Az iPhone Podcast letöltése nem működik, javítás

A Podcast alkalmazás már egy ideje megtalálható az iPhone-on. Bár sok félelmetes harmadik féltől származó alkalmazás létezik, például az Overcast, sok felhasználó még mindig használja az Apple alkalmazást podcastjainak élvezéséhez. Legtöbbször az alkalmazás rendeltetésszerűen működik. Vannak azonban olyan esetek, amikor különféle podcast letöltési problémákba ütközik, és frusztráló megoldani ezeket a problémákat.

Ezek a letöltéssel kapcsolatos problémák magukban foglalják azokat a problémákat, amelyek a podcastok letöltését egyáltalán nem tartalmazzák a részleges letöltésekre vagy az elakadt podcast letöltésekre.

A podcast letöltése nem működik: javítások működnek

A letöltéssel kapcsolatos problémák elhárításának kihívása az, hogy sok oka lehet a letöltési problémáknak, kezdve a hálózati kapcsolattól, a jelerősségtől, egy adott kérdéses podcasttól, az iOS verziótól, az Apple szerverek állapotától vagy az alkalmazás hibájától.

Ebben a cikkben néhány tippet emelünk ki, amelyek segíthetnek a podcast letöltési problémáinak kijavításában az iPhone vagy más iOS eszközön

10+ tipp a podcastok letöltéséhez

 1. Az első dolog az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Apple tartalomszerverek karbantartás vagy egyéb okok miatt működnek-e és nem működnek-e. Nyissa meg a böngészőt, és ellenőrizze az Apple rendszerállapot oldalát. Ha kimaradás van, a letöltési problémák csak ehhez kapcsolódhatnak. Adj neki egy kis időt, és próbáld újra.
 2. Ha most kezdte tapasztalni a podcast letöltési problémáit a legújabb iOS-frissítés után, próbálja meg újraindítani iPhone-ját, és nézze meg, segít-e a problémán.
 3. Néhány felhasználó úgy találja, hogy a hálózati beállítások visszaállítása megoldja a problémát. Menj Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása. Ne feledje, hogy ez a művelet eltávolítja a tárolt WiFi jelszavakat, ezért írja le azokat, vagy álljon rendelkezésre az újbóli belépéshez.
 4. Érintse meg Beállítások> Podcastok> Epizódok letöltése. Győződjön meg arról, hogy ez nincs kikapcsolva, és ehelyett az „Összes lejátszatlan” elemre mutat.
 5. Ellenőrizze a Podcast letöltések hálózati beállításait. Érintse meg Beállítások> Podcastok> PODCASTS BEÁLLÍTÁSOK. Mobiltelefonon vagy csak wi-fi-n keresztül próbál letölteni? Néha a Csak letöltés Wi-Fi-nél beállítottuk, és akkor tapasztalunk letöltési problémákat, amikor a wi-fi nem áll rendelkezésre, vagy nagyon gyenge.
 6. A Csak a Wi-Fi-n kikapcsoláshoz kapcsolhatja a beállítást, és csak a mobil segítségével tesztelheti, hogy ez segít-e a problémában. Így elkülönítheti, ha ez egy Wi-Fi vezérelt probléma.
 7. Módosítsa a Wi-Fi-kapcsolat DNS-jét, és irányítsa az OpenDNS-re vagy a Google nyilvános DNS-ére, és nézze meg, hogy az epizódok elkezdődnek-e letöltéssel. Érintse meg Beállítások> Wi-Fi> lehetőséget Válassza ki az Ön által használt Wi-Fi-kapcsolatot, és érintse meg a jobb szélső ’i’ ikont. Ezután lépjen a DNS sorba, szerkessze a 8.8.8.8 és 8.8.4.4 pontokra, és mentse a beállításokat. Ellenőrizze, hogy ez segít-e a wi-fi sebességével és a letöltési problémákkal.
 8. A Repülőgép üzemmód sok felhasználónak is segített. Húzza felfelé a podcast alkalmazás fő képernyőjén a beléptető központ eléréséhez. Kapcsolja BE a Repülőgép üzemmódot, várjon néhány másodpercet, majd kapcsolja ki. Ellenőrizze, hogy a podcastok letöltődnek-e.
 9. Csatlakoztassa iPhone készülékét az áramforráshoz. Ezután érintse meg a gombot Beállítások> Podcastok> Podcastok szinkronizálása. Próbálja meg ezt a beállítást néhányszor KI és BE állapotba kapcsolni, és várjon körülbelül 5 másodpercet a váltások között. Ez a művelet néha segít a kérdésben.
 10. Zárja be a Podcast alkalmazást, és indítsa újra az iOS-eszközt. Nyissa meg a Podcast alkalmazást, és próbálja meg frissíteni, és ellenőrizze, hogy működik-e. Ha iPhone-ján vagy iPadjén iOS 10 vagy újabb operációs rendszer fut, törölheti eszközéről a Podcast alkalmazást, majd újratelepítheti az alkalmazást. A törlés és újratelepítés néha megoldhatja a problémát a részleges letöltések körül. A másik dolog, ami részben letöltött / elakadt epizódokkal kapcsolatos, a letöltés megszakítása és újraindítása.
 11. Az utolsó lehetőség itt lenne az iPhone visszaállítása és annak ellenőrzése, hogy megoldja-e a problémát. A visszaállítás sokunk számára időigényes. Javasoljuk, hogy próbálja ki egy harmadik féltől származó alkalmazást, például az Overcast alkalmazást, és ellenőrizze, hogy továbbra is fennállnak-e a letöltési problémák az iPhone visszaállítása előtt.

Reméljük, hogy a tíz tipp egyike segít ebben a frusztráló kérdésben. Ha még mindig nem jár sikerrel, forduljon az Apple ügyfélszolgálatához, és nézze meg, hogy tudnak-e segíteni a problémák megoldásában.

Legutóbbi hozzászólások