Csúsztassa a feloldáshoz, amely nem működik iPad / iPhone készüléken

Számos felhasználó arról számolt be, hogy a csúsztatás feloldásához funkció vagy nem működik, és nem reagál, vagy nagyon lassan reagál, ami lehetetlenné teszi az eszköz feloldásának csúsztatását. Több felhasználó azt is kijelentette, hogy ez a probléma az eszközök vagy alkalmazások frissítése után kezdődött.

Csúsztassa a javítások feloldásához

Az egyes lépések kipróbálása után ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e

 • A készülék alapállapotba állításához nyomja meg és tartsa lenyomva az Alvó / Ébresztő (be / ki) és a Kezdőlap gombot együtt, amíg meg nem jelenik az Apple logó (figyelmen kívül hagyja a piros csúszkát).
 • Nyomja határozottan a képernyő teljes keretét; laza kapcsolat lehet
 • Előfordul, hogy a nedvesség okozza ezt a problémát, próbálja meg megszárítani a képernyőt és az iPhone készüléket puha nedvszívó ruhával, vagy hagyja egy ideig kikapcsolva az iPad készüléket
 • A képernyőn van törmelék vagy por? A piszkos képernyő néha leállítja a többérintéses képernyő megfelelő működését (lásd ezt a cikket). Próbálja megtisztítani a képernyőt, és próbálja újra.
 • Kérje meg a Sirit, hogy nyissa meg az alkalmazásokat a lezárási képernyőn. A Siri egy másik (titkos) módszer a kezdőképernyő elérésére. Tartsa lenyomva a Kezdőlap gombot, amíg a Siri megkérdezi: „Miben segíthetek?” Mondja meg a Beállítások megnyitása, a Mail megnyitása stb. Parancsot, és ha a rendszer kéri, írja be a jelszavát. Miután belépett egy alkalmazásba, nyomja meg a Kezdőlap gombot.
 • Helyezze vissza az iTunes biztonsági mentéséből az eszköz számítógéphez csatlakoztatásával. (Először készítsen biztonsági másolatot eszközéről, lásd ezt a cikket)

Miután elérte a Kezdőlap lehetőséget, fontolja meg az alkalmazások frissítését az alkalmazásbolton és az iOS rendszeren az iDevice legújabb verziójára. Válassza a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés lehetőséget, és onnan frissítsen.

Látni egy hosszú téglalap alakú dobozt, amikor megpróbál csúszni?

Lehet, hogy a VoiceOver (egy kisegítő lehetőség) be van kapcsolva. Ha megnöveli az iDevice hangerejét, megmondja, mit koppint a képernyőn? Ha igen, próbáljon háromszor kattintani a Kezdőlap gombra, és nézze meg, hogy ez kikapcsolja-e. Amint elérte a kezdőképernyőt, módosítsa a kisegítő lehetőségek parancsikonját a Beállítások> Általános> Kisegítő lehetőségek> Kisegítő lehetőségek parancsikonra kattintva (ennek eléréséhez görgessen egészen lefelé.) Háromszoros kattintását változtassa meg a VoiceOver helyett.

Ha a háromszoros kattintás nem működött, kapcsolja ki a VoiceOver funkciót

 1. Koppintson duplán a kezdőlap Beállítások ikonjára
 2. Három ujjal görgessen lefelé az Általános menüig, és kattintson rá duplán
 3. Három ujjal görgessen le a Kisegítő lehetőségek menüig, és kattintson rá duplán
 4. Koppintson duplán a VoiceOver menüpontra
 5. Kapcsolja ki a VoiceOver funkciót

A VoiceOvert az iTunes segítségével is kikapcsolhatja. Csatlakoztassa iPhone-ját az iTunes-hoz, kattintson az eszközre, válassza az Összegzés panelt, és válassza a Kisegítő lehetőségek konfigurálása lehetőséget. Kapcsolja ki a VoiceOver funkciót a Semmi, majd a Kijelölés kiválasztása részben

Összefüggő:

 • iPad Frozen, nem válaszol, hogyan lehet javítani
 • „Az iPhone 4 kialudt”; Javítás

Legutóbbi hozzászólások