Számok feloldásának feloldása iPhone, iPad vagy iPod készülékeken

Nem kap olyan hívásokat, amelyek szerinted kellene? Véletlenül letiltott valakit, és most arra kíváncsi, hogyan oldhatja fel az iPhone-on a feloldást? Vagy talán a blokk szándékos volt, de most a dolgok lecsendesedtek, és készen állsz a hívások fogadására. Bármi is legyen az oka, ma fel akarja oldani egy telefonszám feloldását.

A jó hír az, hogy nagyon egyszerű feloldani valakinek (szám, e-mail stb.) Az iPhone-on történő feloldását!

Ha feloldja egy névjegy, telefonszám vagy e-mail blokkolását az iPhone, iPad vagy iPod touch elérésére, akkor minden telefonhívás, FaceTime és Üzenetek a normális állapotba kerül.

Azok számára, akik a számok blokkolásával foglalkoznak, nézze meg ezt a cikket.

Térjünk rá!

Feloldhatja telefonszámának (vagy e-mailjének) feloldását iPhone készülékén

 1. Nyisd ki Beállítások> Telefonalkalmazás
  1. Nyithat is Beállítások> Üzenetek elemre vagy Beállítások> FaceTime lehetőséget
 2. Koppintson a Letiltott névjegyek vagy régebbi iOS esetén hívásblokkolás és azonosítás a blokkolt névjegyek listájának megnyitásához
 3. Válassza a Szerkesztés lehetőséget a jobb felső sarokban, és nyomja meg a feloldani kívánt szám vagy e-mail melletti mínuszjelet
  1. Vagy válasszon egy bejegyzést, és húzza balra az adott számot / e-mailt
 4. Koppintson a Feloldás elemre
 5. Ismételje meg minden feloldani kívánt névjegyet, számot vagy e-mailt
 6. A módosítások mentéséhez nyomja meg a jobb felső sarokban található Kész gombot

Ez az!

Feloldhatja az emberek blokkolását is, ha megtalálja számukat vagy e-mailjeiket a legutóbbi hívások és szöveges üzenetek listáján

 • Kattintson az „i” információ gombra
 • Koppintson a nevükre
 • Válassza a Hívó feloldása lehetőséget

Ellenőrizze, hogy némítja-e az ismeretlen hívókat

Ha nem fogad hívásokat szolgáltatóktól és más vállalkozásoktól, előfordulhat, hogy elhallgattatja őket.

Az iOS13-tól kezdve az Apple olyan funkcióval egészítette ki a hívókat, amelyek automatikusan elnémítják a nem felismert vagy nem ismert számokat.

A funkciót a spam és a robocallok elhallgattatására tervezték, és ezeket a hívásokat egyenesen hangpostára küldte. Úgy tűnik azonban, hogy ez a szolgáltatás időnként letiltja a valóban szükségessé váló hívásokat, például a fogorvosi rendelőből, az orvosoktól és más szolgáltatóktól érkezőket.

Az automatikus híváseltiltás kikapcsolása

 • Menj Beállítások> Telefon
 • Görgessen lefelé, és kapcsolja ki Az ismeretlen hívók elhallgattatása

Nem lát letiltott számot vagy névjegyeket?

Ha nem talál semmit a Hívásblokkolás és azonosítás alatt, vagy Letiltva az Üzenetek és a FaceTime alatt, akkor valószínűleg szolgáltatói szinten blokkol.

A legtöbb mobiltelefon-társaság lehetőséget kínál a bejövő telefonszámok blokkolására.

Általában ez a szolgáltatás havi kiegészítő díjat jelent, ezért ellenőrizze a legutóbbi számláját, és ellenőrizze, hogy kiegészítő szolgáltatásként rendelkezik-e ezzel a blokkoló szolgáltatással.

Ebben az esetben lépjen kapcsolatba a mobiltelefon-céggel, vagy látogasson el online fióktámogatási oldalára, ahol útmutatást kaphat a számok feloldásáról a rendszerükön keresztül. Ez minden egyes mobilcégnél különbözik, ezért a legjobb, ha a forrásból derül ki.

Jelenleg az Egyesült Államokban a Verizon ingyenes blokkoló hívásokat és üzeneteket kínál, amely nem jelenik meg a számláján. Átmenetileg legfeljebb 5 névjegyet blokkol, beleértve a hívásokat és a szöveges üzeneteket is 90 napra. 90 nap elteltével a blokkok lejárnak.

Mi a különbség a hordozható és az iPhone blokkolása között?

Ha letilt egy számot iPhone-járól vagy iPadjéről, nem hajlandó hívásokat vagy szöveges üzeneteket fogadni az adott eszközön.

Ha letiltja a kapcsolatot a szolgáltatóval, akkor az megakadályozza, hogy a partner (telefonszám, e-mail stb.) Fiókszinten elérje Önt. Miután egy szolgáltatón keresztül letiltott egy számot stb., Nem szabad semmiféle értesítést kapnia a kapcsolattartásról.

A blokkolt hívók továbbra is üzenetet hagynak?

Mivel iPhone készüléke csak a bejövő blokkolt hívásokat utasítja el, közvetlenül a hangpostájára irányítja.

Amikor blokkolja a névjegyeket az iPhone készülékével (iOS használatával), a hívók továbbra is hagyhatnak hangpostát - csak csengetés nélkül mennek át a vmailbe.

Amikor a szolgáltatón keresztül letiltja a telefonszámokat, akkor ezeket a letiltott hívásokat teljesen tiltják. Tehát a hívók egyáltalán nem hagyhatnak hangpostaüzenetet, és nem léphetnek kapcsolatba veled!

Mi történik, amikor letiltok egy számot az iPhone -mon?

Amikor letilt egy telefonszámot vagy névjegyet, akkor is hagyhatnak hangpostát, de Ön nem kap értesítést. A blokkolt névjegyektől származó üzeneteket nem szabad kézbesíteni.

Kíváncsi vagy, hogy a letiltott kapcsolatok tudják-e, hogy letiltottad őket?

Amikor blokkol egy névjegyet az iPhone-on (nem a szolgáltatóján) keresztül, akkor a partner nem kap értesítést arról, hogy a hívást vagy az üzenetet letiltották.

Tehát nem, a letiltott emberek nem tudják, hogy te blokkoltad őket - legalábbis az elején. Miután egy letiltott személy többször felhív, és észreveszi, hogy mindig egyenesen a hangpostára megy, valószínűleg rájön.

Ha blokkol egy számot a szolgáltatóján keresztül, akkor a letiltott névjegyek üzenetet vagy felvételt kapnak, amelyben tudatja velük, hogy nem fogadja el a hívásaikat, és korlátozást szabott rájuk mint fióktulajdonosra.

Legutóbbi hozzászólások