Az App Store üres a macOS Sierra alkalmazással, javítás

Miután Mac-eket és MacBook-okat frissítettek macOS Sierra-ra, olvasóink egy része felfedezte App Store-ját üresen a macOS Sierra-val. Ez a probléma más OS X verziókban is előfordul, mint például az El Capitan. Ez a probléma viszonylag könnyen megoldható probléma, mivel régi cache fájlok miatt következik be, amelyeket nem megfelelően kezelnek a macOS vagy az OS X frissítése során.

kapcsolódó cikkek

 • A macOS alkalmazásbolt frissítései nem jelennek meg?
 • Alkalmazások összeomlanak Mac-en?

Gyors pálya

 • Lépjen ki az App Store-ból, és nyissa meg újra a Shift billentyűt a billentyűzet bal oldalán
 • Állítsa le, majd kapcsolja be (NE HASZNÁLJA AZ ÚJRAINDÍTÁST - végezzen teljes kikapcsolást)
 • Módosítsa a dátum- és időbeállításokat másra, mint az aktuális időzónára és régióra
 • Frissítés egy kombinált macOS-frissítés használatával, nem pedig az alkalmazásbolt frissítésével
 • Kijelentkezés és visszalépés a Mac App Store-ba. És ellenőrizze, hogy a kiválasztott ország helyes-e
 • Távolítsa el az App Store gyorsítótár mappáit a felhasználói könyvtár gyorsítótárából
 • Állítsa vissza az elfogadott tanúsítványok gyorsítótárát

Az első lépések az App Store számára üresen a macOS Sierrával

 • Mielőtt tovább térne az időigényesebb tippekre, próbálkozzon ezzel: jelentkezzen ki és állítsa le. Ezután várjon néhány percet, és indítsa újra. Nézze meg, hogy működik-e a Mac App Store.
 • Lépjen ki a Mac App Store-ból, és indítsa újra, miközben a Shift billentyűt tartja a billentyűzet bal oldalán. Miután megnyitotta, próbálja meg újra frissíteni az alkalmazásokat.
 • Egyes felhasználók szerint a Rendszerbeállítások dátumának és idejének megváltoztatása másra, mint a jelenlegi helyükre és időzónájukra, ideiglenesen javítja a hozzáférést a Mac App Store-hoz

Ellenőrizze a macOS-t

Ellenőrizze továbbá, hogy van-e frissítés a macOS-on. Először határozza meg, hogy a Mac melyik verziója fut jelenleg.

 1. A bal felső Apple menüben válassza az About This Mac lehetőséget. A verziószám közvetlenül a MacOS (vagy Mac OS X) cím alatt jelenik meg
 2. Az összeállítás számának megtekintéséhez kattintson a verziószámra. Zárójelben jelenik meg a verziószám mellett

Ha a Mac nem a macOS legújabb verzióját futtatja, kattintson a Szoftverfrissítés gombra, és ellenőrizze, hogy ezzel megnyílik-e az App Store. Ha nem, és a Mac-nek frissítésre van szüksége, nyissa meg a kívánt böngészőt, és keresse meg az Apple ügyfélszolgálati webhelyét a legújabb Apple kombinált frissítéssel a macOS számára. Ezeket a kombinált frissítéseket közvetlenül az Apple tölti le a Mac App Store használata nélkül.

Kombinált frissítés?

Egy macOS (vagy Mac OS X) kombinált frissítés tartalmazza az összes változtatás az említett nagy verzió eredeti kiadása óta. Következésképpen egy kombinált frissítés használható arra, hogy ugyanazon a fő verzióban bárhonnan frissítsen.

Vannak, akik inkább frissítik a macOS-t vagy az OS X-t a frissített kombinált letöltésekkel. Az egyik legnagyobb okuk az, hogy ha valami rosszul történt egy korábbi operációs rendszer frissítéssel, akkor a kombináció futtatása általában megtisztítja ezeket a problémákat. Összehasonlításképpen, a szekvenciálisan végzett frissítések az ilyen típusú meglévő problémákat hagyhatják a Mac-en

Jelentkezzen ki az App Store-ból és ellenőrizze az országot

Próbáljon meg kijelentkezni az App Store-ból, majd jelentkezzen be újra. Az App Store menüsorán kattintson a Store> Bejelentkezés lehetőségre. Lépjen ki az App Store alkalmazásból, majd indítsa újra és jelentkezzen be.

Ellenőrizze továbbá, hogy a Mac App Store csatlakozik-e az Ön jelenlegi országához

 1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és válassza a Fiók> Saját fiók megtekintése lehetőséget
 2. Az Ország / régió jobb oldalán kattintson az „Ország vagy régió módosítása” elemre.
 3. A „Válasszon országot vagy régiót” menüből válassza ki az új országot vagy régiót
 4. Az Üdvözöljük az iTunes Store oldalon kattintson a Folytatás gombra
 5. Tekintse át és fogadja el a feltételeket
 6. Adja meg fizetési módját és számlázási címét

Ezen információk frissítése megváltoztatja az összes Apple-termék összes országának országát, beleértve az iTunes Store-t, az App Store-ot, az iBooks Store-ot vagy a Mac App Store-ot is.

Mint említettük, néhány felhasználó azt állítja, hogy a Rendszerbeállítások dátumának és idejének megváltoztatása az EGYÉB-re, mint a jelenlegi helyük és időzónájuk ideiglenesen javítja a hozzáférést a Mac App Store-hoz - ezért tegye meg ezt is, ha a Mac App Store-régió javítása nem oldotta meg a problémát. probléma.

Az App Store következő lépései üresen a macOS Sierrával

1. lépés: Kezdje a Könyvtár gyorsítótárával

A frissítések után a legtöbb probléma a Mac gyorsítótár fájljaival kapcsolatos. Nyisson meg egy munkamenetet a Finderben, írja be a „~ / Library / Cache /” szót, és nyomja meg a Go gombot.

Ez megmutatja a gyorsítótár összes mappáját.

Azok a mappák, amelyek érdeklik ezeket a problémákat, mind az alkalmazásbolthoz kapcsolódnak.

Keresse meg a következő öt konkrét mappát:

 • com.apple.appstore
 • raktárszámla
 • raktárkészletek
 • tárolt letöltés
 • storeinapp

A fő fájl az első.

2. lépés: Megszabadulni ezektől a mappáktól

Helyezze ezeket a mappákat a kukába. Most biztonságosan törölheti az ideiglenes elemeket a / private / var / mappákból. A Mac újraindításakor a beépített gyorsítótár-törlési funkciók indulnak, és a / private / var könyvtárban lévő ideiglenes elemek törlődnek, a / var / mappák pedig szükség szerint törlik magukat.

Tehát csak annyit kell tennie, hogy újraindítja a Mac-et. Ennek vissza kell hoznia az alkalmazásbolt képernyőjét, minden részletével együtt.

Ha valamilyen okból még mindig problémái vannak egy üres tárral a macOS Sierra-n, indítsa újra Mac-jét csökkentett módban (Indítsa újra a Shift billentyűt lenyomva tartva).

ÖSSZEFÜGGŐ: Az üres App Store javítása iPhone vagy iPad készüléken

Ez a biztonságos újraindítás további tevékenységeket végez az ideiglenes fájlok és gyorsítótárak megszabadítása érdekében. Amikor a Mac befejezte a biztonságos módba történő indítást, folytassa újra, és indítsa újra a szokásos módon, és gondoskodnia kell a problémáról. Gyakorlatilag a macOS-szal kapcsolatos problémák elhárításakor kezdje a kapcsolódó terület gyorsítótár-fájljaival. Úgy tűnik, hogy ez megoldja a legtöbb problémát.

Távolítsa el az érvénytelen vagy helytelen tanúsítványokat

Állítsa vissza az elfogadott tanúsítványok gyorsítótárát

 1. Nyissa meg a Finder> Ugrás> Ugrás mappához elemet
 2. Az Ugrás a mappához keresősávba írja be a / var / db / crls /
 3. Kuka a crlcache.db és az ocspcache.db fájlokat
 4. Adja meg a rendszergazda jelszavát, ha a rendszer kéri
 5. Indítsa újra a rendszert, és ellenőrizze, hogy működik-e az App Store

 • Azt hiszem, a problémámnak köze volt a Mac hálózati beállításaihoz. Megnyitottam a hálózati beállításokat, kiválasztottam a hálózati adaptert, rákattintottam az Advanced gombra, a Proxies fülre mentem, és nem jelöltem be az Automatic Proxy Configuration lehetőséget. Ez mindent rendbe hozott.
 • A frissítéshez használja a Terminált! A Terminal manuálisan telepíti a frissítéseket, és miután végzett, indítsa újra és ellenőrizze újra a Mac App Store-ot. Nyissa meg a Terminált (Alkalmazások> Segédprogramok> Terminál), és írja be: szoftverfrissítés -i -a
 • Ellenőrizze, hogy be van-e jelentkezve az iTunes alkalmazásba. Azt hittem, hogy már bejelentkeztem, azonban amikor megpróbáltam „megtekinteni a fiókomat”, a rendszer kéri, hogy jelentkezzen be. Bejelentkezés után zárja be az iTunes alkalmazást, és „kényszerítse kilépni” az App Store-ból. Ezután nyissa meg újra az App Store-ot, miközben lenyomva tartja a shift billentyűt. Bár a visszaállítás korábban nem működött önmagában, az iTunes-ba való bejelentkezés után működött
 • Állítsa vissza az NVRAM fájlt, majd távolítsa el a com.apple.appstore.plist AND com.apple.storeagent.plist fájlt, majd indítsa újra
 • Megváltoztattam az időzónámat egy másik helyre, újraindítottam, majd visszatértem a Rendszerbeállítások> Dátum és idő lehetőségre, és kiválasztottam az Időzóna automatikus beállítása lehetőséget az aktuális hely használatával. Ez megtette a trükköt számomra - a Mac App Store visszatért!
 • Az Apple Discussion felhasználó a következő javítást találta: Az App Store frissítései az elmúlt 30 napban találhatók a ~ / Library / Application Support / App Store / updatejournal.plist könyvtárban. Miután biztonsági másolatot készített a fájlról valahol, nyissa meg Xcode-ban, vagy bármely más alkalmazásában, amely hierarchikusan szerkesztheti az XML-fájlokat. A Gyökér >> autoInstalledUpdates alatt található a 0. tételsel kezdődő elemek listája. Törölje a 0. elemet. (Az az elem, amely éppen alatta volt, az új 0. tétel lesz.) Mentés. Nyissa meg az App Store-ot, és keresse meg a frissítéseket. Ha a frissítések megjelennek, kijavította. Ha nem, akkor lépjen vissza, és törölje a következő elemet 0. Ismételje meg, amíg az App Store frissítések nem mutatnak valamit. (Esetemben, amikor eltávolítottam a Numbers.app utolsó frissítését tartalmazó elemet, az App Store újra helyesen kezdett el viselkedni.)
 • A hibaelhárítás során a Safari nem tudott csatlakozni egyetlen webkiszolgálóhoz sem. Ez arra utalt, hogy a problémának valami köze van a Mac hálózati beállításaihoz. Megnyitottam a hálózati beállításokat, kiválasztottam a hálózati adapteremet, rákattintottam az Advanced gombra, a Proxies fülre léptem, és nem töröltem az Automatikus proxy konfiguráció jelölőnégyzetet. Nekem ez bevált.

Legutóbbi hozzászólások