Az új Apple Pencil 2, ezt kell tudnia

A mai nap meglehetősen mozgalmas és meglepő volt az Apple rajongói számára mindenhol. Míg voltak olyan termékek, amelyekről tudtuk, hogy úton vannak (az iPad), másokat (MacBook Air / Mac Mini) meglepő módon jelentettek be.

A mai nap középpontjában az iPad állt, mivel ellopta a show-t. Két új iPad modell bemutatása mellett az Apple egy vadonatúj Apple ceruzát is bejelentett.

Bármilyen okból az Apple nem fogja ezt Apple Pencil 2-nek hívni. De ennek a darabnak a kedvéért ezt fogjuk hívni.

Ajánlott olvasmány

  • Az Apple bemutatja az új MacBook Air és iPad Pro eszközöket
  • A legjobb tippek az új Apple ceruzához

Mit csinál az Apple Pencil 2?

Nos, ha azt akarja kérdezni, hogy mit csinál az új Apple Pencil, akkor kezdje azzal, hogy megnézi a dizájnt. Elmúlt a hengeres kialakítás, mivel most egy él van, amely teljesen ellapult.

Ennek oka a mellékelt mágnes, amely megkönnyíti az új iPad Pro széléhez való rögzítést. Most már nem kell aggódnia a mellékelt töltőkulcs használata miatt, vagy ha a ceruza kilóg az iPad töltőportjáról, hogy levet kapjon.

Minden a gesztusokról

Bár úgy tűnik, hogy az Apple Pencil 2.0 tényleges írási aspektusa megegyezik, nagy változás van ennek használatában. Először is megérintheti a Pencil 2-t, és felébresztheti iPadjét.

Innentől kezdve az Apple két különböző „módot” vagy „funkciót” integrált a 2. ceruza használatához. Az első írásmód, amely lehetővé teszi, hogy váltson ceruza és radír között.

Van egy új "rajz" mód is, amely számtalan feladat elvégzését teszi lehetővé. A legjobb része ennek? Az Apple kijelenti, hogy a Pencil 2 testreszabható attól függően, hogy melyik alkalmazást használják.

Ennek képessége abszolút fenomenális, főleg, hogy mindent alkalmazásonként testre szabhat. Nyilvánvaló, hogy az alkalmazásfejlesztőknek frissíteniük kell a dolgokat a végén, hogy minden zökkenőmentesen működjön.

Dupla érintés

A Photoshop közelgő kiadása mellett egy másik módja annak, hogy ezek az új gesztusok jelentős játékváltóvá váljanak. A színpadi bemutató során a Photoshop „teljes” verzióját bemutatták az új iPad Pro-n, Apple Pencil 2-vel.

A bemutató során dupla koppintásnyi mozdulatot mutattak a Pencil 2-n, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a nagyítást vagy kicsinyítést. Ez még finomabb ellenőrzést biztosít az új iPad Pro projektjeinek szerkesztésekor. Arra is számítunk, hogy az alkalmazásfejlesztők több alkalmazáshoz eljuttatják ezt az új duple-tap gesztust.

Kompatibilitás

Íme a nagy kérdés, ami mindenkinek eszébe jutott: Kompatibilis-e ez a jelenlegi iPad Pro-mmal? Sajnos a régebbi iPad profik tulajdonosai számára a válasz nemleges.

Az Apple jegyzékében kijelenti, hogy ez az csak az új 11 és 12,9 hüvelykes iPad Pro-val kompatibilis. Akik a régi 9,7, 10,5 vagy 12,9 hüvelykes modelleket birtokolják, azok kénytelenek lesznek használni az eredeti Apple ceruzát.

Árak és extrák

Az eredeti Apple Pencil 99 dolláros áron jelent meg. Azok számára, akik az új iPad Pro beszerzését választják, további néhány dollárért kell rugózniuk, mivel az Apple Pencil 2 ára 129 dollár.

Továbbá, most, hogy van egy lapos oldala a ceruzának, az Apple gravírozási lehetőségeket kínál. Ez azt jelenti, hogy testreszabhatja új iPadjét és Apple Penciljét, ha úgy dönt.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ha valaha is tervezi az iPad újrafeladását a ceruzával, akkor a személyes gravírozás nem biztos, hogy jó dolog.

Végső gondolatok

Ha olyan all-in-one számítógépet keres, amely mindent el tud érni, az iPad Pro hihetetlen. Az iPad Pro és az Apple Pencil 2 növekményes és nagyobb változásai és frissítései elegendőek ahhoz, hogy ki akarjam üríteni a bankszámlámat, hogy ilyet szerezzek.

A fennmaradó kérdés az, hogy ezek a változások mennyire lesznek hasznosak. Az iPad Pro és az Apple Pencil 2 csak november 7-én indul, ezért várnunk kell, és meglátjuk, mi következik.

Ráadásul az alkalmazásfejlesztőknek fel kell szállniuk a fedélzetre, hogy valóban a lehető legjobb tapasztalatokat szerezhessük. De az Apple nagyon jó abban, hogy mindenki ugyanazt a dalt énekli.

Mondja el, mit gondol az iPad Pro-ról és az új Apple Pencil 2-ről. Insta-vásárlásról van szó? Vagy várni fogja a vélemények közzétételét, mielőtt felvenné egyet.

Legutóbbi hozzászólások