A Disney Plus letöltése az Apple TV-re (beleértve a régebbi modelleket is)

Ha kábelvágó vagy és streaming szolgáltatásokra támaszkodsz, akkor az új szolgáltatások hasznát veheted. Ezek közé tartozik a Disney + és az Apple TV +, például az Amazon és a Netflix továbbra is erősíti saját tartalmát.

A Disney + a legújabb streaming szolgáltatás, amely piacra került, és ez könnyebb hozzáférést jelent a Disney klasszikusaihoz. Nemcsak Disney klasszikusokat szerez, hanem más tartalmakat is, például a Csillagok háborúját és a Marvel univerzum filmjeit. De ami még jobbá teszi, hogy a Disney + iOS és Apple TV eszközökön érhető el.

A Disney + még nem érhető el minden országban vagy régióban, de maradjon velünk! Valószínűleg hamarosan megjelenik.

A Disney Plus letöltése

Ahogyan azt sejteni lehet, a Disney Plus letöltésének folyamata rendkívül egyszerű és egyszerű. Mielőtt elkezdené, be kell állítania fiókját a Disney-n, hogy ASAP streaminghez jusson.

 1. Menjen át a Disney + regisztrációs oldalára iPhone, iPad vagy számítógép (és webböngésző) használatával
 2. Válassza ki az egyiketIngyenes próba indítása vagyVásárolj most
 3. Írja be e-mail címét, és hozzon létre egy biztonságos jelszót
 4. Indítsa el az ingyenes próbaverziót

Ezután meg kell mennie az Apple TV-hez, és le kell töltenie magát az alkalmazást.

 1. Nyissa meg az App Store-t az Apple TV-n
 2. Keresse meg a Disney + alkalmazást
 3. Letöltés
 4. A letöltés után adja meg korábban létrehozott bejelentkezési adatait

Ezután élvezheti a szolgáltatás 7 napos ingyenes próbaverzióját, hogy átérezhesse, vajon kihasználja-e. A 7 napos próbaidőszak befejezése után havonta 6,99 USD-t kell fizetnie a szolgáltatásokért.

A Verizonnal (USA) rendelkezőknek van szerencséjük, hogy ingyen megszerezhetik a streaming szolgáltatás első évét, feltéve, hogy Ön korlátlan terv. Miután lejárt az egyéves freebie, a 6,99 USD díjat hozzáadjuk számlájához.

Milyen Apple TV-k kompatibilisek a Disney + -val

Nem lehet meglepetés, de a Disney + nem érhető el az Apple TV összes modelljével. Ehelyett itt van egy rövid lista a kompatibilis tévékről:

 • HD 32 GB - A1625
 • 4K 32 GB - A1842
 • 4K 64 GB - A1842

Ez azt jelenti, hogy ha az A1625-nél régebbi Apple TV-vel rendelkezik, akkor nem tudja letölteni a Disney + -ot. Szerencsére van még mód arra, hogy kedvenc Disney-tartalmait otthonában a nagy képernyőn élvezhesse.

Mi van, ha régebbi Apple TV-vel rendelkezik?

Ha az A1625-nél régebbi Apple TV-vel rendelkezik, akkor nem tudja letölteni a Disney + alkalmazást. Erre a legalapvetőbb válasz annak köszönhető, hogy ezeken a régebbi eszközökön nincs elérhető App Store.

Abban az esetben, ha Önnek van egy ilyen régebbi Apple TV-je, használhatja az AirPlay előnyeit. Ehhez telepíteni kell az alkalmazást az iPhone készülékére, és az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet AirPlay-t használni ATV-jéhez:

 1. Győződjön meg arról, hogy iPhone / iPad készüléke ugyanazon a hálózaton van, mint az ATV
  1. Nyisd ki Beállítások
  2. Koppintson a Wi-Fi
  3. Jegyezze fel a hálózatot
  4. Ellenőrizze az Apple TV-vel
 2. Nyissa meg a Disney + alkalmazás az iPhone-on
 3. Keressen egy filmet / műsort, amelyet meg szeretne nézni
 4. Koppintson a AirPlay ikonra a jobb felső sarokban
 5. Válassza ki a Apple TV

Feltéve, hogy minden megfelelően működik, a tartalom lejátszása megkezdődik az Apple TV-n az iPhone készülékről.

Vannak olyan morajlások, amelyek miatt a Disney „csatornát” tolhat az idősebb generációs Apple TV-k felé. Ez hozzáférést biztosítana a Disney + -hoz az AirPlay használata nélkül, de ezek egyelőre csak pletykák.

Telepíthetem a Disney Plus-t egy régebbi iOS-verziójú eszközre?

Ha egy régebbi Apple TV-n kell támaszkodnia az AirPlay-re, akkor egy másik lehetséges akadály az iPhone vagy az iPad. A Disney + alkalmazás kompatibilis minden olyan iOS eszközzel, amely képes futtatni az iOS 11 vagy újabb rendszert.

Az alkalmazás azonban nem lesz elérhető egyetlen iOS 10 vagy újabb rendszert futtató eszközön sem. Ez problémát okozhat, ha van egy régi iOS-eszköz, amelyet egy kisgyermek használ a tartalom megtekintésére.

Jelenleg a Disney nem tervezi, hogy a streaming alkalmazást kompatibilissé tegye az iOS 10 vagy újabb rendszert futtató eszközökkel.

Milyen egyéb eszközök kompatibilisek a Disney Plus-val?

A Disney valóban megpróbálja új streaming szolgáltatását mindenki számára elérhetővé tenni. A cég még egy last-minute megállapodást is kidolgozott az Amazon-szal, hogy eljusson a Fire TV-hez és a Fire Tablets-hez.

Íme egy lista a kompatibilis eszközökről:

 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Apple TV
 • Chromecast
 • LG TV-k
 • Roku
 • Samsung
 • Chrome OS
 • Mac operációs rendszer
 • ablakok
 • Amazon tűz tabletta
 • Android telefonok és táblagépek
 • iPhone és iPad
 • PS4
 • Xbox egy

Még mindig reménykedünk abban, hogy a Nintendo Switchhez érkezik, de csak várnunk kell és meglátjuk.

Háztartásomban hány eszköz használhatja egyszerre a Disney Plus-t?

Mint szinte minden streaming szolgáltatás esetében, itt is korlátozottak az egyidejűleg használható eszközök száma. Ugyanez mondható el a Disney + -ról is, mivel kevés korlátozás van.

A Disney + előfizetői négy eszközön továbbíthatnak tartalmat egyszerre, külön költség nélkül. Ráadásul, ha beállítja a családi megosztást, akkor akár hat családtaggal is megoszthatja az előfizetést.

Ez azt jelenti, hogy mindenki csuklás és vitatkozás nélkül nézheti meg kedvenc tartalmát az egész fórumon. Vagy megoszthatja előfizetését, hogy csökkentse a család többi tagjának költségeit.

Letölthetem a Disney Plus tartalmat a készülékemre offline megtekintés céljából?

A következő nagy kérdés az, hogy képes-e offline letöltésre és tartalmak megtekintésére a Disney + -ról. Talán kimegy a városból, és nincs hajónyi adat, amelyet a szolgáltatóján keresztül használhatna. Vagy talán csak néhány műsort és filmet szeretne feltenni iPad-jére a legkisebbek számára.

Szerencsére letöltheti műsorait és filmjeit offline megtekintésre, és ez nagyon egyszerű:

 1. Nyissa meg a Disney + alkalmazást az iPhone / iPad készüléken
 2. Navigáljon a letölteni kívánt műsorokhoz
 3. Érintse meg a műsorokat / filmeket
 4. A Play ikon mellett egy letöltés gombra
 5. Koppintson a letöltés gombra, és belép a letöltési várólistába

Megtekintheti a letöltés folyamatát, ha megérinti a Sor kép gombot alul a profilképe mellett. Van egy állapotsor, amely megmutatja, hogy mennyit töltött le, így tudni fogja, hogy mikor kész offline megtekintésre.

Ha tartalmat próbál meg letölteni a mobilhálózaton, a rendszer megjeleníti a figyelmeztetést. Bár lehetséges, engedélyeznie kell a Disney + alkalmazás beállításain belül.

 1. Nyissa meg a Disney + alkalmazást
 2. Koppintson a profilképre a jobb alsó sarokban
 3. Érintse megAlkalmazásbeállítások
 4. ToggleLetöltés Csak Wi-Fi-n keresztülkikapcsolt helyzetbe

Most könnyedén letöltheti tartalmát a Cellular adatátvitelen keresztül. De ne feledje, hogy emiatt az adatok gyorsan elfogynak.

Legutóbbi hozzászólások