Keresse meg a jelszavakat és az iPhone e-mail fiókjait az iOS 13, 12 és 11 rendszerekben

Az iOS 13 és 12 új névvel látja el iPhone és iPad Mail alkalmazásának összes e-mail fiókját és minden jelszóval kapcsolatos információt. Keresse meg az új beállítást az iPhone Beállítások menüjében: Jelszavak és számlák (Fiókok és jelszavak az iOS 11 rendszerben.) Itt érheti el az összes iCloud- és egyéb e-mail fiókját, például a Gmail, az Outlook, a Yahoo és így tovább.

Olyan jelszavakat is küld, amelyekbe már mentett Szafari és be iCloud kulcstartó közvetlenül az alkalmazások billentyűzetére, hogy a bejelentkezés szuper egyszerű legyen.

Előfeltételek a jelszavak mentéséhez az iOS 13 és az iOS 11 között

 • Az iCloud kulcstartó BE van kapcsolva
  • Minden felhasználót arra kérnek, hogy kapcsolja be az iCloud kulcstartót új eszköz beállításakor
  • Ha nem, akkor menjen Beállítások> Apple ID-profil> iCloud> Kulcstartó> Be

   Kapcsolja be az iCloud kulcstartóját

  • Mac-eknél Rendszerbeállítások> Apple ID (vagy iCloud)> Jelölje be a Kulcstartó jelölőnégyzetet

   kapcsolja be a Mac kulcstartóját

Erős jelszavak és biztonsági automatikus kitöltés iOS 13 és 12 rendszerekhez!

Az iOS 12 emellett néhány új trükköt is hozzáadott az iDevice-ek jelszavaihoz és automatikus kitöltéséhez.

Adja meg az Erős jelszavak és jelszókezelő támogatást

Az iOS 13-12 rendszeren a készülék automatikusan generált verzióra szólítja fel erős jelszó amelyet az iCloud kulcstartóba mentett és tárolt az egyszerű hozzáférés és a későbbi automatikus kitöltés érdekében.

Ha szeretné létrehozni saját jelszavát, lehetősége van saját jelszó kiválasztására is.

Az iOS 13 és 12 másik fantasztikus funkciója a teljes integráció olyan népszerű jelszókezelőkkel, mint az 1Password és mások.

Biztonsági kód automatikus kitöltése

Ezekben az iOS verziókban már nem kell megjegyeznie mindazokat a biztonsági kódokat, amelyeket szövegesen küldenek!

Amikor biztonsági kódot kap az Üzenetek segítségével, az iOS automatikusan átmásolja ezt a kódot a billentyűzet QuickType sávjába. Csak érintse meg a kódot, és automatikusan beírja. Egy és kész.

Működik iPhone, iPad és iPod Touch készülékeken.

Tudjon meg többet az iOS 13 és 12 jelszavakról és fiókokról ma!

Levelezési fiókok az iOS 13-11 operációs rendszerben: Ellenőrizze az e-mail beállításait

Miután megérintett egy adott fiókot, ugyanazok az információk jelennek meg, mint a korábbi iOS-verziókban, beleértve a fiók nevét, a Fiók törlése gombot, és átvált a Levelek, Névjegyek, Naptárak, Emlékeztetők és Jegyzetek menüpontokra.

Ha részletesebb információt szeretne kapni egy adott fiókról, érintse meg a fiók nevét (általában az e-mail címet). Látni fogja az olyan információkat, mint a név, az e-mail, a leírás, a kimenő levelek kiszolgálója (elérhető egyes e-mail fiókokhoz) és a speciális beállításokat. választási lehetőség.

Levelezési fiókok az iOS 13-11 operációs rendszerben: Megtekintheti a Speciális beállításokat

A Speciális beállítások gomb megérintésével további lehetőségek érhetők el, például az eldobott üzenetek helyének megváltoztatása, a postaláda viselkedésének frissítése, az SSL kiválasztása (megakadályozza, hogy harmadik felek potenciálisan megtekinthessék az e-mailjeit), a kiszolgáló portjainak megváltoztatása, az IMAP elérési út előtagjai és az S / MIME (digitális aláírású és titkosított üzenetek küldésének protokollja.)

Mentett jelszavak: Félelmetes funkció az iOS jelszavai és fiókjai között

Észrevette már, hogy a Safari használatakor, miután bejelentkezett egy korábban felkeresett webhelyre, hogy iPhone vagy más iDevice felajánlja a jelszó mentését? Aztán amikor legközelebb visszatér ugyanarra a webhelyre, a Safari automatikusan kitölti, így valóban egyszerűvé válik a bejelentkezés a webhelyre.

Nos, az iOS új szolgáltatása egy olyan funkció, amely automatikusan elmenti az alkalmazás és a webhely jelszavait, így könnyű bejelentkezni a kedvenc webhelyeire vagy alkalmazásaiba.

A Safari Jelszó-kitöltése, korábban az Alkalmazás- és webhelyjelszavak által korábban összegyűjtött adatok felhasználásával minden jelszavát megjegyzi az Ön számára, és biztonságban tartja őket a Kulcstartó használatával, és az arcazonosítóval vagy a Touch ID-vel történő hitelesítés megkövetelésével.

Az iOS funkciója az, hogy elveszi azokat a korábban tárolt jelszavakat, amelyeket már elmentett az iCloud kulcstartójába, és elérhetővé teszi az alkalmazásaiban.

És ha több eszközzel rendelkezik, az iCloud kulcstartója szinkronizálja ezeket a jelszavakat az összes eszközön.

Ez azt jelenti, hogy minden olyan eszközöd, amelyet ugyanazzal az Apple ID-vel jelentkezel be, és amelyet használsziCloud A kulcstartó automatikusan megosztja ezeket az adatokat.

És ez a varázslat teszi igazán egyszerűvé bejelentkezni a webhelyekre több eszközön, anélkül, hogy el kellene mentenie az egyes eszközök azonosítóját és jelszavát.

Azonosító és jelszó már mentve a Safari-ba? Nincs mit!

Tehát, ha a Safari már elmentette az adatait, amikor megérinti a bejelentkezési lehetőséget, az iDevice megkérdezi, hogy egy korábban mentett jelszót szeretne-e használni az alkalmazásához.

Például korábban elmentettem az Amazon felhasználónevemet és jelszavamat a Safari használatával az iOS 10 rendszerben. Amikor most megnyitom az Amazon alkalmazást, egy felugró ablak megkérdezi, hogy ki akarom-e választani a mentett jelszót, és megadom a választást, hogy ezt OK-e vagy válasszam-e Nem most.

Ha rendben vagyok a mentett jelszó használatával, akkor egy újabb felugró kérés, hogy megnyomjam a Touch ID (vagy Face ID / kitöltsem a jelszavát) gombot, hogy automatikusan kitöltsem ezeket a részleteket. Csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a Bejelentkezés gombot, ennyi!

Az azonosítók és jelszavak látása ÉS hozzáadása szintén könnyű!

Lépjen a Beállítások> Jelszavak és fiókok (vagy Fiókok és jelszavak) elemre, és érintse meg a Webhely és alkalmazás jelszavak (vagy Alkalmazás és webhely jelszavak) elemet. Egy felugró ablak kéri az Ön arcazonosítóját / Touch ID-jét (vagy írja be a jelszavát), koppintson rá és azonnal meglátja az összes tárolt azonosítót.

Szeretné megnézni egy alkalmazás vagy webhely jelszavát?

 1. Menj Beállítások
 2. Koppintson a Jelszavak és fiókok
 3. Koppintson a Webhely- és alkalmazásjelszavak
 4. Írja be készüléke jelszavát
 5. Görgesse lefelé annak a webhelynek / alkalmazásnak a listáját, amelynek a felhasználónevét és jelszavát meg szeretné tekinteni
 6. Koppintson az alkalmazásra / webhelyre a kártya megnyitásához
 7. A kártyán megtalálja a felhasználónevet, a jelszót, és láthatja a jelszó és mások megváltoztatásának lehetőségét is

És ha a Safari korábban nem mentette el az adatait, akkor nagyon könnyű hozzáadni

Kétféle módon lehet: automatikusan és manuálisan.

Automatikusan úgy működik, mint régen: nyissa meg a Safari-t és látogasson el egy webhelyet, amikor megadja a hitelesítő adatait, egy előugró ablak megkérdezi, hogy ezt hozzá szeretné-e adni az összes eszköz iCloud kulcstartójához az automatikus kitöltéshez. Koppintson a Jelszó mentése gombra, és kész. Most az a webhely és a hitelesítő adatok követik Önt az összes Apple ID-hez csatlakoztatott eszközén.

A hitelesítő adatok kézi hozzáadásához az alkalmazás- és webhelyjelszavak használatával lépjen a következő helyre: Beállítások> Jelszavak és fiókok elemre és koppintson rá Alkalmazás- és webhelyjelszavak. Egy előugró ablak kéri a Touch ID / Face ID / Password jelszót, koppintson rá, és megjelenik a jelszókezelője.

Adjon meg egy azonosítót és jelszót manuálisan

 1. Nyisd ki Jelszavak és fiókok
 2. Koppintson a Alkalmazás- és webhelyjelszavak
 3. Arcazonosító / Érintésazonosító a jelszó ellenőrzéséhez (vagy kitöltéséhez)
 4. Görgessen le a Jelszó hozzáadása
 5. Töltsd ki Webhely, Felhasználónév és Jelszó mezők
 6. nyomja meg Kész

Ne aggódjon a Safari Still Auto-Fills!

A Safari pedig továbbra is automatikusan kitölti az összes jelszavát. Csak győződjön meg róla, hogy ez a beállítás engedélyezve van Beállítások> Safari> Automatikus kitöltés> elemre, és kapcsolja be a Név és jelszó elemet. Ezeknek a jelszavaknak a megtekintését és szerkesztését a Fiókok és jelszavak kezeli, így minden szinkronban van.

Az iOS 13-11 jelszavak és fiókok pedig szintén az alkalmazások számára készültek

Az iOS Jelszó automatikus kitöltése lehetővé teszi a bejelentkezési adatok kitöltését közvetlenül a külső alkalmazásokba a billentyűzeten keresztül a közvetlenül a billentyűzet felett elhelyezkedő QuickType sáv segítségével.

Miután az alkalmazás felajánlja a jelszó automatikus kitöltését, a módszer egyszerű. Amikor megjelenik egy bejelentkezési képernyő, érintse meg a felhasználónév mezőt, és a QuickType sávban meglátja a korábban a Safari-ba mentett mentett azonosítókat és jelszavakat.

Érintse meg a sávot, és automatikusan kitölti a felhasználónevét és jelszavát - mindezt csak egy érintéssel! Ezután nyomja meg a bejelentkezés gombot, és kész.

Azok számára, akiket érdekel az adatvédelem, a Jelszó automatikus kitöltése csak akkor helyezi el a hitelesítő adatokat a QuickType sávban, ha ez biztonságos.

Nincsenek tippelő játékok - felismeri az alkalmazáshoz kapcsolódó webhelyet. Ha pedig nem, akkor a QuickType sávot üresen hagyja.

Ha semmi nem jelenik meg a QuickType sávban, nyomja meg a kulcs ikont, hitelesítse a FaceID / Touch ID (vagy az eszköz jelszavának) használatával, és megjelenik az összes mentett jelszó listája. Görgesse végig ezeket, és érintse meg a helyes információkat, és a munka elkészül az Ön számára.

Jelentkezzen be alkalmazásaiba olyan külső szolgáltatásokkal, mint a Facebook vagy a Google?

Semmi gond, ugyanúgy működik, amíg az alkalmazásfejlesztője támogatja a Safari View Controller és az AutoFill funkciókat.

Nem működik a kedvenc alkalmazásai számára?

Az alkalmazásfejlesztőknek először be kell vezetniük a Jelszó automatikus kitöltést alkalmazásukba, hogy ez működjön. Tehát egyes alkalmazások rendelkeznek ezzel a funkcióval, míg mások nem. Tehát jelezze kedvenc alkalmazásfejlesztőinek, hogy szeretné ezt a funkciót!

Lehetőséget keres e-mail jelszavának megváltoztatására vagy frissítésére iPhone vagy iPad készüléken?

Sok olyan olvasót kapunk, akik szeretnék tudni, hogyan frissítsék jelszavukat az eszközeiken, vagy hogyan változtassák meg a jelszavukat, hogy az megegyezzen azután, hogy online frissítették egy e-mail fiók jelszavát.

Nos, ez nem könnyű! Szerencsére van egy cikkünk róla. Tehát, ha ez a saját problémája, nézze meg. Meg fogja tudni, hogyan módosíthatja jelszavát bármely e-mail fiókhoz, és frissítheti a Mail App adatait is!

Aggódik a mentett jelszavak és azonosítók biztonsága miatt?

Nos, neked kellene. Mindannyiunknak komolyan kell vennie a magánéletünket. És szerencsére az Apple egyetért. Ezért mindig hitelesítést igényel, akár Arcazonosítóval, Touch ID-vel, akár a jelszóval, mielőtt bárki megtekintheti a jelszavakat és más hitelesítő adatokat.

Az Apple soha nem osztja meg a jelszavakkal kapcsolatos alkalmazást alkalmazás vagy webhely között. Tehát, ha megadja az egyik alkalmazás (vagy webhely) azonosítóját és jelszavát, az iOS nem tölti ki automatikusan egy másik alkalmazást, még akkor sem, ha ezek a hitelesítő adatok megegyeznek.

Annak ellenére, hogy az Ön jelszavának vagy Face ID / Touch ID azonosítójának megadásával láthatja adatait, az Apple nem látja ezeket az információkat. Az Apple az iCloud kulcstartóval titkosítja mindezt.

Tehát míg az iOS és az iCloud kulcstartó megkönnyíti a jelszavak és azonosítók szinkronizálását az eszközök között, az iOS és az Apple összes operációs rendszere (macOS, watchOS) biztonságban tartja adatait.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan teszi ezt az Apple, olvassa el az iCloud kulcstartó biztonságáról szóló fehér könyvüket.

Legutóbbi hozzászólások