Hiba történt az iOS 10.3, How-To Fix telepítésekor

Az iOS 10.3.3 frissítéssel sok felhasználó frissíti iPhone-ját és iPadjét. Ha az iOS11 rendszert telepíti, olvassa el inkább ezt a cikket.Sajnos néhány felhasználó az „Nem lehet telepíteni a frissítést - Hiba történt az iOS telepítésekor” üzenetet talál.Ha Ön egyike azon kevés szerencsétlen felhasználónak, aki ezt az üzenetet kapja, kérjük, olvassa el ezt a cikket tippekért a probléma kezelésére. Bár előfordulhat, hogy korábban nem tapasztaltad ezt a hibát egy korábbi frissítéssel, az iOS-kiadás korai szakaszában nem ritka, mert a világon oly sokan próbálnak egyszerre frissíteni. Néha csak türelemre van szükségünk - várjon csak néhány órát, és próbálkozzon újra.

kapcsolódó cikkek

 • Hiba történt az iOS 11 telepítése iPhone vagy iPad eszközre, javítás

Apple ID szükséges !!

Ha elfelejtette Apple ID azonosítóját, ne frissítse az iOS 10.3.2 verzióra, amíg meg nem szerzi az Apple ID hitelesítő adatait (azonosítóját és jelszavait.) A frissítéshez frissítés után meg kell adnia az Apple ID azonosítóját.A frissítés után megjelenik egy Hello képernyő, és csúsztassa ujját a frissítés befejezéséhez. Ezután a rendszer kéri, hogy adja meg Apple ID jelszavát a telepítés befejezéséhez. Ha ismeri a jelszavát, csak írja be az iDevice feloldásához - ennyi. DE ha elfelejtette vagy nem ismeri az Apple azonosítóját vagy jelszavát, akkor vissza kell állítania azt az iforgot.apple.com címen, mielőtt folytatja az iOS frissítést.

Mi ez az iOS 10.3-10.3.3 frissítés?

Először is, az iOS 10.3-mal az Apple egy teljesen új fájlrendszert vezet be. A csaknem harmincéves fájlrendszert, amelyet az Apple az iPhone és iPod kezdete óta használ (HFS és HFS + néven), az Apple saját Apple File Systemjére (APFS) cserélik. Az iOS 10.3 frissítés telepítése előtt erősen javasoljuk, hogy készítsen biztonsági másolatot eszközéről az iCloud és az iTunes rendszeren egyaránt.

Tényleg biztonsági másolatot kell készítenem?

Abban az esetben, ha a telepítés során probléma merül fel, biztonsági másolatok vannak, hogy az iDevice működőképes legyen. Biztonsági másolattal visszaállíthatja az összes régi adatot. Tehát igen, érdemes biztonsági másolatot készíteni az iDevice-ről, mind az iCloud, mind az iTunes használatával. A biztonsági másolat készítésével kapcsolatos részletes információkért tekintse meg a teljes lépésenkénti útmutatónkat, amely bemutatja, hogyan kell teljes mértékben menteni az iDevice-t.

Mielőtt frissítené az iOS-t

Győződjön meg arról, hogy iPhone vagy iPad készüléke csatlakozik-e az elektromos hálózathoz (előnyben részesített), vagy elegendő töltéssel rendelkezik-e a frissítés elvégzéséhez. Ha nem biztos benne, töltse fel készülékét, mielőtt megkísérelné frissíteni, vagy csak csatlakoztassa, majd frissítse.

Hiba történt az iOS 10.3.3 telepítésekor: Javítás

Most, hogy elkészült a biztonsági mentéssel, oldjuk meg ezt a telepítési hibát. Azoknak a felhasználóknak, akik az iDevice OTA (over-the-air) frissítése közben tapasztalták ezt a hibát, a legjobb út az iTunes használata az iOS 10.3-10.3.3 telepítésekor

Ha nem vagy nagy rajongója az iTunes-nak, próbálkozzon a következő tippekkel, és ellenőrizze, hogy iPhone-e az OTA segítségével csuklás nélkül frissül-e erre a legújabb iOS-re.

1. tipp - Kapcsolja be az AirPlane módot

Érintse meg a Beállítások> Repülési mód engedélyezése elemet. Kapcsolja ki az iPhone készülékét. Körülbelül 10 másodperc múlva kapcsolja be újra, és kapcsolja ki a Repülőgép módot. Ezután próbálja meg frissíteni iPhone készülékét a szokásos módon a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés menüpont használatával

2. tipp –Frissítse a hálózati beállításokat

Ha az OTA-n keresztül történő frissítés azt a túl ismerős „Nem csatlakozik az internethez” hibát jelzi, gyakran két dolog segít ebben a kérdésben: A) A hálózati beállítások visszaállítása az iPhone készüléken és B) A DNS-beállítások módosítása 8.8.8.8-ra a WiFi-nél. Próbáld ki, és nézd meg, megoldja-e a problémádat.

3. tipp –Kényszerítsen újraindítást

Néhány olvasó azt mondja nekünk, hogy amikor meglátja ezt az üzenetet, vagy ha a frissítés sikertelen, akkor a kényszerű újraindítás, majd a frissítés újraindítása követi el a trükköt. Az iDevice-től függően az újraindítás kényszerítésének különböző módjai vannak.

Kényszerített újraindítás végrehajtása iPhone modelleken
 • IPhone 6S vagy annál régebbi plusz az összes iPad és iPod Touch esetén nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone X, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készülékeken: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

4. tipp –Zárja be a Beállítások alkalmazást

A Beállítások alkalmazás frissítése csak elvégezheti a munkát. Koppintson duplán a Kezdőlap gombra, majd húzza felfelé a Beállítások alkalmazást, amíg az ki nem csúszik a láthatárból. Ezután érintse meg ismét a Beállítások elemet, és lépjen az Általános> Szoftverfrissítés elemre. Próbálja meg újra telepíteni a frissítést.

Ezen a ponton, ha nem jár sikerrel, a legjobb megoldás az, ha továbblép az iTunes használatával a frissítés elvégzéséhez.

5. tipp –Próbálja meg hozzáadni a SHIFT KEY-t, amikor frissíti az iTunes programot

Ha az OTA frissítés után frissítési problémákat vagy egyéb problémákat / hibákat tapasztal, csatlakozzon az iTunes-hoz, nyomja meg és tartsa lenyomva a SHIFT GOMBOT, majd kattintson az UPDATE gombra. Ez a módszer az iOS 10.3.3 rendszert telepíti az iTunes segítségével minden adatvesztés nélkül.

A sikertelen iOS frissítési fájlok törlése

Néhány felhasználó számára, aki megpróbálta vezeték nélkül telepíteni a frissítést (OTA), a szoftverfrissítés továbbra is létezhet az iPhone tárhelyén. Tehát folytassa, és törölje az OTA verziót iPhone-járól, mielőtt folytatná az iTunes alábbi lépéseit. A probléma ellenőrzéséhez érintse meg a Beállítások> Általános> Tárolás és iCloud használat lehetőséget.

Meghibásodott iOS frissítési fájl ellenőrzése

 1. Érintse meg a Beállítások> Általános> Tárolás és iCloud használat lehetőséget
 2. Érintse meg a „Tárolás kezelése” elemet a tetején lévő Tárolás részben. (Nem az iCloud alatt). A következő képernyőn görgessen lefelé
 3. A következő képernyőn görgessen le az alkalmazások listájáig, és ellenőrizze, hogy szerepel-e az új iOS 10.3 frissítés. Ha igen, érintse meg és törölje. Ez a művelet eltávolítja a kicsomagolt OTA-t az iDevice eszközről

A kicsomagolt iOS frissítés eltávolítása iPhone-ról kritikus fontosságú, mielőtt továbblépne az iTunes lépéseivel. Az ezt megkerülő felhasználók a „No Updates Found” hibát tapasztalhatják, amikor újból ellenőrzik az iOS-frissítéseket.

Ne felejtsen el megpróbálni kilépni az iTunes-ból, újraindítani a számítógépet, és újraindítani az iDevice-t, ha az iTunes nem frissít.

Problémák vannak az iPhone 5, 5C vagy a 4. generációs iPad frissítésével?

Annak ellenére, hogy az Apple azt állította, hogy az iOS 10.3.2 frissítés működik az iPhone 5 és újabb, az iPad 4. és újabb generációin, valamint az iPod touch 6. generáción, néhány olvasó problémákat jelent az iPhone 5, 5C és negyedik generációs iPadjeinek frissítésével kapcsolatban. Amikor a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés menüpontra lépnek, hogy az OTA-n keresztül frissítsenek az iOS 10.3.2-re, iPhone-jaik azt mondják, hogy nincs szükség frissítésre. Pontosabban azt mondja, hogy jelenlegi iOS-jük naprakész a frissítés ellenőrzése során. Más olvasók szerint az iPhone 5, 5C és 5S modelljeik többszöri próbálkozás, törlés és újratöltés után sem frissülnek. Mégis, a régebbi iPhone készülékekkel rendelkező felhasználók arról számolnak be, hogy telefonjaik elakadnak a szoftver ellenőrzésében, és végül frissítés nélkül leállnak és újraindulnak.

Ha ugyanazt az eredményt kapja iPhone 5 vagy 5C készülékén (vagy bármely más támogatott modellen), próbálja meg frissíteni iPhone készülékét az iTunes segítségével, és ellenőrizze, hogy működik-e. Vagy várjon még néhány napot, és a frissítésnek meg kell jelennie az OTA-frissítéseknél az iDevice beállításaiban. Minden iPhone 5 és 5C tulajdonosnak képesnek kell lennie az iDevice frissítésére!

Ha tudja, hogy az OTA frissítés 32 bitesre szól, hajtsa végre a hardveres visszaállítást a Home és a Power gomb lenyomásával és nyomva tartásával, amíg meg nem jelenik az Apple logó. Ez a művelet arra kényszerítheti az iOS-frissítéseket, hogy megjelenjenek a régebbi iPhone-on!

A 32 bites korszak vége?

A 4. generációs iPad és iPhone 5 és 5C modellek 32 bites iOS architektúrát használnak. Ezek voltak az utolsó iDevices, amely az A6 rendszert chip-en használta, és utoljára 32 bites architektúrával épült. Az összes új iOS verzió és az iDevice hardver (2013 után) 64 bites. Következésképpen a 32 bites verzió később jelenik meg, mint a 64 bites verzió az OTA (over-the-air) frissítésekhez. Az iPhone 5C tulajdonosok azonban azonnali hozzáférést kaphatnak az iOS 10.3.2 frissítéshez, ha csak csatlakoztatják telefonjaikat az iTunes-hoz, és onnan frissítenek.

Az iOS 10.3.1-től 10.3.3-ig figyelmeztetést is tartalmaz a 32 bites alkalmazások megnyitásakor, tudatta velük, hogy „Ez az alkalmazás nem fog működni az iOS jövőbeni verzióival.” Ezenkívül az iOS 11 legújabb fejlesztői kiadása már nem támogatja a 32 bites hardvert. Minden jel a 32 bites elavulásra mutat, amikor a legfrissebb iOS verzió (iOS 11) az év végén megérkezik az iPhone 10. évfordulója alkalmából.

Frissítse az iOS-t az iTunes segítségével

 • Csatlakoztassa iPhone-ját / iPadjét az iTunes futtató számítógépéhez a kábel segítségével
 • Győződjön meg arról, hogy Mac vagy Windows PC-jén a legfrissebb iTunes fut
 • Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és válassza ki a készüléket a bal oldali panelen
 • Kattintson a „Frissítés keresése” elemre. Keresse meg az új frissítést
 • Végül kattintson a Letöltés és frissítés elemre

Gondok vannak az iTunes-szal és a frissítéssel?

Ha problémái vannak az iTunes alkalmazással, és olyan üzeneteket kap, amelyek sérültek a biztonsági másolatairól, olvassa el a problémáról szóló részletes cikkünket, ahol tippeket találhat a dolgok újbóli működésbe hozatalához.

Megakadt a frissítés ellenőrzése során?

Ha megkísérelt egy frissítést, és mindannyian jól néztek ki, amíg az iDevice látszólag több mint 15 percig csapdába esett az ellenőrzésben, majd kudarcot vallott, próbálja meg a következőket. A frissítést a sikertelen frissítés törlése részben felsorolt ​​lépésekkel törölte, indítsa újra az eszközt, majd próbálkozzon újra az iTunes (előnyben részesített) vagy az iCloud használatával. Sokak számára a második próbálkozás az a trükk, ami bevált!

Más olvasóknak sikerrel jár a hard reset visszaállítása a power plus home (a mechanikus otthoni gomboknál) vagy a hangerő csökkentésével, amíg az Apple logó megjelenik. Ezután visszatérünk a letöltött frissítés telepítéséhez.

Az iOS 10.3.1 - 10.3.3 frissíti az akkumulátor lemerülését

Sok olvasó beszámol arról, hogy a 10.3.1 és a 10.3.2 verziók frissítése óta agresszívebben áramlik az iPhone és más iDevice készülékek teljesítménye. Különösen sok felhasználó nem azt állítja, hogy iPhone készülékük az akkumulátor élettartamának több mint 50% -át ebédidőig használja, és ebédidő előtt töltésre van szükségük. Az akkumulátorral kapcsolatos problémák túl ismerősek az iPhone felhasználók számára. Ezek az ürítési problémák az iOS 10-es, 2016. szeptemberi megjelenése óta sújtják az iPhone felhasználókat.

Sajnos itt nincs egyetlen következetes megoldás. Egyes felhasználók azonban sikert jelentenek, amikor engedik iPhone-akkumulátorukat teljesen ürítse ki, amíg a telefon kikapcsol, majd töltse fel teljesen a telefon használata nélkül.Igen - ez rohadtul kényelmetlen.

 • Miután frissítettem a 10.3.3-ra, az iPhone-m visszatért a főképernyőre, és folyamatosan azt mondta, hogy naprakész volt, Míg UGYANA IDŐBEN továbbra is azt mondta, hogy van frissítés. Kétszer újraindítottam változtatás nélkül, így a harmadik indítás után én is Repülőgép módra váltok és bekapcsoltam a WiFi-t. Végül minden kóser volt.
 • Amikor kétszer elakadtam a 10.3 frissítési üzenet ellenőrzése során, kikapcsoltam a WiFi-t, és ellenőriztem az LTE Data és a bang segítségével, minden percek alatt elkészült. Ezért próbáljon meg igazolni a mobil adatkapcsolaton keresztül. Nekem bevált. Csak ne feledje, hogy ez az ellenőrző üzenet nem tölthető le!
 • Kapcsolja ki a WiFi-t, majd kapcsolja be a mobiladatokat. Lépjen a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés elemre, és keresse meg az iOS frissítést. Ha megtalálta, tartsa nyitva ezt a frissítési ablakot, és csúsztassa felfelé a vezérlőközpontot, majd kapcsolja be újra a WiFi-t. Amikor csatlakozik a WiFi-hez, végül lehetővé teszi a frissítést
 • Ha Önnek vagy ismerősének van személyes hotspotja, csatlakozzon a hotspotjához, majd töltse le a frissítést Bluetooth-on, nem pedig WiFi-n keresztül
 • Ez működött nálam: töltse le a frissítést WiFi-n keresztül, majd amikor megjelenik az Install Now gomb, váltson adatokra és hagyja, hogy a frissítés ellenőrizze. Onnan sikeresen frissül
 • Próbálja meg eltávolítani a SIM-kártyát, amikor frissíti az iOS-t a legújabb verzióra. Problémáim voltak a frissítéssel a telepített SIM-kártyámmal. Tehát eltávolítottam a SIM-kártyát, majd Wifi-n keresztül frissíthettem az iPhone-t. CSAK WIFI (OTA – a levegőben) NEM ITUNES. Ha azonban az iPhone nincs aktiválva, és még nem konfigurálta, akkor a telefon nem hajlandó előre lépni a konfigurációs folyamatban a SIM-kártya nélkül. (Az Appletoolbox javasolja a körültekintő folytatást. Nincs sok tapasztalatunk a SIM nélküli frissítéssel az iPhone készülékeken. Mielőtt megtenné ezt a műveletet, kérdezze meg mobiltelefon-társaságát.)
 • Az egyetlen dolog, ami nekem bevált, az volt, hogy helyreállítottam az iPad készülékemet az iTunes segítségével az iOS10.3 használatával. Tartsa lenyomva az Alt-billentyűt, amikor kiválasztja az Update-gombot, és válassza a Firmware-t a kézi helyreállításhoz. Ezután állítsa be az iDevice programot a Biztonsági másolatból
 • Lehet, hogy a letöltés sérült. Törölje és töltse le újra, és nézze meg, hogy működik-e. Ha nem, próbálja meg frissíteni az iTunes alkalmazással, vagy használjon másik WiFi hálózatot. Beállítások> Általános> Tárolás és iCloud használat> Tárolás> Tárhely kezelése. Az alkalmazások listája betöltődik. Érintse meg a listában a letöltött iOS szoftvert, és a következő képernyőn érintse meg a Törlés elemet
 • Lehet, hogy az Apple ID beállításában a 2-faktoros hitelesítéshez kapcsolódik. Kétfaktoros voltam az utolsó iOS-frissítés és ez között. Ugyanazt a problémát kaptam a 10.3.1-es frissítéssel, amíg be nem jelentkeztem az Apple azonosítómba, hogy keresgélhessek ezen a fórumon. Amikor megtettem, elküldte a 6 jegyű kódot az iPhone 6s készülékemnek. Beírtam ezt a Safari böngészőbe, és arra kért, hogy bízzak a Safari böngészőben. Miután ezt megtettem, futtathattam a 10.3.1 frissítést az iPhone 6s készüléken. Remélem segít

Csomagolás

Reméljük, hogy a fenti tippek és lépések hasznosak voltak az iOS 10.3 frissítési problémájának megoldásához. Kérjük, ne feledje, hogy néha egy új iOS kiadásakor az Apple szerverei lassúak lehetnek, és előfordulhat, hogy néhányszor ki kell próbálni a frissítést, hogy működőképes legyen. Az Apple szervereinek állapotát mindig kattintással ellenőrizheti itt.

Legutóbbi hozzászólások