Miért nem működik a FaceTime az iOS 12 vagy iOS 13 és iPadOS rendszerekben? Hogyan javítsuk ki

A FaceTime problémákat okoz, vagy nem működik az eszköz iOS vagy iPadOS frissítése után? Kíváncsi vagy, hogyan lehet a FaceTime-t úgy működni, mint régen? Ha igen, akkor nem vagy egyedül! Számos olvasó elmondja nekünk, hogy az iOS vagy iPadOS frissítése után nem tudják elérni, hogy a FaceTime működjön, hívásokat kezdeményezzen vagy funkciókat használjon.

Próbálja ki ezeket a gyors tippeket, hogy a FaceTime működjön iOS (iOS 12 és iOS 13) és iPad operációs rendszereken

 • Kapcsolja ki a FaceTime lehetőséget, várjon 20-30 másodpercet, és kapcsolja be újra
 • Érintse meg Apple ID-jét, majd jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be újra ugyanazon vagy egy másik Apple ID használatával
  • Adjon hozzá egy újraindítást a kijelentkezés után, ha az első próbálkozásnál nem sikerül
 • A GroupTimeTime használatához iOS 12.1.4 vagy újabb verzió szükséges (beleértve az iOS 13 és iPadOS rendszert is)
  • Az Apple véglegesen letiltja a Group FaceTime alkalmazást minden olyan eszközön, amely az iOS 12 - iOS 12.1.3 rendszert használja
  • Csoportos FaceTime-hívás kezdeményezésekor az összes hívástagnak iOS 12.1.4-es vagy újabb verziót, illetve macOS Mojave és újabb verziókat kell használnia
  • A Group FaceTime nem működik az iOS 12.1.4 és korábbi verziókkal, illetve a macOS High Sierra és régebbi verziókkal
 • Alaphelyzetbe állíthatja a hálózat beállításaitBeállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása
 • Gyenge kapcsolatok esetén hagyja abba az effektusok vagy az Animoji / Memoji használatát a sávszélesség terhelésének csökkentése érdekében
 • Néha az összes beállítás visszaállítása segít a FaceTime problémáiban. MenjBeállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása
 • Az iOS 13 vagy iPadOS FaceTime problémáival, amelyek elakadnak a „csatlakozáson”, amikor a FaceTime videót vagy hangot próbál meg hívni egy régebbi iOS verzióra, frissítés iOS és iPadOS 13.4.1 vagy újabb verzióra(ami az Apple szerint kijavítja ezt a problémát)

Mi az új a FaceTime alkalmazásban az iOS 13 és az iPadOS számára?

A FaceTime jelentős javítást kapott az iOS 12-ben, így az iOS 13 és az iPadOS használatával az Apple továbbra is támogatja ezen funkciók támogatását, beleértve a Group FaceTime és az animoji / memoji opciókat és effektusokat.

A kettős SIM és az eSIM teljes mértékben támogatott a FaceTime (és az iMessage) szolgáltatásban

Az iOS 13 alkalmazással az Apple mostantól teljes mértékben támogatja a SIM és az eSIM telefonszámokat bármely dual-SIM iPhone-on mind a FaceTime, mind az iMessage alkalmazásban.

Ez azt jelenti, hogy FaceTime-hívást indíthat akár számról - a fizikai SIM-ről, akár az eSIM / dual SIM-ről.

Az iOS 12 rendszerben csak egy mobilszám használható az iMessage és a FaceTime számára. Az iOS 13 alkalmazással, amikor aktivál egy fizikai SIM-kártyát és az eSIM-et (vagy adott esetben kettős fizikai SIM-kártyát), akkor nem kell magányosnak kiválasztania az iMessage vagy a FaceTime számára használni kívánt mobilszámot a megfelelő beállítási menükből.

A SIMT és az eSIM telefonszámok aktiválása a FaceTime számára

 • LátogatásBeállítások> FaceTime lehetőségetés jelölje be mindkét telefonszámát a „elérheti a FaceTime címen a címen”És„Hívó azonosító
 • Az iMessage szolgáltatáshoz nyissa meg a következő címet: Beállítások> Üzenetek> Küldés és fogadás lehetőséget, és jelölje be két telefonszámát a „Fogadhat iMessage-t és válaszolhat rá”és „Kezdjen új beszélgetéseket innen”
 • Indítsa újra az eszközt
 • FaceTime-hívás kezdeményezésekor vagy új iMessage küldésekor válassza ki, hogy melyik számot szeretné használni új szöveg indításakor vagy FT-hívás kezdeményezésekor.

Ne feledje, hogy Ön jelenleg nem tud telefonszámot váltani amikor felvesz egy meglévő beszélgetést. Alapértelmezés szerint egy meglévő beszélgetés az eredetileg használt telefonszámot használja.

Új Memoji-testreszabások és Animoji a FaceTime-ben (és más alkalmazásokban is!)

Félelmetes Memoji testreszabás a FaceTime szórakozáshoz

Nagyon sok smink lehetőséget kaptunk az iOS 13-ban és az iPadOS-ban, hogy mindent testreszabhassunk a pirulástól és a szemhéjfestéktől kezdve a fogszabályozó hozzáadásáig a fogakon fogszabályozóval és akár piercinggel az orráig, a szemöldökig, a szemhéjig vagy a száj körül.

És természetesen van egy csomó új frizura, sapka és fejfedő, és egy csomó sokkal több választás van a fülbevalókhoz és a szemüvegekhez.

Új Animoji

Az iOS 13 és az iPadOS három új Animoji karaktert mutat be, amelyeket a FaceTime beszélgetések során használhat - egér, polip és tehén!

Az Animoji és a Memoji matricákkal érkeznek a régebbi eszközökhöz!

Míg a Memoji és az Animoji csak az Apple TrueDepth technológiájú eszközökön érhető el, az iOS 13 MINDEN ESZKÖZÖT kínál A9 chipkel és nagyobb lehetőségekkel az Animoji és Memoji matricák létrehozására. A matricák statikus képek, amelyeket nagyon könnyű megosztani!

És a legjobb az egészben, hogy használhatja animoji vagy memoji matricáit a FaceTime-ben!

 • Ha nyitva van a FaceTime, érintse meg az Effektusok gombot
 • Érintse meg a Memoji ikont az összes Memoji és Animoji matrica megnyitásához
 • Válassza ki azt az animoji vagy memoji matricát, amelyet meg szeretne osztani a FaceTime-hívás során - ennyi!

iOS 12+ FaceTime fejlesztések: Csoportosítsa a FaceTime-et és még sok minden mást!

Az elmúlt években a FaceTime volt az elhanyagolt gyermek, különösen az üzenetekhez és az iMessage-hez képest. De az iOS 12 alkalmazással az Apple teljesen átalakította a FaceTime-t - máshogy néz ki és érzi magát.

Csoportosítsa a FaceTime-et

Nagy hír, hogy az iOS 12.1.4 alkalmazással a FaceTime végül támogatja a Group FaceTime videó- ​​és hanghívásokat! Sokáig vártunk erre a szolgáltatásra, és az iOS 12.1.4 és újabb és a macOS Mojave + alkalmazással végre megérkezik.

A Group FaceTime segítségével akár 32 emberrel is kezdeményezhet hívásokat egyidejűleg - ez egy csomó sok embernek!

Akár indíthat egy csoportos FaceTime-et egy csoportos beszélgetésből az Üzenetek alkalmazásban!

A FaceTime aktív hangszórók automatikus észlelése

Az iOS és iPadOS eszközön található intelligencia használatával a FaceTime kiemelheti és nagyíthatja a hívás aktív hangszórójának képét. Ez segít a felhasználóknak a hívás közbeni zavart elkerülni.

Az iDevice és az iOS automatikusan kiemeli a beszélő személyt, és átméretezi a híváson résztvevők számát, hogy kiemelje az aktív hangszórót.

A hallgatott emberek a képernyő alján jelennek meg, amíg meg nem szólalnak. De egy egyszerű koppintással az illető személy az eszköz elülső és középső oldalára kerül.

Itt található az iOS 12 további FaceTime-funkcióinak összesítése

 1. iMessage integráció
  1. Indítson FaceTime- vagy GroupTime-hívást közvetlenül egy iMessage beszélgetésből
 2. Animoji és Memoji
  1. Keresse meg arcát Animoji vagy Memoji néven a FaceTime-ben, amikor barátaival és családjával beszélget
  2. És akár élő szűrőket is hozzáadhat az Animoji és a Memoji elemekhez
 3. Divatos fényképezőgép-effektusok
  1. Ha szereti használni az effektusokat a kameraalkalmazásban, akkor biztosan élvezni fogja őket a FaceTime és az iMessage szolgáltatásokban
  2. A FaceTime mostantól támogatja mindazokat a beépített szűrőket, szövegeffektusokat, alakzatokat és matricacsomagokat
  3. Keresse meg az Effektusokat az új FaceTime menüben
   1. A FaceTime kamerahatásaihoz iPhone 7 vagy újabb modell szükséges
 4. Apple Watch Audio támogatás
  1. Mostantól használhatjuk a FaceTime audiót az Apple óráinkon, és csatlakozhatunk egy csoportos csevegéshez - mindezt az óráról
  2. A Walkie Talkie Watch alkalmazás a FaceTime hangot is használja, és a FaceTime-fiókját (Apple ID) használja barátaival és családtagjaival való csevegésre.

Hiányzik az élő fotók a FaceTime számára?

Ha továbbra is az iOS 12 első verzióját használja, akkor az nem tartalmazta az Élő fotókat. És tényleg nem tudjuk miért!

A visszaszerzéshez csak az iOS-t kell frissítenie. Bármely iOS 12.1.1 és újabb verzió, valamint az összes iPadOS verzió visszaállítja a Live Photo funkciót a FaceTime hívásokhoz!

A FaceTime-hívások sikertelenek, folyamatosan bontják a kapcsolatot, vagy azonnal megkezdik az újracsatlakozást?

Leteszi a FaceTime-t, amikor éppen hívás közben van? Megmutatja, hogy újracsatlakozik, de akkor nem képes, és azt mondja, hogy nem sikerült a hívás?

Ha azt veszi észre, hogy a FaceTime alkalmazás nem úgy működik, mint régen, és nem engedi meg, hogy néhány másodpercnél hosszabb ideig hívásokat kezdeményezzen vagy telefonáljon, akkor nem vagy egyedül.

Noha nincs egyetlen oka annak, hogy a FaceTime viselkedik ilyen módon, itt talál egy listát a legfontosabb tippjeinkről.

Részletesebb magyarázatért olvassa el erről a cikkről szóló cikkünket: A FaceTime megszakítja a kapcsolatot! Hogyan lehet kijavítani a sikertelen FaceTime-hívásokat?

 • Frissítse iOS vagy macOS rendszerét a legújabb verzióra
 • Ellenőrizze az Apple Server állapotát, hogy nincs-e folyamatos probléma
 • Kapcsolja ki a FaceTime funkciót, várjon 20-30 másodpercet, majd kapcsolja be újra
 • Jelentkezzen ki a FaceTime-ból, indítsa újra és jelentkezzen be újra
 • Törölje és telepítse újra a FaceTime alkalmazást
 • Kapcsolja ki a képernyőidőt vagy a korlátozásokat
 • Ellenőrizze, hogy a dátum és az idő beállítása automatikus
 • Állítsa vissza a hálózati beállításokat

Megakad a FaceTime a csatlakozáskor? Nem hívhat régi iOS-eszközt a Facetime használatával?

Az iOS 13.4-re frissülő emberek felfedezték, hogy eszközeik már nem tudnak csatlakozni az iOS 9.3.6 és korábbi verziókat futtató régebbi iOS-eszközökhöz, illetve a Mac OS X El Capitan vagy korábbi verzióihoz. Néhány olvasónk elmondja, hogy ez a probléma akkor is fennáll, amikor megpróbáljuk felhívni az embereket az iOS 10 verzióival.

A problémák megoldásához frissítsen iOS vagy iPadOS 13.4.1 vagy újabb verzióra. Az Apple szerint a probléma már megoldott ebben a verzióban.

A FaceTime aktiválása nem működik?

 • Kapcsolja ki a FaceTime és iMessage funkciót, várjon 30 másodpercet, és kapcsolja be mindkettőt
  • Menj Beállítások> FaceTime (és Üzenetek> iMessage)> Kapcsolja be, majd BE
 • Jelentkezzen ki Apple ID-jéből a FaceTime alkalmazásban. MenjBeállítások> FaceTime lehetőségetés koppints az Apple ID-re. Válassza a Kijelentkezés lehetőséget. Ezután jelentkezzen be újra Apple ID-jével vagy egy másik Apple ID-jével
 • Ellenőrizze, hogy az Apple ID azonosítja-e az aktuális iPhone telefonszámát (nem régi vagy rosszabb számot, vezetékes vonalat!)
  • Kapcsolja ki a FaceTime-t és az iMessage-t
  • Menj Beállítások> Apple ID-profil> Név, telefonszám, E-mail> Elérhető
  • Szükség esetén szerkessze az adatokat, hogy az iPhone és az e-mail cím szerepeljen
  • A frissítést követően kapcsolja a FaceTime OFF és Back ON kapcsolókat
 • Minden beállítás visszaállítása. Menj Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása
  • Eltávolítja a WiFi jelszavakat és az iPhone személyre szabott beállításait

További tippekért olvassa el a FaceTime és az iMessage aktiválási problémáiról szóló cikkünket.

Nem látja a kameraeffektusokat a FaceTime-ben?

Ha a FaceTime nem mutatja meg ezeket a szórakoztató szűrőket, ellenőrizze, hogy az Apple támogatja-e ezeket az effektusokat iPhone, iPad vagy iPod modelljein.

A FaceTime kamerahatásaihoz iPhone 7 vagy újabb verzió szükséges, iPadek esetében pedig az iPad Pro 12.9 második generáció, az iPad Pro 10.5+ és a 6. generációs iPad vagy újabb.

A kameraeffektusokat támogató modellek a FaceTime alkalmazásban

 1. iPhone 7/7 Plus és újabb
 2. 12,9 hüvelykes iPad Pro 2. generáció, iPad Pro 11 és 10.5, iPad Air 3. generáció, 6. generációs iPad, 5. generációs iPad Mini és az összes fenti modell
 3. iPod 6. generáció és újabb

Támogatott modellt használ, de nincs FaceTime Effects?

 • IOS 12.1.1 vagy újabb verzió esetén csúsztassa felfelé az alsó sávot, hogy további FaceTime-opciókat jelenítsen meg a hívásain
 • IOS 12.0-12.1 esetén győződjön meg róla, hogy a megfelelő képernyőre navigált a menü gomb (három pont) megnyomásával, majd a második képernyőn válassza az Effektusok lehetőséget
 • Próbálja meg újra megérinteni a képernyőt, ha nem látja az Effektusok gombot - ez felhozhatja a lehetőséget!
 • Zárja be a FaceTime alkalmazást a Kezdőlap gomb megnyomásával vagy a Kezdőlap mozdulatsorának felfelé csúsztatásával, majd a képernyő tetejétől a FaceTime alkalmazás előnézete felfelé történő csúsztatásával.
  • Ezután indítsa újra készülékét
  • Nyissa meg újra a FaceTime-et - nézze meg, hogy a hatások már megvannak-e

A FaceTime csoport nem működik? Várakozást mutat?

Imádtuk a FaceTime Csoportos hívás funkcióját! Ez akár 32 ember hívását is szellővé teszi - legyen az audio konferenciahívás vagy csoportos videohívás. Csak működik!

Ha nem találja ezt a funkciót, győződjön meg arról, hogy az iOS 12.1.4 vagy újabb rendszert használja

 • Ha nem, frissítse iOS-jét egy újabb verzióra
 • Az iOS 12.1-12.1.3 adatvédelmi hibája miatt az Apple letiltotta a Group FaceTime alkalmazást. Tehát a Group FaceTime használatához az iOS 12+ rendszerben iOS 12.1.4 vagy újabb verzióra van szükség.
 • Ha már frissített az iOS 12.1.4 vagy újabb verzióra, és a Group FaceTime továbbra sem működik több mint egy személlyel, nézze meg ezeket a tippeket.

Ha Ön és barátai, családtagjai vagy kollégái együtt próbálják használni a FaceTime-et, és ez nem működik, ellenőrizze a következőket:

 • Minden résztvevőnek iOS 12.1.4 vagy újabb rendszert kell használnia. A Group FaceTime nem működik egyetlen korábbi iOS verzióban sem
  • A Group FaceTime csak Apple eszközökön működik
  • Mindenkinek, akivel csoportosítani próbálja a FaceTime-et, legalább az iOS 12.1.4-en kell lennie
  • Aki iOS 12.1.3 vagy újabb rendszert használ, szürkén jelenik meg
 • Nem csoportosíthatja a FaceTime-et olyan eszközökkel vagy emberekkel, akik ugyanazt az Apple ID-t használják
 • Mindenkinek, aki hívásban van, Apple-eszközt kell használnia. Nem hívhat Android-eszközt a FaceTime-ről
 • Ne használjon olyan effektusokat, mint az Animoji és a Memoji, a szűrők, matricák, formák és szöveg
 • A GroupTimeTime videó csak iPhone 6s vagy újabb, iPad Pro vagy újabb, iPad Air 2 vagy iPad Mini 4 modelleken működik.
  • A Video Group FaceTime nem érhető el ezeken a modelleken: iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4 és 6. generációs iPod Touch
  • Az iPhone 5S, iPhone 6 és iPhone 6 Plus tulajdonosok, valamint az iPad és az iPod touch korábbi modelljei csatlakozhatnak a csak audio alapú FaceTime csoportos hívásokhoz

Hogyan lehet helyesen csoportos FaceTime-hívást kezdeményezni

 1. Nyissa meg a FaceTime alkalmazást
 2. Érintse meg a „+” ikont a jobb felső sarokban
 3. A „Címzett” mezőbe írjon be egy nevet, telefonszámot, vagy használja a + szimbólumot a kapcsolatok megnyitásához

 4. Gépelje tovább a hívás során kívánt összes nevet
 5. Ha kész, érintse meg az audio vagy a video gombot a hívás kezdeményezéséhez
 6. Minden címzett kap egy üzenetet az eszközén, hogy a FaceTime programot szeretné használni
 7. Ha később (hívás közben) szeretne hozzáadni egy személyt a híváshoz, a FaceTime csengetés nélküli értesítést használ, ahol az eszköz egy olyan értesítést jelenít meg, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy azonnal csatlakozzanak egy híváshoz, anélkül, hogy zavaróak lennének.

Ne feledje, hogy amikor egy résztvevő meghívót kap, választhatja a részvételt az iPhone, iPad és Mac (támogató) hang- vagy videofájljaival.

Adatvédelem védve!

És természetesen az összes FaceTime-beszélgetés, beleértve az egyenkénti és a többszemélyes beszélgetéseket is, végpontokig titkosított, így privát és csak a résztvevők számára látható.

Vagy így gondoltuk!

Jelentős adatvédelmi probléma merült fel a Group FaceTime alkalmazással kapcsolatban az iOS 12.1-12.1.3-ban, amely arra kényszerítette az Apple-t, hogy tiltsa le a Group FaceTime támogatást, miközben fejlesztő csapatuk megoldotta a problémákat. Az iOS 12.1.4+ verzióval azonban a Group FaceTime visszatér készülékeinkre - és remélhetőleg a teljes adatvédelem mellett elvárjuk az Apple-től!

Csoportos FaceTime-hívás kezdeményezése az iMessage alkalmazásban

A Group FaceTime integrálva van az Messages alkalmazásba is, így könnyű elindítani a Group FaceTime programot közvetlenül a csoportos iMessage csevegésből.

Ha a beszélgetésben részt vevő emberek már megkezdték a FaceTime munkamenetet, az Üzenetek megmutatja az aktív hívást a beszélgetési listában és a beszélgetések belsejében.

Gyakran könnyebb megnyitni egy korábbi csoportos iMessage beszélgetést, és ott elindítani a Group FaceTime hívást

 1. Nyissa meg az iMessage csoportos csevegését
  1. Vagy hozzon létre újat
 2. Koppintson a képernyő tetején a profilikonokra
 3. Választ FaceTime vagy Hang hívás indításához
 4. Az audiohívások további opciókat jeleníthetnek meg a Voice Call vagy a FaceTime Audio számára
  1. Választ FaceTime Audio
  2. A hanghívások a telefonszolgáltatót használják

Helyezzen el egy FaceTime csoportot a FaceTime alkalmazással Mac-en

 1. Nyisd ki FaceTime a Mac-en
 2. Írd be a nevek vagy számok azokat az embereket, akiket fel akar hívni
 3. Adjon meg legfeljebb 32 összes hívó
 4. Kattintson a gombra Videó vagy Hang a FaceTime-hívás kezdeményezéséhez

A FaceTime-hívás meghiúsul, nem fog kapcsolódni vagy folyamatosan kapcsolódik?

Ha nem tud úgy csatlakozni a FaceTime-hez, hogy a FaceTime soha nem nyitna meg munkamenetet, próbálkozzon újraaktiválással

 1. Menj Beállítások> FaceTime lehetőséget és kapcsolja KI állásba
 2. Várjon néhány percet, majd kapcsolja vissza
 3. Megjelenik egy üzenet, amely „aktiválásra vár”
 4. Adja meg Apple azonosítóját és jelszavát, ha szükséges

Ha ez nem működik, állítsa vissza a WiFi hálózatot

 1. Menj Beállítások> Általános> Visszaállítás és válassza ki A hálózati beállítások visszaállítása
 2. Ez a folyamat visszaállítja a hálózati beállításokat a gyári alapértékekre, ezért újra meg kell adnia a WiFi jelszavát (jelszavait)

A sikertelen FaceTime-hívásokért

 1. Új hívás kezdeményezése helyett próbáljon meg telefonálni a FaceTime hívásnaplójából (ha szerepel)
 2. Hívás az iMessage-től
  1. Nyisd ki Üzenetek alkalmazás
  2. Keressen egy korábbi beszélgetést a hívni kívánt személlyel
  3. Nyissa meg az üzenetszálat
  4. Koppintson a személy ikonjára vagy a képre a középső felső részen
  5. Videohíváshoz válassza a lehetőséget FaceTime a lehetőségek közül
  6. Hanghíváshoz válassza a lehetőséget Hang
   1. Válassza ki a hívás módját: Hanghívás (a szolgáltató segítségével) vagy a FaceTime audio

„Gyenge kapcsolat” üzenetet kap?

Az iOS és az iPadOS egyes fejlesztései, például a Group FaceTime, valamint az Animoji vagy a Memoji használata, szintén növelik az iPhone vagy eszköz szükséges internet sávszélességét.

Ha a Facetime nem tud olyan gyorsan küldeni és fogadni adatokat, hogy megfeleljen az eszköz igényeinek, a videó késik, szaggatott és a rossz kapcsolat egyéb tüneteit mutatja.

Következésképpen néhány ember látja a „Gyenge kapcsolat” figyelmeztetést, miközben aktívan használják a FaceTime-ot.

Ha látja ezt az üzenetet, próbálja ki ezeket a megoldásokat

 • Távolítson el minden olyan hatást, mint az Animoji és a Memoji, a szűrőket, matricákat, alakzatokat és szöveget
 • Ha csoportos híváskor bármely személy csempéjét a lehető legnagyobb méretre nagyította, koppintson rá a normál csempemérethez való visszatéréshez
 • Menj Beállítások> WiFi és kapcsolja ki. Várjon 20-30 másodpercet, majd kapcsolja be újra, és válassza ki a hálózatát
 • Váltson másik Wi-Fi hálózatra, lehetőleg 5 GHz-re, vagy csatlakozzon LTE-n keresztül, ha lehetséges
 • Újítsa meg IP-címét. Dob Beállítások> WiFi> Érintse meg az „i” gombot, majd válassza a Bérlet megújítása lehetőséget
 • Kapcsolja ki a FaceTime-t Beállítások> FaceTime lehetőséget, várjon 30 másodpercet, és kapcsolja be újra
 • Alaphelyzetbe állíthatja a hálózati beállításokatBeállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása
 • Indítsa újra vagy állítsa vissza a WiFi routert (lásd a gyártó utasításait)
  • Ha gyanítja, hogy ez egy útválasztó problémája, forduljon internetszolgáltatójához, vagy forduljon az útválasztó gyártójához
 • Kényszerítve zárja be a FaceTime alkalmazást úgy, hogy kétszer nyomja meg a Home gombot, vagy csúsztassa felfelé a Gesztus sávot, majd a bezáráshoz csúsztassa felfelé a FaceTime alkalmazás előnézetét a képernyő teteje felé. Ezután indítsa újra a FaceTime alkalmazást
 • Törölje a FaceTime alkalmazást, és telepítse újra
  • Az iOS 11 és újabb verziókkal a FaceTime alkalmazást is letöltheti, majd újratelepítheti
  • Az alkalmazás kirakása megőrzi adatait és dokumentumait

Nem látja a kamera gombot, amikor FaceTime-híváson vesz részt?

Kíváncsi arra, hogyan készítsen fotót FaceTime-hívás során iOS vagy iPadOS rendszeren? Csak érintse meg a képernyőn megjelenő fehér kerek élő fotó gombot.

Ezután keresse meg az összes FaceTime Live fotót a Photos App Live Photos albumban!

MenjFotók> Albumok> és lapozzon a Médiatípusok elemre a megkereséshez Élő fotók

Megakadt az iPhone a FaceTime-on? A telefon nem bontja a kapcsolatot és nem teszi le a kapcsolatot?

Egyes felhasználók megjegyzik, hogy a FaceTime-hívásaik nem állnak le, még akkor sem, ha a piros körbeírt x-et megnyomják a hívás befejezéséhez.

A hívás befejezése után nem történik semmi, és az emberek továbbra is látják és / vagy hallják azt a személyt, akit hívtak. Ezenkívül a kezdőképernyőn továbbra is látható az élő hívásjelző (zöld sáv) a bal felső sarokban.

Ez a probléma a macOS Mojave és a Catalina készüléken is jelentkezik!

Az iPhone és az iDevices esetében az egyetlen módszer működik, ha újraindítja eszközét a Beállítások alkalmazáson keresztül

 1. MenjBeállítások> Általános
 2. Görgessen egészen lefelé, és érintse meg a elemet Leállitás
 3. Kapcsolja be újra a készüléket

Jelenleg ez az újraindítás az egyetlen módja a hívás befejezésének és újabb Facetime hívás kezdeményezésének.

Mac gépekre

 1. Nyissa meg az Activity Monitor alkalmazást Alkalmazások> Segédprogramok vagy használja a reflektorfényben történő keresést)
 2. Kattintson a CPU fülre
 3. Keresse meg és válassza ki a FaceTime alkalmazást (szükség esetén használja a keresősávot)
 4. A szürke X megnyomásával kényszerítheti a FaceTime-t a kilépéshez, vagy kattintson duplán a FaceTime-re, és válassza az előugró üzenetből a Kilépés kényszerítését

A FaceTime működését okozó egyéb problémák?

Ha ezek a tippek nem oldották meg a problémát, kérjük, olvassa el a következő cikkeket további segítségért

 • A FaceTime nem működik; hogyan lehet elhárítani a FaceTime-et a problémák kijavításához
 • A FaceTime nem működik Mac-en? Hogyan lehet javítani

Legutóbbi hozzászólások