMessage-fiókját ugyanazon Apple ID-re állítsa. Számos felhasználó azonban azt mondja nekünk, hogy az iMessage nem minden eszközön szinkronizál. Ha az iMesssage nem szinkronizál, próbálkozzon az alábbi javításokkal, amíg meg nem oldja a problémát:

Az alapok

 • iDevices: Menj Beállítások> Üzenetek elemre és kapcsolja be az iMessage alkalmazást
 • Mac: Nyissa meg az Üzenetek alkalmazást. Választ Üzenetek> Beállítások> Fiókok ésválassza az iMessage lehetőséget a Fiókok listában. Ellenőrizze, hogy az Apple ID engedélyezve van-e, és hogy a jelölőnégyzet be van-e jelölve

Ellenőrizze néhány beállítást

 1. Ellenőrizze, hogy az iDevice, az Apple Watch és a Mac a Ugyanaz az Apple ID
 2. Ellenőrizze, hogy az iPhone-száma aktív-e az iPhone készüléken
 3. Ellenőrizze, hogy a Mac az iPhone számot használja-e Az üzenetekért a következő címen lehet elérni:

Engedélyezze az átadást az eszközein.

 • iOS eszközök: Menj Beállítások> Általános> Átadás és kapcsolás BE
 • Apple óra: Lépjen a párosított iPhone-hoz, és nyissa meg a Watch alkalmazást. Érintse meg Saját órám> Általános> Kézi átadás engedélyezése és kapcsoló BE
 • Mac: Választ Apple menü> Rendszerbeállítások> Általános, majd kapcsolja BE az Átadás engedélyezése lehetőséget a Mac és az iCloud eszközei között

A Handoff az Apple szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is dolgozzon az egyik eszközön, ahol abbahagyta a másikon.Csak akkor működik, ha minden eszközén és számítógépén azonos Apple ID azonosítóval jelentkezik be az iCloudba. Ezenkívül eszközeinek be kell kapcsolniuk a Bluetooth funkciót, és a BT hatótávolságán belül kell lenniük (körülbelül 10 méter vagy 30 láb).

Követelmények

Győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e a érvényes mobil vagy WiFi adatkapcsolat. Győződjön meg arról, hogy az iMessage be van kapcsolva (Beállítások> Üzenet elemets.)

Aktiválja újra

Fontos, hogy az iMessage-t minden iOS-eszközön és számítógépen aktiválja, ugyanazon Apple ID használatával. Ha már aktiválta az iMessage alkalmazást, koppintson a ikonra Beállítások> Üzenet elemets azután kapcsolja ki az iMessag-ote. Innen nyissa meg a kezdőképernyőn az Üzenetek alkalmazás megérintésével, hogy ismét bejelentkezzen az Apple ID-jével az iMessage aktiválásához.

Frissítsen egy beállítást

Ez a javítás segít a problémák szinkronizálásában, ha szinkronizálni szeretné az iPhone és más iDevices (iPad vagy iPod Touch) készülékeket. Végezze el ezt a folyamatot minden egyes iOS-eszközön. Koppintson a Beállítások> Üzenetek> Küldés és fogadás lehetőséget. Ez a beállítás alapértelmezés szerint az iPhone készülékén található mobiltelefonszám. Nézze meg, hogy az iMessage At elérheti-e, és ellenőrizze, hogy a felsorolt ​​e-mail cím megegyezik-e az összes többi eszközével. Ha nem, adja hozzá ugyanazt az e-mail címet minden eszközön, mint egy másikat. Ha pedig nem szerepel e-mail, adja hozzá. E beállítás közben ellenőrizze, hogy az Apple ID valóban helyes-e.

Ezután ugyanazon a helyen ( Beállítások> Üzenetek> Küldés és fogadás lehetőséget), győződjön meg arról, hogy az iPhone-száma a-ként jelenik meg Szürkült és bepipálva tétel. Előfordul, hogy az iPhone-száma nincs bejelölve.

Ha a szám nincs bejelölve, akkor az Üzenetek alkalmazás nem csatlakozik az iMessage szerverekhez.Tehát ki kell kapcsolnia és újra be kell kapcsolnia, így az iMessage újraindulhat, és újra csatlakozhat az Apple iMessages szervereihez. Menj Beállítások> Üzenetek> iMessage és kapcsolja KI, majd vissza. Ez a művelet arra kényszeríti iPhone készülékét, hogy ismét végezze el az aktiválási folyamatot.

Egyéb javítások

 • Néhány olvasó ezt mondja nekünk Az iMessages szálak törlése megoldja ezt a problémát. Gondoljon tehát arra, hogy törölje a régi üzenetszálakat az összes iDevice, Mac és Apple Watch készülékről, hogy több Apple terméket szinkronizáljon az Apple ID-vel. Attól függően, hogy mennyire szeretné vagy szüksége van ezekre a szövegekre, próbálkozzon ezzel a lépéssel, amikor az Ön számára a legértelmesebb
 • Az e-mail alternatívák megváltoztatása szintén segíthet Beállítások> Üzenetek> Küldés és fogadás lehetőséget, alatt elérheti az iMessage At webhelyen, és indíthat új beszélgetéseket

Jelentkezzen ki az Apple ID-ből az összes iDevices és Mac gépen

 1. Először jelentkezzen be újra a Mac számítógépre
  1. A iPhone alatt tiltsa le az iPhone számot Az üzenetekért a következő címen lehet elérni:
  2. Írja be iPhone-számát kézzel egy új üzenetbe és küldjön
 2. Keresse meg iPhone-ját az Üzenetek között, és küldjön választ
 3. Most engedélyezze az iPhone számát a Mac számítógépén
 4. Menj Beállítások> Üzenetek> Küldés és fogadás lehetőséget és jelentkezzen be Apple ID azonosítójával

Miért nem szinkronizálja az üzenetek törlését?

Tökéletes, hogy amikor törli ezt az üzenetet iPhone-járól (vagy Mac-ről, Apple Watch-ról, iPadről stb.), Akkor azt automatikusan törölnie kell az összes többi eszközéről is. Erről szól a szinkronizálás - igaz? Sajnálatos módon, az Apple iMessage és Messages, valamint az Apple ID-hez kapcsolódó termékeivel a törlés NEM szinkronizálódik az összes eszközön. Valójában a szövegek (iMessage vagy SMS) törlése CSAK helyben, az adott eszközön működik.

Az iMessages nincs szinkronizálva, hanem kézbesítve!

Az Üzenetek alkalmazás és az iMessage esetében az összes eszköz szinkronizálása valóban azt jelenti, hogy minden eszközön megjelenjen. Ez azt jelenti, hogy az összes SMS-t és iMessage-t elküldjük az összes csatlakoztatott eszközre és Mac-re, de nincs jelenlegi módszer az üzenetek törlésének észlelésére, és erről jelentést küldhet vissza a rendszernek, hogy az összes eszköz automatikusan törölje az üzeneteket. Következésképpen törölnie kell a szövegeket minden eszközről vagy Mac-ről külön-külön. Az Apple Watchot használó iFolks számára ez igazi fájdalom, mivel jelenleg nincs lehetőség több üzenet törlésére - egyszerre csak egy üzenetet töröl. Valós idejű pazarló!

Az iMessages nem szinkronizálódik egymással az iCloudon keresztül. Ha észreveszi, nincs az iCloud beállítás az Üzenetek számára. Az iMessages az Apple azonosítóját használja, de ennyi. Minden tulajdonában lévő Apple termék egyedi bejelentkezési kulcsot generál (az eszközök sorozatszáma alapján) az üzenetek titkosításához, így biztonságban vannak szállítás közben. Az Apple nem tárolja a kulcs másolatát az iCloudban; csak lokálisan létezik az eszközön.

Tehát amikor üzenetet küld vagy fogad, az Apple iMessages szerverei minden egyes csatlakoztatott eszközre tolják a szövegeket, amíg azok elfogadják. Dióhéjban az iMessages szerverek addig másolják az üzeneteket, amíg egy példány nem érkezik minden Apple ID-hez csatlakoztatott eszközhöz. Ezen példányok között nincs kapcsolat, így semmilyen módon nem lehet felismerni, hogy törölt-e szöveget az egyiken.

Az iMessages végpontok közötti titkosítású. Minden eszköz iCloud vagy iTunes biztonsági mentésének részeként biztonsági másolatot készítenek róluk. És csak az eszközei tárolják az összes üzenetet helyben, titkosítás nélkül. De amikor a szövegek egyik eszközről a másikra kerülnek, akkor azokat titkosítják, így az Apple nem tudja elolvasni őket. Ezek az intézkedések a magánélet védelme érdekében vannak érvényben.

Digitális házaink takarítása fájdalom!

Az összes eszközt és Mac-et összekapcsolta az iMessage szolgáltatással való szinkronizáláshoz. Amikor üzenetet küld vagy fogad, minden eszköz megmutatja és frissíti ezeket a beszélgetéseket. De amikor törli a beszélgetést, el kell távolítania minden eszköz minden egyes szövegszálát, egyenként és kézzel!

Sokunk számára mindez a kétkezi munka túl nagy fájdalmat okoz. Frusztráló felfedezni, hogy az Üzenet alkalmazás tele van régi beszélgetésekkel, hirdetésekkel, szeméttel és más zsákutcákkal az iPhone, Mac, Apple Watch, iPad vagy iPod touch készülékeken. A ház takarításának egyetlen módja az, ha minden eszközön keresztül végzik el a szövegek egyesével történő törlését.

Sokak számára ez üzletkötő. Túl sok munka, hogy az összes csatlakoztatott eszközön engedélyezzük az Üzeneteket! És az Apple Watch-hoz hasonló termékek sokkal kevésbé vonzóak.

Nos, mit tehetek?

Ha csalódott valamelyik Apple-terméke vagy operációs rendszere miatt, értesítse őket! Küldjön visszajelzést közvetlenül az Apple-nek, és közölje velük, mit és miért szeretne megváltoztatni. Tehát, ha már unja, hogy ugyanazt az üzenetet kell törölnie minden eszközről, kérjük, értesítse az Apple-t.

Legutóbbi hozzászólások