Az emoji nem működik vagy nem jelenik meg iPhone, iPad vagy iPod készülékeken?

Számos felhasználó arról számolt be, hogy időnként az Emoji-juk nem működik megfelelően az iPhone-okon, iPad-eken és más iDevice-eken. Az Emoji-val ellátott üzeneteket vagy nem kézbesítik a címzetteknek, vagy szövegeikben furcsa ikonok láthatók olvasható szavak helyett.

Eltűnt az emoji billentyűzeted? Nincs emoji parancsikon?

Néhány olvasó felfedezte, hogy miután frissítette eszközét a legújabb iOS vagy iPadOS verzióra, az emoji billentyűzet hiányzik a képernyőn megjelenő billentyűzetből. És általában ez könnyen megoldható.

Csak nyomja meg a mosolygó arc ikont, vagy tartsa lenyomva a világ (földgömb) ikont a telepített billentyűzetek listájának megtekintéséhez. IPhone modelljétől függően előfordulhat, hogy mindkét ikont vagy csak egyet lát.

Bizonyos teljes képernyős iPhone-okon most külön gombok vannak az Emoji és a nyelvi billentyűzetek számára.

Feltétlenül tartsa lenyomva a földgömb ikont a billentyűzeten, amíg meg nem jelenik a billentyűzetek listája.

Ha eszközén már telepítve van az emoji billentyűzet, akkor azt látnia kell ott. Koppintson rá, hogy megjelenítse a hangulatjeleket a képernyőn megjelenő billentyűzeten.

Ha nem látja az Emoji opciót, kövesse az alábbi lépéseket az emoji billentyűzet eszközére történő telepítéséhez.

Az emoji nem működik: javítások

Ha ezt a problémát tapasztalja, két dologgal kell tisztában lennie:

 1. Az iOS 5 vagy újabb rendszert futtató iOS eszközök képesek Emoji küldésére; csak ellenőriznie kell, hogy ez a funkció be van-e kapcsolva!
 2. Adja hozzá az iPhone Emoji billentyűzetet
  1. Menj Beállítások
  2. Válassza a lehetőséget Tábornok
  3. Választ Billentyűzet

  4. Válassza a lehetőséget Billentyűzetek

  5. Ellenőrizze ezt Emoji billentyűzetként szerepel
   1. Ha nem, válassza a lehetőséget Új billentyűzet hozzáadása
   2. Koppintson az Emoji elemre
  6. Az emoji opciók biztosításához iPhone és iDevices alkalmazásának le kell töltenie az Emoji billentyűzetet a Billentyűzetek listájáról. Ellenőrizze, hogy az emoji megjelenik-e az Üzenetek szolgáltatásban
 3. Ha az emoji továbbra sem jelenik meg
  1. Menj Beállítások
  2. Válassza a lehetőséget Tábornok
  3. Választ Billentyűzet
  4. Koppintson aBillentyűzetek
  5. Ha az emoji billentyűzet szerepel a listán, de nem jelennek meg, koppintson a ikonraSzerkesztésgomb
  6. A törléshez nyomja meg a piros mínuszjelet, majd nyomja meg a gombot Kész
  7. Ugyancsak ellophatja az emoji billentyűzetet annak törléséhez, ha az emoji billentyűzet már szerepel a listán. Először törölje, majd érintse meg az új billentyűzet hozzáadása elemet, majd válassza az Emoji billentyűzetet
  8. Indítsa újra az iPhone-t vagy az iDevice-t
  9. Visszatér Beállítások> Általános> Billentyűzet> Billentyűzetek
  10. Válassza az Új billentyűzet hozzáadása lehetőséget, majd válassza az Emoji lehetőséget

Használja a Bitmoji billentyűzetet? Próbálja meg eltávolítani!

Néhány olvasó tudatta velünk, hogy amikor eltávolították eszközeikről a bitmoji billentyűzetet, emoji billentyűzetük ismét megjelent!

Bizonyos felhasználók számára problémákat okozhat a bitmoji billentyűzet és a natív emoji billentyűzet együttes működése. Tehát próbáld meg eltávolítani a bitmoji-t, és nézd meg, mi történik.

A billentyűzet eltávolításához lépjen a Beállítások> Általános> Billentyűzet> Billentyűzetek elemre, és érintse meg a Szerkesztés gombot, majd törölje a bitmoji billentyűzetet.

Az emojim furcsa szimbólumoknak tűnnek!

Az emoji furcsának vagy zaklatónak tűnhet, ha Emoji üzenetet küld egy olyan eszközre, amely nem támogatja az Emoji-t, például régebbi iOS-eszközökre vagy Android-telefonokra stb.

Az Emoji azonban akkor jelenik meg az összes iDevice-en, ha a feladó eszközén az Emoji telepítve van és ENABLED.

Az iOS 5 és újabb verziók támogatják az emojik megjelenítését, még akkor is, ha a tulajdonos nem kifejezetten adta hozzá az emoji billentyűzetet.

Frissítve egy új iOS vagy iPadOS verzióra, és nincs emoji?

Kövesse ezeket a lépéseket az emoji billentyűzet törléséhez és hozzáadásához.

Lépjen a Beállítások> Általános> Billentyűzet> Billentyűzetek> Koppintson a Szerkesztés> Hangulatjel eltávolítása> Új billentyűzet hozzáadása> Hangulatjel hozzáadása elemre.

Mi történik a prediktív hangulatjelekkel az iPhone, iPad vagy iPod készülékeken?

Ha az iOS és az iPadOS továbbra sem mutat prediktív hangulatjelet, indítsa újra eszközét, ellenőrizze, hogy a prediktív be van-e kapcsolva a billentyűzet beállításaiban.

Ezután próbáljon beírni egy csomó véletlenszerű hangulatjelet magának az üzenetbe, majd törölje őket, mielőtt elküldi őket. Ez a művelet gyakran visszaállítja az eszköz prediktív hangulatjelét.

Ha a beírás és a törlés nem működött, próbálja meg valóban elküldeni magának. További tippekért olvassa el ezt a cikket: iPhone Prediktív szöveg, Emoji nem működik, Javítás.

Nincs idő? Nézze meg videónkat

Semmi sem javítja az emoji-t (hangulatjeleket), amely nem működik az iPhone-on, iPad-en vagy iPod-on?

Próbáljon biztonsági másolatot készíteni a telefonról (iCloud vagy iTunes / Finder segítségével). Ezután állítsa be a telefont újként, és állítsa vissza a telefont a legutóbbi biztonsági másolatból.

Egyébként itt az ideje, hogy kapcsolatba lépjen az Apple ügyfélszolgálatával.

Ha egy Apple Store közelében lakik, egyeztessen egy találkozót az Apple Store Genius készülékkel az eszköz ellenőrzéséhez és diagnosztizálásához.

Legutóbbi hozzászólások