Időzítő beállítása az iPad videókhoz

Szereted az időzítő funkciót a tévében? Nem vagy egyedül. Sok felhasználó a tévéjén állította be, így nem ébreszti fel őket az éjszaka közepén. A legjobb alvás, ha lefekszik az áramellátás. Sokunknak rossz szokása, hogy videókat / tévét nézünk mobileszközünkön, miközben megpróbálunk elaludni. Ebben a cikkben bemutatunk egy gyors tippet az iPad időzítőjének beállításáról.

Ha valaha is elgondolkodott azon, hogyan állíthatja be iPadjét úgy, hogy automatikusan kikapcsolja a videóit, a zenéjét, áttekintjük a cikk lépéseit. Ez az egyszerű tipp néhány percnél kevesebb időt igényel.

Könnyű beállítani ezt a funkciót iPhone-ján vagy iPadjén, és nem szükséges harmadik féltől származó alkalmazás megvásárlása. Az egyetlen figyelmeztetés az, hogy a készülékének iOS 10 vagy újabb rendszeren kell lennie.

Feltételezzük, hogy vagy az Apple „Videók”, vagy az új „TV” alkalmazást használja a letöltött videók megtekintésére. Ha készen áll az időzítő beállítására a videó lejátszásának automatikus szüneteltetéséhez.

.Az időzítő funkció beállítása

1. lépés A kezdéshez érintse meg a Kezdőképernyőn az Óra alkalmazást

2. lépés Ezután érintse meg az Időzítő fület. Ez az utolsó fül a képernyő jobb alsó sarkában.

3. lépés Állítsa az időzítőt a kívánt időtartamra.

4. lépés Érintse meg „Amikor az időzítő véget ér”. Az alapértelmezett itt a „radar” látható. Görgessen le a képernyő aljára, és válassza az opciók listáján a „Lejátszás leállítása” lehetőséget.

- 5. lépés A beállításhoz érintse meg a képernyő jobb felső sarkában található „Beállítás” elemet, majd kattintson a gombra Rajt

Ez az! Amint a megadott időkorlát lejárt, a lejátszott videó automatikusan kikapcsol, így élvezheti a jó éjszakai alvást.

Ha még néhány csengőt és füttyöt néz, amikor az alvásidőzítőket vagy a tevékenységi időzítőket használja az Apple iOS-eszközein, kérjük, olvassa el ezt a cikket:

KAPCSOLÓDÓ: Az alvásidőzítők használata az iDevice rendszeren.

Ehhez nem kell harmadik féltől származó alkalmazás. Reméljük, hogy élvezte ezt a gyors tippet. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése van, vagy meg szeretné osztani kedvenc iPad / iPhone tippjét.

Legutóbbi hozzászólások