A legjobb tippek az új Apple ceruzához

Az iPad Pro-hoz elérhető Apple Pencil mindenképpen játékváltó, ha iPadeket kell használni. A ceruza gyönyörűen megtervezett. Hosszabb, mint a hagyományos ceruza, amelyet az ember a korokban látott. Igazi ceruzára hasonlít, és természetesnek érzi, hogy tartani tudja.

A ceruza pontossága nagyon lenyűgöző a hegyébe épített érzékelők miatt. Ami még csodálatos, hogy a ceruza képes megfejteni az írásra vagy rajzolásra használt erőt és dőlést, és ezt lefordíthatja a képernyőre.

Kép forrása: Apple

Az iPad Pro A9X chipje nagyon felelőssé teszi a ceruzát. Alig van késés a felhasználói élményhez, amikor megpróbálja használni a ceruzát az iPad pro készülékén.

Az Apple Pencil első használatakor vegye le a kupakját, és dugja be az iPad Pro Lightning csatlakozójába. Néhány másodperc múlva megjelenik a Párosítás gomb. Érintse meg. A ceruza párosítása sértetlen marad, amíg újra nem indítja az iPad készüléket, vagy bekapcsolja a Repülőgép módot. Újra párosítania kell, ha újraindítja az iPad készülékét.

Alapvető alkalmazások az Apple ceruzához 

Annak érdekében, hogy az Apple ceruzája a lehető legjobb értéket hozza ki, érdemes ellenőrizni néhány olyan alkalmazást, amely támogatja a ceruza funkcióit. A ProCreate egy kötelező alkalmazás, amely támogatja a rajzolást és a digitális festést. A YouTube-on jó néhány video-oktatóanyag van, amely segítséget nyújthat a rajzigényeihez. Itt van egy, amelyet sok felhasználó nagyon megkedvelt, és jó kritikákat kap.

Az Apple ceruza webhelye jó néhány alapvető tippet is tartalmaz a ceruza használatával kapcsolatban.

Ha olyan alkalmazást keres, amely támogatja a jegyzetelést, ne keresse tovább a Notability-t. Ez egy nagyszerű alkalmazás, amely támogatja az Ön napi jegyzetelését az Apple Pencil használatával. Megtekintheti a OneNotes alkalmazást is, amely egy másik népszerű alkalmazás az Apple Pencil jegyzeteléséhez. Ha jó színező alkalmazást keres, a Pigment megmenti.

Ha naponta szeret naplózni, akkor a ceruzával ellátott iPad pro nagyszerű kombináció, különösen akkor, ha a Noteshelf-tel együtt használják napi naplózásra. Számos felhasználó olyan alkalmazásokat is javasol, mint például az első és a második nap a naplózáshoz. Érdemes ezeket megnézni, és az ízlésének leginkább megfelelőt használni.

Fontos kiegészítők az Apple ceruzához

Néhány, az iPad Pro 9.7-et használó felhasználó panaszkodott az esetleges karcolási jelek miatt, amelyek az Apple Pencil képernyőn történő használatakor maradhatnak. Ezek a karcolások enyheek és nem is annyira láthatók, de ha úgy tetszik, szerezhet magának néhány jó képernyővédőt, amelyek működnek az Apple ceruzával.

A 12.9 ″ -es Skinomi és a 9.7 ″ -es TechMatte amFilm valóban jó lehetőség, és nagyon ajánlott. Úgy tűnik, hogy a TechMatte jobb az érintéssel.

Számos töltő áll rendelkezésre az iPad pro töltéséhez. Javasoljuk, hogy ragaszkodjon az Apple töltőkhöz, és ne használja az ebay-en vagy más webhelyeken található hamis töltőket.

Az Apple ceruzával kapcsolatos gyakori problémák elhárítása

Az Apple Pencil nagyon erős eszköz, és minimális problémákat okoz. Leggyakrabban a tapasztalt problémák a Bluetooth-kapcsolathoz kapcsolódnak, amely összeköti a ceruzát az ipaddal, vagy a ceruza laza hegyével. A másik fontos szempont annak biztosítása, hogy az Apple ceruzájának elegendő akkumulátora legyen.

Az Apple Pencil használatakor felmerülő problémák körüli alapvető tipp az, hogy vegye le és helyezze vissza a ceruza hegyét. Ha a hegy kissé meglazul, a ceruza nem reagál. Ha kissé meghúzza a hegyet, probléma nélkül kezd működni.

Kép forrása: Apple

Ha olyan problémákat tapasztal, mint például az Akkumulátor widget hiányzik az iPad Pro iOS 9.3.1-re történő frissítése után, akkor megoldhatja a problémát az iPad pro egyszerű újraindításával. A készülék újraindítását követően párosítania kell a ceruzát. Miután a ceruzát párosította az iPad pro készülékével, lépjen az Értesítési központba, érintse meg az alján található Szerkesztés gombot, és adja hozzá az akkumulátor modult. Az értesítési központ megnyitásával kiderül, mekkora töltöttség maradt a ceruzán.

Ha továbbra is problémái vannak a ceruza használatával, megpróbálhatja törölni a ceruzát az ipadról, majd újra javítani. Válassza a Beállítások> Bluetooth lehetőséget. Láthatja Apple ceruzáját a CSATLAKOZOTT eszközök listáján. Érintse meg a mellette lévő „I” -t, válassza az „Felejtse el ezt az eszközt” lehetőséget, és erősítse meg, amikor megkérik. Ezután vegye le a sapkát a ceruzáról, dugja vissza a villámcsatlakozóba, és javítsa vissza az iPad Pro készülékére.

Reméljük, hogy hasznosnak találta a bejegyzést. Kérjük, ossza meg velünk, hogyan használja az Apple ceruzáját. Ha van egy megosztani kívánt tippje, tegye meg bátran az alábbi megjegyzésekben.

Legutóbbi hozzászólások