Apple AirPods: Az AirPod Double Tap vagy Squeeze tökéletesítése

Oké, bevallom, hogy én vagyok az AirPod Double Tap és a Squeeze kihívás. Néhány nap működik, majd máskor nem, rím és ok nélkül. De nagy csalódással!

Nem számít, hogy a Sirit, a Következő számot vagy a Lejátszás / szünet választást választom, vagy bármi mást is felsorol a „Koppintson duplán az AirPodra” rész.

Csak nekem nem következetesen működik. Szóval elakadt egy fájó fülem az összes kopogtatástól ÉS egy daltól, amelyet nem tudok lejátszani vagy szüneteltetni csak az AirPod használatával.

 • Nyomja meg az AirPods Pro-t, és koppintson az AirPods 1 & 2 Series elemre
 • Az 1-es és 2-es Airpodok esetében érintse meg közvetlenül az AirPod-ok szárát
  • Az AirPod helyett próbálja megérinteni a fülhüvelyét
  • A hármas koppintás gyakran jobban működik, mint a dupla koppintás
 • AirPods Pro esetén nyomja össze az erőérzékelőt a száron

Nyissa fel a készüléket

Mielőtt bármi mást tenne, oldja fel az iDevice zárolását, majd próbálkozzon az AirPod Double Tap vagy Squeeze eszközzel.

Ha a képernyő ki van kapcsolva dupla koppintással és szorítással, ne csináljon rohadt dolgot!

Ha a képernyő alvó állapotban van (fekete), akkor az iDevice az Apple által lezárt állapotnak nevezett állapotban van. Nyomja meg a Kezdőlap vagy a Bekapcsológombot, vagy csúsztassa felfelé az ébresztéshez és a feloldáshoz.

Ezután próbálja meg megnyomni vagy duplán koppintani az AirPod-okat!

A helyszín számít

De van egy módszer az AirPod Double Tapmadness-re. És ez mind a helyszínről (helyről, helyről!) SzólA Squeeze vagy a Double Tap tökéletesítése azt jelenti, hogy a megfelelő helyre koppint.

Az AirPods Pro számára

Az Apple Pro AirPods modelljét használó emberek számára ez a hely az AirPod fej és a szár vége között van - behúzást kell látnia és éreznie. Ez az AirPod Pro erőérzékelője.

 • A zene lejátszásához vagy szüneteltetéséhez nyomja össze egyszer
 • Nyomja meg egyszer, amikor bejövő hívás fogadja a hívást
 • Nyomja meg kétszer, hogy előreugorjon egy pályán
 • Háromszor nyomja össze, hogy visszalépjen a pályára
 • Az aktív zajcsökkentés és az átlátszóság mód közötti váltáshoz nyomja meg és tartsa lenyomva ezt a szorítást

És igen, gyakorlás kell ahhoz, hogy ezt lecsökkentsék!

Az AirPods 1. és 2. sorozatához

Ez a különleges pont közvetlenül a szár felett van, de a felső rés hangszóró alatt. Sem a szárán, sem a hangszóró felett.

Némi türelem és egy kis idő kell, de a kifizetés következetes AirPod Double Tap visszatér.

Tehát kövesse a mantrát: „A gyakorlat teszi tökéletessé”.

Próbáld meg inkább a füldarabodat!

Az egyik olvasónk azt javasolja, hogy koppintson a fülére, és ne magára az AirPodra.

Számunkra ez varázslatként működik!

Hogyan működik?

Az AirPod Squeeze vagy a Double Tap a beépített mozgásgyorsulásmérővel működik. Ez a gyorsulásmérő lehetővé teszi az AirPod számára, hogy mikor nyomja meg az erőérzékelőt, vagy kétszer megérinti a Siri, a Play / Pause, a Next vagy az előző műsorszám vagy az Off aktiválásához (attól függően, hogy miként állította be)

Az AirPod-ok csodálatos technikát tartalmaznak egy ilyen kis csomagban.

Testreszabhatja az AirPods Pro erőérzékelőjét

 1. Menj Beállítások> Bluetooth lehetőséget
 2. Koppintson a "én" az AirPods Pro mellett
 3. Keresse meg Nyomja meg és tartsa lenyomva az AirPod-okat és válaszdBalvagyJobb
 4. Válassza ki, hogyan működjön az AirPod Force Sensor -Zajcsökkentés vagySiri
 5. Amikor kiválasztja Zajcsökkentés, további lehetőségeket kap, amikor szorít
  1. Jelölje be vagy törölje a jelet a kívánt opciókról
  2. Az aktiváláshoz nyomja meg és tartsa lenyomva az AirPods Pro erőérzékelőt az AirPod szárán, amíg csengőhangot nem hall

Az AirPods Pro esetében az Aktív zajcsökkentés és az Átlátszóság üzemmód működik a legjobban, ha futtatja a fültipp illesztését, hogy az AirPods Pro a legjobban megfeleljen a fül méretének.

Válassza ki a Double Tap funkciót az AirPod 1. és 2. sorozatához

Nagyon fontos tudni, hogy mit csinál a dupla koppintás.

Az AirPod kettős koppintás funkciójának beállításához nyissa ki az AirPods tokot, vagy tegye a fülébe, és lépjen a Beállítások> Bluetooth> Az AirPod-okés érintse meg az „i” -t az AirPods neve mellett.

Keresse meg a KETTŐS KAPCSOLÁS LÉGTEREKEN részt és válassza ki a kívánt opciókat. Az iOS 10-et használók számára a lehetőségek a Siri, a Play / Pause vagy a Off lehetőségekre korlátozódnak.

Ez a bal és a jobb AirPod alapértelmezését állítja be.

iOS 11+ AirPod további dupla koppintási lehetőségek balra és jobbra!

Az iOS 11 és újabb verziókat használók számára további lehetőségek állnak rendelkezésre a Következő szám és az Előző szám, valamint a Siri, a Lejátszás / Szünet és a Ki lehetőségekhez.

És beállíthatja a bal AirPod-ot más funkcióval, mint a jobb AirPod.

Például a jobb AirPod dupla koppintásával állíthatja be a lejátszást / szünetet, miközben a bal AirPod dupla koppintása a következő zeneszámra lép, vagy meghívja a Sirit.

Ez a kiegészítő funkció kellemes hozzáadást jelent az iOS-hez!

De a méret nem számít

Itt hallottad. Az, hogy az AirPod-ok kicsiek, még nem jelenti azt, hogy törékenyek vagy törékenyek. Ne kezelje őket gyerekkesztyűvel; használjon szilárd csapot, ne könnyed tapogatást.

Kis erővel nyomja össze vagy dupla koppintással, például amikor számokat csapol egy számológépbe vagy zongorabillentyűket játszik. Menj előre, és erősen koppints az AirPod-okra. Ennek a helyes rendbetételére tett kísérletem során megtanultam, hogy sokkal erőteljesebben kell koppintanom, hogy stabil eredményeket érjek el.

Tehát szorítson vagy koppintson jobban, mint gondolná, mint szükséges, és valószínűleg jobb, következetesebb eredményeket ér el.

Nem lenne jó, ha az Apple hozzáadna egy érzékenységválasztót, hasonlóan a 3D érintésérzékenység-választóhoz, könnyű, közepes és határozott koppintási lehetőségekkel?

Egyikünknek sem kellene „iskolázni” az AirPod Squeeze vagy a Double Tap elvégzését!

Nos, van néhány jó hír, az iOS 13-at vagy az iPadOS-t használók további érzékenységi lehetőségekkel rendelkeznek a szorításuk érdekében! Csak menjen az akadálymentességi beállításokhoz.

Módosítsa az AirPod-ok sajtósebességét és időtartamát

 1. Látogatás Beállítások> Kisegítő lehetőségek
 2. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonra AirPods (ha nem látja ezt az opciót, ellenőrizze, hogy az AirPod-ok csatlakoztatva vannak-e)
 3. A kézi módosításhoz a Press Speed ​​és a Press and Hold Duration alatt válassza az alapértelmezettől eltérő beállítást

És ha az AirPods Pro felhasználók számára engedélyezni szeretné a zajszűrést egy AirPod-tal, kapcsolja be, így ha csak egy AirPod van a fülében, a zajszűrés továbbra is működik!

Félelmetes olvasói tippek!

 • Néhány beállítást a Vezérlőközpontban is elérhet. Mindkét AirPod hordozásakor érintse meg és tartsa lenyomva a hangerő-csúszkát, amíg meg nem jelenik a további kezelőszervek. Válassza a Zajcsökkentés, Átlátszóság vagy Ki lehetőséget
 • Az Apple Watch lehetővé teszi, hogy zenét, podcastokat vagy bármilyen hangforrást hallgatva is választhassak néhány lehetőséget. Csak érintse meg az AirPlay ikont a zajcsökkentés, az átlátszóság vagy a kikapcsolás között
 • Sean olvasó azt javasolja, hogy koppintson a fülének a hátsó részére közvetlenül a lebeny felett, ahelyett, hogy magát az AirPodot használná. Nagy sikert aratott ezzel a módszerrel, miért nem próbálja ki és próbálja ki, hogy működik-e Önnek!
 • Jamesnek más megoldása van. Csak duplán koppintson duplán az Airpod-okra. James számára ez minden alkalommal működik!

Legutóbbi hozzászólások