Hol van az AirDrop az iOS 11+ és az iPadOS rendszerben? Megtaláltuk és még sok más!

AirDrop-ot keres az iOS vezérlőközpontjában frissítés után, és nem találja sehol az iOS11 + és az iPadOS rendszerekben? Nos, addig sem találtuk meg, amíg véletlenül nem találtuk meg a Control Center elrejtve.

Tehát itt van az AirDrop lapja az iOS 11-ben

Az iOS és az iPadOS (11+) drasztikusan átalakította (és néhány ember számára továbbfejlesztette) Vezérlőközpontot. 2 oldal helyett egy képernyő közepére áll vissza. Még olyan funkciókat is tartalmaz, mint az alacsony energiafogyasztású mód, és végre végre tudunk hajtani némi testreszabást a Vezérlőközpont Beállításain keresztül. Tehát a kapcsolók hozzáadása sokkal könnyebb lett.

De akkor ott van az AirDrop.Amióta emlékszem, ez a Control Center alapeleme. De az iOS 11+ alkalmazással eltűnik. Alapértelmezés szerint nincs meg, és nincs testreszabási lehetőség. Szóval igen, hol a fene rejtőzik?

A válasz Deep Press vagy 3D Touch

Igen, jól hallottad. Az AirDrop mostantól csak hosszan megnyomva vagy 3D érintéssel érhető el a „kapcsolatok” csempék bármelyik váltóján, beleértve az AirPlane Mode, a WiFi, a Cellular és a Bluetooth funkciót. Egyszerűen nyomja meg mélyen vagy nyomja meg a 3D gombot. Érintse meg ezen ikonok egyikét, és egy nagyobb menü jelenik meg, amely további két választást kínál: AirDrop és Personal Hotspot.

A 3D Touch nélküli iPhone és iPad készülékek esetében ugyanazon ikonok (Repülőgép üzemmód, WiFi, Cellular vagy Bluetooth) mély megnyomásával megjelenik ugyanaz a menü.

Nem tudom, miért döntöttek úgy, hogy NEM veszik fel az AirDrop-ot (vagy a személyes hotspotot) a Vezérlőközpont testreszabható opcióiba, de nem tették meg.

Az AirDrop szintén most a beállítások között

Az iOS 11 új Beállítások menüvel is rendelkezik, csak az AirDrop számára. És nagyon könnyű megtalálni. Menj Beállítások> Általános> AirDrop.Ezután állítsa be az AirDrop beállítást, válasszon a Kikapcsolás, Csak a névjegyek és a Mindenki között.

Emlékeztetőül javasoljuk a Mindenki kiválasztását - ez a választás adja a legkonzisztensebb eredményeket.

Ha problémái vannak azzal, hogy az Airdrop működjön iOS-eszközein, javasoljuk, hogy nézze meg a Ne zavarjanak beállítást. Ha az iDevice készülékén engedélyezve van a DND, úgy tűnik, hogy az Airdrop nem működik együtt. Kapcsolja ki a készüléken a Ne zavarjanak beállítást, és próbálja ki.

Kérjük, bátran nézze meg Airdrop hibaelhárítási tippjeinket és videónkat a fenti kapcsolódó cikkek fenti szakaszában.

Éjszaka is eltolódott a Vezérlő Központtól!

Az iOS vezérlőközpontjának másik hiányzó eleme az Éjszakai váltás. Az Éjszakai műszak be- vagy kikapcsolásához 3D Touch vagy mélyen nyomja meg a fényerő csúszkát. A felugró menüben érintse meg az Éjszakai váltás ikont a csúszka alján a be- vagy kikapcsoláshoz.

És van Drag & Drop!

Készüljön fel arra, hogy szuperhatékony és produktív lesz az iOS új Drag & Drop (D&D) funkciójával! Nagyon klassz, egész bejegyzést írtunk csak rá. Tehát nézze meg, és kapcsolja be D & D-jét.

Legutóbbi hozzászólások