A legjobb személyi pénzügyi alkalmazások iPhone és iPad készülékekhez

Pislogj a szemeddel, és ez az évszak, amikor az egyéni helyzet függvényében kell fizetned az adókat, vagy visszatérítéseket kell beszedned. Jó néhány szoftverprogram és alkalmazásválasztás létezik Ön számára, hogy segítséget kaphasson az adókkal kapcsolatban. Néhányan jelentős visszatérítést kapnak az adóbevallásainkból, és mielőtt tudnánk, hogy az összes visszatérítést olyan dolgokra költöttük, amelyeket vagy tervezettünk, vagy nem terveztünk. Akárhogy is, akár újra pislog a szemed, és a pénz mind elúszik, és mi vagyunk várakozás közben egy újabb nagy fizetés.

Ha nemrég házasok vagy családalapítást terveztek, akkor mindenképpen meg kell folytatnunk a „pénzügyekkel” folytatott beszélgetést jelentõs társunkkal. Itt lehet hasznos a Personal Finance alkalmazás vagy szoftver. A kérdés tehát az, hogy hogyan kell megterveznie a pénzügyeit. Melyek azok az eszközök, amelyek segíthetnek ebben a gyakorlatban és megkönnyítik?

Az újév kezdetével a legtöbb ember mindig az egészségre és a testmozgásra helyezte a hangsúlyt. Úgy gondolom, hogy a Q-1 végén, amikor mindnyájan bevalljuk adónkat, valamennyien eltarthatunk egy ideig, hogy elmélkedjünk, összpontosítsunk pénzügyi helyzetünkre és megtervezzük. Ha Ön már lelkes tervező, akkor talán itt az ideje, hogy átgondolja az éves költségvetést és a készpénzköltséget, és döntsön az év kiadási prioritásairól.

A pénzkezelés fő szempontjai

Amikor olyan szoftvert vagy alkalmazást keres, amely segítséget nyújt pénzügyi tervezésében és pénzkezelésében, melyek azok a funkciók, amelyeket szeretne kihasználni? Biztonságosnak és biztonságosnak kell lennie. Számomra, kezdőknek, a szoftvernek képesnek kell lennie arra, hogy az összes hitelkártya-kimutatásomat integrálja a kötelezettségeim bemutatására, ugyanazon a nyelven kell beszélnie, mint a bankom, hogy lássam a számlámon lévő készpénz egyenlegét és egyéb tulajdonosaimat. A mai világban az automatikus hitelfelügyeleti és értesítési funkció használata hosszú utat jelent, és végül, de ami a legfontosabb, lehetővé teszi számomra az egyszerű szolgáltatásokat, hogy megtervezhessem az év pénzügyeit, és világosan lássam, hogyan illeszkedik ez a terv az általános hosszú távú pénzügyi tervezze meg, hogy 401 ezer takarékpénztáron vagy más nyugdíjszámlán keresztül történik-e.

A számítógépre vagy iPhone-ra / iPadre telepítve a szoftvernek könnyen olvasható irányítópultot kell kínálnia a pénzügyek nyomon követésére, egyszerű jelentéseket a tranzakciók nyomon követésére, és rendelkeznie kell olyan funkciókkal, amelyek korai figyelmeztetést adnak a problémák felmerülésekor. A programoknak nyomon kell követniük és meg kell jeleníteniük a költségvetést, a kiadásokat, a banki tevékenységet, a számlákat, a megtakarításokat, a befektetéseket, a nyugdíjazási terveket és az adósságszintet - mindezt egy kényelmes helyen.

Tanulmányok kimutatták, hogy minél jobban követi pénzügyeit, annál nagyobb az esély arra, hogy gazdagabbá váljon és elérje ezt a pénzügyi célt. Tehát itt vannak a legjobb alkalmazások, amelyek célja, hogy gazdagabbá tegye Önt!

A vezetők a Finance App Space-ben

Három kulcsfontosságú cég / termék van, amelyet a legtöbb ember az elmúlt években használt. Ezek a Mint, a MoneyPro és az YNAB. Sok más jó termék létezik, mint például az iBank, a Fortora, a borítékok és a Moneydance ebben a kategóriában. A cikkben azonban a három ismert ismertre összpontosítunk. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeknek a szoftvertermékeknek nem vagyunk társult tagjai, és ezeket az értékeléseket senki nevében sem írjuk.

Miért menta?

Kezdetként a társaság már jó ideje fennáll. Ami a pénzügyeket illeti, mindig győződjön meg arról, hogy az Ön által használt termék biztonságos és biztonságos. Amikor egy vállalat és terméke egy ideje létezik, az azt mutatja, hogy valószínűleg valamit jól csinálnak. A Mint egyablakos ügyintézést biztosít az egyszerű költségvetés-tervezéshez, az ingyenes hitelpontszámhoz, riasztásokhoz és tanácsokhoz, a befektetések nyomon követéséhez és egy viszonylag egyszerű irányítópulthoz.

A termék tulajdonosa az Intuit, ugyanaz a cég, amely a TurboTax-ot és a Quicken kínálja. A Mint által kínált iOS alkalmazás nemcsak az összes fiókját, kártyáját és befektetését tudja egy helyre húzni, hogy nyomon tudja követni a pénzügyeit, hanem az Alkalmazás segítségével beállíthatja a fizetési emlékeztetőket, tippeket kaphat a díjak csökkentésére és a pénz megtakarítására. A termék egy Apple Watch felületet is kínál, amely zökkenőmentesen beszél az iPhone készülékével, és riasztásokat és értesítéseket nyújt. Az alkalmazás 128 bites titkosítást kínál, és biztonságosnak tekinthető. A szoftver automatikusan szinkronizálja táblagépét, iPhone-ját és az internetet.

Kutatásunk során azt találtuk, hogy a vásárlók és a menta között szeretet-gyűlölet áll fenn. Vannak emberek, akik évek óta használják a terméket, és szeretik, mert megbíznak benne és megismerkedtek a funkciókkal, azonban sokan vannak, akik ódzkodnak tőle, mivel a vállalat egyre nagyobb lett. Fél a biztonság körüli félelem, és az a gondolat is, hogy személyes adatait harmadik fél jogalanyainak továbbíthatják marketing célokra.

Bármely terméknél vannak pozitívumok és negatívumok. Bár a menta körül sok pozitívum van, kérjük, bátran nézze meg ezen az oldalon az érvelés másik oldalát, különös tekintettel a megjegyzésekre. Érdekesnek találtuk a megjegyzéseket.

MoneyPro, átlagos Joe a profihoz?

Azon kevés cégek egyike, amelyek olyan terméket kínálnak, amely jól működik a Mac-mel, valamint az iOS-eszközökkel. A Mac kiadás sok jó funkcióval rendelkezik, mint például az ismétlődő számlák ütemezésének lehetősége, az egyszerű költségvetés-kezelő felület kategorizálással, fizetési értesítések és emlékeztetők, egy csekkfüzet-nyilvántartás és egy sor részletes jelentés az Ön számára.

A szoftver egyik csúcspontja a költségvetés és a kiadások irányítópultja. Ez vizuális mutatókat nyújt Önnek a költségvetési túlköltekezés észleléséhez. Ez mindenképpen fontos lehet, mivel a fiskális fegyelmet igyekszik beépíteni szokásaiba. A szoftver az iCloud használatával szinkronban tartja adatait az összes eszközön. Ha kisvállalkozást működtet, akkor lehetősége van több profilt is felállítani a MoneyPro készülékén, amelynek segítségével könnyedén kezelheti otthoni és üzleti kiadásait.

Az ios 1.5.4 verzió az iPad Pro támogatást is kínálja, amelyet még nem próbáltunk ki. Van némi hiba az Apple Watch integrációs szempontjaival kapcsolatban, de a felület valóban duzzadt. Az órádon követheted az összes terhelési tranzakciót anélkül, hogy előhoznád a telefont is. Az alkalmazás több pénznemet is támogat, így hasznos, ha sokat utazik, és könnyedén kezeli a valutaátállást. Ezenkívül a termékértékelések alapján ismert, hogy ügyfélszolgálatuk nagyon érzékeny.

Az alkalmazás ingyenes és prémium változatban érhető el. Az ingyenes verzió csak korlátozottan érhető el. Például a „Tranzakciók” jelentés nem érhető el. Nem tudja ellenőrizni egy bizonyos számlához vagy költségkerethez csatolt tranzakciók listáját. A „Today” fülön lévő naptár zárolva van, a tranzakciók előzményeinek megtekintéséhez frissítenie kell a Money Pro teljes verziójára. Ha már egy ideje Mac-felhasználó vagy, feltétlenül nézd meg a Moneyprót.

Szüksége van egy költségvetésre. (YNAB)

Az YNAB ajánlata többet ígér, mint egy jól megírt szoftver. Ez valójában egy olyan módszer, amely segít a költségvetés és a pénzügyek kezelésében. Azok az emberek esküsznek, akik követték a javasolt módszerüket. Ha a költségvetés-tervezés és az ilyen szorgalmas koncepció folyamatos küzdelem az Ön számára, vagy ha megpróbálta meggyorsítani az összes többi unokatestvérét, de nem tudott lépést tartani a tervezéssel, akkor az YNAB válaszolhat arra, amit keresett.

Előfordul, hogy a módszer egyszerűsége elnyeri a szoftver számos lehetőségének összetettségét. A vállalat a költségvetés tervezésével foglalkozik, és az összes főiskolai hallgató számára ingyenesvé tette az YNAB 4-et. A személyes pénzügyek foglalkozásai a tanulástól a prioritássá válásig terjednek a saját szabadalmaztatott négy szabály módszerrel, az adósságoddal és a pénz korával.

Az YNAB elérhető az iPad és az iPhone készülékekhez, webes támogatással együtt. Míg az YNAB meglehetősen egyszerű, a mobil része alapvető eleganciával rendelkezik. A szoftver megkönnyíti a használatát a készüléktől függetlenül. Tehát néhány másodpercen belül rögzíthet egy tranzakciót, miután elhúzta a gázszivattyút, vagy elhagyta az élelmiszerboltot. Ha további információt szeretne a cégről és történetükről, kérjük, keresse fel a //www.youneedabudget.com/about oldalt. A vállalat jelenleg 34 napos ingyenes próbaverziót is kínál.

Összegzés

A legtöbb mentát használó embernek tetszik, mert ingyenes. Ez egy ingyenes eszköz, amely összesíti az összes banki adatot, míg az YNAB megköveteli, hogy fizessen egy licencért. Havi 5 dollárért, vagy évi 50 dollárért az YNAB módszere érdemes befektetés, ha valóban nulla alapú költségvetés-tervezés és tervezés tetszik.

Sok, pénzügyileg hozzáértő és fegyelmezett ember inkább a mentát használja, hogy saját módszerével töltse le információit táblázatba és költségvetésbe. Az YNAB segítségével egyszerű lépésről lépésre kínálja meg pénzügyeinek tervezését. Az YNAB nagyszerűen működik, ha egy pár együtt dönt a pénzügyeiről. A menta kiválóan követi, hova került a pénze. Az YNAB kiválóan alkalmas arra, hogy megtervezze, hova kerül a pénze

A nap végén Senki sem tudja megmondani, hogy az YNAB 60 dollárt ér-e az Ön számára. Erre csak te tudsz válaszolni. Lehet, hogy az YNAB nem működik az Ön számára, vagy tökéletes lehet. Hasonlóképpen tetszhet a Moneypro is, mivel támogatja a Mac-eket, és az iCloudot használja a szinkronizáláshoz. A trükk az, hogy próbaverziókat kell keresni, és kipróbálni a szoftvert és a módszereket.

Miután kitalálta, mi működik az Ön számára, regisztrálhat a teljes verzióra, és kihasználhatja az összes rendelkezésre álló funkciót. Néha többre van szükség, mint egy szoftver vagy módszer a pénzügyek rendezéséhez. Összekapcsolódhat azzal, hogyan élsz és milyen döntéseket hozol. Jó hely a megnézésre a reddit.com r / Simpleliving oldalán található néhány jó tipp az egyszerű élethez. Végül a rendszeres tervezés és a kiadási szokások figyelemmel kísérése alapján kapja meg az értéket.

Mark Twain egyszer azt mondta: „A pénz hiánya minden gonosz gyökere”. Fegyelmezett erőfeszítésekkel a pénzügyi tervezés bármely eszközével előrelépést tehet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hónap végén nincs pénzhiány. Melyek a kedvenc alkalmazásai és miért? Kérjük, ossza meg bátran a megjegyzésekkel.

Legutóbbi hozzászólások