iPhone 4: A fényképezőgép összeomlik

Néhány felhasználó arról számolt be, hogy az iPhone 4 kameraalkalmazása összeomlik vagy lefagy, vagy közvetlenül a megnyitása után, vagy amikor a felhasználó megpróbál fényképet készíteni

4 Rs

Ez a probléma megoldható a 4 R első három követésével, az iPhone 4 hibaelhárítási útmutatónkban leírtak szerint. Ez a növekvő javítások listája, amelyek meglepően sok iPhone 4 problémát képesek megoldani. Először próbálja ki az 1. megoldást; ha nem sikerül, próbáld meg a # 2; ha a # 2 nem sikeres, próbálkozzon a # 3-mal.

  1. Indítsa újra (hard reset). Tartsa lenyomva az alvás / ébresztés és a home gombokat egyidejűleg nagyjából 15-20 másodpercig, amíg a képernyő kikapcsol, majd megjelenik egy Apple logó, ami az újraindítást jelzi. Néhány probléma megkövetelheti (furcsa módon), hogy ezt az eljárást kétszer végezzék el.
  2. Minden beállítás visszaállítása. Úgy tűnik, hogy a visszaállítás visszaállíthatja a lekapcsolt hardverelemeket és törölheti a sérült adatokat, ami megakadályozza a megfelelő működést. Keresse meg a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása lehetőséget. Vegye figyelembe, hogy ez törli a tárolt üzeneteket, jelszavakat és egyéb információkat.
  3. Visszaállítás, de nem biztonsági mentésből. Az iPhone biztonsági mentéséből származó Ba visszatartó adatok (különösen azok, amelyek a korábbi iPhone-modellekhez készültek) különféle problémákat okozhatnak. Új telefonként történő visszaállítás törli a névjegyeket és más adatokat, de megoldhatja a problémát. Ehhez csatlakoztassa iPhone vagy iPod touch készülékét a számítógépéhez, kattintson az iTunes-ban a „Restore” gombra, majd válassza a „setup as new phone” lehetőséget.

Kapcsolja ki a telefont néhány percre

Érdekes módon néhány felhasználó arról számolt be, hogy a telefon kikapcsolása (teljesen úgy, hogy a telefon tetején lévő alvás / ébresztés gombot lenyomva tartotta, majd elcsúsztatta) nagyjából 15 percig, majd újra bekapcsolta a problémát.

Legutóbbi hozzászólások