A riasztás hangerejének módosítása az iPhone készüléken

Kíváncsi vagy, hogyan lehet az iPhone riasztóját hangosabbá vagy lágyabbá tenni? Az iOS 11-től kezdve, és folytatva a legújabb iOS és iPadOS verziókat, az Apple számos változtatást vezetett be az iPhone és iPad operációs rendszerben (iOS.) És bármilyen okból, néhány nagyon egyszerű dolog, például az iPhone riasztási hangerejének megváltoztatása egy kicsit több napjainkban egy összevissza folyamat.

Ami egyszer egyszerű volt, az most kissé nehézkes - tehát hogyan változtatja pontosan az iPhone riasztási hangerejét?

Nos, némi próba és hiba után felfedeztük, hogyan változtathatja meg a riasztás hangerejét az iPhone és más iDevices megoldások megkerülésével. Olvass tovább!

Az riasztási hangerő megváltoztatásának lépései az iPhone készüléken

Sokan azt gondolják, hogy a Ne zavarjanak és a Csengetés / Néma kapcsoló befolyásolja a riasztási mennyiséget. Ezek nem befolyásolják a riasztási hangot. Amikor a Csengetés / Néma kapcsolót némításra állítja vagy a Ne zavarja funkciót kapcsolja be, a riasztások továbbra is hangot adnak.

Ha a riasztás rezeg, de nem szólal meg, ellenőrizze, hogy a riasztási hang nincs-e beállítva Egyik sem.

 • Nyissa meg a Óra alkalmazás
 • Koppintson a Riasztás fül
 • Választ Szerkesztés
 • Koppintson a Riasztás> Hang
 • Válasszon új hangot

AirPod vagy más vezeték nélküli fejhallgató és hangszóró használata iPadOS vagy iOS 11 vagy újabb rendszerrel?

A riasztások nem játszhatók le vezeték nélküli fejhallgatón és hangszórón keresztül.

Ne módosítsa manuálisan a Dátum és Idő beállításait

Ha a dátum és idő beállításait manuálisan választja ki a Beállítások> Általános> Dátum és idő–Ez gyakran közvetlen hatással van a riasztásokra.

Kapcsolja be az „Automatikus beállítása” lehetőséget, és válassza ki az időzónáját.

Ehelyett használja a funkciót Állítsa be automatikusanígy az iOS / iPadOS az Ön számára beállítja az órát és az időzónát.

Bekapcsolás 24 órás idő is segít!

Ha a teljes iOS (vagy alacsony) riasztási hangerőre ébredt a legújabb iOS-re való frissítés óta, akkor a módosítások végrehajtásához kövesse az alábbi lépéseket

 1. Érintse meg Beállítások> Hangok és haptikák (vagy Hangok) az iPhone riasztás hangerejének eléréséhez
 2. Szakasz alattCsengőhangok és riasztások, váltani Váltás a gombokkal. Tfunkciója lehetővé teszi a riasztás hangerejének megváltoztatását a készülék oldalán található hangerő-szabályozó gombok segítségével
 3. Húzza a csengőhangot és a figyelmeztető hangerő csúszkát jobbra a hangerő növeléséhez, balra pedig a csökkentéshez. Húzáskor egy figyelmeztetés játszik le, így meg tudja ítélni a hangerő változását.

A Control Center hangereje a lejátszás hangereje, nem a csengő hangereje!

Győződjön meg arról, hogy a csengő hangerejét állítja be.

Két lépés elvégzése után nem szabad további problémákat tapasztalnia azzal kapcsolatban, hogy az iPhone riasztási hangereje nem működik. A 8.1-es verzióm a 11.1-en most már jól működik, a riasztások csak akkor hangosak, mint a csengetési beállításom, még akkor is, ha az oldalsó némító kapcsoló be van kapcsolva.

Használja helyette az Apple Watch-ot az összes riasztáshoz

Sok olvasónk javasolja az Apple Watch használatát iPhone helyett riasztásokhoz.

Amit olvasóink igazán szeretnek, az az Apple Watch Taptic Engine, amely megérinti Önt, hogy felébresszen vagy értesítsen egy beállított riasztóról - még mielőtt hangot adna. Tökéletes azok számára, akik nem akarják felébreszteni a mellettük alvókat!

Próbálkozzon vele, és a Hangjelzés alkalmazást használja az Órán, hogy hangot játsszon vagy rezegjen meghatározott időben

 1. Nyissa meg az Alarms alkalmazást az Apple Watch-on
 2. Koppintson a Riasztás hozzáadása
 3. Koppintson az AM vagy PM, majd az órák vagy percek elemre
 4. A beállításhoz forgassa el a digitális koronát, majd érintse meg a elemet Készlet
 5. Az ébresztés be- vagy kikapcsolásához koppintson a kapcsolóra
 6. Az ébresztés idejére koppintva megadhatja az ismétlés, a címke és a szundi beállításait
 7. Órádon nyisd ki Beállítások> Hangok és haptikák menüpontot
 8. Állítsa be a Riasztás hangerejét, vagy kapcsolja a Néma üzemmódot a némított riasztásokhoz
 9. Görgessen lefelé, és kapcsolja be Haptikus riasztások
 10. Válaszd a Kiemelkedő választási lehetőség

3 tipp, hogy a legtöbbet hozza ki riasztásából / alvási rituáléiból

Állítson be lefekvési ütemtervet

Koppintson az Lefekvés elemre, majd kövesse az utasításokat az alvási emlékeztető és az ébresztő ébresztés beállításához. A kezdeti beállítások elvégzése után csúsztathatja és beállíthatja az alvási és ébrenléti időket. Koppintson az Opciók elemre az ébresztési napok, az ébresztési hang és a hangerő beállításához. A lefekvés emlékeztetőinek kikapcsolásához érintse meg az Ágy ideje kapcsolót.

Elaludni a zene vagy a podcast mellett

Koppintson az Időzítő elemre, koppintson az Amikor az időzítő befejeződik, majd válassza a Lejátszás leállítása lehetőséget alul.

Riasztások létrehozása a Sirivel

Riasztás beállításához a kezdőképernyőn nyomja meg az Óra gombot, majd érintse meg az Ébresztő létrehozása elemet. A legegyszerűbb módszer a Sirit használni a Riasztások beállításához. Egy egyszerű parancs, mint például: „Ébressz fel holnap reggel 7-kor”, megcsinálja!

Hasonlóképpen, ha törölni szeretné az iPhone összes riasztását, használja ki a Sirit. Mondja ki, hogy „Kapcsolja ki az összes riasztást”, és a riasztásai inaktívvá válnak.

Szuper alacsony a riasztás hangereje az iPhone 11 Series vagy X / XS / XR készülékeken?

Sok felhasználó megjegyezte, hogy annak ellenére, hogy az iPhone csengő és hangerő beállításai teljesen fel vannak kapcsolva, riasztási hangerejük kialszik, amikor kialszik.

Ez valószínűleg a FaceID szolgáltatáshoz társított Attention-Aware beállítással függ össze. A hangerő alacsony, amikor felveszi és ránéz az iPhone készülékére.

Érintse megBeállítások> Arcazonosító és jelszó> Figyelemtudatos funkciók, és kapcsolja ki.

hogy megakadályozza a csengőhang vagy a riasztási hangerő elhalványulását, kapcsolja ki a figyelmet figyelő funkciókat

Mi a következő lépés?

Az Apple várt Homepod hangszórójának bevezetésével teljes mértékben további funkciókat várunk el a riasztási funkció integrálásához a Homepod hangszórón és az iOS eszközökön. Talán, mint például ébredni a kedvenc zenéd vagy podcastod mellett, nem lenne kedves!

Legutóbbi hozzászólások