Nem lehet e-maileket küldeni, nem engedélyezi a továbbítást; Javítás

Gondjai vannak az e-mailek küldésével, függetlenül a címzetttől az iPad vagy más iDevice segítségével? E-mailek küldésekor mindig a „Nem lehet levelet küldeni” hibaüzenet jelenik meg? Másolatot helyezett a Kimenő mappába. A szerver elutasította a címzettet, mert az nem engedélyezi a továbbítást. ”

Ha igen, akkor nem vagy egyedül. A közelmúltban sok iPad felhasználó panaszkodik, hogy iPadjük egyáltalán nem tud e-mailt küldeni! Szerencsére ez a hibaüzenet általában azt jelenti, hogy a kimenő e-mail szerver beállításai éppen nem teljesen megfelelőek.

Szerencsére mindannyian, akik tapasztalják ezt a problémát, valóban könnyen megoldható azáltal, hogy visszaállítják az e-mail fiók hitelesítő adatait. Itt csak annyit kell tennie, hogy kijavítsa, amikor készüléke nem tud e-mailt küldeni!

 • Frissítse iOS-jét
  • Különösen, ha ezt a hibaüzenetet látja, amikor megpróbál e-mailt küldeni az iOS 11 rendszeren: „Nem lehet levelet küldeni. Az üzenetet a szerver elutasította ”
 • A Repülőgép mód be- és kikapcsolása
 • Ellenőrizze a kimenő e-mail kiszolgáló beállításait, és ellenőrizze, hogy a felhasználónév és a jelszó szerepel-e és helyesek-e
  • Ne felejtse el ellenőrizni a bejövő vagy kimenő levelek kiszolgálójának több beállítását. Lehetséges, hogy egyikük nem rendelkezik a megfelelő hitelesítő adatokkal
 • Kapcsolja ki a WiFi-t, és küldjön e-maileket mobil adatkapcsolatával
 • Menj Beállítások> Jelszavak és fiók vagy Fiókok és jelszavak (régebbi iOS esetén keresse meg a Mail vagy Mail, Contacts, Calendars elemet), majd koppintson a Fiókok> Koppintson a Problémás fiók elemre
 • A Kimenő e-mail kiszolgáló SMTP> Elsődleges kiszolgáló részében kapcsolja ki a kiszolgálót, majd kapcsolja be újra, és a Kimenő levelek kiszolgálója alatt írja be MINDKET Felhasználónév és jelszó. Koppintson a Kész gombra a módosítások mentéséhez
 • Ellenőrizze az e-mail fiók ajánlott beállításait az Apple Mail Settings Lookup eszközével. Ellenőrizze, hogy ezek a beállítások megegyeznek-e az iDevice-en. Ha nem, frissítse manuálisan az iDevice-t
 • Törölje a problémás e-mail fiókot, majd adja hozzá újra
 • Forduljon az e-mail szolgáltatójához a kérdéssel kapcsolatban, és kérje meg őket, hogy ellenőrizzék, hogy a megfelelő beállításokat használja-e

Miért történik ez velem?

 • Ha egyszerre több e-mailt (vagy e-mail fiókot) próbál meg elérni
 • Hálózati problémák és csatlakozási problémák
 • A kimenő e-mail szerver, az SMTP vagy az e-mail fiók elsődleges kiszolgálójának beállításai helytelenek

Az iPad javításai nem küldhetnek e-maileket

E-mail fiókadatok kézi megadása?

Ha manuálisan állítja be fiókjait, ellenőrizze, hogy van-e felhasználóneve és jelszava az INDOMING and OUTGOING levelezőszerver beállításaihoz az iDevice-n.

A fiókok manuális konfigurálásakor kétszer kell megadnia e-mail fiókjának felhasználónevét és jelszavát - egyszer a bejövő és a kimenő számára.

Néha a legkönnyebb újratelepíteni az e-mail fiókot

Valószínűleg a legegyszerűbb megoldás a problémás e-mail fiók törlése, majd újbóli hozzáadása. Ez a kicsi akció gyakran különbséget tesz, és megoldja mind a kisebb, mind a nagyobb problémákat.

 • Menj Beállítások> Jelszavak és fiókok elemre vagy Fiókok és jelszavak> Fiókok> elemet
 • Érintse meg a problémás e-mail fiókot, és görgessen le a „Fiók törlése”  
 • Érintse meg az üzenetetTörlés az iPhone-ról
 • Ezután hajtsa végre az e-mail fiók hozzáadásának szokásos folyamatátBeállítások> Jelszavak és fiókok> Fiókok> Fiók hozzáadása

Próbálja meg törölni az e-mail tartalmát

Előfordul, hogy magukban az e-mailekben található valami, ami problémákat okoz.

 • Nézze meg azokat az e-mail üzeneteket, amelyeket megpróbált elküldeni, amikor a probléma elkezdődött
 • Törölje a szövegből az ÖSSZES szöveget, képet, mellékletet stb., Beleértve az összes továbbított szálat és üzenetinformációt egy e-mail láncban. Távolítson el mindent, amíg csak üres e-mail tartalma van
 • Ezután írja be, mit szeretne küldeni, és próbálja meg elküldeni!
 • Ha működik, az e-mail tartalmában valami okozta a problémát

Vessen egy pillantást az SMTP beállításaira

1. lépés - Beállítások

Nyissa meg iPhone vagy iPad beállításait, és válassza a Fiókok és jelszavak lehetőséget (régebbi iOS esetén keresse meg a Mail vagy Mail, Contacts, Naptárakat)

2. lépés: Az e-mail fiók

Válassza ki azt az e-mail fiókot, amellyel problémái vannak, az alábbiak szerint koppintson rá.

3. lépés: A következő képernyőn érintse meg a Fiók elemet

4. lépés: HOZZÁADJA AZ IDŐT

Ezen a képernyőn adja meg újra a fiókjához kapcsolódó EMAIL azonosítóját és jelszavát, és koppintson a Kész gombra. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a teljes e-mail azonosítót használja, például: [email protected]. Győződjön meg arról, hogy megadta-e a felhasználónevét és jelszavát, és akkor is helyes-e, ha a jelszó nem kötelező.

5. lépés: Ellenőrizze az SMTP-kiszolgáló beállításait

A Fiókinformációk képernyőn kattintson az SMTP elemre. Amikor a következő képernyőre lép, az SMART kiszolgálót az ELSŐDLEGES SZERVER alatt „Be” állapotban kell látnia.

6. lépés - SMTP SZERVER

Ha az SMTP szerver nincs bekapcsolva, kérjük, érintse meg a kiszolgáló gombot, és állítsa BE a következő képernyőn. Töltse ki a név és jelszó opcionális mezőit.

És ellenőrizze, hogy felhasználóneve és jelszava helyes-e, és hogy a Kimenő e-mail szerver szakaszban szerepel-e.

Ezenkívül ellenőrizze, hogy az SSL használata be van-e kapcsolva, és a Hitelesítés beállítása Jelszó. Ne felejtse el megérinteni a képernyő tetején a Kész elemet a módosítások mentéséhez!

Írja be felhasználói azonosítóját és jelszavát mind a kimenő, mind a bejövő levelek kiszolgálójához.

Amikor a legtöbb e-mail fiókot beállítja, kétszer írja be felhasználói azonosítóját és jelszavát, egyszer a bejövő SMTP-kiszolgálóra, majd ismét a kimenő SMTP-kiszolgálóra.

A szabály alól vannak kivételek, többek között a Microsoft Exchange és az iCloud. A legtöbb más internetszolgáltató és e-mail szolgáltató megköveteli, hogy kétszer adja meg ezeket az információkat.

7. lépés: Kapcsolja ki iPhone vagy iPad készülékét, és próbálja újra az e-mailt

Ez megoldja a tapasztalt hibával kapcsolatos problémát.

Ha ez nem oldja meg a problémát, javasoljuk, hogy törölje az e-mail fiókot az eszközről, és hozza létre újra az e-mail fiókot. Ha a fiók aktív, akkor nem veszít el egyetlen e-mailt sem, amelyet a levelezési mappákban tart.

Törölje az e-mail fiókot, és adja hozzá kézzel

Miután eltávolította a fiókot az alapértelmezett Mail alkalmazásból a következőn keresztül: Beállítások> Jelszavak és fiókok elemre, manuálisan vissza kell adnia a fiókválasztó képernyőn található Egyéb opcióval.

Ezután adja meg az e-mail fiókját az IMAP-beállítások használatával, amikor a rendszer kéri (ezeket az információkat az e-mail szolgáltatótól szerezze be.

Miután hozzáadta fiókját ezekhez a beállításokhoz, el kell kezdenie az e-maileket.

AOL levelezési fiókokhoz

 1. Menj Beállítások> Jelszavak és fiókok elemre vagy Fiókok és jelszavak (vagy Mail régebbi iOS esetén)> Fiókok> Érintse meg a listán az AOL e-mail fiókját
 2. Érintse meg az AOL e-mail címét az oldal tetején
 3. Válassza az SMTP lehetőséget a Fiókadatok közül
 4. Válassza az SMTP lehetőséget az SMPT oldalon
 5. Ellenőrizze, hogy a szerver be van-e kapcsolva
 6. Ellenőrizze, hogy a gazdagép neve smtp.aol.com
 7. Ellenőrizze, hogy a felhasználóneve és a jelszava helyes-e
 8. Állítsa a Hitelesítést Jelszó értékre
 9. Ellenőrizze, hogy a kiszolgáló portja 587

Még mindig nem működik?

Ha fiókja továbbra is problémákat okoz, és továbbra is látja ezt a hibaüzenetet, kövesse nyomon az e-mail szolgáltatóját, és kérje meg őket, hogy erősítsék meg a használt beállításokat, beleértve a gazdagépnevet, a felhasználónévet, a szerver beállításait, a port adatait és az eszköz hitelesítési módját. fiókja (általában a jelszava, de lehet valami más is.)

Olvasói tippek

 • Annak ellenére, hogy a Mail Server kiszolgáló felhasználói név és jelszó beállításai nem kötelezőek, nem választhatóak! Győződjön meg róla, hogy a teljes e-mail címet adta meg felhasználóneveként és e-mail jelszavaként
 • Egy olvasó felfedezte, hogy az e-mail elsődleges szerverének kikapcsolása megoldotta a problémát, és az összes kimenő levelet helyesen küldték el. Egy másik változat, amellyel az iFolks sikeresnek találja, az elsődleges kiszolgáló kikapcsolása és az egyes szerverek bekapcsolása
 • Ellenőrizze a kimenő levelező szerver beállításait. győződjön meg arról, hogy a felhasználóneve és a jelszava benne van. IOS 11 esetén lépjen a Beállítások> fiókok és jelszavak> e-mail fiók> fiók> kimenő e-mail szerver elemre, és érintse meg a szerver nevét az SMTP mellett. Ezután nézze meg az elsődleges kiszolgálót, és ellenőrizze, hogy a felhasználónevét és jelszavát megadták-e és helyesek-e (még akkor is, ha azt írja, hogy a jelszó nem kötelező!)
 • Ha e-mail szolgáltatója nem engedélyezi a biztonságos kapcsolatot az SMTP-vel, a kimenő e-mailhez használja mobilszolgáltatója SMTP-szerverét
  • Vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatójával a konkrét információkért
 • Kapcsolja ki az Ajánlat szintjének növelése lehetőséget. Válassza a Beállítások> Mail> Görgessen le lehetőséget az „Árajánlat szintjének növelése”> Kikapcsolás lehetőségre

Ha továbbra is problémákat tapasztal, javasoljuk, hogy forduljon e-mail szolgáltatójához vagy az Apple ügyfélszolgálatához.

Legutóbbi hozzászólások