iOS 7: Lassú iPad, hogyan lehet javítani

Számos iPad-felhasználó lassú teljesítményről számol be; lassan cselekszik, folyamatosan összeomlik / lefagy, késedelmes válasz; az iOS 7 telepítését követően. Lassan működik-e iPadje, vegye figyelembe az alábbi tippeket.

Szabadítson fel egy kis tárhelyet

Ha az eszköz tele van, akkor az iPad időnként lassú teljesítményt és összeomlást tapasztalhat. Ha kevesebb, mint 500 MB vagy 1 GB szabad hely van, szabadítson fel helyet az alkalmazások eltávolításával, a tartalom egy részének törlésével stb. Érintse meg a Beállítások> Általános> Használat elemet, hogy megnézze, mennyi „tárhely” áll rendelkezésre az eszközén.

Bővebben: Nincs elég szabad tárhely az elemek letöltéséhez

Frissítse alkalmazásait

Koppintson az App Store> Frissítések elemre, és keresse meg az alkalmazásfrissítéseket. Ha vannak frissítések, frissítse az alkalmazásokat. Alternatív megoldásként beállíthatja az alkalmazásokat az automatikus frissítéshez. Egyszerűen érintse meg a Beállítások> iTunes és App Store elemet, és kapcsolja be a „Frissítések” lehetőséget

Az iOS frissítése

Frissítse készülékét az iOS szoftver legújabb verziójára. Válassza a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés menüpontot. Ha van elérhető frissítés, kérjük, frissítse az iPad készülékét.

Indítsa újra a készüléket

Tartsa nyomva a be / ki gombot, amíg meg nem jelenik a „csúsztatás a kikapcsoláshoz” felirat. Csúsztassa a készülék kikapcsolásához. Miután kikapcsolta iPadjét, nyomja meg és tartsa lenyomva a be / ki gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó. Ha nem tudja újraindítani a készüléket, állítsa vissza az iPad készüléket a be / ki és a Kezdőlap gomb lenyomásával és nyomva tartásával, amíg meg nem jelenik a Apple logó.

Törölje az iPad böngésző előzményeit, a sütiket és az adatokat

Koppintson egyszerűen a Beállítások> Safari elemre, majd az „Előzmények törlése” és a „Cookie-k és adatok törlése” elemre.

Minden beállítás visszaállítása

Válassza a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Az összes beállítás visszaállítása lehetőséget. Ez nem törli médiáját vagy adatait, de a beállításai eltűnnek.

Kapcsolja ki a Parallax effektust

A parallaxis letiltásához az iOS 7 rendszerben érintse meg a Beállítások> Általános> Kisegítő lehetőségek lehetőséget, és kapcsolja be a „Mozgás csökkentése” opciót.

Bővebben: Az iOS 7 használatának megkezdése

Legutóbbi hozzászólások