Az iPhone 6 nem küldhet fotókat az iMessage, a használati útmutatóban

Fotói és képei fontos szempontjai a kommunikációnak és a társasági életnek. Az iPhone 6 fényképezőgépével készített fényképeket többféle médiumon keresztül is el lehet küldeni, kezdve a sima régi e-mailekkel, az Airdrop, az iCloud Photo sharing és az iMessage szolgáltatásokkal, hogy csak néhányat említsünk. Bosszantó lehet, ha az iPhone 6 nem tud fényképeket küldeni az iMessage alkalmazásban. A „Nem kézbesített” üzenetet kapja, amikor megpróbálja elküldeni a Fotókat.

Az Apple a közelmúltban sokat bíbelődött az iMessage alkalmazással, hogy masszív legyen és a Whatsapp és más üzenetküldő szolgáltatások kedvelőihez illeszkedjen. Kiemelünk néhány egyszerű lépést, amelyek segítenek a probléma megoldásában.

1. lépés A hibaelhárítás alapjai ebben a helyzetben érvényesek. Tehát az első dolog, amit kijelentkezünk, kijelentkezünk az iMessage-ből, majd újraindítjuk az iPhone 6-ot. Az iMessage-ből való kijelentkezéshez érintse meg a Beállítások> Üzenetek elemet, és kapcsolja a képet KI állásba.

2. lépés Indítsa újra az iPhone készülékét úgy, hogy körülbelül 15 másodpercig lenyomja a Home és az wake / sleep gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó az iPhone-on. Hagyja, hogy iPhone önállóan elinduljon. Ezután érintse meg a Beállítások> Üzenetek elemet, és kapcsolja az iMessage funkciót BE állásba. Most tesztelje, hogy küldhet-e fényképet az iMessage használatával

3. lépés Ha az iMessage és az iPhone újraindítása és visszaállítása nem oldotta meg a problémát, a következő lépés az, hogy ellenőrizze a wi-fi-t. Érintse meg a Beállítások> Wi-Fi lehetőséget. Váltás ON-ról OFF-ra, majd vissza ON-ra. Próbálja meg újra elküldeni a Fotót, és ellenőrizze, hogy bevált-e.

4. lépés Néha a Wi-Fi-kapcsolatához társított DNS-cím okozhatja a problémát. Érintse meg a Beállítások> Wi-Fi lehetőséget. Ezután érintse meg a wi-fi mellett található „i” gombot. Sok mezőt fog látni. Lépjen a DNS mezők nevére, és változtassa meg az ott látható számokról a 8.8.8.8 pontra. Lépjen ki a beállításokból, és hagyja, hogy a Wi-Fi újrainduljon. Most térjen vissza az iMessage-hez, és próbálja meg elküldeni a fényképeket

Ezek az egyszerű lépések segítenek a probléma megoldásában, és fényképeket és mellékleteket küldhet az iMessage alkalmazásban. Érdemes megnéznie az iMessage alapvető útmutatónkat további tippekért, hogy a lehető legjobban kihozza az iMessage élményét.

Ha az iOS 10 rendszert használja, és megpróbálja kezelni az imessage néhány új funkcióját az iOS 10 rendszeren, kattintson ide, hogy elolvassa az új és izgalmas funkciókkal kapcsolatos kézikönyvünket.

Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése vagy további tippje van, amelyek segíthetnek más olvasóknak.

Legutóbbi hozzászólások